heheheE

Nu är jag nervööÖÖöÖs. En timme kvar till avfärd och jag börjar gå igenom resväskan i huvudet. Pass ja. Pengar ja. Bikini ja. Pyjamas ja. Skor ja. Solskydd ja. Alvedon ja. Och så vidare i oändligheten.
Det är vid sånna här tillfällen man önskar att mamma är med och kan helpa.
Okej.
Ska gå och väga väskan nu, sen äta.
hej!

jobbigt

Ska jag säga vad som är jobbigt?
Ska jag säga?
Ja, det ska jag.
1. Jag har inget lock till min foundation - allt riskerar att pumpas ut i necessären.
2. Jag velade länge och väl gällande kläder. Till slut tänkte jag att jag kan ju ta mammas blommiga kjol. Letar i hennes garderob. Hittar den inte. Har hon den på sig? Ja. Ofc.
Men jag ska ändå till Cypern idag och det väger väl upp det hela ganska bra.

packa packa packa

Jag tar en paus i packkaoset för att hoppa studsmatta. Dels för att det är roligt och dels för att mitt hår torkar fint.
Men mest för att det är roligt.

Det Kungliga BröllopetÖh...? Vem bestämde detta? Vi kunde väl snackat om det lite innan, för nu känns det som om det är helt taget ur luften. Rent hittepå. Jag var inte med på att ge Vickan och Danne 1000 glas i bröllopspresent. Jag blev inte tillfrågad. Så tills nästa gång kan vi väl bestämma det i en grupp istället för at någon enstaka glasfantast kallar sig för "folket".
Okej? Bra, då bestämmer vi det.

alors, on danse

Hey yo.
Packningen är i full gång, 10 tröjor, 2 klänningar, 3 par skor och så vidare. Man måste ha valmöjligheter. Någon dag har jag lovat mig själv att jag ska köra jetset på stranden. Sarong, några väl valda smycken och solglasögonen från Tiger. Någon annan dag, typ alla andra, ska jag vara mitt vanliga jag med linne, t-shirt och solglasögonen kvar på hotellrummet.
Passet där jag ser ut som en polsk hora är framme. Yatzyt och högtalarna är nedpackade. Luftmadrasserna är nedpackade. Alles gut.

01:03

Tjabba tjena hallå, vi säger så. Tjabba! Tjena! Tjabba tjena hallå.

Wzup avec vous?

Med mig är det gr8 iallafall. Denna dag har jag spenderat hemma med Honey, i Växjö på SATC2 och hemma hos Kalvarsson.

Hela morgondagen ska jag spendera i mitt rum, packandes till Ayia Napa supa svina skrika gapa. Jag ska ta mig ut ur rummet för att ge mor sin morsdagspresent dock. Ett rutigt förkläde. Varsågod.

hej med er, gonatt, sweet dreamz

student10

SKOLAN ÄR SLUT!
4EVAH!
TACK!
Fin klass, fina lärare, fina betyg!
Längta till gymnasiet, det är en fin tid. Men längta ännu mer efter studenten, den här känslan är för jävla bra.

Vi hörs sen!

PUSS!


lille Linus

Vi har ett problem här. Kattpojken håller på att bli man. Han har börjat bli intresserad av tjejer och revir. Han måste kastreras, eller kattstreras som Hannes säger. Och han måste kastreras nu, jag har just varit ute och hämtat honom alltför långt hemifrån.
Därför måste han vara inne nu. Iallafall ikväll. Och ack ack, den stackaren. Han har jamat oavbrutet i en kvart nu. Och inte "mjau?", utan "MJAAAAaaaaaAAAAAAAAAaaaaaaaaOOOOuuuAAAAAAAOOOOOOuuuuuu?!?!?!?!!!!!!".

nu slutar det och nu börjar det

Vet ni vad? Allt har löst sig.

Verkligen allt.
(spela låten)
För några månader sen trodde jag att min framtid skulle fara åt helvete. Jag trodde att allt skulle skita sig och att jag skulle sitta på studentdagen utan godkänt projektarbete, körkort, solbränna, gäster, jobb, champagne, fin klänning eller lycka.
Jag har aldrig haft en sådan ångest. På riktigt så trodde jag inte jag skulle lyckas med något, allt kändes för stort och för mycket.
Jag lämnade in projektarbetet och fick MVG. Kul, men känslan varade inte länge. Gropen var djupare än man trott, liksom.
Sen tog jag körkort den 5 maj och plötsligt kunde jag dra ett djupt andetag och leva. Jag kunde fortfarande inte se ljuset, men jag kunde andas för ett tag.
Tiden gick och man fortsatte som i blindo, med blicken endast riktad ner i marken. Ingen längtan fanns, allt handlade om nuet. Nationella prov, biologiprov, matteprov, fysikprov. Varje dag kunde jag bocka av något på min lista, men varje dag skrev jag också till något nytt. Att trampa vatten, inte komma framåt.
De gånger man riktade blicken uppåt, framåt - vad fanns det där? Inget.
Så plötsligt fick jag jobb. Inte vilket som helst heller, utan jag kommer att flytta till Danmark och jobba där i ett år. Slumpen eller kanske ödet gjorde att jag registrerade mig på en hemsida för au pairer, och fyra dagar senare fick jag det bekräftat att jag i början av Augusti kommer åka till Fyn, Danmark och jobba som au pair och hästskötare hos en dansk familj.
Och det var väl egentligen lösningen. Framtiden fick ett fokus, skärpan kunde ställas in och kortet var klart för fotografering.
Fotograferingen skedde dock först idag, när jag lämnade in mitt allra sista prov under hela gymnasietiden. Känslan nu, av att vara färdig, den är sjuk. Detta är vad man har längtat efter sen man visste vad student var. Jag är där nu. Jag är klar. Och jag mår så jävla bra.
Hej livet! Hejdå "framtiden", hej nutiden!

Tog just hem en jordskredsseger på chicag...

Tog just hem en jordskredsseger på chicago efter bland annat en färgstege och en kåk. Kul, bra, skönt. Annars så... Ja just det, jag är klar med alla skolarbeten i hela gymnasiet nu. Det är också ganska skönt.


skilsmässa

Men... Va? Är det dags? Ska vi skiljas redan?
Texas TI-84 Plus - jag kommer sakna dig som en mor saknar sin son.

good good night

Nämen hallå tjena tja. Wzup?
4 skoldagar kvar nu! Sen festar vi en fredag, åker på bio en lördag, packar en söndag och åker till Ayia Napa en måndag. Woo wiii tjohoooo. Festar en vecka, vilar en tisdag, går nerför storgatsbacken en onsdag, fikar hos mentor en torsdag och TAR STUDENTEN EN FREDAG!
Imorgon har vi fysikprov, sen är vi klara med gymnasiet for ever. FOR EVER!
Vi firar med en en något uttjatad men ändå skitskön låt.
Nu: fysik.
hejdå!

tagz0r

Ja jo alltså förlåt för denna försummelse. Jag antar att jag är upptagen med att vara ute och sånt. Känna lite sommar innan det blir 12 grader igen.

För att byta ämne kan jag berätta om mina skador. Hela min kropp värker nämligen, och det beror på en enda sak: studsmattan. Hannes fick den alltså igår när han fyllde år och sen dess har jag hoppat oerhört mycket. Därför har jag träningsvärk i hela kroppen och en väldigt utmattad stortå. Ändå ska jag ut och hoppa igen när jag har skrivit klart detta.

På Cypern är det iallafall mellan 27 och 39 grader.

Vi åker nästa måndag. 8 dagar kvar.

hej godnatt

Gode tid jag är så sliten. Jag har hoppat studsmatta, solat, ätit tårta, fiskat, badat. Nu vill jag klappa ihop på min säng och sova ut. Det kan jag dock inte, för 1. det ligger 2010 års största klädhög på min säng och 2. jag ska hämta Linnea nångång inatt.
Så vi får se.
Klart är iallafall att jag har bränt mig i solen så det står härliga till. Så älskvärt.

Hej lovers! Jag, mamma och crapcrapcrap.bl...

Hej lovers! Jag, mamma och crapcrapcrap.blogg.se är påväg till ullared och det regnar som in i helvete. Det får mig att tänka på första gången jag såg vindrutetorkarna allra snabbaste läge. Jag var 14 år och trodde att tiden snabbspolades... På riktigt. Vi hörs sen. Kyss.


Jag slinker ner för trappan en sista gån...

Jag slinker ner för trappan en sista gång för att kolla vädret på text-tv. Istället hittar jag pappsen helt ensam i köket, med pannan i handen och tung andning. Vad beror detta på? Det beror på att han sitter försjunken i metros sudoko (sudoku?). Hur går det för honom? Han har fyllt i tre siffror, sen tog det stopp. Nu ligger jag i min säng och njuter av lomudal ögondroppar. True love!


från och med du

   Heeeh, sitter och svettas i shorts och linne. Som i en bastu här. Och här kommer lite musik som får mig att le och känna att fyfan, det är 7 dagar kvar i skolan!


Först tänker man gud vad varmt det är idag...

Först tänker man gud vad varmt det är idag. Sen tänker man vafan, det är bara 15 grader, det borde vara typ 22?!


djupandas

Tjoho.
Ni vet att jag skrev det där om hur lätt jag blir nervös nuförtiden? Iallafall så är jag det nu, så nervös att jag mår illa. Vet inte varför. Det finns inte en anledning till detta ångestladdade tillstånd.
Känner att jag måste sysselsätta mig med något oerhört knepigt så att my mind goes all away så att säga.
Ska bestämma kläder till imon.

hejdå!

till honey

   Jo, det är såhär att någon har bestämt att asfalten ska läggas om hela Hångervägen, så därför är det trafikljus lite överallt som man måste följa. Sen kommer det en bil med en skylt där det står FÖLJ MIG, så kör man efter honom förbi enorma maskiner och brinnande asfalt (svär, jag såg det idag och sa wow för mig själv i bilen) och liknande. 
   Men kul att slippa köra på Sveriges sämsta väg något mer iallafall, det känns verkligen vältajmat.

hej!

cemeteries of london

Nu börjar det blit lite störigt med trafikljusen på Hångervägen. Vareviga dag fastnar man minst 10 minuter i dem?! Idag 15 tillochmed.

Nu måste jag skriva religionsgrej om Knutby. 3,5h kvar till inlämningen.

 

hej!


Skrev just ett stort YES över hela matteb...

Skrev just ett stort YES över hela matteblocket och strök under det en tre fyra fem gånger för jag klarade ett tal som jag trodde var skitsvårt. Aaa... Sitter och övar på matteprov alltså, sista provet evah imorgon och det finns säkert någon som är gladare än jag för jag gillar matte men ja, det är ändå SJUKT skönt. Det är ju goda tider nu alltså, när man kan ta farväl av ämne efter ämne. Innan idag gjorde jag min sista prestation inom biologi till exempel. Tack för denna tid. Men nu: back to inhomogena ekvationer av andra ordningen. HEJDÅ!


När jag tog körkort fick jag en oerhört...

När jag tog körkort fick jag en oerhört fin blombukett av mamma. Den har stått på mitt rum sen dess men nu börjar den ta ett sakta farväl. Jag sörjer det. Så slår det mig att snart kommer jag ändå få en massa blommor när jag tar studenten. Jag längtar verkligen efter att få blommor. Och jag längtar efter fiskmoussen som mamma ska göra till mottagningen här hemma efteråt. Sen är det såklart mängder av paket och allmän fest och sånt, men jag vet inte. Det är nog blommorna och fiskmoussen jag längtar efter när jag tänker på studenten.


söndag blodig söndag

Aloha.
Vad har ni gjort idag? Vad borde ni gjort idag?
Det är två väldigt olika frågor.
Idag har jag kollat facebook, bloggar och mailat.
Idag borde jag ha råpluggat matte och religion.
Men icke då!
Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven. Kanske inte kommer vara lika glad när jag får G på matteprovet på tisdag... Men just nu, med 10 ynka dagar kvar, så känner jag mig inte jättemotiverad till plugg och skola. Faktiskt riktigt totalt omotiverad.
MEN VI HÖRS, HÖRRNI.

hejdå!

Så är det egentligen del 1

Hej och välkommen till Så är det egentligen.

Vi börjar med att bajsa. Är det pinsamt/äckligt/ej att tala om? NEJ! Det vore ju verkligen konstigare om du inte bajsade, eller hur?

Vi fortsätter med kärlek. Så fort man är kär i någon borde man springa och säga det till den, för kärlek är ju onekligen det finaste som finns, så all kärlek borde ju egentligen vara positiv - alla borde bli glada av ett kärleksbudskap.

Nästa ämne är pengar. Varför är det tabu att prata om pengar när man är vuxen? Man får inte säga vad man tjänar eller så. Men det är ju samma sak här, man borde bara vara stolt över hur mycket man tjänar. Och tjänar man lite så är det ju inte ditt fel - individuella prestationer spelar ju ingen roll på de flesta arbetsplatser såvida du inte är urkass. Men det är du inte.

Vi ska också tala om att peta i näsan vilket vi har gjort innan men jag upprepar gärna detta budskap. Jag menar att det är äckligare att inte peta i näsan än att göra det. Vill du att näsan ska växa igen av snorbusar eller? Det hoppas jag verkligen inte. Och man kan ju alltid tvätta händerna.

Detta var fyra ämnen. Jag återkommer eventuellt med Så är det egentligen, men nu ska jag avvika.

hej!

hehehehe

I och med det jag skriver i nästa stycke kommer jag förvandlas från en vanlig bloggare till en lite större.

Jag har en hemlig grej på g. Hemlig, men typ STÖRT BRA.

Okej, det var allt jag hade på hjärtat.

Ändå är mitt hjärta överfyllt, så att säga. Förstår ni?

Ska jag berätta vad jag älskar? Ja, det ...

Ska jag berätta vad jag älskar? Ja, det ska jag. Det är när man kommer hem en sen kväll och stunden i badrummet. Gå på toa, tvätta händerna riktigt noga, ta ut linserna, ta bort mascara, tvätta ansiktet, borsta tänderna, byta om till pyjamas. Sen, det allra heligaste. Smörjandet av fuktkrämer. Först ansiktet, sen händerna och riktigt gotta in krämen i dem, sen armbågarna och överarmarna. Sist läpparna med överdrivet mycket ''cerat'' (fånigt ord). Efter den heliga smörjelsen är man redo för vad som helst egentligen, men det blir väl oftast sängen. Som nu. Gonattis.


paparazziHehe. 13 år.
Kyss!


På bio i Växjö. Den längsta killen med den...

På bio i Växjö. Den längsta killen med den hippaste tuppkammen sätter sig framför moi. Gr8 success.


bioskit

   Hej tja tjena nice.
   Klockan är endast 12:19 och jag har redan gått promenad, varit kattvakt, duschat, ätit äcklig frukost (allt var slut utom 1 st lingongrova och leverpastejen) och kollat klart på säsong 2 av True Blood.
   Nu sitter jag och försöker boka 5 biobiljetter till kvällen men det verkar vara omöjligare än att springa runt Prostsjön på under 4 min.
   Jaha. Det beror på att swedbanks kort inte funkar på deras hemsida. MEN VARFÖR I HELVETE INTE?

Gaaaah. Ungefär så är det nu. Sitter i ...

Gaaaah. Ungefär så är det nu. Sitter i Ugglan och väntar på bussjäveln och har suttit här sen kvart i tre... Blablabla. Jag gjorde det där provet innan, det gick bra. Tidigare har jag trott att mitt psyke är ganska tåligt, men efter körkortsepisoden är det bräckligare än en nyfödd abborres ryggrad. För jag är nervös hela tiden, för provet, för möten, inför ridlektionen, inför att köra bil och ja, allt. Idag vaknade jag vid sju och var nervös utan anledning. Ja. Detta är lite jobbigt. 15 minuter kvar till bussen. Jag och Kalvarsson ska kolla på kattungar sen iallafall, det ser jag verkligen fram emot. Hejdå.


henry nearly killed me [it's a shame]

   Oki. Nu har jag kommit över tröskeln, det är inte längre läskigt att köra bil ensam utan bara helt jävla awesome. Efter min ridlektion idag körde jag en halvtimme extra med högsta volym och enhandsfattning och såntdär ascoolt.
   Nu sitter jag här försjunken och dåsig med mikrobiologin framför mig. Jag har pyjamas och duschturban på mig. Jag är inte ascool.

drömde om solen inatt, avlägset liksom

HEHE. Dör lite nu för att True Blood är så spännande. I detta senaste avsnittet (Timebomb säsong 2) så har jag fått uppleva ett våldtäktsförsök, mord via träpåle i hjärtat, en scen med besatt gruppsex, förrädare, Godric in person, två mordförsök på Sookie, tillagning och förtäring av mänskligt hjärta. Med mera. Som sagt, HEHE.

Annars så... Idag har vi äntligen fått hit studenttröjorna, efter förseningar i leverans, felleverans och askmoln. Dock fanns det vissa studenter som hade en hel del att klaga på trots att vi inte har med leveransen att göra. SÅ otacksamt känner jag då.

Jag ska öva på mikrobioogiprov nu. Sen för första gången ta bilen till min ridlektion vilket ska bli underbart.
HEJDÅ!


måndag, tråkig måndag

   Jeh hje ehj hej. 
   Jag är trött och blöder näsblod periodvis. Det lät inte så kul va? Näe, det är det inte heller. Jag ligger i den stenhårda kökssoffan och kollar på True Blood, dock får man bara kolla 72 minuter i sträck på den sidan jag streamar, så då föll det sig såklart så att det stängdes av när det var 4 minuter kvar på ett avsnitt. Och för er som följer True Blood så kan ni ju föreställa er hur spännande det var där i slutet. 
   Iallafall...
   Jag ska öva på mikrobiologiprov sen. Uppdatera min profil på Arbetsförmedlingen också.

äh.
hejdå.

bilmusik   Den här låten lyssnade pappa på när han körde hem från uppkörningen.Den här låten ville jag lyssna på under premiärrundan.Men det visade sig vara glapp i kontakten som man kopplar in mobilen till, så jag fick lyssna på denna låt.


Japp.

festlig lördag

   Jösses. Vaknade vid nio (!) av huvudvärk. Ungefär för en kvart sedan gick den över. Skön, kul och bra morgon, verkligen.
   Nu ska jag skriva en insändare om varför det vore okej med ett buddhistiskt kloster i Kärda. Det låter väl som en underbar fortsättning på denna dag.   Okej, först ska jag gå och be pappa sänka sin musik. Han spelar den musik du inte visste spotify hade.

påpeka aldrig mer mitt sötsug

   Nu strök mammas och pappas bäddmadrass min rygg när de bar förbi den.
"Nu fick du död hud på dig", säger pappa.
   Nämen tack ska du ha. 
  
   För några dagar sen hittade jag och pappa en grön strut full av lyxchoklad i bilen. Vi kom fram till att det var mammas och att hon hade glömt den där. Snälla som vi är tog vi in struten så att hon skulle återuppliva sitt minne angående den när hon kom hem från utbildning några dagar senare.
   Idag letade hon efter sin strut som pappa hade påmint henne om.
"Ellen, var tog min strut vägen?" frågade hon mig när jag var på mitt rum.
"Inte en aning", svarade jag.
   På hörs det ett misstänkt hehehehehehehehehe från Linneas rum.
   Mamma vänder om och går dit med en bister min. 
"Hehe, den har jag ätit upp", flinar Linnea med skammens stämpel i pannan. "Jag trodde den var för gammal. Hehe."
   Hon har alltså ätit upp en hel strut med lyxchoklad som legat mitt på köksbordet. Som om det var en slump, en skänk från ovan.

   För er som någonsin har tvivlat, Linnea är den största gottegrisen i denna familj. Och eventuella dräpande kommentarer från hennes sida komemr bara stärka detta faktum.

imperialism blabla

   Asså! Helvete! Jag tycker inte det är ok med historia. Det är inte heller ok att jag på den tre dagar långa kommande veckan har två inlämningar och ett prov?!
   28 maj, kom.

Intressant sammanträffande att det idag o...

Intressant sammanträffande att det idag och igår av alla dagar finns ett tillfälligt trafikljus i Hånger. Ödet lite. Iallafall så körde jag till skolan idag, en smärtfri och högt sjungande incident. Tabbade mig bara lite när jag skulle in till skolan och hade trean i istället för ettan. Men det var nog ingen som såg förutom de åttahundra bilar som stod runtomkring. Kan väl även hända att det i närheten fanns en eller två eller fyrtio fotgängare. Aja. HEJDÅ.


kärlek vid sista ögonkastet

Kul att alla de kläder som jag har haft de senaste dagarna luktar svett. Inte för att jag är äcklig och inte använder deo, utan för att jag har varit nervös sen i söndags...

KÖRKORT! nej - plugga

   Nu är det lite anitklimax här, för jag måste plugga. Sådär kul.

herregud vad gött

Så. Min extas har lagt sig något efter att jag har spänt alla muskler i kroppen en bra stund.

Iallafall.

Denna dag inleddes med en överjordisk ångestäckelklump i magen. Jag kan ärligt säga att jag aldrig har mått så dåligt som utanför teorisalen där provet skulle ske.
1. Spyfärdig
2. Svettig
3. Kissnödig
4. Bajsnödig
5. Ont i hjärtat
Jag ville dö och aldrig återuppstå.
Sedan kan man fråga sig hur det ens är möjligt att känna en sådan ångest som när man ska trycka på "Avsluta provet". Då ville jag mer än dö. Förintas. Så visar sig en grön text - GODKÄND. Då började jag nästan gråta av fröjd. Reste mig på darriga ben och fick mitt papper. Sen gick jag in på en toa och skrynklade ihop ansiktet i en riktig gråtmin. Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om hur det känns när en sådan ångest släpper. Kunde knappt stå.
Gick mot skolan och kunde inte sluta flina.
Ungefär framåt 13 började jag må illa igen. Ska tilläggas att jag nog har rapat 50 gånger idag, på den nivån är det. 
Gick från Mikrobiologin med en känsla av ett inre helvete.
Väl på körskolan gjorde vi en säkerhetskontroll, sen körde lite. Stackars körskoleläraren, jag sa inte ett ord till honom.
På Åhléns parkering klockan 15:30 inleddes min uppkörning.
Jag växlade, kollade, kollade, kollade, kollade, kollade, krypkörde. Det var typ det. Bra vägar som jag hade kört på innan, lättaste säkerhetskontrollen med vindrutetorkarna och tutan, och jag känner nästan kärlek till den mannen som godkände mig.
Han som fick mig att börja prata om balklänningar och min mammas trädgård mitt i all ångest.

Är det någon som vill ha skjuts imorgon? Kontakta moi.


5 maj 2010 - plötsligt händer det

   KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRRKOOOOOOOOOORRRRRRRRRRT!

Jag har tidigare inte sett tjusningen med alla dessa vokaler, men nu, när min darriga kallsvettiga hand har skakat kontrollantens hand samtidigt som han säger grattis. Då fan. Då känner man för att brista ut i vokaler som aldrig förr. Skitjobbigt att jag sitter ensam på biblioteket och inte har någon att dela detta med för jag känner för att hoppa upp och ner som man gjorde på discona i femman.

Den här känslan är fulländad.
KÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRRRKOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT!!!!!!!!!!!!!!

mat mat

För er som uppmärksammade rubriken i föregående inlägg kan jag meddela att min synska förmåga är starkare än någonsin. Falukorv it was.

falukorv kanske

Varför har jag ett 15 cm långt rivsår på vänster vad? Det kan man verkligen fråga sig. Svider.

Jaha jaha. Jag undrar om det blir någon middag här idag. Mamma är på utbildning, pappa leker med sin grävmaskin (riktigt, inte leksak), jag vill ha service inte jobba själv, Linnea... Hannes... Nja. Inte för att Linnea är okapabal, snarare lite mer ovillig.

Jag går helt enkelt och skriker på far nu.

hejdå

yes

Märker plötsligt att jag håller på att spy. Varför? Leker med Google Earth och har blivit åksjuk på kuppen. GR8. Nu, här: http://www20.vv.se/trafiktestet/Popup.aspx

tisdag

   Har hämtat hem min älskade mobil idag. Som ny är den vilket gör mig väldigt glad.
   Idag hade jag först körlektion, sedan åkte jag hem igen och nu sitter jag hemma från idrottsdagen med röda ögon och konstant kliande näsa. I området råder mycket höga halter av björkpollen.
   Nu ska jag väcka Linnea och sen plugga teori.

hej!

satc2GAAAH.
Jag längtar så sjukt mycket!
Att Aidan är tillbaka gör mig dessutom ännu lyckligare.

27 maj!

vinn kriget mot allerginSåhär är det för oss pollenallergiker. Ack ack.

söndag

   Jag drömde att jag åt en sked smör inatt. Jag var sugen på något, hade ett smörpaket framför mig och tog därför en sked. Det smakade så fruktansvärt mardrömshemskt att jag inte har ätit smör på mina mackor idag.
   På tal om lite fetare saker så är mitt hår inte att leka med idag, behöver verkligen ta sig en dusch. Så när vi ändå talar om min kropp så är jag sjukt ste l irygg och nacke, inte en aning om varför. Men så är det iallafall.
   Idag har jag pluggat teori och solat hela dagen. Lär väl fortsätta med det en bra stund till och sen hade jag tänkt kolla på 100 höjdare @ kanal5play.

hej!

Innan mamma och pappa åkte skrev mamma en...

Innan mamma och pappa åkte skrev mamma en lapp med lite saker som skulle göras. Typ ''Hannes läxor'', ''Hannes allergitablett''. Så stöd det även ''Hannes duscha torsdag'' - han har inte duschat än.


Jisses, idag är det första maj. Enbart 2...

Jisses, idag är det första maj. Enbart 28 dagar kvar i skolan?! Det är vilt. På tal om studenten så har jag just drömt ytterliggare en mardröm om den dagen. I en förkortad version så handlade den om att jag klockan nio på kvällen ännu inte hade åkt, jag hade inte någon förfest och framförallt så hade det kommit 5 personer till min bjudning. Inte ens pappa var hemma.


RSS 2.0