Hej! Ja, jag är såhär busy. Idag har jag t...

Hej! Ja, jag är såhär busy. Idag har jag till exempel sett KUNGEN HIMSELF. Alla som är avundsjuka får nu lov att räcka upp en hand. Vill ni veta shoppingresultatet? Såklart; ett linne från h&m 149 sek och det var allt. Fett otippat. Nu är jag så trött att ögonen går i kors, 3h bakissömn inatt. Hejdåkyss!


live från swebus

 

HEJ. Le bus har just lämnat Jönköping och jag mår lite illa. Kan inte göra en mer vågad pose än sådär, detta är mitt stoneface som jag har haft sen jag satte mig på bussen.

... Nu pratat busschauffören i mobil. Är det ens lagligt?

Innan utspelades följande konversation:
Passagerare: "När kommer vi fram till Stockholm?"
Busschauffören: "Eh... Tio över tjugo."

Nu ska jag se på film och äta en styck yoghurt.

HEJDÅ.

SÅHÄR INNAN AVFÄRD

För första gången på länge så har jag inte stått och noga valt ut exakt antal outfittor som behövs utan istället vikt (knölat) ner mina favoritkläder. Inser dock nu att den stickade tröjan ännu inte är nedpackad... Och att jag skulle behöva en jacka till... Väskan som är full...

Jaha.

Innan klockan slår 14 så ska jag duscha, äta lunch, byta om, göra håret, packa klart och packa matsäck.

OCH SÅ SKA JAG TA REDA PÅ VAR MAN EGENTLIGEN STIGER PÅ SWEBUS? KVANTUMS SIDA ELLER BLOMSTERLANDETS SIDA?!?!

gonatt från mig

Imorgon ska jag åka till Stockholm. Jag har inte packat, inte bestämt outfits eller någonting. Det enda jag vet är att jag ska ha med mig min randiga tröja. Den är i tvättmaskinen, dyngsur.

Så allt är lugnt här...

igårkväll HAHA

Alltså HAHAHA ni skulle sett vad som hände igår på min ridlektion!!

Vi hade hoppning, i en kurva mot ett hinder skar det sig lite mellan mig och min häst, så vi var inte helt överens när hindret nalkades. Istället för att hoppa vanligt kom hon därför för nära, och var tvungen att hoppa typ jämfota över hindret = språnget blir ashögt och kantigt.

... Jag flög lika högt över hästen som hästen flög över hindret, landade sen framför sadeln, tappade stigbyglarna, allt medan hästen fortsatte galoppera. I 10-15 meter satt jag framme på hästens hals, vilt studsandes framåt, bakåt och åt sidorna, PANIK. Jag hörde hur det lät "oooOOOOOOOOO" från hela övriga ridgruppen under dessa evighetslånga sekunder.


Men jag tänkte att NEJ. NU SKA JAG INTE TRILLA AV. Så jag lyckades fokusera på att studsa bakåt och till slut hamna på sadeln igen. Då lyckades jag få stopp på hästen som valde att, som avslutning, gira en aning åt sidan. Jag, som redan var ur balans, gled sakta åt andra sidan och fruktade att jag ÄNDÅ skulle åka av.

När hästen till slut stannade låg min tyngdpunkt typ 10 cm utanför hästens rygg. Men jag satt kvar. Tack alla 10 år på hästryggen för min balans, mina muskler och... Min skicklighet.Behöver jag nämna hur darrig man är resten av lektionen efter en sådan adrenalinkick?

från min värsta sida

Såhär är det idag:Sån jääävulsk pollenallergi. Kan inte blunda utan att bli tårögd för det svider så i ögonen. Har haft GLASÖGON idag. När jag vaknade var ögonen som två blödande sår, kunde knappt se. Var tvungen att lägga mig i soffan och badda dem i en kvart.

Idag jobbade jag ju i Kärda som skolfröken. Det var ganska segt.

Därifrån CYKLADE jag hem ty bilarna var upptagna. 13 km i försommarvind gjorde ju inte direkt saken bättre. Dessutom cyklade jag på tom mage eftersom jag inte åt någon lunch på jobbet.

Trots detta ska jag nu snart sätta i linserna i det röda och skavda. Varför? För att rida med glasögon är even worse.

hejAloha. Här sitter jag vid mitt portabla kontor och äter macka med kräftstjärtar och dricker julmust. Eller nej, förlåt, påskmust. Mitt portabla kontor innebär att jag flyttar med mig datorn, mobilen, bankdosan, ipoden, ipodsladden och datormusen. När Hannes ser detta suckar han och säger "Jag är såå avundsjuk på dig".

Med all rätta!

Det är fett skönt att ha ett portabelt kontor. Dock känner nog inte mamma samma glädje över mitt kontor. Hon tycks tycka att det är "ivägen". Varför? Hur skulle jag annars klara att deklarera idag, om jag inte hade haft mitt kontor?

Det är även fett skönt att ha Johan Alvarsson i huset!! .........Och det måste vara fett jobbigt för Johan Alvarsson att bara skriva med höger pekfinger... Tar lite extratid så att säga.

så är det

Jag älskar dig, Aerius.
Jag älskar dig, Lomudal.
Jag älskar dig, Nasonex.


bästa påsken

Vet ni hur kul jag hade det igår eller? Kvällen var dunder.

... Kanske var det delvis därför som jag mådde så jävulskt illa idag när vi skulle ut och åka bil. Jag fick sitta i baksätet på en liten äcklig golf som luktar farfar (ty det var hans). Dessutom var det en asslingrig väg och mamma körde som en riktigt tjyv. Så jag fick till slut ropa i panik att hon skulle stanna, ute i friskluften drog jag några darriga andetag och använde mitt starka psyke för att lugna lillmagen.

Resten av resan satt jag i framsätet med öppet fönster, djupt koncentrerad på vägens riktning och att andas lugnt.

Slutdestinationen var fiskrestaurangen Tiraholm, så där åt vi dyr fiskmiddag som mormor och morfar bjöd på.

När vi kom hem var alla skittrötta. Mamma la sig i en stol, Hannes på en filt och jag i hängmattan (Obs att pappa var inte med).

Sen har jag och Hannes hoppat studsmatta, cyklat en runda och sett på bästa Mästarnas Mästare. Nu ska vi se på Total Blackout på tv3play och äta upp våra påskägg.

Att tvätta händerna sjukt noga, låta dem t...

Att tvätta händerna sjukt noga, låta dem torka och sen ta handkräm. Det är bättre än alla påskägg i världen. Dock att allt förstörs av pollenallergin from hell.


påskafton

 

Hej, här är vi. Mätta i magen av våra ägg. Hannes av godisägget, jag av riktiga ägg. Vi trodde att vi skulle sova länge idag, dock vaknade vi båda av grov pollenallergi redan vid 9.

Linnea, fyi: det blev äggjakt! Hannes fick bildledtrådar och jag fick ordgåtor. Efter en stund hittade vi två välfyllda ägg i en takbox.

Idag väntar för övrigt årets första dopp!


1234 jag är en partymyra 5678 jag är en discoråtta 9101112 låt mig däcka på ditt golv

1. Tidigare idag var vi på cykelutflykt. Halvvägs så pajjade min cykel. Det gick inte att bromsa mer. Vilket äventyr det var att fortsätta sen!

2. Jag la i något extra vårdande grej i mitt hår innan när jag duschade. Det blev så fluffigt att det står utåt. Nere vid topparna är det 1 dm fluff in till huvudet typ.

3. Kikki Danielsson är med i Så ska det låta. Hon har en svart tunika med glitter på och rosa texten "GLAM ROCK".

4. Känslan man får när man precis har startat diskmaskinen och sen hör ett brak, något därinne har vält.

jaha okej

Till denne grinch: Upprörd är väl inte rätt ord, men känslig som jag är så blir jag livrädd när någon okänd kommenterar. Det var inte direkt innebörden av din kommentar utan mer din anonymitet som satte spår.

Dessutom var barnet Ellen skiträdd för den riktige Grinchen för han var så läskig på videons omslag. Sen dess har jag aldrig haft någon kontakt med varelsen och därför känner jag fortfarande obehag vid tanken på den.

på tv

Det är Cirkus Maximum på TV nu. Intressant att den kvinna som är i manegen just nu verkligen har stringtrosor på sig. Men nu försvann hon. Nästa nummer är tre kameler och en watussi. Nu kom det tre alpackor också som hoppar mellan pucklarna på kamelerna som ligger ner. Gud så festligt. Stringtrosor och roliga djur. Männen är glada och barnen är glada. Kvinnorna är glada när familjen är glad. Alla är glada.

Vill inte se mer nu. Byter till "Mannen som dödade Jesus" på SVT2. Jag undrar om Pontius Pilatus verkligen talade engelska när han frågade vilken av fångarna som skulle friges? Inte så trovärdigt. Ändå kommer jag fortsätta se detta för jag vägrar se "Herbie fulltankad" på TV4. Dessutom börjar tydligen King Kong klockan 19. Dags att förbereda några ägg tills dess då.skärtorsdagen 2011

Det är ju himla roligt när ni kommenterar men SNÄLLA skriv namn?! Dels för att jag bara vill veta vem som skrivit men också för att jag blir helt skräckis när jag ser att avsändaren är anonym. Tror att det är hatkommentar på g. Visserligen är det ju oftast inte det. Jag har bara fått en enda kommentar med otrevlig ton under min karriär och den var inte ens anonym utan från en kodad avsändare. "Grinchen" närmare bestämt som klagade på min stavning?!?!! Det har aldrig hänt sedan jag hade mitt sista fel på rättstavningen i årskurs 5.

Iallafall, när jag får en anynom kommentar så sitter jag där och försöker hitta ett likadant ip-nummer bland gamla kommentarer. Detta lyckas aldrig. Då kan man gå in på någon sajt som spårar ip-nummer. Då står det ju bara "adressen hör hemma i Värnamo, Jönköpings Län". Det gör ju INTE SAKEN LÄTTARE.

Andra saker jag vill berätta för er:

- Jag har hittat var mamma gömt påskgodiset. Eller jag råkade höra när hon sa det till pappa för själv hade jag ALDRIG hittat det. För varför skulle jag leta i pappas jaktskåp? Varför skulle jag glutta på hyllplanet där pappa förvarar styckningsknivar och dylikt?

- Katten har fått okänd sorts olja på sin ena sida. Han har blivit helt raggig där. Vill inte gärna ta i honom nu.


........................ Dessutom fes just ovan nämnda katt?! En riktig helvetsdoft sprids omkring mig nu! Förstår inte hur en så liten stjärt som en kattstjärt kan sprida sådan dödslukt.

ÄGDA

Egentligen så skulle jag följt med mamma, pappa och Hannes till Gnosjö idag på släktmiddag. Lagom kul. Sen visade det sig att de hade planerat in en golfrunda idag också. Typ det TRÅKIGASTE jag vet. Så jag vägrade, ganska irriterad, att följa med.

Nu visade det sig att det redan är 19 grader varmt här och sol. HAHA IN YOUR FACES!!!

såhär nästan nattetidHär är håret igen. Näsan kallar jag "Snorig", ögonpåsarna "Gick upp vid sex" och munnen "Kattrumpa", hela ansiktet är "Utan smink".

Innan var jag ute och red med Kajsa. Kan ni tänka er hur harmonisk man är när man hör lite sadelknarr, hovslag, fågelsång och känner lukten av sommarregn. Sen kan ni tänka er hur chockad man blir när hästen plötsligt under en galopperiod plötsligt sparkar bakut av glädje så att man nästan flyger av.

Men ändå. Idag är harmoni.

tack ändå

Gud så skönt att ni gillade håret. Relationen oss emellan hade känts lite spänd om ni inte hade gillat det, om det inlägget hade fått 0 kommentarer. Och till dig som tyckte den korta sidan skulle vara kortare så kan jag meddela att skillnaden är större än vad som syns på bilden. Det korta är jävligt kort.

Mer bilder kommer väl vad det lider. Dock sitter jag mest i vårt uterum nuförtiden och min webcam pallar inte trycket härute, ty det är för ljust.

Att jag ser mer vuxen ut kan jag hålla med om. Detta är ju en vuxenfrisyr, en sådan som vuxna tycker är fin. Alla barn jag träffat under jobbet idag gillade nog det långa mer, det som man fick pilla i och fläta med. Men vem bryr sig EGENTLIGEN om en sexårings åsikt?


det blev braAssymetrisk page med ena sidan längre än andra.

de stora sakerna i livet

Jag är skitnervös. För idag ryker håret. Mitt kära älskade härliga hår ska få bli ordentligt klippt för första gången sen 30 oktober 2009. Min mage har bytt skepnad från vanlig mage till hård ångestklump. Just nu känns det som om mitt hår är jag. Kommer jag ångra mig så blir det ingen nådig ånger. Blir det fult kommer jag rusa in i ett provrum på Åhléns och snyfta, hata livet och mig själv.

Blir det bra kommer jag älska allt.

Min hjärna tror ju att det kommer bli bra. Hjärnan vet att 10-20 cm hår är just bara HÅR. Men alla övriga kroppsdelar med magen i centrum, de krampar och kämpar och darrar och är så oroliga att de inte kan reda sig.


från det ena till det andra (i dubbel bemärkelse)

Idag fick jag två stycken brev. Det första var från mitt fadderbarn (som är helt beroende av mammas och pappas pengar, har inte betalat henne nånting på flera flera år), det andra var från Svenska Missionsförsamlingen som "tackade för min gåva" (en gåva som de förväntade sig att jag skänkte på gudstjänsten den 17 april som jag dock inte deltog i).

En så pass god människa är alltså jag. Det vet ni nu.

Därför kan jag med gott samvete nu visa er lite tysk porr.

 

HAHA läs nu rubriken en gång till!


bingowings

Klockan är nu 13:27. Jag har jobbat 5 timmar, solat 2. Det är så gött! Känns så bra! Jag älskar den här dagen!

Började med att öppna hela barnverksamheten här i byn klockan 6. Satt i en soffa och stirrade 20 minuter innan första ungen kom, då satt vi tillsammans och stirrade i soffan. Sen flyter ju dagen på. Vid en stund efter 11 fick jag gå hem 400 kronor rikare. Precis lagom tid att börja sola. Så nu har jag läst en bok, lyssnat på 2 st podcasts och POSTEN HAR INTE ENS KOMMIT.

Nu ska jag äta något, sen steka igen och ikväll ska jag på grillfezt med exklassen!

Hej!

Det känns som en produktiv dag när klockan...

Det känns som en produktiv dag när klockan är 8 och man redan tjänat 200 spänn. Lägg förresten märke till att detta skulle varit min första lediga dag på 7 veckor men istället började jag klockan 6 idag. Vaknade dock långt innan dess av extrem fågelsång.


Känslan när man inser att det gått ännu en...

Känslan när man inser att det gått ännu en dag utan att man städat rummet eller tagit bort nagellacket. Plus känslan när alarmet står på 05:00. Gött ändå.


Angående t9. Varför kommer ordet dick upp ...

Angående t9. Varför kommer ordet dick upp istället för fick? Skriver jag verkligen dick oftare än fick? Och varför finns ordet kartonge med i t9 men inte kartongeN?


time to cut som HEAH!

Nu bokade jag just klipptid. Häromdagen hittade jag en bild på världens finaste frisyr som jag sen dess har tänkt på hela tiden. Jag vill ha den. MEN om jag ska ha den måste jag klippa bort åtminstone 10 centimeter på håret. Herregud hjälp.
Varje millimeter som klipps kommer kännas som en roterande kniv i hjärtat.
Jag som har så långt hår nu. Fast samtidigt så är det allt mitt hår är - långt.

Det blir helt enkelt så att de äldsta och mestt trotjänta centimeterna ryker på tisdag.Andas Ellen. Andas.

gustav behövde barnvakt


fredag klockan 21:25

Jag och pappa är ensamma hemma, de andra är på disco. Jag har datorn och pappa kollar på muted TV.
Jag - Vad finns det för mat?Pappa - Öh... Köttgryta


Pappa - Bla bla bla?

Jag - Va?
Pappa - Mm.

Båda har såndär ro och dåsighet i kroppen som man bara kan ha en fredag. Eller om man, som i mitt fall, varit iväg och cyklat och gått uppför backar i över två timmar. Och ja, det var skryt. Är så jävulskt trött att just det skrytet kan bli min sista aktiva gärning för idag. Hej på er.

hunger och sånt

Idag har jag ätit följande:
07:05 frukost
10:45 lunch
14:00 mellanmål
19:00 middag

Hoppet mellan 14 och 19 då jag bland annat red en timme och cyklade 5 km, det blev en aning för långt. Så därför är nu klockan 20:26 och jag är döhungrig. Vilken skit!

Bla bla bla.


Imorgon är det min sista dag på jobbet. Ganska vemodigt. Vissa utav barnen känner man ju ren kärlek till. Det blir inte så kul att säga hejdå till dem. Eller så säger jag inte hejdå alls utan bara sticker så jag slipper att eventuellt bli tåris. Åh på riktigt alltså. Det kan bli så att jag börjar lipa imorgon. Gud så genant det vore.

tjoho

OMG JAG BLIR SÅ STÖRD NÄR PAPPA LÄMNAR SIN KAFFEKOPP OCH EN HEL HJORD AV SMULOR PÅ SOFFBORDET?!?! Eller när Hannes ALLTID lämnar en Kalle Anka på köksbordet. Eller när mamma sätter alla sina skor på skohyllan istället för i skåpet = när man ska knyta skorna finns det INGENSTANS att sitta. Det är bara jag som är perfekt i det här hushållet........

Mitt hår är iallafall fint nu efter silverschampot. Och jag ska rida med Kajsa om 40 min.

 


tidig sommar idag

Som sagt så satte vi upp studsmattan igår. Hannes och jag hoppar hela tiden. Tidigare idag lekte vi även med elektriciteten på studsmattan. Först ska man hoppa lite, sen lägga sig ner och gnida sig mot mattan, sen peta på valfri stålfjäder. Stöten man får då känns i hela kroppen! Och leder alltid till våldsamt fnitter.

Eller så kan man göra så att jag håller i Hannes näsa och han nuddar fjädern med tån så att stöten går från hans tå till hans näsa och ut i min hand!

Annars så har jag fet pollenallergi idag. Kliande näsa, varma ögon, kliande öron, kliande hals med mera. ZÅ ZKÖNT.

Pollenallergi + studsmatta leder oss in på följande roliga händelse i mitt liv.

Det var förra sommaren, jag, Hannes och Linnea på studsmattan. Av någon anledning ville jag och Linnea höra Hannes nysa. Det var ganska viktigt för oss att höra honom nysa så vi försökte få fram en nys på diverse sätt. Till exempel titta mot solen - dock utan resultat.

Men eftersom Hannes är gräsallergiker så tänkte vi att han kan ju lukta lite på gräset och sen nysa. Så någon hoppade ner och hämtade ett grässtrå. Hannes luktade lite på det men det kom ingen nys.

Nähä.

Man om han får in gräset i näsan då? Ganska omilt tryckte jag och Linnea upp grässtråt i hans stackars allergiska näsa. Högt upp. Så högt upp att Hannes storknade och nös så att han hostade. Vi skrattade och var nöjda över att slutligen höra honom nysa.

Några timmar senare var Hannes inte lika nöjd. Vi kan kalla det pollenchock. Hans näsa täpptes igen fullständigt och ögonen rann. Allt på grund av det lilla grässtrået i den lilla näsan.

Mamma var inte så glad. Men jag och Linnea var glada. Hannes var lite glad.


Vi har jordgubbar hemma idag. Och obs att det är Hannes hand, inte min.


Tillåt mig bekräfta vad vi alla anat: fika...

Tillåt mig bekräfta vad vi alla anat: fikat i Hånger Skolas personalrum är något utöver det vanliga. Idag när jag kom till jobbet stod det inte mindre än tre tårtor i kylskåpet! Två till idag och en till imorgon. På onsdag ska jag ha med mig något för det är min sista vecka. På fredag är det påskavslutning, då ska vi fika med pastorn här. Den elvaåriga Ellen hade varit asförbannad och upprorisk över detta. Den nittonåriga Ellen tycker det är ganska gött.


alltså

Den här veckan har ju varit 1000 gånger bättre IRL än veckan här på bloggy. Läs och lär:


  • I måndags träffade jag Johan för första gången sen januari. En viktig pusselbit i mångas sociala liv är äntligen hemkommen.
  • Jag har fått bekräftelser på jobbet, både från barn, föräldrar, kollegor och chefen. Positiva bekräftelser menar jag då.
  • US Masters sänds på SVT. HAHA SKOJAR. Hatar fan golf. Har boll koll studsboll på det. Fast ändå vet jag att Tiger Woods och Rory McIlroy ligger i delad ledning på 10 under par eftersom mamma och pappa (och Hannes) följer turneringen slaviskt.
  • I fredags somnade jag klockan 22 och gick sen upp 9 för att...
  • Möta Lina i stan! ÄNTLIGEN! Umgicks med henne på max 5 meters avstånd till midnatt förutom då jag gick och hämtade bilen en gång. Det var fint.
  • På lördagen träffade jag även Vanja. Är det likadant som i juli då är det på riktigt.
  • Idag har jag och Hannes satt upp studsmattan. Jag känner fortfarande studs i benen. Lite snöpligt för Johan dock, hans bakfylla hade visst inte lugnat ner sig riktigt. Men studsmattan var lätt att torka av iallafall hälsar mamma.
  • Har haft shorts idag. Och bränt kinderna i solen.

Det var väl nästan det hela. Imorgon nya vecka, sista på jobbet. Men hejdå. Håller på att kissa ner mig.

ganska blek

Ligger och solar. Tyckte det kunde behövas, iallafall lite.


adele someone like you


Hahaha det var just en tjej som tappade en...

Hahaha det var just en tjej som tappade en päronskrutt rätt ner i min urringning! Blev skiträdd!


nämen så dumt då

Jag bokade ju två resor för några dagar sedan.

Stockholm 28 april till 1 maj. London 10 maj till 14 maj.

Den 28 april skulle jag visst till sjukhuset. Den 11 maj skulle jag visst till tandläkaren.
Ajdå.

vad händer här?


men va

AA fast Lina vi har ju inte träffats än!?

okej

Men jag har iallafall fått träffa Johan för första gången sen januari och det KÄNNS BA SÅÅÅÅ BRA!!!!

den senaste tiden

Såhär inspirerande är mitt livet just nu.


... Men jag är glad ändå. Riktigt glad. Det är så bra på mitt jobb. Idag har jag till och med fått beröm av skolans rektor. Riktigt glad. Men kanske inte så kul för er.

hejm8

Jag ser att förra inlägget skickades två gånger pga ivrigt pekfinger.

Men palla deleta det.

en dag full av möjligheter

När jag ska surfa in på en annan sajt så skriver jag in en bokstav, sen använder jag nedåtpilen och sen enter. men ibland blir det fel och då kanske det bara blir bokstaven och sen enter. Då gör firefox sitt jobb och surfar in mig på en hemsida med dnna bokstav.

Just därför har jag varit inne på k-rauta.se inte mindre än TRE gånger idag! Detta trodde jag inte om denna dag när jag vaknade.

Annars så ringde min co-worker innan. Hon är sjuk. Så imorgon ska jag vara fröken på riktigt i klassen, ensam alltså. Tidigare har jag ju varit elevassistent till en elev i klassen. Imorgon ska jag vara chef.

en dag full av möjligheter

När jag ska surfa in på en annan sajt så skriver jag in en bokstav, sen använder jag nedåtpilen och sen enter. men ibland blir det fel och då kanske det bara blir bokstaven och sen enter. Då gör firefox sitt jobb och surfar in mig på en hemsida med dnna bokstav.

Just därför har jag varit inne på k-rauta.se inte mindre än TRE gånger idag! Detta trodde jag inte om denna dag när jag vaknade.

Annars så ringde min co-worker innan. Hon är sjuk. Så imorgon ska jag vara fröken på riktigt i klassen, ensam alltså. Tidigare har jag ju varit elevassistent till en elev i klassen. Imorgon ska jag vara chef.

det här

Nä, vi hoppar Gizleparken. Innan när det var Wild Kids på TV så sa Ola Lindholm att "Det är inte modigt att göra något man inte vill göra". Så därför är klockan istället 21:16 och jag har borstat tänderna.

Annars så ska jag jobba 2 veckor till. Sen är det påsk. Sen åker jag till Linas Stockholm den 28 april. Sen åker jag till Linneas London den 10 maj. Sen är det sommar.


white vit blanc

Jahopp. Då ska jag alltså till Gizleparken ikväll. Sitter nog och stirrar håglöst in i min garderob. Fingrar lite på håret och funderar.

Flinar sen lite och tänker att det är ju iallafall tur att man inte är sådär taskigt aprilblek som man annars brukar vara såhär års.Eller?

dags att söka jobb
bilen

Igår när jag körde hem från stan klockan 01 så la bilen plötsligt av. Gasen slutade fungera och motorn bara dog. Jag svängde in till vägkanten och stannade. Och förblev stilla. Det gick inte att starta den jäveln.
Jag ringde till pappa (som sov) och började sen gå hemåt.
Väl hemma i min säng hann jag precis släcka lampan och blunda innan pappa steg upp och meddelade att han inte kunde sova när bilen stod kvar ute på stora vägen, så vi skulle åka och hämta den.
Jag trodde det var batteriet som hade dött eftersom den stannade så plötsligt. Och därför att det vore ganska pinsamt om det var slut på bensin.
Men SÅKLART var det slut på bensin. SÅ PINSAMT. SÅ FÖRNEDRANDE.

Men så var det. Vid 01:30 inatt stod jag mitt på Hångervägen och hällde i bensin i vår ena bil. När jag och pappa kom hem sen hade inte mamma heller kunnat sova så klockan 02 inatt satt hon, jag och pappa i köket och åt.

Today, I am tired.

Varför får man känslan av att det endast ä...

Varför får man känslan av att det endast är Värnamo som har förmågan att erbjuda hela noll aktiviteter en fredagskväll?


för jag är ju fashion

Gud så jag älskar min bankdosa. Känner mig som en riktigt banknisse när jag kollar mina konton, för över pengar och placerar pengar.

Sen att man kan sitta i ett soffhörn och köpa flygbiljett till London den 10 maj för 519:- tur och retur, det är inget fel på det.True love. Älskar dessutom att dosan och kortet matchar. Svart et orange e ba sååå classy et såå fashion.

Vad som inte är så fashion är att jag har haft gummistövlar till jobbet de senaste två dagarna nu. Känner mig dock som en förebild då och det är ju bra det.

Förresten, obs att jag egentligen har glasögon på mig men kunde inte hitta en enda vinkel där det inte speglades i glasen. Och glasögonreflexer är ju inte heller speciellet fashion som vi alla vet.

-.-

Jaha jaha jaha.

Jag trivs så bra på mitt arbeit. Fritidspersonalen kallar mig för en i ordinarie arbetslaget, de är roliga, barnen är bra och bla bla bla. Jag trivs och då fattar ni hur läget är.

Och därmed får jag ofta frågan om jag ska bli lärare eller? Eller bara kommentaren om att jag borde just det. För jag är tydligen redan så bra med kidzen.

Hör man dessa kommentarer ett tag så upptäcker man plötsligt ett svagt frågetecken i ett hörn. Jag kanske borde..?

Det känns så jobbigt då! Blir arg och liksom frustrerad. Förstör inte för mig! Jag har ju min dröm som är så klar och så fin och så bra och så drömmig. Att vara lärare är inte en dröm. En dröm är inte att sluta på en gymnasieskola i en fett tråkig stad. Det är ju VERKLIGEN INTE en dröm. Men jag skulle vara en sån jävulskt bra lärare. På riktigt alltså. Så himla bra.

Men jag vill ju inte? Men jag borde kanske? Istället för att ge mig in i typ världens hårdaste bransch aka mediebranschen. Men det vill jag ju? Men borde kanske inte?


RSS 2.0