Ikea idag. Har köpt en bambupinne med snur...

Ikea idag. Har köpt en bambupinne med snurr och en amaryllis. Känner mig väldigt nöjd. Trots att jag är 18 och inte 40.


stenhårdSåhär tuffa är det inte många som är. "Ååå men det är bara för kameran", tänker ni. Men näe! Faktiskt inte. Hörlurarna har jag för att ljudet blir så mycket bättre med dem, dessutom hör man inget annat. Luvan är på därför att jag ligger degigt bakåtlutad när jag kollar på webb-TV. Och är luvan i nacken blir det knöligt - därför har man den på.

Så detta är ingen kameraattityd.

Jag är cool på riktigt.

... Ehe


tv-utbudet

Jag tror att EMD är Sveriges töntigaste trio. Varför måste de tävla om vem som är töntigast genom att se exakt likadana ut och sjunga exakt likadant.

Nu: Cirkus Möller. Guuud så tråkigt. Det är verkligen inte min humor.

Istället tar jag och sätter på Schulman Show. Det är kvalitet!

bråk i soffan

Vi hade slagsmål här innan. Jag och pappa brottade ner mamma i soffan för att beslagta en ganska viktig detalj som hon höll i handen.
Vad?
En godispåse. Of course it was a godispåse. Den enda attiraljen som kan förena mig och pappa.

Pappa: Men SLÄPP den nu!!
Mamma: Men SE på er! Hur kan ni bete er såhär bara för en godispåse?!!
Ellen: Du då?! Som håller fast i den som om det vore din sista livsgnista!
Pappa: SLÄPP DEN!!

äntligeeeeNLAPTOPEN ÄR IGÅNG! INTERNET ÄR KIRRAT! TRUE LOVE!

lessen tjej

Dagens humör: Deppig.

Dagens mående: Vaddå fysiskt eller? Trött i kroppen isåfall.

Dagens borde: Muntra upp mig.

Dagens frisyr: Fläta i luggen och platt tofs för den blev blöt i regnet förut.

Dagens smink: Inget.

Dagens klädsel: Mjukisbyxor, randig tröja.

Dagens planer: Vänta på att jag ska somna, vilket numer brukar ske mellan halv ett och två.

Dagens materiella vill ha: En kofta med leopardfläckar, en drink och ett dansgolv.

Dagens fundering: Böööö böööö bläääää jag är verkligen seg och deppig idag alltså.

Dagens beroende: TRÄNING. Haha skoja. Facebook.

Dagens tråkigaste: Humöret mitt.

Dagens längtan:
Lördag.

Dagens superlängtan: London.

Dagens tidning: Inte fan är det Värnamo Nyheter iallafall.

Dagens låt: Erna Tauro & Bo Andersson – Höstvisa


fejsbok

Detta är ju jättepinsamt. Varför gillar ingen den här statusen? Tycker ni inte det är positivt att jobben trillar in för mig? Unnar ni mig inte det?

Av alla hundratals människor som kunde se den så var det ingen som gillade det budskapet. Så deppigt! Och pinsamt.


träning

Herregud. HERRE-GUD.

Sa jag 10 gånger? Glöm det. Efter 5 varv var döden inom räckhåll. Kunde höra mitt hjärta slå och kunde känna det från tåspets till svalg typ. Tänkte att springer jag ett varv till så kommer jag få en hjärtattack. Så jag gav upp. Cyklade 5 km istället.

Nu kan jag typ inte röra mig. Är helt domnad i hela kroppen.

Pappa sa "Oj. Sån träning är den mest hårda hjärträningen som finns."

Aaa joo...

soft

Dagens uppgifter: ta mig till Hångers brantaste backe och springa uppför den minst 10 ggr. Skära pumpan med Hannes (hann inte det igår).

Arbetslös? Ja tack.


i rymden finns inga känslorÅåååh såååå braaaa.

Typ.

Eller nä, inte typ. Jag har nog nästan aldrig skrattat så mycket åt en film.

Om man jobbar på Monki, måste man ha jävli...

Om man jobbar på Monki, måste man ha jävligt alternativ musiksmak då eller får man spela vad man vill?


hicka

Har hicka. Varför? Har just vräkt i mig två mackor. Varför? Jag är stressad. Varför? Ska åka till stan om 20 min. Varför? Ska till Skatteverket och Apoteket sen till Växjö.

Och jag har varken sminkat mig eller bestämt kläder.

SUCCESS.

hej här kommer segertåget rullar in som technodromen

Hej hå, hej hå, vi till vår gruva gå. Hej hå hej hå, hej hå.

Har just sett Lite Sällskaps säsongsavslutning och ätit frukost till det. Kommande sysslor är bland annat: ringa till Netgears kundsupport, ringa till F-kassan, duscha, dammsuga. MEN! Framförallt - när Hannes kommer hem från skolan ska vi skära vår pumpa!!

För ja, for the first time evvah så har fam Lindahl köpt en pumpa. Eller ja, det var jag och Hannes som köpte den igår efter hans gitarrlektion (4,95/kg på CityGross!!! Sjukt billigt!). Så nu ska jag googla på hur en pumpa ska skäras för bästa resultat.

...För nej, det har jag ingen aning om. Vår familj är ju varken amerikansk eller kommersiell, så att säga.

bamse bamse världens bäste bamse

En jobbdag senare.

Kul att vara på sin egna gamla förskola med samma fröknar. Hönan och Tuppen. Jag hoppas att alla Hångerbarn minns dessa avdelningar och vilken ni hörde till. Jag gick på Hönan. Tuppen var dock mycket mer önskvärd, ansåg jag.

Men jag är lite sleten i armarna efter att ha "puttat på" i säkert en timme. 


Tio över sex ska jag köra Hannes in till hans gitarr. Nu hör jag hur han redovisar veckans läxa för pappa. Bamselåten. Hur jävla jobbig som helst efter en veckas övande. Vill aldrig mer höra den låten.

strumpor

Note to self efter att ha fått hjärtat i halsgropen och sett döden i vitögat x antal gånger för mycket idag: antingen får du sluta använda ullstrumporna eller så får du fan sänka farten när du svänger, de är HALA.

när jag var ung fanns det något som hette msn, en slags livechatt

Tydligen kan man numer säga att msn är sååå last year. Den enda som är online är Steeve från Kanada som är online 24/7 och har haft samma status sen just last year.

 

Som ni ser har jag ändrat lite idag, kände att kollaget däruppe påminde alltöfr mycket om DK. Så bort med det. Mitt problem nu är dock varför vissa inlägg lyder under typsnittet Arial och andra under Times New Roman. Svara på det!


telephone

HEJ.

... Näe, det är inte riktigt min stil att säga hej. Jag tänker lite mer att det är ju rubriken som öppnar konversationen.

Iallafall.

Idag har det ringt 5 gånger. För mig som telefonsamtalshatare är det ganska jobbigt. Det ena samtalet handlade om jobb, så imorgon ska jag jobba på Hånger Förskola från 11:30-17:30. Skön tid ändå. Jag har ju inte så jättemycket för mig under dagarna så då kan jag lika gärna sova till 10 och sen jobba under de tråkiga timmarna. Sen har även morfar ringt, mamma har ringt och någon har tjuvringt. Det är 4 samtal. Det femte kom när jag låg i min säng och tänkte i helvete heller. Så det vet jag inte vem det var.


hej hej på dig min bror EHE nästa bror finns bakom något... av metallllll

ÅÅH jag saknar min lappe så mycket. Min laptop assssåå... Webcamen till den stationära är såhär dålig:Kvallen håller inte!
Dessutom, som ni kan se, blir man helt grisrosa.


Nu laddar jag inför ännu en natt med åtminstone 10 timmars sömn. Gött det.

paganinikontraket

Ni vet Lars Kepler? Författaren (eller aa, pseudonymet)?

Jag läser hans senaste bok nu. Och jag gråter nästan. Inte av sorg, utan av spänning. Inte ens halva boken har gått men jag känner edan att vafan, hur långt ska det gå?!

Såå... Det är därför jag är frånvarande.

För jag läser.

skejt igen

Idag var vi iväg och åkte skateboard igen... Det är min nya grej. Idag var pappa med också, så alla tre åkte runt på varsin skateboard.
För att pappa skulle känna lite attityd lånade han Hannes illturkosa hängmössa. Den uppnådde önskvärd effekt, far var asfräck i den mössan.

true


nya hemmet

Linnea, jag googlade på Kensal Green. Det ser ju jättefint ut!
new love

Okej. Inatt drömde jag om Daniel i Idol. En bra dröm.

Och idag när jag ser honom är jag typ förälskad?! Fnissar och blir helt sådär bubblig. Vad fjantigt! Så mesig jag känner mig!

Men det är ju ett sant faktum att man kan drömma sig till känslor. En gång drömde jag att en lärare nästan våldtog mig. Jag kunde inte se honom i ögonen på flera veckor efter det, för jag kände sånt äckel gentemot honom.

 

 

hihihiiihihii


resten

Idag har jag äntligen fixat håret. Mamma och jag bestämde oss först för att färga rubbet. Dock hade vi bara slingfärg hemma men vi körde ändå...

... Och jÄÄÄvlar var det sved till. Jag upplevde att hela min hårbotten brann och såg hur allt mitt hår lossnade. Typ!

Så jag fick skölja ur färgen illa kvickt och sen ta på mig en såndär fucking slingmössa trots allt. För det vet man ju vilken smärta en sådan medför. Tänk att ta en nyvässad penna och gräva med den i din hjärna. Så känns det för mig. Gånger 200 eller hur många hål det nu är i en slingmössa.FÖRRESTEN! Jag blev stoppad av polisen inne i Värnamo idag. Fick blåsa och visa körkortet. Jag undrar hur lång tid det tar innan man kan göra sådant utan att skita ner sig av nerver. Utan att tänka "kommer tandkräm ge utslag??" eller "kommer brustablett ge utslag?" eller "har jag faktiskt druckit men glömt det?". Och sist, igår ringde en hyresvärd från Göteborg till mig. Eller det var en 24åring som ville att en ung, öppen och oblyg tjej skulle flytta in i hans lägenhet. Han undrade om jag var blyg angående gemensam dusch och sånt. För hans förra inneboende satt nakna i bastun och det tyckte han var askul.
Och jag... Jag dog typ. Såg framför mig hur jag blev nedsupen och våldtagen varje kväll.

sk8rgirLHannes har lånat en ny skateboard så han och jag tog bilen ner till skolan för att testa lite. Hannes var duktig över mina förväntningar.Men överst av alla förväntningar var jag själv!! Jag åkte till och med ner för en liten backe denna dag, min skateboarddebut. Här skulle Hannes ta en bild på mig. Jag är sådär nöjd med den.Inte heller jättenöjd med denna. Men aa. Nu har jag åkt skateboard iallafall.

snön kom till bynKattens nya namn är numer Bulten. Ibland även Bult Bultsson. Fyi.


heheee

Jag har mycket att skriva till er, så mycket att jag får prestationsångest! Känner mig oförmögen att lägga fram alla händelser på ett roligt sätt, och är det inte roligt så faller hela mitt bloggkoncept. Kan ni förstå vilken ångest?

Förresten hatar jag när man stavar det "ångerst". Typiskt Kissie.

Förresten2, vad kommer efter enkel dubbel trippel quadruppel?

Ska försöka samla mig och återkomma.

svar på tal 6

linn1: Din garderob...? Vilken är... Alltså va? Din garderob? Förstår inte vad du talar om?

cyberspaces mest självklara par

Blondinbella och Nils?!! WHY THE FUCK? Jag blir ledsen för deras skull, ledsen på riktigt.

Hur jag låter mina känslor få utlopp? Jag sätter mig och stickar samtidigt som jag lyssnar på dessa låtar:


snö den 20 oktober

Alltid när jag vaknar så kollar jag ut genom mitt fönster och upp mot himlen. Idag var det såhär:

"Åh vilken blå himmel. Fint väder idag alltså. En riktig höstdag."

Sen reste jag mig upp och kollade ut ordentligt.

"Wtf?! SNÖ på MARKEN?!"

För aa, nu är det tydligen dags igen. Ett halvår har vi varit skonade från vintern, men nu är det dags igen. Good. Good Charlotte? Nej.Nu ska jag gå ut i pappas verkstad för att bygga en skylt som ska sitta på vår brevlåda. En "Ingen reklam, tack"-skylt.

KUL tjej!!

Hahaha alltså hahaha ni anar inte hur rolig jag är.

Jag gick just in till Hannes och viskade "goooodmooorgooon, det är dags att vakna, klockan är 7..." hahaha. Jag skrattade så mycket åt mig själv att jag nästan fick kramp.

Guuud vad kul det hade varit om jag fick upp honom ur sängen och han hade gått upp på riktigt, klätt på sig och ätit frukost och sånt. HAHA han kunde till och med gått iväg till skolan eftersom det numer är mörkt vid den tiden.

... Meen nu var han så trött att han knappt vaknade.

bilder till er från migDen här klockan fick jag med posten igår. En premie från en tidning jag skulle prenumenera på. Tidningen kom dock aldrig. Men igår fick jag denna klocka, en film och två linnen. Mamma ville ha en sådan klocka, Hannes frågade om jag ville byta med honom, pappa gav den 10 av 10.Detta är paradiset. Inget ställe är så mysigt som mitt rum. Observera katten i sängen. Han har inte legat där på 2 månader, nu går han dit självmant.Delar av shopping från Köpenhamn. Vi snackar höstens garderob här. Nu är det shoppstopp (heeh) fram till London. På bild syns iallafall Linne från H&M, blå, kort skjorta från Monki, ljusbeige sidenblus från VILA, grön skjorta från H&M.
I Köpenhamn köpte jag även jodphurs (har ALDRIG sett ett par så fina skor), viterkappa, tights och en till tröja.En bild på vardagslivet "as it used to be". Hannes gör matteläxa. HA HA. Så enormt tråkigt. Sådan enorm lycka man borde känna över att inte göra läxor nuförtiden. Men man känner bara lagom lycka. Det får väl vara okej.

grey's anatomy

GUUUUD!

Kollar på de två sista avsnitten av Grey's Anatomy säsong 6 nu och jag DÖR av nervositet?!! Har typ fått svettfläckar på strumporna! Har kallsvettiga händer och rivande ångestkänslor. En fucking shooter är lös på sjukhuset med Derek som måltavla. Och Alex är skjuten! Och Derek är skjuten! Och en intern (english) är redan död! Turligt nog var det en som jag inte gillade.

Återkommer när jag är helt klar med sista avsnittet.

update: Owen är också skjuten. Jag ÄLSKAR Jackson Avery, ÄLSKAR. Alex är påväg till annat sjukhus. Chief Webber är inne i sjukhuset. The shooter är ännu på fri fot. Innan skrynklade jag ihop ansiktet och grät nästan.

bla blaa

Mitt hår är en katastrof. I andras ögon helt okej kanske. I mina ögon både gult och råttfärgat. Hemskt!

Men, allt har en lösning. I vår materialgarderob står inte mindre än fyra kartonger med hårfärg. Så någon förändring ska väl kunna vara möjlig. Förhoppningsvis...

Just nu upptäckte jag förresten att mina huvudvärk är borta. HärligT. Det tog bara 2 timmar efter intaget av ipren.

med glasögon

Det blev något fel med mina linser innan när jag duschade, så nu har jag glasögon.

Man måste beundra de personer som har glasögon på heltid. Den irritationen jag känner när man känner glasögonen sakta glida ner på näsan, den kan inte jämföras med mycket.

Aa. Det var meningen att jag skulle skriva lite mer, men nu vill mamma ha hjälp i köket så farväl.


flyg lilla fågel

VVVEEET ni vad som hände innan?!

Jag dödade en mus!! Det är sant!

Katten kom med en i munnen och blev sedan helt ointresserad av den. Mitt känsliga öga insg då att denna mus var förlamad från midjan och nedåt. Den kunde röra frambenen men inte bakbenen. Mitt känsliga hjärta tänkte då att detta lidande är omänskligt (omusligt)! Så jag greppade en stor sten och slog ett hårt slag mot musen. Så den dog. Med besked.

20 minuter senare öppnar jag ytterdörren. Katten sitter då på dörrmattan utanför och rusar glatt in. Att en katt sitter på en dörrmatta väcker misstankar i mig. Det brukar oftast föregå någon form av matintag om en katt sitter på en dörrmatta.

Vad fanns på dörrmattan?

Fem styck fågelfjädrar.

detta händer nu

Nu har jag anmält intresse på 5 lägenheter i Göteborg. Har en stark känsla av att det inte hjälper mycket. Det kommer bli sjukt svårt att få till något slags boende där.

Och så bokade jag Londonresa 22-25 november. Kul att jag ska köra dit själv med en liten bil. Så vuxen är jag typ.

Förresten så är vårt trådlösa internet fortfarande ur funktion, därför kan jag inte använda min laptop och det är därför ni inte har fått en bild på mig på länge. Jag vet att ni saknar det, men det är bara att *stay strong*


a pocket full of memories

Hej jag är genomsvettig.
Varför? För att jag tog en ipren för två timmar sen och nu! BAM! Febern går ur kroppen.

Nu gick jag in till Hannes för att säga gonatt. La mig bakom honom och sa
- Nu skedar vi.
- Va?
- Aa men nu är jag den stora skeden och du den lilla skeden, precis som i besticklådan.
- Aha... Men gafflarna då?

Förresten så kollar jag på flygbiljett till London nu. 250 spänn kan man få ner det till. Värt!

to die by your side

Nyvaknad. Fortfarande småsjuk. Vill ni veta hur stel jag är på grund av min "sjukdom"? Såhär: om jag böjer mig framåt får jag inte händerna nedanför knäna... Det är ganska dåligt.
Om en timme ska jag än en gång luncha inne i stan, denna gång med forna classm8s. Meen innan dess ska jag dammsuga lite samt klä på mig.

sängen - en kärlekshistoria

Jag är varm innanför ögonen och så är jag förkyld uppe i näsan ungefär mellan ögonen. Jag behöver lypsyl och en toalett. Orkar dock inte resa mig från denna stol.
Behöver ringa Värnamo Energi och fixa det trådlösa. Behöver ta upp min tröja från handtvättsvattnet i handfatet. Behöver prata med far om Londonresa. Orkar dock inget av detta.
Det enda jag (eventuellt) orkar är att gå till min säng och falla ner på min plats.
Fast jag måste ta upp den där tröjjäveln ur vattnet för den har legat där sen i torsdags HEHE

filmen+låten=helhetsintrycket får mig att svimma typ


Jag och Hannes sitter på Söööder och v...

Jag och Hannes sitter på Söööder och väntar på att vår bio ska börja. Jag är astaggad inför att gå på 3D-film och Hannes var så nervös att han inte ville köpa godis. Innan visade jag honom Globen i horisonten: ''Wooooooow...''


Känner mig som en riktig tonåring som ba...

Känner mig som en riktig tonåring som ba ''what? w00t? kan man få i sig Sambuca utan att shotta det?''. Men aa uppenbarligen. För det var väldigt vilken volym som uppnås därnere. Och ajjemen, visst är det så att jag har gått och lagt mig, först av alla. Jag märker att jag är i den knepiga åldern då man själv vet att man utan probs kan delta i vuxna konversationer, men de vuxna hör inte ett ord man säger. Vilket blir en aning ledsamt efter 15 timmar. Men ja, gonatt!


enväggskommunikation

ALLTSÅ!
Jag skriver att jag kanske ska, eller snarare troligen kommer, flytta till Göteborg och ni ba "......................" INGENTING.
Bryr ni er inte längre?!
Cirka 10 kommentarer precis vid min förra flytt, var det allt?!!! (ändå tacksam för det)

ett stockholm

Framme i Stockholm. De vuxna korkar upp och beställer taxi. Hannes spelar GTA och tycker att vi ska "sätta på" att musen till hans dator är en speciell WOW-mus.
Aa fast ne. Det är inget jag vill sätta pengar på. Känner att just det ämnet är inte riktigt min grej.
Fast nu googlade jag ändå på det och det visade sig finnas en WOW-mus. Fast just den till Hannes dator var ingen WOW-mus.
Nu ska jag... typ locka håret? Eller byta om eller något.

alors

Mamma och Hannes (och jag) packar till Stockholm imorgon. Hannes packar 40 Kalle Anka. Mamma har provat 40 olika outfits. Jag har inte gjort någonting.
Eller jo. Jag anmälde mig till ett halvårs franskastudier innan. Växjö var det ju tänkt men det blev Göteborg istället. Så nu tänker jag lite att ska jag flytta till Göteborg i januari?
Eller va?
Fast mest borde jag packa.
Fast allra mest borde jag packa upp.
Och så behöver jag duscha.
Men mest vill jag bara lägga mig i min säng och läsa en bok, för det har jag inte hunnit med sen jag kom hem.
Opsi, nu frågade mamma om jag hade packat.
"EHEHE NEJ?"
Så jag kanske ska ta mig i kragen.
Men aa, Göteborg blir det nog alltså. Oväntat.

med föräldrarna

Funderade på att skriva följande på facebook: "Kollar på Halv Åtta Hos Mig tillsammans med mamma och pappa", men sen tänkte jag att aa fast ne. På något sätt måste man klämma in bakgrundshistorien också: 2 månader i ensamhet.
Sen ser man det fina med den här kvällen.

här har du ditt liv

Idag gick jag upp halv elva.
"Vilket liv", sa pappa.
Jovisst är det skönt att sova till halv elva. Men sanningen är att jag är en aning stressad för det är så många TV-program jag har missat. Och jag har ingen tid! Har inte ens packat upp än! Och måste packa ikväll igen för en weekend i Stockholm! Och har dessutom lovat att laga middag ikväll! Och ska åka till jobbet om en halvtimme, kommer hem halv sex!
Men herregud. Skulle aldrig byta tillbaka.

onsdag klockan 17:45

Nämen heeej.
Här sitter jag med rosa klänning och rosa nagellack. Aa det är faktiskt sant. Fast klänningen är gammelrosa. Och nagellacket är väl lite mer aprikost. Men 80% av världens befolkning skulle nog kalla färgerna för rosa, så rosa it is.
Annars?
Joho tack. Jobbade idag ju. Bland annat bytte jag en riktig bajsblöja (inte bara en matsked denna gången) samt var ensam boss för fem kids.
Hannes har gitarrläxa som han övar på nu. "Bamse och hans vänner". Han kan även "Simpsons" och "glassbilen". Guud vad jag hoppas att han blir en såndär gitarrhunk om en fem sex år. Gitarren har han, modeintresset har han (bra jobb av mig och Linnea) så allt borde vara klappat och klart.
Då kommer jag vara stolt.
Nu ska jag gå och fila mina fötter, sen ska jag på pokerkväll.

Jag och mamma är påväg till våra jobb!...

Jag och mamma är påväg till våra jobb! Jag ska vikariera på en av hennes förskolor idag. Iallafall så fick jag två roliga kommentarer angående mitt klädväl (tights, klänning, vinterkappa). ''Klarar du dig ute i bara de där byxorna nu?'' och ''Men Ellen, den jackan när du ska vara i sandlådan?''


börja om på nytt

Om en timme ska jag, Lina och Mathilda åka till Vetlanda för att hälsa på Anna.
Imorgon ska jag jobba 07:15 till 16:15.
På torsdag ska jag jobba 12:30 till 17:00.
På fredag ska jag åka till Stockholm för att gå på Queen.
All annan ledig tid ska jag packa upp.
Jag är nyförälskad i mitt nya liv.

hemma

Vi drar ett streck nu, tycker ni inte det? Jag vill aldrig mer tänka, prata eller skriva om den sista tiden. *PLING* När du hör det här ljudet, då vet du, att det är dags att vända blad.
*PLING*
Idag har jag kört bil för första gången på två månader. Förvånansvärt nog satt det ännu i ryggraden. Jag, Sweet Miss H och MathygirL* åkte in för att luncha. Vi saknade vår Angela!
Kom hem två nagellack och en mascara rikare. Nu gör Hannes en fläta på mig. Sen sist vi sågs har han vuxit säkert 5 cm samt lärt sig cirka 7 ackord på gitarr.
Nu väntar 5 väskor på att bli uppackade.

''Rolig'' anekdot: jag har fått eksem på v...

''Rolig'' anekdot: jag har fått eksem på vänster armbåge och i höger öra. När psyket inte pallar mer så får kroppen ta över. Hemma om 40 minuter.


Jag är i SVERIGE. Ni anar inte vilken fys...

Jag är i SVERIGE. Ni anar inte vilken fysisk lättnad jag kände när jag såg den första svenska vägskylten. Som om det första stygnet togs i mitt vidöppna sår. Vet inte när jag skriver om känslorna mina för jag mår så fruktansvärt fortfarande. Jag vet knappt själv hur jag känner eller varför, så det blir nog lättare att ta det muntligt. Och muntliga konversationer ska vi ha snart, jag och ni. Hård och känslofylld kram från mig! Puss!


Jag kommer hem inatt. Har aldrig mått såhä...

Jag kommer hem inatt. Har aldrig mått såhär psykiskt dåligt. Jag saknar er.


Sitter på Köpenhamn station. Hetsäter chok...

Sitter på Köpenhamn station. Hetsäter choklad och väntar på att mamma ska höra av sig. Risken är stor att jag faller i okontrollerad spädbarnsgråt när vi ses.


fredag klockan 06:20

Om en halvtimme ska jag åka med pappan till Odense. Det blir en trevlig biltur kan jag tänka mig.
Den här halvtimmen var egentligen reserverad för frukost, men stämningen när jag kom in i huset drev mig fort bort därifrån igen.
För ja, jag är rädd för att ta mat.
Igår upptäckte jag att jag var rädd för att tända en ytterlampa, jag snubblade och trevade mig hellre ut till mitt rum.
Och så ska det väl inte vara?

att återvända

Jag har fysiskt ont i kroppen efter att ha haft ångest i över två dygn.
Jag har bestämt mig för att åka hem, det sker om 14 dagar då min uppsägningstid går ut.
Det känns som en lättnad, men samtidigt känner jag skam. Jag klarade det inte. Jag gav upp. Jag mår dåligt över att mina föräldrar ska behöva komma och hämta mig. Jag skäms över att återvända utan flaggan i topp. Lättnadskänslan över att beslutet är fattat infinner sig inte. Jag känner mig bara misslyckad som flyttar hem igen.
De utlösande faktorerna som får mig att plötsligt, för det kommer plötsligt också för mig, välja att sluta, de kommer jag inte skriva om här. Iallafall inte nu. Men är du nyfiken så sänd ett mail.
Imorgon ska jag iallafall till Köpenhamn. Jag lipar bara av tanken. Jag lipar när någon skriver ett hjärta på facebook. Jag lipar när jag tänker på att åka hem.
Men jag lipar ännu mer vid tanken på att inte åka hem.
Så vi ses snart ♥

domedagen

Jaa hörrni.
Här sitter jag med huvudet sprängfyllt av tankar och känslor. Letar desperat efter rådgivning eller överhuvudtaget en mänsklig varelse som kan hjälpa mig. Jag hittar regler för au pairande som inte hålls här. Jag tänker på vad det är som drar mig hem, och vad det är som håller mig kvar. Men jag får ingen rätsida på det hela såhär för mig själv. Det är svårt att vara objektiv när man är skitledsen.
Men näe, helt tomt är det på hela internet. Så jag blir kvar här, ensam och totalt asförvirrad.
Innan jag åkte så tänkte jag att jag ska sätta ett datum. Ett datum då det har gått lagom lång tid för att man verkligen ska ha kommit in i det hela. Efter en vecka vet man inte mycket, man måste ge det mer tid. Så jag satte ett datum, ett datum då jag får lov att bestämma mig om jag vill åka hem eller inte.
Lustigt nog råkar det datumet vara imorgon.

panik

har lipat i min säng snart en timme nu
fattar inte vad i helvete jag gör här
varför jag utsätter mig för något som får mig att hulka oavbrutet i en timme
vill bara åka HEM
hitta mig själv igen

åt helvete

Nyss fick jag ett "uppdaterat arbetsschema". Uppdateringen bestod av påminnelse om att jag ska städa 3 timmar varje dag.
Okej. Det ska jag göra om jag så ska städa varje handfat i 20 minuter för det är det som krävs om det ska ta så lång tid.
Problemet är att jag bara ska jobba 5 timmar varje dag, något annat är olagligt enligt dansk lag. Så 3 timmar städning, 2 timmar med barnen. Den första timmen med barnen försvinner på morgonen. Sen försvinner den andra fort under tiden jag hämtar sonen i skolan och den första stunden hemma.
Sen ska alltså min arbetsdag vara slut. Jag ska vara fri att lämna huset och hitta på precis vad jag vill, vara en vanlig människa.
Vad jag inte kan förstå är dock, hur denna regel går ihop med att föräldrarna inte kommer hem förrän 16-16:30 och att barnen inte får vara hemma ensamma?
Jag vet inte om ni förstår min känsla. Men jag är rädd. Skräckslagen för att ens gå in i huset. Var ska jag finna modet till att prata om detta? Till att prata om sonens uppfostran? Jag är livrädd för att ens öppna min mun och det är väl ändå det värsta av allt.
Jag lipar igen och tänker för första gången Jag Vill Åka Hem.

ambitions

Jag hade en halvtimme över inne i Odense idag innan bussen gick hem. Och den halvtimmen. Den blev ju guld värd. Ett stopp på McDo, stirr i skyltfönster och nu är jag människa igen.
Men är astrött. Har träningsvärk i armarna efter att ha burit den där gasbehållaren igår. Hehe.

til sygehuset

Idag har jag inte cyklat med barnen till skolan för jag ska till sjukhuset och ta getingspruta. Det är första gången jag gör det i Danmark.
Och jag undrar dels hur fan jag ska hitta inne på Odense Universitets Hospital som är lika stort som hela Hånger ungefär.
Sen undrar jag också hur fan jag ska förstå läkare och sjuksköterskor. Tänk om man får en utländsk läkare som är så vanligt i Värnamo. En som bryter på danska?! Totalt obegripligt.
Men jag ser ändå fram emot det lite. Jag ska ju få åka ut någonstans!
Om en kvart ska vi åka. Jag ska bland annat packa ner mina grejer som bland annat består av en låda med mitt vaccin som ligger i en egengjord kylklamp aka en plastpåse med vatten i.
Hejdå, hörrni.
Ha en bra dag.

ajdå

Nu sitter jag i mina soffa med pyjamas och glasögon. Känner mig förödmjukad och tillplattad. Lipar och snorar en stund. Man ska väl ha sånna dagar också.
Farväl.

IRRITERAD

Dessutom borde jag få ett fucking pris för att jag är så duktig på att packa.
Idag när jag handlade packade jag en såndär typ hockeytrunk full med varor samt en plastkasse. Trunken lastade jag på pakethållaren. Remmarna lindas omsorgsfullt runt sadeln för bästa stadighet.
Plastkassen sätter jag på framhjulets stänkskärm och trär handtagen genom styret samt knyter dem med varandra.
Sådär cyklade jag 6 km. De två sista hade jag dessutom sonens gympaväska på ryggen.
Var genomsvettig men ändå stelfrusen om exempelvis öronen när jag kom hem.
10 minuter senare la spisen av. Gasen var slut.
Jag fick därför gå ut i verkstaden, hämta en ny gasbehållare, installera den bredvid en varm ugn. Här höll jag verkligenpå att dö av värme.
Var tvungen att ta papper och torka av mig när jag var färdig.
HAR JAG FÅTT ETT TACK FÖR MINA INSATSER IDAG?
NEJ.
HAR JAG JOBBAT 2 TIMMAR EXTRA PLUS LAGAT MIDDAG?
JA.

diskussion

Jag har precis haft en diskussion med pappan om det här med att jag är i behov av lagad lunch, alltså inte mackor dag ut och dag in.
Tänker inte gå in närmre på detta men jag kan ju säga såhär.
Jag är en OERhört konflikträdd person. Jag har en enormt stark känsla för rätt och fel, och när någon tycker att mitt rätt är fel så blir hela min världsbild skev.
Så just nu är mitt inre en aning labilt.
Jag spelar upp samtalet inom mig och ba FY HELVETE. Jag tar nästan till lipen.

låttexter för svåra för kidZ

Whuuule Bihanna
Bihanna whuuule haabeeey

Så lät det idag. Båda barnen sjöng glatt med nya "ord" för varje omgång. Minns man inte den tiden med glädje? När man älskade en låt men inte kunde texten så man körde på lite hittepå. De försökte alltså sjunga Rule Britannia.

Jag minns att jag älskade Pretty Woman men kunde inte ett ord av texten, så jag hittade på ord till den. Idag vet jag inte om det är min hittepåord eller den riktiga texten som kommer när jag sjunger den.

Jag minns också Johannas version av... Okej... Hittar inte låtens titel när jag googlar på texten... Hon sjöng iallafall såhär "It was an itchy bitchy teenie weenie KORV". Där tog det slut.

Och nu känner jag bara... Hur går texten till den låten egentligen? Jag sjunger "It was an itchy bitchy teenie weenie yellow poka that bikini".

Eller nej. Jag sjunger inte den låten. Det har jag inte gjort på minst 5 år.

Men! Ett riktigt praktexempel: Låten "Cause I'm burning". Jag och Lina H sjöng "Kooossan Beeernie.."


tisdag klockan 11:01

Godmorgon godmorgon
hör fåglar sjunga glatt
godmorgon godmorgon
i kööör!
Näe ni! Den som nyss har vaknat borde tänka om lite. Här gör man nytta och går upp klockan halv sju för en ordentlig arbetsdag. Gör om, gör rätt!
Snart ska jag ta min bike till stan och handla mat. Hämtar sonen på hemvägen.
Idag jobbar jag till klockan 18 cirka.
Därför har jag just tagit en timme i soffan och kollat på Lite Sällskap. Om det är någon av er som tittar på det så kan jag ju meddela att han som heter Stellan. Det är nog den värsta sortens man jag kan föreställa mig.
Men farväl!

mat igen

Aa förut handlade det bara om temperatur, nu handlar det bara om mat.
Jag har iallafall tillsammans med mamma och pappa kommit fram till att det är lunch jag saknar. Så nu ska jag ta tag i det. Varje dag ska en ordentlig lunch lagas av mig annars pallar jag inte trycket.
Så imorgon ska jag köpa saker som tacokrydda, sweetchilisås, sambal oelek, kycklingfiléer, cremé fraiche och wooksåser. Okej.
Farväl.

baka kaka

Jag och dottern bakar en kaka som hon ska ha till skolan imon.
"Var du hos tandläkaren idag?"
"Nej."
"Varför inte?"
"Skulle jag det?"
"Ja..."
Jag har aldrig sett hennes ögon bli så stora som när hon kollade på almanackan och fick det bekräftat.
"Foooor HELVEDE."
HA HA jag kunde inte sluta skratta. Jag skrattade trots att det blev opassande eftersom föräldrarna blev irriterade på henne. Jag fnissar fortfarande.
En annan kul grej hände i samband med bakningen. Förra gången jag och sonen bakade så sa han
"Vi får inte slicka skålen om det är ägg i."
Dottern hörde detta och såg en chans att visa upp sina kunskaper.
"Det är sant, man kan bli sjuk av råa ägg så vi får inte äta sån smet."
Jag sa
"Så ni får inte äta sån här smet för era föräldrar?"
"Nej", svarade båda.
"Men det får jag för mina föräldrar," sa jag och stoppade in en smetig sked i munnen.
HA HA det var också sjukt kul att se deras rekation då.
Så idag när jag och dottern smakade så såg jag hur hennes pekfinger riktades mot smeten. Jag sa
"Men du får ju inte äta sånhär smet för dina föräldrar eftersom det är ägg i."
Hennes pekfinger stannade upp.
"Men... Men... Det var ju (sonen) som sa det!!"
"Och du sa att det var sant, så du ska inte äta den här smeten nu."
HA HA lät det inombords hos mig när jag hörde henne svälja allt saliv som runnit till.
...
....
..Är jag opassande som au pair?

god save the queen

En röra (ägg, räkor, haricot verts, majonäs (jag hittade det!!)) senare.
Jag är mätt.

HA HA

NEJ. Jag kan inte göra det heller för här finns ju inga kryddor. Räkröra då? Nej, det finns inte majonäs, inte gräddfil, inte créme fraiche, INTE ENS MJÖLK.
Om en timme har jag svält/svultit/svältit.

du har tänt min lanterna

ÅÅH.
Insåg att jag inte har stake nog att ba gitta från huset på kvällen. Så tänkte jag att okej, jag gör en riktig lunch istället. Alltså som middagen ska vara.
Men.
Jag har en gourmetmamma. En mamma som lägger ner timmar på en vanlig middag. Ett stående inslag i vår familj är kommentaren "Vad hade man fått betala för detta på en restaurang?".Så jag ställer en del krav på maten också. Det ska vara välkryddat tillexempel. Det SKA.
Men i denna familj har vi inte bara två kräsna barn. Vi har också en man som inte gillar kryddor. Så nyss när jag letade igenom båda frysarna hittade jag inte ett skit. Bara fucking pølse överallt.
Pølse, räkor, potatissallad, nudlar, frysta grönsaker, jäst. Det är typ det som finns. Så ska jag typ göra en räkwook? Aa, jag antar det.
Jag gillar inte ens räkor jättemycket. Men som sagt. Vrålhungrig. Halsbränna. Dåsig.
Jag måste äta.

jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

Min foundation är snart 1 år nu. Äntligen! Snart är den i rätt färg igen alltså.
Och nej, jag använder inga större mängder foundation.

att inte äta rätt

Jag är oerhört trött.
De senaste dagarnas konstiga matvanor slog till igårkväll. Jag var vrååÅlhungrig vid 22. Låg i sängen och frös, hade ont i magen och hade dessutom halsbränna.
Jag har börjat få halsbränna sen jag kom hit. Tre gånger har jag fått kräk i halsen dessutom. Det känns inte så roligt. Skulle jag berätta detta för mamma och pappa skulle de bli vilda. De tror att jag håller på att bli "konstig" (pappas ordval) på grund av att jag inte äter som jag ska.
MM just idag är jag nog faktiskt det. Är så hungrig och trött och klen.
Farväl.

arg

Vet ni vad det var för middag?
Minipannkakor med glass.
Jag ba no fucking way. Gjorde två rågbrödsmackor istället (har ätit 6 stycken idag) och sa inte ett ord under måltiden.
Har bestämt mig för att jag ska ta mig in till simhallen imorgon igen. Kvällsöppet mellan 19-21 kör vi på. Så blir det kvällsmat i deras "hyggelige" cafeteria efteråt. Innan dess måste jag dock köpa en ficklampa. Och en reflexväst.
Farväl.

legat sövd på akuten varit död i minuten

Nu är jag irriterad.
Klockan är återigen nästan 19, och jag är återigen ashungrig.
Men endast barnen är hemma.
Pappan är ute med traktorn någonstans.
Mjölken har varit slut sen i fredags.
Det finns inget smör.
Blir det pizza ikväll igen så dö-ö-ör jag.
Tre kvällar på raken är nästan tre kvällar för mycket.
Jag hade iallafall lite mys innan när jag var ensam hemma. Fast gud så nördigt det här kommer låta. Myset gick nämligen ut på att jag gick djurrundan. Först kaninerna, mat och nytt vatten. Sen hönsen, där fick jag göra ny matblandning till stora hinken, sen fylla på mat inne i deras hus och hämta nytt vatten. Sist katterna, för att få kattungarna att äta torrmaten har jag nu börjat blötlägga den, så det blir en gröt.
Jag är en nörd.
En hungrig nörd.
En hungrig nörd som längtar till fredag.

lista

1. Vad har du på dig? Mjukisbyxor, pyjamaströja, studenttröja.  
2. Har du sett din bästa vän gråta? Vet inte vem som är min bästa vän, men jag har nog sett de flesta av mina vänner gråta.
4. Vad åt du senast? Råkade svälja lite tandkrämsspott.
5. Har du fått någon komplimang idag? Haha. Nej.
6. Har du varit med i en rättegång? Svar nej.
7. Är du polare med grannarna? Jag hälsar alltid glatt iallafall...
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska och svengelska. 
9. Vilka länder har du bott i? Sverige och Danmark. (känns coolt!)
10. Senaste piercingen? Antingen i nian eller ettan. Örat iallafall.
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igårkväll. Kisade med ögonen och trodde vi skulle dö 80% av färden.
12. Gay? Jag drömde att vi var på frizon, och en helt okänd kille plötsligt började berätta för alla att jag hade grovhånglat med en tjej. Det var jättekonstigt. Jag blev så arg att jag tog sönder ett glas.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Joråsåatteh... Säger bara torsdagskvällen på Ayia Napa. Damn girl.
14. Har du äggat någon? Of course my horse, vad ska man annars ha nollningen till?
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Alltså... Nej.
16. Suger det här? Vadå? Nej?
17. Har du varit på stranden? Vilken av stränderna? 
18. Har du haft en stalker? Ja, men ingen mänsklig.
19. Minns du dina/din musiklärares namn? Bland annat: Lovisa, Jessica, Nela, J-E och A-K. Det är svårt att namnge lärare från Hånger Skola eftersom de bara blev kvar ett år innan de blev gravida. Alltid.
20. Hur bra är din syn? Tror bestämt det är -1,50 på höger och -1,75 på vänster.
21. Har du varit på ett party? Nej, det är min högsta dröm, I love party.
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Jag har aldrig funderat på det faktiskt.
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Vemfan är du? Så länge du inte är fjortis, emo, goth, över 11 år, under 11 år eller dum på något sätt så kan det vara ok.
24. Har du varit utomlands? Danmark, Norge, UK, Tyskland, Polen, Frankrike, Belgien (bussat igenom haha), Cypern, Grekland, Spanien.
25. Har du sett din bästa vän naken? Det finns ju något som heter gemensam dusch efter idrott. Eller öppna duschar på läger ALLTSÅ USCH. Varför har man det?!
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Viccan och Dannes.  
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Haha nej.
28. Var är dina syskon just nu? Hannes är nog i skolbänken, om jag inte minns fel är det lunch om 7 minuter. Linn1 har jag inte en aning om, i London iallafall.
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Det om grovhånglet.
32. Vad ska du göra i helgen? ÅKA TILL KÖPENHAMN OCH FÅ SVERIGEBESÖÖÖK.
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Alltså typ flörtig men ändå seriös???? Jag är helt mållös XD hahaha
34. När var du riktigt sjuk senast? Hurdå riktigt sjuk? Efter studentresan var jag riktigt hängig, men frågan är ju om jag var "riktigt sjuk"?
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? ??
36. Vad finns i din bakficka? Jag har inga bakfickor. Och mina framfickor tömde jag innan. Men i min magficka ligger min husnyckel.
37. Har du färglinser? Nej.
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Virkade en sjal till mormor.
39. Vad är det första du gör på morgonen? Stretchar! För jag är sååå stel.
40. Vad ska du göra efter det här? Hämta dammsugaren tror jag allt. Det börjar bli en aning skitigt härinne.
HEJDÅ.

mitt nya intresse

Min nya grej är att lyssna på gamla avsnitt av Sommar i P1. När man ska sova eller måla naglarna eller sminka sig eller vika tvätt, alltså tillfällen då man inte kan ha ögonen på en skärm, då lyssnar man på ett sommarprat.
Hittills har jag lyssnat på Alex Schulman (3 ggr), Jens Lapidus, Annika Östberg, Måns Zelmerlöw och Morgan Alling. Näst på listan står "Stefan Einhorn, överläkare, professor, författare, föreläsare". Sen kommer David Lega.

alla problem har en lösning


så jävla slut

Hejsan, jag är numer apatisk.
Efter föregående inlägg tänkte jag NÄE NUFAN SKA HAN ÄTA.
Det gjorde han också... Men jag var tvungen att hålla fast honom. På riktigt. Jag var tvungen att dra honom ut i köket, trycka ner honom på stolen och sen hålla fast den med hela min kropps resurser. Han skrek som ett kolikbarn.
Sen cyklade vi till simhallen, där gick det jättebra. Jag simmade en kilometer och var helslut efteråt.
Sen skrek sonen hela vägen hem (5-6 km) för att han hade ont i benen. Jag lovar att han skrek hela vägen hem. Han grät inte en tår, han bara skrek.
Ikväll är vi bortbjudna till sjubarnsmamman (min favorit) för att äta. Barnen åker med henne snart tror jag, själv ska jag vänta på pappan som är ute med traktorn.
Eller jag vet inte. Jag kanske har fattat fel.
Jag orkar ändå inte resa mig från soffan atm. Har fortfarande samma ansikte som på bilden.
Jag rapar klor dessutom.
Har inte ätit sen 14.
nu tog all energi slut

bla blaaabla

Assssåååå...
Sonen har inte ätit ännu. Han vägrar göra det. Därmed kommer vi inte cykla till simhallen. Därmed kommer jag bli kvar här hemma hela dagen.
Pappan var hemma och vände förut. Jag träffade honom inte, såg bara hans bil.
Nyss frågade jag sonen när pappan skulle komma hem.
"Sent i afton."
Oook... Kul att jag fick veta det!
Kul att jag får veta om jag ska laga middag då eller?
Förresten så undrar jag vad som egentligen räknas som arbetstid. Just nu sitter jag ju på mitt rum och har det helt okej - men jag kan ju inte lämna huset eftersom sonen inte får vara ensam. Räknas då detta som arbetstid?
I mitt kontrakt står det 3 timmars städning och 2 timmars barnpassning 6 dagar i veckan. Dock blir det oftast 3 timmar med barnen och 2 timmar städning.
Men den tiden jag sitter på mitt rum, oförmögen att lämna huset, är det arbete? Varje dag är jag ju låst här hemma mellan 12:30 oca ca 17:00.
Är det arbetstimmar?

lördagmorgon

Idag när jag gick in i huset så var inte pappan hemma. Ingen lapp eller någonting. Dottern säger något svävande om att han är på jobbet. Jag kan dock inte minnas att han jobbat någon lördag hittills.
Klockan var iallafall halv tio. Barnen satt framför TV:n, de hade inte ätit frukost. Mjölken var slut. Brödet var slut. Pojken hade sina byxor bak och fram. Han stirrade på TV:n samtidigt som han viftade med en hundralapp och sa att vi skulle cykla till simhallen.
Okej... Det var lite annorlunda. 
Tvåhundra försök att få i barn frukost senare är klockan efter 12, pappan är inte hemma, dottern har cyklat någonstans, sonen sitter troligen fortfarande i soffan och viftar med sin hundralapp.

oh nooo

Hej, här sitter jag sådär fräscht tillbakalutad i soffan, kunde varit så bra.
Men jovisst är det en bekymrad min ni ser. Jag sneglar nämligen på klockan och ser att den är 19. Och 19 är lika med middagsdags. Men! Det är ingen hemma. Mamman är i Spanien, pappan, barnen och bilen har jag noll koll studsboll var de är.
Och om man äter tre mål mat om dagen, då är det jävligt viktigt att tiderna hålls. Annars blir det hungerkatastrof i lillmagen.
Och nu börjar just lillmagen oroa sig. Den ropar HALLÅ? HAAALLÅ? och jag ba JAG VET INTE?!?!
Men en sak jag vet är att kattungarna har fått mat i magen. Och inte vilken mat som helst, de har haft köttfest! Pappan och sonen kom hem med en död (offcåz är den död? varför skriver jag det?) hare efter dagens jakt. Denne hare hade öppen mage och andra trevliga köttsår.
Känn hur skärrad jag blev när fyra kattungar tittade upp från denne hare med blod i hela ansiktena och över hela benen.
Men är det köttfest så är det, antar jag.
Klockan slår NU 19:00 och det är officiellt katastrof i min mage.

känslan i magenSUCKERS.

För övrigt känns det som om tiden står stilla hemma. Det känns som om vi lever i två skiljda världar. Som om er värld, min gamla värld, står på paus och väntar på att jag ska komma hem igen.

Här är det första Oktober idag. Det är höst här nu, löven börjar bli lite gula och jag har mössa på morgonen. Men hemma är det fortfarande Augusti och sommar.

Väl?

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


det går bra nu

Jag är glad. Riktigt glad. Jag sitter inte och ler för mig själv, men jag springer istället för att gå. Inuti mig känns det som om jag precis har tagit ett djupt andetag. Jag längtar inte efter framtiden, jag tar vara på dagarna.

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att ni ska förstå. Men jag är bara så välmående. Det är fint inom mig. Jag har en sådan fin känsla av att ha kommit till ro.

Det gör mig gott att vara här.

Sen jag flyttade hit har jag blivit vuxen, och jag gillar det. Jag gillar att jag handlar vuxet, agerar vuxet och till och med ser vuxen ut.

Jag gillar att vakna på morgonen, ta på mig min mössa, gå genom stallet och sedan in i huset. Möta de som är vakna och säga Godmorgon.

Jag gillar känslan av att barnen skiner upp när de ser mig, känslan av deras kramar. De kan ljuga och vägra och fuska. Men de vet att när de är glada, då är jag glad, och då finns jag där.

Jag tycker om att bo på det här stället. Jag uppskattar saker som blommorna i mitt rum, hönsflocken, höloftet, rummet  som är fyllt med hönsmat, kaninmat och läskburkar, sjubarnsmamman som har hästar här, att hämta posten, när man skrattar åt något vid matbordet, de femtio/sextio/hundra kanalerna på TV:n, det alltid välfyllda kylskåpet, gå promenader med hunden.

Jag har funnit en ny vardag som jag trivs med. Jag har ett jobb som inte känns som ett jobb. Här gör jag samma saker som om jag bott hemma, men jag får betalt för det.

Och det utvecklas hela tiden. Just nu känns det avlägset att stanna till Augusti, men när jag kom hit kändes det avlägset att stanna till Oktober.

Imorgon har jag varit här i två månader. Jag ser fram emot att det ska bli fler.tidig arbetsskada

Igår hade jag 57 läsare. Kanske inte så många om man jämför med andra. Men här sitter jag räknar på fingrarna vilka det kan vara. Och inser att 57 är jättemånga. För att vara mig!
Idag har jag sovmorgon förresten, eftersom sonen inte skulle till skolan. Jag var ändå inne i huset runt sju för att kolla att dottern skötte sig som hon skulle, sen gick jag och la mig igen. Men under de 10 minuterna jag var inne i huset hann jag alltså skära mig i fingret. Med en sågtandad kniv. Så att det droppade några droppar blod!
Dessutom var plåsterna slut så jag fick ta toapapper som nu sitter fast i såret.
Nu ska jag äta frukost, hejdå!

RSS 2.0