denna dag

Vi hördes inte i går kväll, hörrni. Jag kom inte hem från skolan förrän runt 21 och då var jag fortfarande skitupptagen.

Vid 18 sände vi Heta Listan i studentradion och vid 19 var det en lucka i tablån så vi fick spontansända en timme till. Efter det tog vi en bärtz på kontoret och sen bikade jag hem fort som fan, med ett stopp på Maxi för att köpa kycklingfiléer. Så när klockan var cirka 21 och jag kom hem ställde jag mig framför spisen och gjorde en gudomlig wook. Åt den och somnade.

I dag försov jag mig kraftigt. Snoozade 70 minuter i stället för avsedda 30. GÖÖÖTT kände jag då. 3 minuter sen sladdade jag in på sjukgymnastikens cykelparkering. Körde en hård session därinne. Kul kuriosa förresten: jag kör alltid samma tid 07:30 vilket innebär att jag och städerskan alltid är ensamma i omklädningsrummet när jag ska duscha.

AA och sedan var jag i skolan. Lallade runt i strumpor och hälsade på de andra redaktionerna i klassen. Övade lite avor och påor. Lämnade bygget efter lunch.

Vidare mot en affärgrej typ fast med ortopedkunskaper. Provade ut ett knäskydd.

Hem igen DÖDSTRÖTT. Har duschat 20 minuter och sedan legat i sängen hela eftermiddagen. Ska fortsätta i samma anda.


busy

Tjabaaaa.

Idag jobbar vi med radioproduktion hele dagen. Så vi hörs i afton!

Och PS jag sänder radio ikväll klockan 18-19 på radioshore.se.

 


jahapp

Igårkväll innan jag somnade tänkte jag på följande:

Vem har varit statist flest gånger?

Såg ett youtubeklipp framför mig med ihopklipp från tiotals filmer där en och samma tjomme syntes som statist i bakgrunden.

Men så fanns det inget sådant klipp på youtube.Tråkigt när ens supermind överträffar youtube.

mvh upptagen

Ju mer saker jag gör under dagarna desto mindre saker har jag att skriva om. Varför? För att jag slutar tänka så intelligent och delvärt som jag annars gör. Blir maskin och ba *lever i stunden*.

Så ja.

Idag har jag varit hos sjukgymnastiken, redigerat radio i 5 timmar och sedan sovit 1.
Fortsättningen av dagen blir påklädning, redaktionssköj med Hej Kalmar!, förfest hos Nichy och sedanREKLAM

Ska nu göra reklam för mig själv.

Här kan ni läsa en krönika jag skrivit.

Och när ni ändå läst den ska ni klicka på "gilla" så kommer jag att känna mig glad och viktig.


25 januari går till historien som...

Idag har jag gjort två jätteviktiga saker. För det första så var min tvålpump så enormt jävla ful att jag idag SLÄNGDE den och köpte en ny. En fin.

För det andra så gjorde jag en grej man egentligen inte får göra. TVÄTTADE EFTER 20:00!! Var tvungen eftersom mina gympadojjer luktar död och helvetesgap. Skulle jag tvätta på tillåten tid i morgon skulle de säkert inte hinna torka innan sjukgympan på fredag.

Sammanfattat: en produktiv dag!


denna morgon

07:20 Stiger in på sjukgymnastiken

07:22
Min mobil ringer, dolt nummer. "Hej, det är från sjukgymnastiken. Din tid är inställd på grund av sjukdom idag." så jag ba "Fast... Jag är redan är. Så jag kör väl lite själv."

07:29 Kliver på en cykel och kör 15 hårda minuter

07:44
Går in i gymrummet och ba TJENA!! till alla gubbar 55+. De två saker jag kan använda är upptagna, sätter mig på en maskin och chillar.

07:50 Maskin ledig.

07:51 BAAAAAMMMM låter det när jag med fumliga händer ställer in maskinen. Rundgång i samtliga hörapparater i lokalen.

07:53
VafaN nu då? Varje maskintag jag gör klingar någon slags bjällra högt i hela lokalen! Något sitter löst och kallar till sig en jävulsk uppmärksamhet.

08:12 Går till cykelrummet igen. Väljer cykel i ett ensamt hörn.

08:13
En jämnårig kille blir av sin sjukgymnast placerad på cykeln bredvid min. Tight. Ashärlig stämning mellan oss två cyklister.

08:22 Mot omklädningsrummet.

trött efter denna dag

Tjena sidbena.

Vad gör ni? Hur mår ni?

Jag var i skolan från 10 till 20. Först föreläsning och sedan radioredigering och sedan sändning. Första Heta Listan med moi och Elin. Det gick... Finner inte rätt ord. Bra. Det gick bra. Svårhittat ord. Men det gick bra.

Såhär COOLT var det inne i studion:

Idag har det snöat och varit minusgrader i staden. Jag blev därför inte förvånad men likväl ASARG när mitt cykellås var fastfruset och därmed mission impossible att öppna när jag skulle dra hemåt vid 20:10. Så jag fick gå hem. Det var tråkigt.

 

Nu är jag fruktansvärt trött. Ska bara göra mina knäövningar sedan ska jag bädda ned min kropp i sängen.

hej älskade

Jag är så känslosam idag. Vill bara samla ihop alla mina vänner och skydda er från allt ont i denna värld, från kissnödighet till malariamedeciner.


 

Och sandet blev till guld med er ♥


simian ghost


big deal


benjamin francis leftwich


underlinne deluxe edition

Det snöade innan. Horisontellt typ. Rätt in i småögonen. Fick ont i huvudet då.

Jag blev skitglad förut när jag ba gjorde kaoz inne på Maxi, plockade på mig hur mycket mat som helst, sedan kostade det ändå bara 207 kronor. Bland annat köpte jag köttfärs och den ska jag nu svida om till köttfärssås. Var tanken.

I alla fall. Den där snön.

Inför kvällens cykeltur till Söderport planerade jag följande kläder: linne, jeansskjorta, tröja, jacka, långkalsonger och byxor. Nu ba vill jag ha underställströja också? Om det inte hade varit en vidrig och avskyvärd polokrage på min så hade jag haft den. Framtida affärsverksamhet: underställ i klädsamma former. Till exempel ett underställslinne. Fan vad gött det hade varit. Tight och slimmat runt magen är ju prio 1 när det blåser ute.Aja hejdå. Spisen nästa.

lörre

Tjaba.

Dagens schema:
köpa skivor hos C Ohlson
hämta bok på biblioteket
handla mat
träna
förbereda intervju
kolla P3 Guld
intervjua Duvchi på SöderportDet är Duvchi. Kul förresten att Germund Stenhag nämnde honom på P3 just när jag skrev hans namn.

Vi på Heta Listan, RadioShore är sååå aktuella.

vissa har tid över

Hello from ant1mat3rie on Vimeo.


heh å väkomme te Kahma

ÅH GUD mitt hjärta pickar likt en undulats just nu. Är nervös för tusen ting men kan inte komma på ett enda. Har befunnit mig i detta tillstånd över en timme nu, har fått russinfingrar av all kallsvett TYP!

I dag när jag var färdig hos sjukgymnasten och skulle klä av mig inför duschen kom det in en kvinna i omklädningsrummet. Och inte för att vara sådan, men man såg på henne att hon inte var den skarpaste knifen (stumt k). På den grövsta kalmaritiska jag någonsin hört satte hon igång.

Kvinna - blbz tlidxrtp olsihgmv pos njfcblöfdö vpjg
Ellen - ....Hehe ja jo...?
Kvinna - kiyeuoi klhdlkgh ojeog beue thox fnru amfngfo orhgn poe hl lkhksxsdg ljldsrjgl jwihirfh osldll ogogo na ors  voohsxdlh pjrgn
Ellen - Heeeh mm...
Kvinna - eörpuvliuwavo blrsiihf eruf skoa e'e obb?
Ellen - ...Vad sa du nu?
Kvinna - Skau ti skoa e'e obb?
Ellen - Jag ska till skolan nu!
Kvinna - poiuresivh iohjfjh hoe yka omku pehi utafö Bäja
Ellen - Ja jo. Det är ju väldigt halt ute nu. *river av mig kläderna och springer in i duschen*

Angående träningen då. Mr Knee (stumt k) pallade inte det förväntade trycket så det slutade typ med att jag bara låg på en brits och lyfte benet med en 2kilosvikt på. Effektivt!

tjugonde januari

Detta är en sådan dag då man tar ett helt vanligt webcamfoto på sig själv

och går vidare i livet. Sedan är det plötsligt juli och man tar ett foto igen och gör en ful min

och efter att man tagit det fotot kollar man i arkivet från januari och ba Men för i HELVETE Ellen varför använde du inte brun-utan-sol?!

Detta är en sådan dag.


knappen feat dj bobo

JAHA?! Så insåg jag plötsligt att jag slutat lyssna på denna låt. Varför har jag gjort det? Den är ju i klass med vilken Mange Makers som helst.


hård dag

Vår nuvarande kurs heter Radioproduktion och är hur kul som helst. Dock 1 jag är skittrött efter att bara ha suttit och redigerat inslag hela dagen. Och dock 2 jag är "marantzansvarig" det vill säga tvingad att bära runt på en stor väska med inspelningsutrustning 24/7.

Så sedan jag kom hem för en timme sedan har jag suttit apatisk i sängen med datorn på magen. Fast såklart med alfapetlådan emellan datorn och tröjan. Vill ju inte sabba fläkten.

Nu ska jag ändå resa mig.
Leta reda på mina shorts till sjukgymnastiken i morgon.

...Det har jag gjort nu. Intressant att jag letade GRUNDLIGT från garderobens högsta hylla till den näst nedersta när jag upptäckte att shortsen låg synliga på den nedersta.


hej

Just hemkommen från sjukgymnasten. Muskelstyrkan i mitt dåliga ben motsvarar ungefär 50% av styrkan i det friska. Ska börja på sjukgymnastikens gym nu, med start fredag. Beräknad rehabtid: 3-6 månader.

För övrigt så har jag nu träffat en allmänläkare, tre ortopeder och tre sjukgymnaster. Ingen har kunnat sätta definitiv diagnos på lillknät.

Och slutligen vill jag be om ursäkt till dagens sjukgymnast för att jag var cykelsvettig, osminkad, iklädd mjukisbyxor och för att mitt hår var så fett idag. Och för att jag hade orakade ben, men det är fan vinter. Man får ta till alla medel för att inte förfrysa sig.


Ska duscha nu iallafall. Som kompensation. Sedan ska jag vila och sedan till skolan för att jobba med skolarbete och sedan ska vi ha stormöte med alla som sänder radio. God bajs.

skrivet i AGGRESSION

OKEJ.

Rolf-Göran Bengtsson har just vunnit Jerringpriset. Fan vad kul. Jag blir glad in i hästhjärtat!

Nu intervjuas han av Pamela Andersson (?) i svtplay.

"Har du pratat med hästen än?"
"Tror du han blir glad?"
"Så spännande med två hästar, som en liten uttagning du kan ha hemma!"
"Hälsa Casall och Ninja!"

MEN FÖR I HELVETE KÄNNER JAG DÅ.

Varför detta äckliga skitdaltande? Bara för att R-G rider gör inte det honom till en mindre professionell idrottsman. Han ska inte förminskas på sådant sätt. Klart som fan att han inte ringer hem till sin häst och berättar om priset. Och hästen sedan. Ingen prickig ponny direkt, utan framavlad perfektion värd en astronomisk summa.

R-G är 49 år och tävlar på en oerhört professionell nivå. Han borde respekteras och upphöjas till en sjuk nivå.


Istället låter det såhär på twitter:

Jerringpriset består i år av ett knippe morötter och en ryktborste.

May the horse be with you...

Och Rolf Göran... Var det inte en idrottsgala...??? Häst=hobby

Ingen som ger hästen nån cred.. Det är ju ändå inte RolfGöran som hoppar.

Man undrar ju vad Hellner hade kunnat åstadkomma med en häst som gjorde halva jobbet.

Alla säger: "prova själv rid en häst". Nej, varför då? Jag vill bara äta den! Punkt.Vad är det med ridsport som gör den fånig? Att man har tighta byxor? Hjälm? Sitter 2 meter ovanpå ett djur som i sin tur kan hoppa över 2 meter högt, springa i en hastighet på över 80 km/h och väga över 1000 kg?

Varför är det kutym att nedvärdera hästar och ridsport? VAAAA?Ska sova nu.

15 januari

smör
mjölk
yoghurt
sallad

Dagens inköpslista. Jättekul.

tilda


dröm

Denna natt drömde jag att jag skulle från Hånger (hemma) till Värnamo (stan) och hade fett brådis. Mitt ute i skogen var vägen plötsligt avspärrad med gula band. Jag såg inte detta i tid utan bilen körde rätt in i banden som tänjdes ut och sedan skjutsade tillbaka bilen. Den avspärrade delen av vägen var spånströdd och jag förstod att det var Hubertusjakt på g.

Jag vände bilen och körde in på en skogsväg. Körde en bit sen blev vägen avspärrad igen av samma gula band. Hubertusjakt igen. Efter en liten stund rusade hela den tävlande klungan förbi, fast alla hästar var Haflinger.

När klungan var förbi körde jag genom bandet. Skogsvägen fortsatte. När jag slutligen såg landsvägen till höger svängde jag nedför ett stup för att komma till den?!

 

Minns ej hur det gick.


under nollan i kalmar

Idag på min PW längs havet (är djupt) var det översvämningar längs promenadvägen. Först isgata och sedan issörja och sedan iskallt vatten. Denna upptrappning gjorde att jag såklart inte insåg katastrofen förrän jag och mina icke-vattentäta skor befann oss mitt i den. Så jag löpte rätt igenom. Is i skorna och is i hjärtat för några ögonblick. Efter den värsta delen återstod snirklig isgata. 

Jag ba OKEJ, låt mig då göra dagens goda gärning. Varna mina medmänniskor. Alla som gick motsatt håll fick katastrofmeddelandet av mig:
"DON'T GO THERE! I'M SERIOUS?! YOU DON'T WANNA GO THERE!"
eller kanske var det:
"Eh hehe, det är jättemycket vatten där borta. Jag blev helt blöt om fötterna. Jättemycket är det."

Samtliga, även tanten med gångstavarna, tackade mig men fortsatte sedan rätt mot katastrofen. De tänkte gå runt.Och visst. Jag klarade inte att gå runt. Men jag hade ju bara jävligt långa ben, kraftiga kängor och ett välarbetat balanssinne efter 10 års ridning. Dock ett instabilt knä ju. Så alla de andra klarade sig säääkert undan vatten i skorna.

Iallafall: de blev varnade. Av mig.

Nu har jag varit hemma i 20 minuter och fortfarande inte klätt av mig. Sjukt kallt idag.

MVH // tinar


akkurat

Man ska ju inte ta ut segern i förskott, men fan vilken misslyckad FREDAG DEN TRETTONDE det har varit idag?!

Slå ihop dessa och begrunda hur mycket otur jag (hittills) haft idag:

uppvaknande till Morgonpasset
+
medvind till skolan
+
framgångsrikt musikmöte
+
framgångsrikt inlämnande av manus
+
spontant fredagsmys med klassen i en datasal
+
en stund med livve och julle på stan
+
en stund med korridorskamrater på stan
+
bacon och ägg, första baconen jag ätit i Kalmar
+
ett glas vin i detta nu kombat med chips

OCH IKVÄLL SKA VI HA FEZT I KORRIDOREN OCKSÅ?!


Enda minuset var den obligatoriska motvinden på vägen hem. Se på min frilla ba.

MVH //vindpinad_92@hotmail.comen tanke ba

Varför ligger det bara prestation i att motionera?

"Va? Motionerar du? Själv är jag så bekväm med mitt eget sällskap att jag kan stanna inne och mysa med bara mig själv en hel dag."

"Va? Motionerar du? Själv är jag en sådan ångestbefriad människa att jag kan äta vad jag vill utan att få ett uns ångest."


Det finns aldrig någon som skryter om hur länge de klarar sig ensamma. Det är ingen bedrift. Att löpa fort som fan i 8 km däremot, DAMN!

Alla världens ideal.

snälla ni

Ni vet att jag gått och blivit musikansvarig för studentradion in Kalle. Om ni vill ha mer info om kanalen, när sändningarna börjar och så vidare så var goda att facebookgilla DENNA sida!

Okej tack.med andra ord


BARA ATT TA FRAM PLÅNKAN ALLTSÅ!

hej

Det är en sådan dag då höstjackan plötsligt blev för kall och vinterjackan blev lagom. En eftermiddag i oktober med kompakt höstdimma. Horisonten försvinner bort i det luddiga vita som ligger tätt över Kalmarsund. Vid Kalmar Centralstations cykelparkering har de blöta lövmassorna på marken blivit så djupa att lukten från dem känns kvävande.

 

Det råder full aktivitet på bangården. Öresundståget mot Köpenhamn avgår om några minuter och flera resenärer med stora väskor skyndar mot vagnarna. Den fuktiga luften väter omärkbart deras hår och ytterkläder. Det förväntansfulla ljudet av rullväskornas hjul mot marken blandas med motorbuller, höjda röster och snabba klackskor som rusar förbi. Barnfamiljer stressar och pensionärer krånglar med rollatorer.


Utanför en vagn står två personer och håller hårt om varandra. Kvinnan är något kortare än mannen. Hon har sitt ansikte pressat mot hans hals, hans ansikte är riktat nedåt och han blundar. Deras stillhet är påtaglig i rusningen på perrongen.

 

På perrongen står även Amanda Lidman, 24 år, med en stor ryggsäck vid fötterna. Hennes hållning är stel, den rosa halsduken är hårt dragen runt halsen och mössan långt nedtryckt. Blonda hårtestar sticker ut runt ansiktet. Hon väntar på sin väninna, tillsammans ska de ta tåget hem till barndomsstaden Malmö. De båda studerar på Linnéuniversitetet och för första gången den här terminen ska de åka hem över en helg.

 

– Det ska bli jättekul! Jag har en massa saker planerade så det känns nästan lite pirrigt och nervöst, säger Amanda Lidman.

 

Ett skarpt ringande hörs plötsligt, ett tåg ska strax ankomma till stationen och bommarna fälls därför ned. Samtidigt visslar en konduktör, tåget mot Köpenhamn avgår alldeles snart.

 

Inne i stationshuset, byggt 1874, är situationen annorlunda. Stillheten är ett faktum. Det luktar starkt av cigarettrök och människokropp. Kylan utomhus har fått de väntande resenärerna att tränga ihop sig, armar mot armar och ben mot ben. Prasslet från vinterjackorna överröstas av de frusna suckarna inifrån höstjackorna. En kille lyssnar på musik i sin telefon, diskanten från musiken hörs genom hans hörlurar. Killens mungipor är riktade nedåt och hans blick stirrar på en punkt i golvet.

 

På en av bänkarna sitter Claes Mattsson, 67 år. Han väntar på bussen som ska ta honom till Länssjukhuset. Det är åtta minuter tills bussen går. Han kliar sig sakta under den rutiga kepsen med öronlappar och suckar tyst.
– Det är dags för hälsokontroll. Egentligen skulle jag ha cyklat men det var så förbaskat kallt idag. Då är det bra att man kan ta bussen i stället. Nu är det bara sex minuter kvar, säger Claes Mattsson.

 

Bara några minuter har förflutit på Kalmar Centralstation, men ändå har alla möjliga känslor rusat förbi. Stress, separationsångest, tristess, förväntan, nervositet, avslappning, glädje och ledsamhet.
Alla dessa känslor som utspelats på denna plats i 137 år har satt sin prägel. Vem du än är så är det omöjligt att lämna Kalmar Centralstation oberörd.


Hej Ellen i framtiden. Var god sov aldrig ...

Hej Ellen i framtiden. Var god sov aldrig till 11 om morgonarna igen. Det blir så tråkigt och enformigt att stirra i taket från 23 till 02. Ha det bra och hejdå.


live från psyket lgh 1005

God afton kära. Jag ligger i min nattliga tron och skriver ett två minuter långt filmmanus utifrån ett fotografi jag fick idag. En riktigt gay töntfilm blir det. Det var antingen det eller om en pundare som får handen avsugen av en kvinna med stripigt hår. Min bild kan tolkas på två sätt nämligen.

OCH PRYD SOM JAG ÄR BLIR DET SÅKLART ALT 1.

Kul förresten att min ekonomi sa åt mig att ta en vit månad och innan jag ens hann formulera den tanken så var ju plötsligt samtliga helger uppbokade för krök. TJOHEJ. Denna månaden blir det bara bira, kvinnor och weed. Ingen mat!

fan ta dig

FY FAN FÖR DETTA ALLTSÅ!!!!?!?!!

Den där glipan mellan byxa och strumpa har irriterat hela min dag. Iskylan som for in i dessa två hål lämnade aldrig mina byxors innandöme och fylldes dessutom på big time när jag cyklade hem. Skulle kunna lägga en frysvara mellan mina lår utan större temperaturförändring.

Aja hejdå ska laga fläskfille nu.

det är nån som är tillbaka

Hej alla.

Nu är jag i Kalmar igen. Kom hit 10:20 och ba jaha.

På golvet stod en stor julklapp med en dammsugare i. Jag monterade den och ställde den i ett hörn. Packade upp en slinga med kulörta lyktor jag fått i julklapp och virade den runt min klädstång. Hängde upp lite kläder och lade in några i garderoben. Fick näsblod så att det droppade i handfatet och två på mattan, stoppade upp en tampong (ja, faktiskt) för att hejda flödet. Tog fram datorn.

Jaha.

Föreläsning 13:00.

från london

- My restaurant is just...
- Just around the corner? Two minutes away?
- DO YOU KNOW THE PLACE?!

- I live just around the corner, like two minutes away!
- Is it really two minutes?
- .......Actually it's more like ten.Eller med andra ord tiden det tog för fem svenskor att lära sig ett nytt uttryck och sluta tolka allt bokstavligt.


aftonpoesin

Sväva sväva se hur du svävar.
Landa landa du ska aldrig landa.
Finnas finnas du måste alltid finnas.
Skapa skapa fina känslan du skapar.
Känna känna hur du får mig att känna.
Andas andas.
Och hjärtan slår.tour de ski

ALLTSÅ ÅÅåhÅhÅHH!!?!!?1! Såg ni final climb på Tour de Ski idag?! VA! NI GJORDE VÄL DET?

Ni som såg: ÅRETS EXTAS ELLER HUR?! Jag ba *HANDSVETT* och *GÅR OCH DUSCHAR IGEN* och *SITTER FRAMÅTLUTAD OCH STUDSAR*. Älskar hur DC inte visar en min, hur MH köttar och hur PN har snortappar ner till solar plexus! ÅÅÅH!

Ni som inte såg: Ajdå.

vardagsliv

Min farbror har med sig ett julkort.
Farbror: Är detta tänkt till er? Jag vet inte vem det är ifrån. Fast det är mitt namn och min adress.
Julkortet: Hemgjort med tre bilder på fem gubbar som spelar golf. "God jul och tack för en härlig weekend i Scottland." utan något namn.
Avsändaren: Skön kille som har noll koll studsboll på sina medresenärer.

Förresten så smällde pappa en raket innan. Först ringde han till grannarna på andra sidan åkern så att de skulle få se den. BOOOM sa det OOOO sa vi. Sedan blinkade grannarna med lampan och vi blinkade tillbaka.

Och grannsämjan rullar på som den ska det går bra nu.


evjebo

TOOOODELS!

hEMMA IGEN. Ops caps lock was locked.

Sorry för dödheten härinne dessa dagar. Intressant att jag hade tidsinställt inlägg till varje dag men att endast de första två fungerade.

 

Igår kom vi hem runt 18. Då hade vi rest i 10 timmar och sovit 1,5 natten innan. Bra dag!

Därför lite sleten idag. Har kollat på Sportens Årskrönika och inget mer. Ska fortsätta med Filip och Fredriks Årskrönika plus krönikan om Melodifestivalåret och kanske slutligen Nöjeskrönikan från SVT. Älskar dessa årskrönikumtimez.

Hinner nog dock inte med alla eftersom vi ska ha hardcore släkparty här i afton.


RSS 2.0