trip down the memory lane

EY YO WADUUUP.

Jag har uträttat följande i dag:

Målat naglarna, alltså.

Och med det känner jag mig nöjd = Nu e det slut för dagEEEN, nu går vi alla HEEEM, nu e det slut för dagEEEEN, på söndag vi träffas igen HEEEEJDÅÅ

Den ramsan sjöng jag alltså varje skoldag klockan 13:18 från årskurs F till 2. Den som skrek HEJDÅ högst av alla var mest chef i klassen. I bland var det jag.


nämen hallå du


köphetsigt

Tjaba, här ligger jag och biter på nagelbanden.


Ett unisont mums på det.

I går var jag i shoppingtagen. Köpte ett par färgglada tights på Monki och en vit bluuuuus på Gina Tricot. I dag lämnade jag tillbaka bluuuusen, köpte ett par jeans och en t-shirt med rosa rymdtryck på i stället.

Och så köpte jag en bille till Klubb Popidyll i morgon, alla borde göra det: SIMIAN GHOST!

Om en stund ska jag cykla till ICA och handla. Dagens middag:

Nötpanerad lax med squashtagliatelle

 

Yes.


hallå där!

Ni kan läsa min krönika HÄR!Bild


BREAKING LATEST NEWS

Tisdag 20 mars: Föreläsning om sociala medier i skolan. Jag går loco på kvällen, öppnar sparkontot och köper en iPhone. Oj.

Onsdag 21 mars: Kirrar sommarjobb. Ska skriva för hejkalmar.se hela sommaren. Stanna mycket i Kalmar osv. Räknar med att ni besöker mig så fort ni får ledigt. Öppet hus här!

Torsdag 22 mars: Sjuk, feber på föreläsning och you know it - flummigt som fan på slutet. 30 grader inne i aulan och alla ville bara gå, även föreläsarN. Så alla gick 1,5 timme tidigare.

Fredag 23 mars: Åkte hem till Värnamo/Hånger. Leverans av iPhone.

Lördag 24 mars: Schtek

Söndag: Mormor och morfar

Måndag: Tillbaka till Kalmar, hemlängan för första gången i år. Radio på kvällen.


OCH SEN VAR DET I DAG!

*ikapp*

hej

Förlåt för frånvaro.


Utkast: Mars 21, 2012

WADDUUUP HÖRRNI?!

Just nu har vi gästföreläsare i skolan. En riktig internetloveR. Han har baserat hela sitt liv och karriär på nätverket och sociala medier.

Så i går på föreläsningen uppmanade han oss att twittra hela tiden, alltid under hashtagen #jom11 = vår klass. Och se vad som hände:gillade på radion


äntligen måndag!

Jaha. Då har jag ätit frukost två gånger, gymmmat, möblerat om i köket, läst DN, löst ett korsord och löst ett sudoko. Och klockan är endast tidiga 10:39.

VILKEN DAG!
VILKEN PRODUKTIV DAG DETTA KOMMER BLI!

Redan nu ska jag börja pumpa ut inför kvällen dessutom. Två timmars radio avec moi, först ensam och sedan med sälle. Lyssna 18:00 HÄR!

hej

Hej.

I dag fick jag ringa aina för vi hittade en aspackad kvinna utanför ICA. Det var det mest spännande.
Näst mest spännande var hur mycket pantpengen skulle sluta på: det blev 60 kronor. Köpte gemensamma chips och gemensam dipp för den.

I morgon är vi lediga. Kändes asgött ända till jag kom på att jag ska till sjukgymnasten 07:30. Livin' da vida loca.

15e

Saker jag längar efter just nu: läppstift, solbränna, saltvatten, radio, kött, bränna pengar

och dessa två faktiskt:


jahaja

Tjabaaa. Jag tentapluggar.

Förbereder mig i flera timmar. Köper bra mat och godis. Lagar middag och äter så att jag ska stå mig hela kvällen. Kokar sketamycket kaffe. Tänder bra lampor och skapar skön atmosfär med tända ljus. Sätter på flowmusik och känner hur hjärnan E PÅ TOPP!!! Sätter mig asbekvämt och håller kompendiet framför ögat.
Läser 1 minut sedan okoncentrerad. Så mycket för det arbetet.

Bra låt dirr från Heta Listan på Radio sssssssssssshhhhhore.


För det går inte så bra för den här pojken, och det gör mig väldigt sorgsen

Hörrni, på riktigt nu. Ni måste lyssna på detta.


sammanfattningsPRO

Pollenallergin är här. In my face!

Vaknar och ser ut som en överkörd gris i ansiktet. Svullen som faAn.

Nu har jag pluggat en liten timme. Sammanfattat anteckningarna och skrivit en sammanfattning på en researchuppgift. Ganska tråkigt.

Sammanfattar vidare:

Resten av dagen:

12:40 promme runt Stensö
14:00 duscha
14:20 äta
15:35 kolla Slottssprinten på TV
17:00 möte på bib
20:00 kolla Mästerkock på TV

b spears


angående hen

Det ryktas på twitter om att hen ÄR ett ord fo realz. Gööött, tänker jag.

För att: då slipper man skriva vederbörande eller hon/han.

Inte för att: förskolor landet runt ska sluta säga hon eller han och bara kalla alla för hen. Som om vi alla vore totally homogena, vilket vi inte är. Jag tycker oftast det är så fint med kvinnligt och manligt. Grov Odjurethand möter mjuk Skönhetenhand. Flickigt och pojkigt är väl inte alltid lika roligt, med rosa eller blå målarböcker, Barbies eller traktorer. Det problemet, som ligger djupt rotad i vårt synsätt, tror jag vi måste lösa på något annat sätt än att lära våra barn titulera sig som en hen.
födelsedagen i betyg

Vaknade 03:18 av krampaktig huvudvärk
Ungefär som ett migränanfall mitt i natten. Gick i slow motion upp ur sängen, in till badrummet utan att tända lampan. Knäckte en Ipren, såg mig i spegeln och sa "Grattis på 20-årsdagen, Ellen". Svalde tabletten och gick tillbaka till sängen.

Vaknade igen 06:10 av alarmet
Huvudvärken halvvägs borta. Nyhetsmorgon på TV. På med träningskläder.

Frukost ♣ ♣ ♣
Kaffe, proviva, yoghurt, rostmacka och DN till det. God stund!

Träningen ♣ ♣ ♣
Alltså: SVETT. Det bara rann om mig när jag jobbade på cykeln. Sedan skämtade jag med sjukgymnasten för första gången någonsin, vår relation ba WOW, stärktes så mycket. Överlag gick det bra också, ökade med 10 kg på en maskin like a boss.

Fika ♣ ♣ ♣ ♣
Frukost två kombinerad med fika. Äggmacka, tårtbit, kaffe och resten av DN.

Vädret ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Sol och 15 grader.

 

Ja må hon leva i datasalen framförd av JOM11 ♣ ♣ ♣ ♣ för ambitionen men svag ♣ ♣ ♣ för faktiskt resultat.


Skoluppgift ♣
Skrev artikel om förvaltningsdom. No more words needed.

 

Shopping ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Köpte present till mig själv. Överskred tänkt budget med 100 kronor. Ajdå. Men jag köpte ett par jävligt snabba gympadojjer.

 

Grill på Svinö ♣ ♣ ♣ ♣
Jag fick äntligen cykla över lillbron till Svinö, tog bara 10 år att uppfylla den önskan! Väl på ön fick jag sång nummer två och ett glas skumpa och en burger. Tack!

 

Samtal från Uganda ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Tack också för samtalet från Hjälmared!

 

Cykeltur hem ♣ ♣
På min 50-åriga bike hade jag lastat mig själv, skolväska, filt, paket från posten strl XXXXL, överblivna grejer från grillningen och min nya skokartong.

 

Firningen hemma ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Tacolasagne, tårta och en fläskfilé i present - bättre blir det inte.

 


presenter

Tjen to the a.

Jag fick paket när mamma, pappa och Hannes var här. Såklart eftersom de kom hit i syfte att fira min födelsedag. I alla fall: jag fick allt jag önskade mig!

Ni anar inte hur gött det känns. I 20 år har jag strävat efter att skriva den ultimata önskelistan. Så fort jag fyllt år börjar jag med jullistan och den 25 december börjar jag med födelsedagslistan. En tight kombination av stora grejer och småsaker till ett passande värde.

Följaktligen har jag aldrig önskat mig en bil eller en häst eller ens en mobiltelefon för jag vet att det är out of the gift budget.

Så detta året fick jag alltså:
- Pappas vaktmästartjänster
- Presentkort på IKEA
- Presentkort på Stadium
- Klocka från Clas Ohlson
- Brunkräm till ansiktet
- Ringklocka till cykeln

Tack!

hej!

Mamma har matkoma.
Hannes har just tappet en tand.
Pappa målar mina toalettlister.


vg

Åååouuh vet ni vad! Jag fick VG i radioproduktion! Så jävulskt glatt besked att jag faktiskt fällde en tår. Och gav mig en klapp på kinden.Mycket bra jobbat, Ellen. Jag är stolt över mig.

helgerån

I morgon kommer mamma, pappa och Hannes för att fira min kommande födelsedag. Därför städar jag undan hemliga saker som jag har haft för mig de senaste veckorna. Som de stulna vägskyltarna. Eller ciggpaketet. Eller kartongen från en chokladkaka.

Japp.
MEN en grej som jag demonstrativt ska lägga JÄTTESYNLIG någonstans är den där jävla knäortosen. Alltså knäskålsskyddet som jag pungade ut 500 kronor för. VILL INTE BETALA DET! KRÄVER FÖRÄLDRAERSÄTTNING!

AA och vidare på det ämnet: fyller 20 på måndag: varje kommande besök hos sjukgymnasten kommer att kosta mig 100 JÄVLA KRONOR?!!? SAY WHAAAAAT?!

100 JÄVLA KRONOR för 40 minuters gympa, då sjukgymnasten tillbringar sammanlagt 4 minuter med mig då han bara uppmanar mig att göra samma sak som förra veckan. Sunkigt är det där också. Går på tå till och från duschen. Borde jag inte tjäna på att byta till annat gym? 200 spänn i veckan, är det rimligt?Ska konsultera mor och far angående detta. Hör av mig när det är gjort.


+ en grej

Och jo, just det! Jag hörde detta på PP3 i morse och sedan dess har jag bara velat halse en whirre och sjunga "seeexy aand I know it!":

http://youtu.be/n1luydhZED0

Går alltså inte att bädda in. Lite tråkigt men nu blev det så.


hejpåre

I dag har vi skrivit åtal i skolan. Alltså man får en stämningsansökan i handen och så ska man skriva en artikel om det. Dagens åtal handlade om kvinnomisshandel. Innehållet höll för en notis, vi skulle skriva en A4. YEEEESS! Mycket ångest och ordbajsande i den datasalen. Gott snack också när läraren gick ut i 5 minuter. "VAFAN HAR DU FÖR STORLEK PÅ RUBRIKEN?!" osv.

Sedan storhandlade jag för 300 kronor. Fett nöjd med den slutsumman med tanke på att BLAND ANNAT lax, köttfärs, grönsaker för ett helt kompani ingick däri.

När jag kom hem lagade jag apelsinlax. Min klassiker, så jävla festligt i munnen.

Ska kolla på Grey's Anatomy nu.

 


och så hittade jag en bild på familjen och vår gamla katt Greger

Sedan denna bild togs har Linnea blivit coolare, mamma har finare frisyr, pappa finare kläder och Hannes har blivit jäkligt mycket kaxigare.

Jag är fortfarande mest intresserad av katter.


hipp hurra

TJENA!

I dag fyller Linnea aka min syster 22 år.Grattis.

Tänkte att jag skulle lägga in flera fula och gamla bilder på henne som present, så jag loggade in på min gamla bilddagbok. Dumt gjort! Det var ju bara bilder på mig där. Så:

Så. Har jag blivit finare [ ] eller fulare [ ]?!


kontrasterna

I dag när jag cyklade hos sjukgymnasten satt det världens minsta tant bredvid mig. Hennes armar var lika smala som en blyertspenna och hennes kinder lika insjunkna som en brylépudding dag 2.När hon klev av sin cykel tänkte jag shit - hon kommer gå av. Det gjorde hon inte. Däremot vände hon sig om och visade trycket på sin T-shirt: LADIES NIGHT ON TOUR 2011!


tips

Okej, hörrni. Om ni någonsin känt en känsla av att se på en bild så måste ni suuuuuurfa in HÄR och kolla på sjuka bilder. Samtliga koppade direkt från Google Street View.MVH Har En Fablesse För Djur

kommer inte behöva sola i sommar, klar nu

Så. Nu har jag schtekt på balkongen i fyra timmar. Läst bok och ba haft det gött. Och se så jättesolbränd jag har blivit:


?


tidigaste söndagsmorgonen på Mycket länge

Tjena och godmorgon.


I dag är det söndag och jag gick upp ur sängen 07:45. WHY OH WHY?! skriker ni. MEN FÖR I HELVETE CHILLA, säger jag. Det är ju VASALOPPET i dag.

...Och det serverades scones och kaffe klockan 08:00 ute i köket. Så det vara bara att strunta i de fyra timmarnas fyllesömn efter gårdagen och ge sig upp.
Klockan 11 har jag tvättid dessutom. Det ska bli sköj.


ledig IGEN

I dag har jag skrivit ARTIKEL (<-- läs), stekt i solen på vår balkong, stekt i solen på uteservering, shoppat nödvändiga saker och druckit fyra koppar kaffe.

Jag framför en stor scen.


oklart vad jag egentligen pysslat med denna dag

Oj oj oj ALLTSÅ! I dag har jag underhållit mig själv på en helt överjävlig nivå.

Gick upp 09:30 och åt frukost, satt och pratade en stund och gick sedan till apoteket. Hem och pratade. In på mitt rum och var ensam mellan 12:15 till 16:15. De fyra timmarna - jeezus alltså.

Jag pluggade, spelade musik, gjorde frisyr, läste kurslitteratur, läste skönlitteratur. Gick ut och hämtade post två gånger. Kastade pil med mig själv (satte hur många nior som helst like - a - boss). Satt i ett fönster och läste i solen.


Hörde plötsligt hur det prasslade i busken utanför fönstret.


Ser ni vad jag såg?


En styck marskatt som står där och kissar revir. Japp. En marskatt.

RSS 2.0