ullareD

Hemma igen. Eller vi har varit hemma en timme. Var så trött i benen att jag knappt orkade accelerera förut. Jämn gas okej - att trycka mer var värre.

270 kronor fattigare är jag nu. Vilket skämt! Sen när åker man till Ullared och köper grejer för futtiga 270 kronor?! Sen typ 2001... När jag var 9! Lame!

Jag har iallafall kirrat två julklappar. Till pappa: 5 kalsonger. Till Linus: en matskål.

utflyktMot Ullared!

(nej jag ska inte ha håret så... är du dum eller?!)

fysikern har talat

Vad är det som blir större ju mer man tar bort från det?


... Hålet!


... Eller va? Det stämmer ju inte. Ett hål består ju inte av någonting, bara luft. Så för att ta bort något från ett hål måste man alltså ta bort luft genom att tillföra materia. Och om man tillför materia och därmed "tar bort" från hålet - då blir ju hålet mindre. Och då stämmer inte gåtan!

Haha så ägda.


som ett sågverk

Igår var det inte lätt att somna alltså. Därför tar jag till mitt nya knep: andas sakta. I vanliga fall kaninandas jag, fort och klent liksom.
Men för att trötta ut hjärnan så kan man ju strypa syretillförseln något. Så jag drar in skitlångsmat, väntar, drar ut skitlångsamt, väntar.


... Ni som tycker jag andas tungt i vanlliga fall kan ju tänka er hur detta låter...

style by hemmagående

Nu vill jag klä på mig. Jag har ju så sjukt mycket nya kläder och idéer. MEN! De här senaste dagarna och de här kommande dagarna går ju i stort sett bara ut på att vakna, streama, gå ut i snön, somna. Så varför ska jag ta på mig något annat än tights och kofta över pyjamaströjan?

Precis.

Men idag ska jag duscha... Så då kanske jag iallafall byter bort pyjamaströjan efter det. Och ja! Jag ska byta färg på naglarna.

Efter det känns det som om dagens effort är gjord ändå. Då kan jag gotta ner mig i min säng igen.

hurry down the chimney tonight

Vilken skit!

Åt världens äckligaste mat förut. Gav upp halvvägs och gjorde något annat. Det blev ännu äckligare! Dessutom var det skit på TV.

Och så snöar det...


Eller va? Jag gillar ju snön. Det är positivt att det vräkt ner snö hela dagen. Tänk om vi får en till vit jul. HUR otippat?!

vintervitJaha. Då är vi där igen. När man ska ta en vanlig bild och plötsligt inser att fuck, nu är jag blek igen. Så min solbränna höll sig till den 28 november. Idag är jag officiellt blek igen.

Därför lämnar vi mitt ansikte och lättar istället upp stämningen med lite sommarbilder:

Så. Nu kan jag med gott samvete återgå till att stirra på snöfallet. Tiderna är inte alltid såhär bleka.


gwyneth on glee

Om jag inte hade mina föräldrar så skulle jag vara helt okej nöjd med att ha Chris Martin och Gwyneth Paltrow till parenteser. Men nu har jag mina föräldrar och det är jag också nöjd med. Vill ändå flika in ett grattis till Apple och Moses.


sleeeten

Igår var jag sjuk. Enligt mamma var det på grund av att jag spänt mig så under hemresan. Vilken vek människa jag är.

Nu ska jag snart ta mig in till duschen. Sen ska jag torka av en hylla?!?!?! Mamma är i full gång med julstädningen och min uppgift blev att dammtorka en hylla.

Någon gång under dagen ska jag även dra mig ut till snön.

Men just precis. Jag är så sjukt seg fortfarande att jag knappt orkar hålla uppe min överkropp.

resan till London

Vi tar det i punktform.

- Resan dit gick okej. När det började skyltas mot en flygplats 25 km innan Göteborg så slog det mig att jag inte visste var flygplatsen låg. Men ett samtal till far senare så fattade jag att detta var Landvetter, Göteborg City Airport låg på andra sidan Göteborg.

- Tog mig från Stansted till Liverpool Street utan probs. Väl där så hittade jag dock inte Linnea?! Ringde henne men hon svarade inte. En aning fundersam gick jag in på McDonalds för att vänta. Tittar ut genom ett fönster när jag plötsligt ser hur en alldeles speciell tofs speglas i rutan från ett läge bakom mig. Jag vänder mig och se där, där var ju Linnea!

- Lägenheten i Kensal Green. Hehe. 6 tjejer. Hehe.

- Tisdag var shoppingdag. Jag har köpt SÅÅ fina grejer! Ett par byxor, tre tröjor, en tröja till broder, en halsduk, ett skärp och en dataväska.

- Sen har jag köpt äckligt mycket annat också. Mat, tubbiljetter, biobiljett, parkering. Fasar över att logga in på swedbank och kolla saldot.

- Ekorrarna. Ett av mina stora mål med denna Londonresa. Höll på att dö av glädje när jag kände en ekorrtass mot mitt finger. Som en bonus fanns det i närheten även tvåhundra duvor, pelikaner, svanar, kanadagäss och så vidare. Kände mig som kvinnan med duvorna i Ensam Hemma 2.

- Drottningen var hemma.

- Under hela onsdagen, turistdagen, så såg vi polisbilar överallt. Eller typ piketbussar. Flera helikoptrar cirkulerade också över staden. När vi kom fram till Big Ben var det plötsligt poliser vart man än tittade, piketbussar överallt, tält, trummor och skrik. Tydligen var det en riktigt stor demonstration denna dag: http://www.vasabladet.fi/Story/?linkid=134467

- Gå ut i London. Då träffar man konstnärer som ställer ut hemmamålade Star Wars-masker, dansar med trettiofemåringar i kilt, ser hur killar bönar och ber om att få komma in på den klubb man själv blev nästan indragen till, åker i en tom tunnelbanevagn = Party Wagon, somnar på bussen hem.

- Vi var ju på bio också! Harry Potter. Bion låg vid Piccadilly Circus och omG vad stort det var därinne. Filmen var bra, men jag tycker den kunde varit lite mer utvecklad så att säga.

- På flyget somnade jag. Vaknade av att jag hade lock för örat och började nästan hyperventilera för att det gjorde så ont.

- Att åka hem tog en jävla tid. Lämnade Oxford Street klockan 14:30. Var hemma klockan 01. Tiden däremellan upptogs bland annat av stillastående tåg, två felkörningar i Göteborg, lip på grund av vilsenhet på en parkering någonstans i Göteborg, felkörning i Borås, lita på inre kompassen någonstans i skogarna kring Borås, snö mellan Gislaved och hånger, hastighet mellan 60-70, blixthalka utanför Värnamo, två råddjur utanför Åminne.

Men nu är jag hemma. Och är så trött att det känns som om jag har träningsvärk i hela kroppen.

Sitter på tåget mellan London och Stansted...

Sitter på tåget mellan London och Stansted, tåget står dock stilla! ''Major problems at Stansted Airport''. Mitt flyg går om två timmar. Börjar bli lite nervis.


Jaha. Jag älskar känslan när man inser att...

Jaha. Jag älskar känslan när man inser att man kunde åkt hemifrån 2 timmar senare och ändå varit lite tidig. Helst hade jag velat slänga upp tre pärmar och en mac så det ser ut som jag ska på business trip. Men nej, allt jag har är en SOLO... Såå fjortis. Ska göra korsordet nu. Med en ikeapenna...


hej london!

Okej.
Jag ska till London idag.
Är apnervös för jag ska köra till flygplatsen själv och flyga själv och allting. Visserligen är det en av Svergies töntigaste flygplatser (Säve), men när jag tänker på att parkera bilen, långtidsparkeringen, ta mig från Stansted till Linnea. Då blir jag så äckligt nervössvettig att jag ba vill lägga mig ner och djupandas.
Istället flänger jag runt här och stressar trots att jag inte ska åka förrän 14 och då har jag räknat in flera timmar som säkerhetsmarginal.
Men ja. Nu vet ni att jag ska bort iallafall.
Ses på torsdag natt!*vinkar asfort*

kalle a måns z

Min unge broder är mycket intresserad av Kalle Anka. Jag känner stor motvilja gentemot Kalle Anka. Förutom en sak: deckargåtorna.
Därför.
Känn min glädje när Hannes kom in med denna tidning till mig.Förresten, är det ok att jag har den här bilden som bakgrund på datorn?HEHE kanske inte.

från undergroundnivå

Varje gång jag rusar uppför vår trappa tenderar jag att räkna stegen. Det är 16 steg egentligen, men jag tar alltid bara varannat. Jag har dock aldrig reflekterat över hur multinationell jag är när jag räknar dessa steg. Helt omedvetet lät det idag såhär i mitt huvud:

eins
zwei
drei
vier
five
six
seven
eight

Jag kan nämligen bara räkna till fyra på tyska, så hjärnan löste detta på egen hand.


sponsored by arla

Kände just ett fladder i höger trumhinna. Det är väl i stort sett det enda jag känt efter gårdagen. Tacka halvlitern mjölk för det.

Eller ja. En händelse till kan man tacka.

Cirka klockan 02:50, mitt ute i skogen, grusväg, 5-6-7-8 cm snö, 40 km/h, BOOM BAAM! Älg uppenbarar sig 3 meter framför bilen. Ögonen spärras upp som i Balder, jag och Lina säger i perfekt synk "J Ä V L A RRRRRR". I det ögonblicket nyktrade jag till avsevärt.
Nu har jag kollat på 6 avsnitt av Rebecca och Fiona. Bra program!

sent uteHej!

Sitter här och häller i mig mjölk för att jag inte ska bli bakis imorgon. Och ja, jag är lika sliten i frillan som det ser ut. Genomsvettig + snö = do no good. HEHE.

Dessutom stinker det fotsvett här..

Åhhh... Jag vill sova men samtidigt dricka upp typ hela litern så att jag mår bra imorgon. Och det borde ju ta en viss tid.

Ibland märker man inte hur man åldras. Men...

Ibland märker man inte hur man åldras. Men plötsligt hör man kommentaren ''Jävla horbil!!'', och då inser man att okej, vi är inte 14 längre. Nästa stund dricker någon jäst vin eftersom det faktiskt är resultatet som räknas. PS, who the fuck tillät 7 cm snö falla?!


ääntligen

FREDAG. Vilken känsla det ordet har ändå. I klass med typ "skolavslutning".

Två av mina bästa saker med just FREDAG är dessa två:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/filipfredrik/article8146897.ab
podcast med Filip och Fredrik

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schulmanshow/

Schulman Show, idag med Plura och Andreas Carlsson

God Fredag!


skin tight jeans

Välte just ner en pappershög som legat på samma ställe i en månad. Stället på datorns pall så jag har alltid blivit så nöjd med att papperna ligger kvar trots att jag flyttar datorn fram och tillbaka. Men NEJ, just nu var de tvugna att falla ner.

Därför pratar vi om mitt hår istället.Och det är verkligen ingen självklarhet. Fråga vem som helst som har gått den svåra vandringen från brunett till blondin.

Men iallafall så är ju detta med lite mer hollywood min nya style. Jag har fått två speciella kommentarer angående detta.

Först Hannes. Han är den människa som jag fiskar mest komplimanger hos. Typ innan när mitt hår var nylockat så sa jag: "Tycker du att mitt hår är fint?" och så kastade jag med det.
Han sa: "Det ser ut somdet brukar göra." och då blir man ju glad. Mitt hår ser tydligen alltid glänsande nylockat ut.

Eller?

För på jobbet igår var vi ute och åkte pulka hela förmiddagen. Jag hade mössa på. När vi skulle äta lunch sen så fastnade en tjej med blicken på mitt hår och fnissade sen till.

"Oj. Ditt hår är verkligen rufsigt."
....Tack.

i love glee love blaine


slitsamt!!

Jag är
SÅÅÅ
sliten.

Sitter som en deg i min säng. En oerhört fet hårslinga hänger ner i pannan. Men ja ba orka inte duscha. Fast jag måste ändå duscha så att jag blir klar innan Halv Åtta Hos Mig.

Men jag har till och med träningsvärk idag...


Så sjuukt synd om mig.

Puh alltså. Äntligen break efter fyra och ...

Puh alltså. Äntligen break efter fyra och en halv timme. Har puttat minst 50 pulkor utför en backe, satt på vantar och ''dratt över''. Allt med huvudvärk sen klockan 9... Eller inte huvudvärk, det känns som om någon har slagit till mig stenhårt i pannan. Nu är jag i p.rummet och letar efter ipren. Hejdå


mössan!?

ÅÅneeeej. Har glömt min mössa i Mathildas bil/Amandas hall. Och jag som ska jobba 08:30-17 imorgon. HUR ska jag överleva?
Att jobba på förskola innebär bland annat att vistas på en lekplats i timmar. Imorgon ska det vara mellan -2 och 2 grader. Hur the fuck ska jag överleva utan mössa?

Det kommer inte gå.

Därför får jag antingen ta min buff. Men den känns lite väl skidsemester 2009. Eller så får jag ta min skogsmössa som är sjuuukt bonnig och köpt i Ullared för typ 4 år sedan. ELLER så får jag ta Hannes illturkosa sk8ermössa.


gonatt

jobb jobb mera jobb

Såja såja. En dag utan uppdatering är inte hela världen. Jag har faktiskt jobbat idag, vaknade med ett ryck vid kvart i nio av att min ena arbetsgivare ringde.
Samma ryck gav mig dock en FFFruktansvärd huvudvärk, så denna dag har varit en kamp.
Dessutom har det ju varit kallare än i en isbjörns rövhåla så jag har haft täckbyxa på mig... HEHE. Då är man inte så tuff.
Dagens ord:
äta i imperfekt: ätde
sitta i perfekt: sittit

bruno mars och the gang

När jag kom hem nu spelades Bruno Mars högt i hela huset.

W00t? tänkte jag.

Men ja. Det är mamma och pappa som lyssnar på spotifys topplista. Nu är det Rihanna.


*iNSpiRaTiON*

no fearI solemnly swear I am up to no good (Harry Potter!!)see hear feelhelhjärtatif you don't live for something you'll die for nothing


Some kind of AbstractionBelievewe can build a new tomorrow todayWhen in doubt, love

Sitter på biblioteket och tjuvlyssnar på t...

Sitter på biblioteket och tjuvlyssnar på två killar som pratar om innebandy. Det handlar om olika hallar i Värnamo, vilka jävla skitregler det finns, vilka som är med och så vidare i oändlighet. Eller killar förresten. De är nog 45...


sömnlös i Seattle... nej, *Hånger

Okej. Glöm lägenheten. När jag inte gick med på att betala 7000 och skriva på hyresavtal innan jag sett den så var jag inte längre intressant... Hehe. Så man undrar ju lite hur många som har betalat 7k och sen aldrig sett röken av någon lägenhet.

Kul grej annars: jag somnade cirka halv fyra inatt. La mig i sängen vid tolv typ men kunde verkligen inte somna. Så vid halv tre inatt satt jag och kollade på en dokumentär om Det Vilda Ryssland. Eller Det Oberäkneliga Ryssland kanske det var. Skitsamma.

Iallafall så gick jag upp vid tio idag, och planerar att fylla denna dag av aktiviteter så att jag kan bli lite trött och därmed sova inatt.


hej!

Jaha... Så börjar klockan närma sig 2 ännu...

Jaha... Så börjar klockan närma sig 2 ännu en sömnlös kväll... Funderar på att ta upp min bok för fjärde gången... Eller kanske gå upp och äta, det har ju gått 7,5 h sen kvällsmat trots allt... Styrketränat har jag redan gjort, men det var för 1 h sedan så jag är nog snart redo för pass nr 2...


dofter

Mums.Mums.Mums.

Mums.


Vet ni vad det är som händer? Det är jag som har fått en ny parfym av mamma. Och varje gång jag rör mig kommer det en liten delikat pust.


Mums.

från vaken till sovande

Min sövningsprocess igårkväll var en historia i särklass. Ungefär klockan 22:30 lämnade jag soffan och var då riktigt trött. Eller sådär soffseg ni vet.

Hamnade i sängen och kollade på ett avsnitt Grey's Anatomy. Blev skitpigg. Så jag satte på ett avsnitt Heroes. Var fortfarande skitpigg. Klockan börjar närma sig 00:30. Då sätter jag på Filip och Fredriks podcast, tar på hörlurar och lägger mig ner och blundar. Lyssnar färdigt den 40 minuter långa podcasten. Sätter mig upp och inser att jag är genomsvettig och har sån halsbränna att jag vill gråta. Så jag googlar på huskurer. Man ska tydligen äta nötter eller dricka bakpulver.

Så inatt klockan 01:30 stod jag och åt nötter. Men det hjälpte inte.

Då hör jag pappa komma ner för trappan. Han har tydligen skitont i huvudet. Och hans enda lösning till det är att fika.

Så inatt klockan 01:35 satt pappa och fikade.

I en låda hittade jag samarin, så det tog jag.

Sen stod jag över handfatet och spottade i en halvtimme. Ville kräkas fast ändå inte. Ordet halsbränna tycker inte jag beskriver hela situationen riktigt. Det känns snarare som om hela bröstkorgen brinner. Hjärtat särskilt. så därför blir man oerhört klen av detta.

När jag hade spottat en halvliter la jag mig i sängen igen och läste.

Klockan 02:28, cirka fyra timmar efteratt jag la mig i sängen, då släckte jag lampan.

eh vaaaa?!

Men herregud. HERREGUD. Jag tror jag har fått erbjudande om lägenhet?!?!?!?!!!! 75 kvm, 3500:-, fucking 5 min från universitetet!!!!

Fast samtidigt är jag väldigt low. Varken mamma eller pappa är hemma så jag har ingen att visa för. Sitter i min säng med stoneface bara. Har lite fotsvett dock.
Men TÄNK OM. Den har rosa kök. Ett slags jacuzzibadkar. Man får ha husdjur!

Jag sitter ensam i mitt flickrum med 10 år gammal pyjamas och inser att jag snart kan bli lyckligast ever.


HERREGUD.

skit mee

Fast nu inser jag att styckeindelning inte funkar. Och jag kan inte leva utan styckeindelning. Så jag måste nu installera Firefox. Ser det som ett stort nederlag för jag hatar firefox. Fan.

ie9

Åh alltså nya Internet Explorer! Vilken browser! Bästa någonsin. ... Fast jag har i och för sig redan hittat en bugg i det. Men eftersom jag är high tech så har jag redan löst den. Så den räknas inte. Annars så har jag mailat till över 20 hyresvärdar, anmält intresse på asmånga lägenheter och så vidare. Lycka till... Tack...

slagsmål

Hannes och pappa fäktas. Inne på mitt rum. Såklart. Pappa viftar lite på måfå och Hannes håller bara stilla nästan.
Jag: Men ni kan väl försöka träffa varandra?
Pappa. Nej, det har vi kommit överens om att man inte får.

......... Oookej. Kul fäktning.

Nu ska jag snart gå igenom mina garderober på jakt efter kvällens of.
(of = outfit) (förkortning)

vattenlekJösSES ALLTSÅ. Ni anar inte hur mycket jobb det är med detta hår. Min lugg var oformlig eftersom jag hade haft allt hår i tofs, då blev jag tvungen att blöta det. Men när man bara ska blöta håret och man då spolar från nacken så att säga, då blir håret inte helt blött framme i luggens botten. Så därför skulle man egentligen spola från pannan. Och isåfall måste man ju ligga på rygg. Men när man ligger på rygg och pendlar mellan att ligga ner helt eller att halvsitta på magens "naturliga forms" beskostnad, då har man inte full koll på åt vilket håll vattnet egentligen sprutar..

...Så ja. Jag har bytt kläder efter denna vattenupplevelse.

svenska språkets missbrukare

Vilket busväder.

... Eller va? Jag är ju inte 42-årig tvåbarnsmor med "tuff och fräck" frisyr.

Så jag säger: vilket fittväder.

... Fast ne. Jag är ju inte den som tar könsord i min mun heller.

Så enligt mig är det ett skitväder. Lagom hårt, lagom mjukt. Ett lagom substantiv för detta bibliska regn.Just nu hör jag hur Hannes och en kompis spelar både Jean (Shan?) Banan och Jan Banan. Musikutbudet för 11-åriga pöjkar är ju verkligen inget att hurra för. Fast egentligen borde jag vara glad så länge det inte är den där Volvolåten som spelas. Det är nog den allra värsta.
Nu har de övergått till klipp på youtube:
  
"Kolla här. Dom är asgrymma. Erkänn grymt. Det är inte fejkat. Erkänn grymt. Erkänn dom är så grymma."


Igår hade Hannes och pappa en konversation rörande ordet "ofta". Lagom till att jag har växt ifrån det uttrycket så använder Hannes det _hela_ tiden. Han skulle kunna genomföra en hel dag enbart med orden "ofta", "erkänn" och "as". När jag hör honom yttra dessa ord, alltid dessutom med ett oerhört slappt och "I don't give a fuck"-uttal, då blir det facepalm för min del. Don't start me angående mina känslor för ord, språk och hur man uttrycker sig.

gud i vårt husBultenhejPlötsligt uppenbarade sig Jesus framför mig mitt i skogen. Den här lille pinnen. Kan ni se den ljusa kaftanen och det mörke huvudet?


... Kan ni inte det så träna upp er fantasi. Söndagsskolan kan nog helpa!

skala citron

Den maten jag gjorde innan.. Man skulle ha citronskal i den. Man skulle "skala med en potatisskalare och sedan med kniv skära i tunna strimlor".

Fast vafan, tänkte jag, då kan man väl lika gärna riva citronen mot ett rivjärn så slipper man krångel.

Jättebra tänkt!

Hade dock varit lite bättre om jag hade tänkt den tanken innan jag hade skalat hela citronen med en potatisskalare och krånglat med att med kniv skära skalbitarna i tunna strimlor. För som det blev nu så stod jag där och krånglade.

Men det är ju lätt att vara efterklok, som det heter.


säg bara när var hur

Jaha jaha jahaaaja.
Ska laga mat nu... Limekyckling fast med citron...

Ni har väl hört att mamma är i Sarajevo. Linnea är i London. Jag är ensam kvinna här hemma. Jobbigare än vad man kan tro! Vill flytta hemifrån igen.

Men kommer aldrig få lägenhet i Göteborg. Kommer sluta med att jag är inneboende hos en våldtäktsman eller hos en rök- och spritfri 50+ kvinna med 8 illrar.

seg gubbe

Jag har en känsla av att leva i lera, typ. För att jag är så seg alltså. Jag kan fastna med blicken och bara glo i några minuter innan jag sakta återvänder till medvetet tillstånd. Då förflyttar jag mig ytterst långsamt till nästa position och stirrar därifrån en stund.

För att få bukt med detta så måste jag duscha. Men innan jag får duscha måste jag gå på promenad. Och om ni läste stycket ovan så förstår ni nog hur stort steget ur raggsockorna och ner i gympaskorna är.

... Dessutom snöar det ju ute. Motivationen ligger inte riktigt på topp alltså.

linnea: här har du något att rama in


hehe SAKNA

juuuuuul juuuuuuuuuuul strålande juuuul

Jag har okontrollerade julkänslor. Helt plötsligt - BAM - en julkänsla. Jag hukar mig, kisar lite och ser visioner med paket, julgranar och julgodis.

Känner hets över att jag måste skriva önskelista.

Nu klarar jag inte av att skriva mer. För det råder en sådan makabert märkbar julkänsla inom mig.

Vill bara meddela att Linnea, försök ta hemresan över julafton. Plzzzz. Tänk juldagen för mig annars?!!?!


mission

JaahA. Nu sitter jag här igen. Ännu en kväll, klockan närmar sig 22 och jag blir sakta trött. Sakta sjunker jag djupare ner i stolen och längre in i Facebooks snåriga skogar.Det kommande steget som snart måste tas, det upp från stolen, fyfan vad stort det steget är ändå. Och inte kan man gå direkt till sängen heller.

Först måste allt detta göras:
1. Sätta undan mjölk+disk
2. Släcka lampor
3. Koppla ur och ta med datorn
4. Ta med en bok upp
5. Få med Linus upp (hur?)
6. Koppla in datorn på mitt rum
7. Gå på toa
8. Borsta tänderna
9. Ta ut linserna
10. Tvätta ansiktet
11. Smörja ansiktet med kräm1
12. Kräm2
13. Ta på pyjamas
14. Ta fram nästa Glee-avsnitt
15. Ställa in skärmen

....SEN! Kan jag sjunka tillbaka.

Och med den motivationen jag har nu kommer det ta en hel jävla evighet. Om vi inte tar en tävling!! Ja! Innan 22:05 ska jag ligga i min säng!

Okej klara färdiga gå

känner äckel!

Lasermannen 2. Peter Mangs. Vilket jävla svin alltså.
Gå runt och skjuta som om han ägde världen. Göra tusentals människor livrädda. Till VILKEN anledning?! Va? Finns det en anledning? NEJ! Det finns det fan inte. Han har ingen som helst rättighet att bestämma över andra människors liv och trygghetkänslor.

Vid sånnahär tillfällen tycker jag att Peter Mangs ska få livstid. Vi snackar livstid American Edition. Hela hans liv kan han sitta och glo i ett fängelse. Inte bara 25 år.

Fy FAn.

goodbye god syn

Okej... Nu känner jag att det börjar gå lite för långt. Nu ser jag inte texten på datorn från vanligt ha-den-i-knät-avstånd, så fucking dåliga är mina linser.

Tur då att jag har nya som väntar hos optikern.

Synd bara att det är snöstorm ute så att man blir halvtaggad på att köra in till stan.Ps, jag vet att jag har haft den här tröjan länge nu, men den är så varm och cosyY**

från liten till stor

Sitter här och hänger sådär riktigt ascoolt. Dock så stinker jag stekflott eftersom jag stekte köttbullar innan. Men det behöver ingen veta som ser denna bild.Ser ni förresten fotona där bakom på kylskåpet? Låt oss titta närmre på ett av dem...Naaawe. En sådan sötis. Att hon skulle bli så cool som hon är idag.

kattmask

Jag *håller fram kattens rumpa mot Hannes*: Är detta en mask?
Hannes: Ja, *pekar* det också och det också.
Jag: Är det TRE?
Hannes: Ja.
Jag: Hämta papper och ta bort dom då.
Hannes *med papper i Linus rumpa*: Shit vad lång den här var.
Jag: Usch...
Linus: MJAAAAU
Hannes: Näe, jag får inte bort den sista.
Jag: Men försök!
Hannes: Åmeh den sitter ju fortfarande inne i rumpan!
Linus: MJAAU

speeela daataaa

Nu har jag spelat Backpacker i någon timme. Gud vad bra det gick. Jag ägde så hårt. Iallafall när jag var Ellen Jr och spelade på juniornivå. Fylldes av en episk känsla när jag fick full pott i både Barcelona och Rom. Mina bästa yrken är spelutvecklare och brandman, otippat nog.

Nu ska jag googla på recept. Jag är matansvarig idag. Föga förvanande eftersom jag är ensam kvinna hemma.


anden i oljelampanHärmed presenterar jag för er ett skitroligt internetspel: akinator.com!
Ungefär som 20 frågor, det är den där lille anden som ställer frågorna. Och han gissar rätt nästan hela tiden?! Helt sjukt ofta för att vara en internetande!
Så skriv akinator.com, välj en riktigt klurig karaktär och sen kan du förvånas över hur fort han gissar rätt!
Personer som han gissat rätt på:
Kenza
Kissie
Anna Lindh
Alex Schulman
Bingo Rimér
Daniel Westling
Simba
Bamse
Och många fler.

Jag är så impad.

sköntHEEH. Ser ni de två vita fläckarna på min läpp? Det är skinnflärpar. Som jag strax efter bilden togs drog bort. Är sååå tillfredsställd nu.

petterGodmorgon.
Idag tycker jag att ni ska lyssna på Petter. På sistone har jag känt ett stort intresse gentemot honom. Vet inte vad det beror på. Men när jag såg reprisen av Så mycket bättre så fick ju detta intresse en boost av klass.
Så lyssna på Petter idag, hörrni.

längesen - petter feat. veronica maggioHEHEH! Har just slagit NEW RECORD på Hannes DS. Haha så sjukt ägd blev han. Jag fick tillochmed röd Yoshi, det har han aldrig fått. Nu får jag dock inte spela det mer för honom...
...Synd bara att han går i skolan och jag är arbetslös. HAHA. Ägd2.

Annars så... Åkte mamma till Sarajevo idag. Hon frågade om jag vlle ha en present.
...... Aa fast jag vet inte vad.
Lite senare sa hon MEN finns det INGET du vill ha?!?! Inte ens en parfym?


Okej då.


läskig


Jag är på maskerad. Kritvit ansikte, blodi...

Jag är på maskerad. Kritvit ansikte, blodig mun och skrämmande kappa. Varje gång man råkar skymta sig i spegeln hajar man till och tänker wtf var det?!


dansa gogo?

Daniel Adams-Rays album har kommit upp på Spotify idag. Ville bara framföra detta.

Idag har jag fått håret klippt. Numer går det bara till BH-bandet bak och inte nedanför. Det är SÅ kort.

Det är första advent om tre veckor. Ska vi ha julmys då? Baka kakor och se på julkalendrar? Ja, det ska vi. Hör av  er.

pest eller... inte pest.

Jag lyssnade på Fredagsflörten (P3) igår när jag körde hem från jobbet. En av killarna fick frågan "Termos i skogen eller latte i stan?". Han svarade såklart termos i skogen, mysig kille som han var.

Och jag känner... Hell no.

Termos i skogen: ont i benen av att sitta på marken, myror och andra kryp, skit i form av mossa och tallbarr och annat, välta koppen.

Latte i stan: sitta skönt, rent och fräscht, stadigt bord, skön temperatur året runt.Trots detta ska jag gå ut i skogen just nu. Men utan termos.


clémence poésy

Igår fick jag höra att jag var lik denna kvinna:

Och jag ba OKEJ! typ. För vet ni vem hon är?

På den första bilden är hon Eva, (före detta) flickvän till (the) Chuck Bass.
På den andra bilden är hon Fleur Delacour, vilie i Harry Potter.

Gott betyg.

he hehe heej

Idag drog vi ut en tand på jobbet! Först skulle vi dra ut den genom att knyta ett snöre i den och se fästa snöret i en dörr och seeen smälla igen dörren. Men det var skitsvårt att knyta i en liten mjölktand så vi gick vidare till plan B. Bita i ett äpple. Vi hittade inget äpple. Plan C. Bita i en morot. Vi hittade ingen morot. Plan D, ring en vän, eller snarare ta hjälp av en kompis hårda och orädda nypor.

Så ett litet flickebarn drog ut en tand på ett annat litet flickebarn.

Och jag stod i bakgrunden och flinade som en tönt... Men det är ju lite av mitt signum så skitsamma.
GUUUUUUD vad Olle var bra idag?!?!!! Rösta på honom. Jag får inte rösta för min föräldrar... Skämt åsido. Jag fick inte det när jag var liten. Och så som man blir uppfostrad... Så... Så blir man. Ju. Typ.

skinnflärp

Igår när jag och Hannes hade onsdagsmys i soffan till Berg flyttar in så råkade jag känna på hans fingrar. Eller hans nagelband rättare sagt. Och jag dog typ.

De var torra, trasiga och fulla av flisor.

HEEEHEHEHEHEHEEEH hörs det inom mig då. Eventuellt lite utanför också.

Jag vill bara dra, slita, pilla, (tugga) och sen smörja in med kräm.

Av hela mitt hjärta älskar jag att dra bort skinnflisor. Från läppar och nagelband främst. Ibland när jag hittar en riktigt bra flisa blir jag nästan apatisk bara av att veta vad jag har framför mig - att dra loss den.... Så vårt fredagsmys slutade ganska abrupt igår eftersom Hannes inte litade på att jag "bara skulle känna"... Klokt gjort.


barn hele dan

Idag har jag spelat biljard hela dagen. Tillsammans med fritidsbarn som sa "ijenkligen" och "honoms". Det har varit en rolig dag. Förutom att det var så enormt äckligt kallt ute efter lunch. Ska jag behöva ta med överdragsbyxor imorgon?!

Aa antagligen.

Hannes har filmkväll här. De kollar på Iron Man 2. Jag har aldrig hört ett barn svära så mykcet som en av gästerna. Var väldigt nära att kicka ut honom. Jag blev dessutom tvungen att säga till en annan som inte betedde sig på skarpen. Skitungar!!?!

höstlov

Hannes har hamnat i höstlovsmood och dragit mig med sig ner i djupet. Vi äter frukost, sen sitter vi och degar tills mamma kommer hem, då äter vi middag, sen degar vi tills vi somnar.

Men nu tänkte jag att nej! Idag ska vi äta mellis (HAHA töntigt ord) iallafall en gång. Så det ska vi göra nu.bakom mitt skynkeframför mitt skynke.

HAHA jag hör i detta nu hur någon febrilt bankar på ytterdörren. Troligtvis Hannes. Troligtvis utelåst. HAHA

ställ er upp

Dansa din djävul. DANSA. Ta dina armar runt min kropp och krama hårt. Tryck luften ur min lungor, sorgen ur mitt hjärta och förnuftet ur min hjärna. Dansa mig medvetslös. Böj mig, lyft mig, sträck mig, håll mig. Tvinga min kropp att följa din, radera min fria vilja.

Hehe. Freestylade lite från titeln på låten som är lite längre ner.

Jag har just satt high score på Hannes Nintendo DS! Satt i en halvtimme och kämpade. Tillslut nådde jag 1627p och hamnade därmed på high score-listan. Hannes blev lite bitter, det var tydligen en bana som han inte ens hade testat.


Annars så samlar jag krafter inför dagens missions: 1. Dammsuga uppe 2. Lägga in 300 (känns som det iallafall) klädesplagg i min garderob.

Imorgon och på fredag ska jag jobba, har jag sagt det? Det ska jag iallafall. På fritids i Forsheda.

hej!

tårta? på en tisdag?

Vi sitter i soffan. Jag, pappa och Hannes. Pappa sover, Hannes spelar Nintendo DS, jag "spela data".

Förut beställde jag Backpacker3!!! Jag är extremt taggad på att spela det. För flera år sedan spelade vi (jag och Linnea) Backpacker1 som vi fått av morfar. Favoritresmålen var Polen (för att jobba som hästskötare), England (för att jobba som spion) och Norge (för att jobba som skidlärare). Jag minns att man kunde jobba som frukt- och grönsakshandlare i Spanien typ och att slutprovet där man skulle sortera frukter var hur jävla svårt som helst.

Men tillbaka till soffan.

När vi åt middag sa pappa: Ska vi inte göra en tårta idag? Det är ju ändå Halloween.

Jag och Hannes var såklart tårtsugna och eftersom pappa köpte tårtbottnar häromdagen så var ju saken klar. Meen en hel tårta kan ju kännas lite mycket på 3 personer och på en tisdag dessutom. Så vi gjorde en halv tårta. Nu väntar vi på att äta den. Den står och "gottar till sig lite". Tiden är satt till 19:45. Men mamma kommer hem från Stockholm 20:30 så egentligen kan vi ju likväl vänta på henne. Men samtidigt vill vi äta den nu... Knepigt beslut!


Dessutom funderar jag på om jag kanske ska duscha. Har inte gjort det sen i lördags... Men asså... Jag känner ingen motivation till det... Mitt hår är inte ens fett, bara lite risigt. Fast å andra sidan får det ju tiden att gå... Jätteknepigt beslut!


mys i soffan


dansa din djävul


hej igen

*jAG äR tiLLBaKa*

För jag har varit lite busy de senaste dagarna. Och när jag väl gör något brukar det falla sig så att jag inte skriver om det för det blir så lamt när man ba "igår var jag där, sen åkte vi dit, sen gjorde vi det" osv... Så ja. Men om det nu ändå finns intresse så har jag haft klädångest, varit på fest, gått genom ett öde Hånger sent på natten, varit på Ikea, köpt blommor, sovit över, ätit på Lilla K.

Bland annat.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl.

Fast nä! Nu fick jag mail från CDON.COM, ska läsa det....

...WOHOO!! Nu ska jag köpa dataspel:
Hejdå.PS, hittade en bild på en ung trubadur. Observera att han har tagit bilden på sig själv.

RSS 2.0