sOmMarLOv**

Jaha hörrni. Vet ni vad jag har gjort idag? Vaknat vid elva, ätit, lagt mig i soffan och läst, ätit, lagt mig i soffan och läst. Vilken dag va?Haha alltså den här bilden blev klockren. Se på den och känn hur jävla uttråkad jag är. Känn det, bara känn det.

Och när ni har känt det ett tag så kan vi gå vidare till något roligare... Imorgon har jag en månad kvar i Sverige. Mer om det senare. Här snackar vi årets cliffhanger.

spänning

Jaha jaha. Jag överlevde mot alla odds. Kan tacka 80 gram gräddkola för det, därifrån fick jag sockerkicken jag behövde.
!!!!
Jag hörde just glass krossas. Måste rusa, vad kan det vara?!?!

Hehe. Sitter vid en busshållplats i Breda...

Hehe. Sitter vid en busshållplats i Bredaryd efter en dags jobb på förskola. Ska snart åka till Forsheda för att sen cykla hem till Hånger. Det kommer bli fett med stek. Dör jag inte av värme så dör jag av solbränna...


burned

Min ansiktsfärg är inte okej. Tänk då att den är gårdagens bränna. Tänk då hur röd jag var igårkväll. Inte okej.
Annars så... Jag fick rysningar på ryggen när jag såg min säng. Jag älskar den av hela mitt hjärta.
Äh, jag har inte mycket mer att tillägga.
hej med er

Påväg hem. Fotboll på radion, högt sju...

Påväg hem. Fotboll på radion, högt sjungande Anna Wahlin och nu gjorde Tyskland 3-1, jag skrek FAN OCKSÅ, Lina byter kanal och Angela blir nöjd när hon får lyssna på Per Gessle. Nu: tävling om vem som kan texten till Här kommer alla känslorna bäst, Mathilda verkar ta hem segern.


Alltså guUd. Mitt vänstra knä är grote...

Alltså guUd. Mitt vänstra knä är groteskt svullet med en lila bortskavd fläck och ett annalkande blåmärke. Mitt högra knä är blått på hela insidan. Idag har jag bränt hela ansiktet i polen. Vi snackar inte lätt röda kinder heller utan hela min fejja är typ vinröd. FiiiiN TjEj**! nytt stycke Nu är det deprimerat här, jag ligger ensam i tältet och väntar på mina homies. På mig har jag fyra tröjor, mjukisar och ankelsockar (jag brukar säga strumpor). Lägg till mitt röda fejs och ni har en riktig fjant. Åh jag får ångest nu för det känns som om alla har roligt utom jag?! Så kan jag inte gå nånstans heller för jag har inga linser så jag kommer inte se något ändå. Nu sommar jag. Hejdå gonattkyss


På väg hem med buss 314. Mot det tolvgra...

På väg hem med buss 314. Mot det tolvgradiga och fuktiga tältet. Kvällen har varit dunder! Riktigt bra verkligen. Dock så trillade jag på en tröskel runt halv två, smärtan är fortfarande olidlig. Och så hostar jag på varje andetag. Men som sagt, dunder. Gonatt!


packa packa packa

Ahaa. Ska alltså till Halmstad imon och tälta två nätter. Vafan ska jag packa? Tält, aha, så hur kallt kan det vara? Typ mjukisbyxor och tjocktröja? Eller mer? Mindre? SVARA!
Och vad ska jag ha på mig imorgon?
På lördag?
På söndag?
Ombyte kväll/dag?
Glöm inte handduk och bikini.
Duschgrejer, smink, smycken, dricka.
Heeeeeh. Vi hörs kanske sen.

Sitter i bilen in the middle of nowhere, a...

Sitter i bilen in the middle of nowhere, aka Gällstad, aka utanför Lager 157. Efter en förstarunda på 320 kronor väntar jag på Anna och Mathilda som tar en andrarunda. Vägen hit gick i förvirringens tecken. Är det verkligen rätt väg? En u-sväng och flera mil lappad skitasfalt senare var vi dock framme. Gott det. Framför mig ser jag en familj som inte får upp sin bagagelucka. Kanske inte så gott det. Hejdå!


tjurigt värreKörde in pappa och Linnea till stan. Avbröt solning och allmänt feelgood. Tacken?
Huvudvärk.Riktigt deppigt alltså. Hur ska jag lösa detta? Dessutom har jag en linsjävel som skaver.

Okej. Hämtar en ipren och en skål glass nu. Ja.

hejdå

ajdå


Tyvärr Google Chrome, men jag tror inte väderkanalen.se är skriven på norskt bokmål. Sorry asså, men ni har fel.

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?
Jag börjar tro att vi kan gå genom eld, bara för ikväll.
Just nu sitter jag ensam vid datorn med kli i ett öga och spänningsvärk i axlarna. Ändå är jag taggad till tusen, tio av tio, top of the tops. Ikväll grilla, imon Lager 157, fredag lördag söndag Halmstad. Jag är så glad och jag är så nöjd.
puss!

När jag kommer bärandes på Linus blir H...

När jag kommer bärandes på Linus blir Hannes ofta varse om att han inte har träffat katten på länge. Argumentet lyder då ofta ''det är min katt'' när jag inte vill lämna ifrån mig nämnda katt. Kan ni då första njutningen i att idag säga till Hannes ''din katt har en mask i rumpan, du kan ju komma och ta bort den''. HAHA


helgen

Okej. Angående tältproblemet då. Pappa hänvisar till allemansrätten - man får tälta var man vill så länge det inte är på en tomt eller på odlad mark. Hehe.
Så så blir det troligen.
Ser ni ett ensamt tält och en ensam bil i ödemarken så är det vi. Mys ändå.

helvetE

Gjorde ett försök att hitta eventuell tältplats till helgen. Ringer till Hagön. Hon undrar hur gamla vi är. Arton!! säger jag och tänker YES fy vad skönt att säga det. Nemas problemas då liksom.
- Tyvärr har vi 25årsgräns i helgen.
Sadface.

Vi ska till donken nu, jag, Linnea och Han...

Vi ska till donken nu, jag, Linnea och Hannes. Linnea är på systemet medan jag och Hannes väntar i bilen. Min mage skriker efter nuggets, Hannes vill helst ha ''pommes med frits''.


update

Jag har en sån våldsam hicka att jag vill dö.
Nu ska jag dammsuga hela övervåningen och sen lägga tillbaka alla mina kläder som av någon anledning har hamnat utanför garderoben.
hej.

SySkoN**

hEj kOMpiSaR**!
Denna dag har mestadels gått åt till att göra narr av Hannes. För några timmar sen var vi ensamma hemma och satt och grisade i soffan. Hannes spelade töntiga spel på datorn och jag läste en töntig bok. Vi tävlade vem som var töntigast. Eller alltså, vem som kunde få den andra att bli töntigast. Till exempel ringde jag till töntakuten för att be om hämtning av Hannes. Han tog fram sinn lille mobil och smsade till någon om hur töntig jag var.Linnea har förresten just kommit hem från Malmö. Hon har återigen avstått från att köpa med sig den hamburgare hon är skyldig Hannes efter att han hämtade hennes cykel en gång. Iallafall så fick han äggmacka av henne istället. Han ser väl jätteglad ut över det?Desto nöjdare är han (och jag) över sommarlovsoboyen. Vet ej om det kanske är någon deal mellan han och mamma men vi har alltid oboy under sommarlovet och endast under sommarlovet. Gott det.

Vi ses imon, hörrni.
Troligtvis efter tolv.


19 juni 2010Gulle då.


Okej, jag menade alltså att jag ville vakn...

Okej, jag menade alltså att jag ville vakna runt tolv och gjorde också det ganska så exakt 12:00.


Kolla klockan! Ganska nöjd med den timingen.

Kolla klockan! Ganska nöjd med den timingen.


Äntligen i säng. Det skog mig att man ka...

Äntligen i säng. Det skog mig att man kanske ska sluta motarbeta denna dygnsomställning där jag vaknar tolv och sommar två. För det är ju så att midsommar vankas och om jag inte blir det minsta trött innan två så är det ju ett tämligen lovande utgångsläge för en bra natt. Eller hur? Väckning vid tolv imon alltså. Yep.


god afton   Visste ni att det är såhär man gjorde i typ Sagan om Ringen när man ville att något skulle se groteskt stort ut i förhållande till något annat? Placera det ena framför det andra liksom. Näe, det kanske ni inte gjorde men så är det iallafall. Jag kan ju passa på att påpeka att jag har varit något av en expert inom just Sagan om Ringen. Av någon anledning fick jag tag på en faktabok om produktionen vilken jag läste igenom både en två tre och kanske fyra gånger. Så jag visste vad alla skådespelare hette och tex att man målade 250 000 löv till en ek som skule vara med någonstans. Låter skitflummigt nu men jag minns att det var en kunskap som jag gärna skröt om.   Nu sitter jag här och väntar på Angela. När kan hon komma tros? Det är det ingen som vet.
   Har ni kollat bröllopet idag eller? Jag har tagit paus för att gå på toa och vinna en omgång boule. Det är allt. 
   hejdå!
   PS. vill bara tillägga hur jävla skönt det är att först få pluggångest, sen inse att man inte har några läxor eller prov, sen inse att man har tagit studenten.

viccan + danne = true love

   Innan tänkte jag skriva såhär: "HIHIHIHI jag är så nervös inför bröllopet!!"
   Och så skulle jag vara jätteironisk då. Men faktum är att jag känner ett litet pirr i magen. Faktum är att jag tittar på klockan och tänker "Nu är det en och en halv timme kvar..." sen blir jag lite mera pirrig.
   Pinsamt kanske man borde tycka. Fast nä, detta är ju på mysigt och vackert på riktigt. Dessutom är de ju så kära så man nästan blev tårögd.
   Igår brast både jag och mamma och Kristian Luuk i gråt när barnen sjöng till de lyckliga tu. Jag vet att det var töntigt.

sommaräng

EEH!
Jag har ställt om dygnet och är ledsen för det. Vaknar prick tolv varje morgon och det är inte okej. Halv elva är det ultimata.
Förresten, igår köpte jag två par shorts för 75:- styck, riktigt jävla hittat. Riktigt jävla katt är man i dem också.
Förresten2 så vill jag här ge er en anledning att läsa någon av Jens Lapidus böcker, läs följande två meningar och njut över hur en människa använder språket på bästa och sämsta sätt samtidigt: "Dessutom: shunnen levde la dolce vita, spenderade. Lyxade järnet." Asså gaAAh, när jag läser detta blir jag kär i författaren. Författaren som för övrigt ser ut såhär:
Vi snackar hankatt.
Lovers, jag ska försöka somna nu.
godnattkyss

meddelande

Eftersom ingen verkade intresserad av att köpa Hannes så verkar detta intressant: http://www.rkmark.se/Kollo.htm Endast 2650:- för att bli av med honom i hela två veckor. Pengar har jag så det räker.
Ska fråga mamma när hon kommer hem.

från och med duSer ni vad det är där bakom trädet? Jo, en bil! Med mamma som kör! Det betyder att den sista utomstående själen har lämnat huset! Det betyder att jag är ensam hemma!Wiie wooo FF FF FF!! Nu ska jag gå på godisjakt, snoka i Linneas rum, hänga upp tvätt (lovade mamma), bajsa med öppen dörr och sånt.
Eller okej. Jag kommer inte bajsa med öppen dörr för mitt psyke pallar inte det. Inte sen en vilt främmande lastbilschaufför stod i trappan med ett papper som skulle skrivas under en gång när jag var ensam hemma. Tänk om jag varit på toan då... Nej, det går inte.
Efter det hemliga grejerna ska jag ta en påse knäckebröd och traska bort till en sommarhage en bit bort där det går får och hästar. Så tuff är jag.


Just det! Jag ska läsa tidningen också. Om Victorias och Dan       iels bröllop.

hejdå!

bredvid ditt namn står ett namn till

Jahapp. Då har vi här en ny dag som ska användas på något sätt. Kan det bli så att man kollar på fotboll idag? Ja, det kan väl det.
Mmm.
Nu körde världens största lastbil förbi 4 meter bort på vår lilla grusväg. Stora Enso hette den. Okej hej.
Det blåser ganska mycket idag. Men ser ändå varmt ut. Typ 17 grader. "Varmt".
OKEJ, återkommer när jag har något vettigt att framföra. HEJDÅ

älska mer

http://www.aelskamer.se/index.html?id=51339b6cf76654880e778f8c1aedd90b
http://www.aelskamer.se/index.html?id=5da04d676e80886a6b57b93f8c43b5eb
http://www.aelskamer.se/index.html?id=0801f1b5e77c751f6698851220bb1405
hahahaha alltså ursäkta mig men jag gråter av skratt här

23:21

hEj LäSaRE*!
Jag sitter uppe och väntar på ett telefonsamtal från crapcrapcrap.blogg.se. Hon och hennes kompisar har varit på Liseberg idag och som den förstående mor och syster jag är så hämtar jag såklart henne när hon ber om det.
Dessutom har jag just kirrat fetast skivan så egentligen har jag lust att gå ut till bilen bara för att lyssna på den. Men näe, det kan väl kännas både småkallt och ensamt. När jag sitter här hör jag iallafall snörvel från Hannes rum då och då.
Mmm. Sov gott.

för en minut sen var du min

sumpan ser man sedan dör man
förr eller senare bre jag menar det vi mördar word up
Nej, jag har inte gått och blivit poet, jag lyssnar bara på Oskar Linnros och tycker att han är förjävla bra alltså.
Annars händer inte mycket, nej. Min fotsvett efter Spanien - Schweiz har inte gått över än. Hannes hejade förresten på Spanien, därför var pappa tvungen att heja på Schweiz. Varför hejade då Hannes på Spanien? "Asså för att dom har typ alla bra?! Asså typ Torres!" Fotbollsexperten har talat och jag ber därför alla som läser detta att ta en paus för att begrunda detta som Hannes aka gurun har kommenterat.
Nu ska jag kolla på det kungliga bröllopet. **SåÅÅ intreSSanT**

Slänger ett getöga på veckans horoskop....

Slänger ett getöga på veckans horoskop. Under kärleksrubriken står det ''Nu nästan slåss flera om dig, du är ovanligt populär''. Tja, vad ska man säga. Inte helt sant kanske... Tyvärr


ANNONS!!

   Hemkommen från min näst sista ridlektion på Sörsjö. Håller på att dö av trötthet. Dessutom fick jag köra farfars skitbil dit så jag har utsatt mig för stor fara på grund av dess kassa innandöme och bromsar. Synd om mig alltså, det var vad jag ville komma fram till.
   Förresten, om det är någon som vill köpa en elvaårig pojke så säljer jag en! Efter två dagars sommarlov med honom säljer jag honom för tja, låt säga en tia. Var beredd på att hans fasansfulla temprament, välutvecklade vokabulär samt aggresiva inställning till livet.
   Och är det ingen som vill köpa honom får ni fan hjälpa mig att hitta ett kollo han kan skickas iväg på.
   Tack och hej.


arbetslös och stolt!

Måndag 14 juni 2010, första officiella dagen som arbetslös student. Känns riktigt bra!
.

nu fortsätter vi leva

   Då var det över, allt vad student heter. Och jag undrar bara, vart är ångesten alla talar om? Vart är saknaden efter kompisarna och skolan? Ångesten över att framtiden är helt blank, var är den?
   Jag sitter bara här och är så jävla nöjd med att ha upplevt den bästa tiden i mitt liv.
   Sista veckan i skolan. Klasströjor, röj i matsalen, sista lektionerna, sista proven, lämna in nyckeln. Allt det var så skönt, att på riktigt avsluta 12 år i skolan.
   Sen åkte vi till Ayia Napa och hade en världbäst vecka. Jag känner en sådan tacksamhet gentemot alla som jag på något sätt umgicks med där, ni är så bra och jag tycker om er så mycket.
   Men samtidigt, trots att det var så sjukt bra, saknar jag inte detta, allt var ju bara en avslutningsprocess på skolan, och samtidigt en start på något nytt, något mycket större.
   Hemma från Ayia Napa, vilodag, bal, vilodag med klassmys, student. Bästa dagarna ever. Man är så lycklig, man mår så bra och man är så oerhört stolt och nöjd. Och jag älskar alla jag träffar. Jag är stolt över att känna dem jag känner, stolt över att ha så fina människor i mitt liv.
   JaA, vad vill jag säga egentligen? Att jag inte känner någon saknad trots att jag just har upplevt den hittills finaste tiden i mitt liv. Jag är bara så sjukt taggad på att fortsätta, för nu vet man hur bra livet kan vara.
.

.
Finaste tiden hittills, inte finaste tiden ever.
Vi ses hörrni. Jag älskar er.

oskar linnros - annie hall

Betygen trillade in här i fredags. Eller trillade och trillade, de kom med posten. Slutpoängen blev iallafall 17,76 för er som var intresserade. Eller 20,26 om man vill räkna med meritpoängen. Så nu vet ni det, vilken duktig tjej jag är.
Igår var jag, Angela och Mathy på Harrys. Svinkul kväll på riktigt, trots att jag var kvällens chaufför. Hemma vid halv tre, la mig i sängen och låg där i tio minuter, sen ringde Linnea och undrade om jag ville hämta i stan. Visst kan jag det. Därför satt jag och kollade på Bredastens kråkor klockan tjugo i fyra inatt. Och så såg jag när en herre vi alla känner hängde över en buske och kräktes.
Nu ska jag strax ta på mig studentmössan för sista gången och dra mig in mot stan igen för sista studentfesten.
Hörs sen kompisar.

coldplay

"Your skin and bones, turn into something beautiful...."
Jag brister nästan i gråt nu alltså. Sitter och läser coldplaybloggen om deras arbete med nya skivan. Och allt är så fint, så bra och jag längtar så.
"The songs haven't assumed their final beautiful form yet, but they're a very long way from their skin and bones phase. What's impossible not to conclude though, is that they have some absolutely killer tunes."
Åh KÄRLEK.

studenten 2010

Bästa dagen ever?
JA

busy girL*

Hej! Alltså, det är svårt att uppdatera nu. Det händer lite för mycket för att man ska skriva om något. Här är iallafall några bilder från balen. Det kommer väl fler när jag lagt in de andra på datorn.
Ikväll ska jag städa mitt rum och skriva klart mitt tal till klassen. Imorgon är det fucking studenten.

bal bal

Frisyren är klar. Jag sitter här med rinniga feberögon. Så underbart.
Ska kolla väderprognosen nu, brb.
Ok. Det ska tydligen inte regna runt 18. Snälla Gud.

sjuk

Jag lever, men det är fan knappt. Mår som en överkörd iller som ska gå studentbal ikväll.
hejdå

hemma

Hej hjärtan. Jag är hemma nu.
Äter lax och njuter av lugnet och mjukisbyxorna.
Vi hörs sen.

RSS 2.0