mitt ena axelband åker ner HELA tiden

   He he hej!
   Idag fick jag byta en bajsblöja på jobbet! Det var dock endast cirka en matsked bajj så det gick okej. Visste ni förresten att det står i reglerna angående blöjbyte på förskola att man ska ha plasthandskar på sig när det är bajsblöja? Nä, kanske inte det, men så är det iallafall. 
.
  
.
   Förresten. Fy vad sjukt underbart gött det kändes att ta hand om disken innan. Efter Linneas "fest" igår så stod det bland annat ett använt vinglas bland dricksglasen. Dessutom undrar jag vem som ska ta ut soporna, ta hand om tomflaskor, bädda sängarna med mera innan mor och far kommer hem efter deras semester, detta undrar jag eftersom ovan nämnda festvärd jobbar till 19 ikväll, sen ska hon på fest, sen jobbar hon till 19 imorgon. Imorgon aka dagen då semesterfirarna återvänder. 
   Aa, det ska verkligen bli intressant att se.
   Annars så... Fick jag välkomstbrev från Linnéuniversitetet idag. Är antagen dit men väljer ju som bekant Danmark detta året. Troligen blir det jag och Linné nästa år dock, så jag läste med glädje om nationer, plugg, korridorer och fester.
   Så fick jag en Veckorevyn med posten idag också, och jag undrar bara två saker:
1. När fan ska världen inse att Sara Löfgren är såååå 200...4?
och
2. När fan ska Sara Löfgren inse att hennes stil och pose och attityd har varit samma sen just 200..4?
.

.
   Fundera på detta och så keep in touch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0