singing

   Jag är sugen på en treo. Såg att pappa drack en innan och jag kände ett oförklarligt sug till att hälla i mig den beska kolsyran. Det kanske inte ens är kolsyra förresten. Men det där fräset iallafall.
   Jag är även sjukt sugen på studenten och flytt.

ja
hejdå

maxad kväll (maxad är mitt nya favorituttryck)

   Jag måste börja lära mig att ha noll förväntningar på kvällar för det är då de blir som bäst. Eller "mest maxade" hrm.
   Vid fyra sat jag hemma och hängde läpp för jag trodde inte jag skulle ha skjuts eftersom jag var ensam hemma. När skjutsen väl var kirrad trodde jag att jag inte skulle få någon biljett. När biljetten var inhandlad trodde jag att jag skulle få sitta ensam. När jag satt i goda vänners lag så åkte håret ner och bla bla.
   Men sen blev det en grym Samuel Ljungblahd, bästisar, nya m8s och offcz, Hamburger Hill (gangstah hood coolezt plaze to be). Så jag är sjukt nöjd. Kvällen blev maxad. 

    

skadad

   I tisdags hade vi hoppning på min ridlektion. Jag hade en häst som i vanliga fall alltid rusar och alltid hoppar enorma hopp typ. Därför var jag ganska taggad när vi kom emot första hindret. Därför insåg jag att jag skulle trilla av när jag kände att han plötsligt tvärbromsade precis innan hindret. Och när en häst stannar framför ett hinder kommer det gå till så att man trillar fram över hästens hals.
   Vilket jag började göra. Tänker man då att jag kanske ska ta emot mig med händerna? Nej. Tänker man att jag kanske ska vända undan ansiktet? Nej.
   Jag landade alltså på ansiktet rätt i spånet. Och det kändes en del. Detta medför spån över hela kroppen och en skarp smärta i höger pekfinger av alla ställen.
   Dagen efter led jag av ett stukat pekfinger (haha), en oböjlig rygg (pga smärta), en öm panna och en ännu ömmare näsa.

solbrännefronten

  
   Alltså. Se på denna bild. Jag är inte blek nu längre. Jag är spökvit. Så att det skiftar i blått. Så att man nästan kan se igenom mig.
   Jag vet inte hur kul jag känner att detta är. Inte så jätte.

hej

tillfället saknas

   Jag har en fråga som måste ställas, innan dess känns det sådär.

polis polis potatisgris.

   Jag sitter och övar körkortsfrågor på hamsterpaj.net nu. När det handlar om polismän i arbete och sånt så är det denne lille herren som visar olika tecken. Och jag måste bara påpeka vilka sjuk pondus han har. Honom kör man inte med!


ze polizia

   Du måste meddela polisen om du kört på och dödat en utter.
   Jag pluggar teori på hamsterpaj.net av alla ställen...

hm

   Alltså, hela den här helgen har jag läst blogginlägg där det står att skribenten har slappat hela dagen. Typ kollat på tv, ätit godis och legat i sängen hela dagen. Och då tänker jag genast att sånt där vill jag också göra. Men nej onej. Jag får inte göra sånt för mina föräldrar och jag kan inte göra sånt för det finns inte godis tillgängligt någonstans inom en radie av 15 km ungefär. Så just nu är det vad jag längtar efter. En egen lägenhet, en säng, ett rikt tvutbud och godis. Och kanske ett samvete som avaktiveras för en dag. 
   Istället har vi mormor och morfar här. Dystert är vad det är.


230110

   Hej m8s. Tänker inte skriva något förlååååt för dålig uppdatering för den här bloggen är inte mitt liv och ännu mindre ert. Och det var inte meningen att det skulle låta så bitchigt som det nu lät i mitt huvud.
   Jag surfar nu runt på hm.com och försöker hitta lite inspiration men den känns väldigt avlägsen. Hur sjukt är det inte att jag inte har köpt kläder sedan två veckor före jul? Särskilt med tanke på att jag har en hel del cash tillgodo tack vare bytta julklappar. Det enda som jag vill köpa kläder till är Ayia Napa så det är väl troligen det som kommer att klickas hem. Lite shorts och klänningar och sånt.
   Nåväl. Innan idag var jag och pappa ute och sladdade på isen. Jag "körde i diket" tre gånger. Annars så var väl det kul och lärorikt och så.

don't stop believin', hold on to the feeling

   GOMORRON, GOMORRON, HÖR FÅGLAR SJUNGA GLATT
   GOMORRON, GOMORRON, I KÖÖÖR.
   Detta underbara musikstycke valde jag att starta broderns dag med. Vet inte vem som tyckte det var roligast, men har en känsla av att det var jag.
   Nu ska jag och Hannes iallafall ha myzkväll, kolla på Ice Age 3 och kolla film och sånt. MmM.

ses sen? ja kanske

jag är ingen oxfilékille

   Ey yo. Sliter med slutspurten nu, iallafall när det gäller det där ämnet genteknik som ingen av er bör välja eller rikta något som helst intresse mot under detta jordeliv.
   Det var väl bara det jag ville framföra egentligen. Kan ju passa på att skryta om hur bra och nyttig jag är eftersom jag satsar hårt på den där gymmixen nu. Senast höll mitt ansikte på att sprängas under en period, hur blir det idåg måntro?

adjö med er

dagens

   Wooooo! Sjukt lyckad glidning idag, minst två och en halv meter! Sjukt nöjd.
   Var dessutom vänlig att observera vanten där, så att du kan jämföra längdena liksom.


du var hot som få

   Så, klar med labbisen, bara en kvar nu.
   Ska strax springa iväg och byta om, ville bara berätta att mitt knä har blivit överhettat. Mitt ena knä. Därför har jag knytit fast en scarf med en iskub i. Börjar sjunka i tempen lite nu.

vi kan göra vad vi vill i vår egna supervärld

   Idag kopierade jag 220 kopior på min enkät till projektarbetet. Min handlederae sa till mig att jag inte fick stå bredvid kopiatorn för den släppte ut så mycket ozon, på den nivån var det. Så jag stod 10 meter bort och väntade. 
   När vi åkte hem med bussen idag fastnade vi bakom en snöplog, det var ganska störigt.
   När jag kom hem åt jag för jag höll på att förgås av hunger. Sen dess har jag städat. Plockat ur diskmaskinen, plockat in disk, jobbat med disktrasan, dammsugit undervåningen och nu väntar övervåningen.
   Iallafall, jag, Anna och Maria ska på gymmix sen. På aerobics. Jag tror verkligen att jag kommer gilla det, att det är min grej på riktigt. Hoppas på det iallafall.
   Nu ska jag som sagt dammsuga, sen skriva en labbrapport. Hade jag brukat smileys så hade jag gjort en ironisk JÄTTEglad sådan här.

hej med er

vill du va min sagotjej och jag din superman

   Det är ganska synd om mig nu. Till att börja med så har jag skitont i huvudet, bara där hade det ju räckt för att det skulle vara synd om mig. Men lägg till att jag måste skriva en labbrapport om en labb jag inte minns och med instruktioner på obegriplig engelska. Dessutom hägrar körkortsteorin som ett mörkt moln i horisonten.
   Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.

mr pain and I

   Hjehje. Jag har ont nu. Smärtan är min nye vän.
   Igår när jag kom hem från skolan och bytte om till mina beloved mjukisbyxor så tog jag på mig dem samtidigt som jag gick ur rummet. Därför är det kritiskt läge precis i dörröppningen. Det är därför mitt vänstra knä söker sig mot den sylvassa ("sylvassa") dörrkarmen. Jag lovar att det känns som om den smällen skar ända in till benet.
   Någon timme senare leker jag med hunden. Springer (lite stelt pga ovan) runt i huset i en väldigt töntig stil och hon springer efter, glad över uppmärksamheten. Så inne i ett rum där vi har väldigt glatt (asså halt) trägolv och en ullmatta, där måste jag göra en snäv sväng runt hunden så att hon inte ska få tag på mig. Därför tappar jag fotfästet på denna matta som glider i väg och jag faller handlöst rätt ner i golvet - på mitt andra knä.

   Som sagt. Smärtan och jag, new bff:s.

style

   Jag har suttit och lekt på hm.com nu i nån timme. Här är ett kääärlekspar jag gjorde. Gjorde även lite feztedition och sånt. Kul. Men blir som en småtjej igen, som klär på sin barbie.


drama i trafiken

   Idag efter skolan övningskörde jag. Och fyhelvete vilken grej det blev av det då. Först körde vi högerregeln uppe vid Rörstorp och Röda Gården, sen sladdade jag och tvärbromsade på Blomsterlandets parkering. Suckade och hängde läpp för att jag kände mig så dålig trots att mamma menade att det var någon månad sen jag körde sist plus att det var snö överallt. 
   Iallafall, lite senare körde jag på den där smala vägen utanför Bella Italia, jag kom då från Bella mot centrum. Och på vänster sida stod det flera parkerade bilar, inte på min sida - alltså - jag har företräde. MEN ICKE DÅ. När jag nästan är jämsides med den första av tre parkerade bilar så kör det plötsligt fram en kärring i den andra filen som inte inser att det är hon som ska stanna. Jämte henne finns det dock en lucka som hon försöker klämma in sig i lite, men det går inte så mycket för där står en cyklistjävel och glor. Så där står jag och väntar på att hon ska göra något medan hon fattar nada och väntar på att jag ska göra något (typ backa) trots att jag har FUCKING FÖRETRÄDE. Den arma kvinnan tänker att hennes enda utväg är att klämma sig emellan mig och den parkerade bilen, vilket hon gör med tre centimeters marginal. Och efter henne kommer två andra helvetestrafikanter och tränger sig förbi. Den fjärde bilen, som är en skåpbil, har äntligen fattat att hindret är på deras sida, så han har snällt stannat så att jag kan komma förbi. Eller ja, jag hade kommit förbi om inte en ny ÄCKELcyklist ställer sig mitt i vägbanan framför mig och glor igen. Jag står alltså stilla igen med en skåpbil som flexar med hellyset och en cyklist som står mitt i vägen. Ungefär här brister jag fattningen och faller i gråt. Mamma svär åt cyklisterna och ja.
   Fyfan vilken pärs. 
   Efter en stund släpar cyklisten sig iväg och jag kan köra hem.   Jag såg ut såhär.


osman gefjölovitch kallas han ibland

   Min lille bror har alltid ett monotomt tonläge, han har väldigt ofta illröda läppar. Han har nästintill alltid mörka ringar under ögonen. Han gråter minst två gånger i veckan. När jag kommer med bussen på tisdagar väntar han på mig så att vi kan gå hem tillsammans.
   När han sitter och läser Kalle Anka eller kollar på TV brukar jag ställa mig i hans ögonvrå och dansa skittöntigt så att han tillslut börjar flina även fast han egentligen inte vill, han vill ju inte gärna uppmuntra min töntighet. 
   Iallafall, fin pojk det där.


when i look at you my mind goes on a trip

   Jag hatar litteraturhistoria. Det må vara det allra tråkigaste som finns. På torsdag ska vi skriva en utredande uppsats på temat Arbete, Stad och Pengar. För jävla tråkigt alltså. Men det om det, det finns ju roligare saker att skriva om.

   Till exempel... Att eh... Jag älskar att åka kana och mina skor+skolgården är ypperliga för detta. Så det är ju kul. Att jag kan åka kana från a-huset till t-huset. Riktigt kul. 

när ser vi snabba cash tillsammans?HEEEH.

krig

   Hannes har just börjar gråta, den här gången var det Linnea som fick ta tröstsamtalet. Om det skulle hamna på er lott någon gång kan jag tipsa er om att börja prata om bajs, då brukar han bli glad igen. Vänta.
   10 min senare: Ett icke regelrätt vattenkrig utbröt mellan mig i det ena laget och Hannes+Linnea i det andra. Ingen förlorare, ingen vinnare, bara blöthet och frusna fötter pga snö. Även lite ilska från alla parter tror jag.

bilder från helgenLinus Otto JesusbarnetFru GrammofonDet är den där lille tippen som ställer till det. Visst har vi vackert golv förresten? Man kan inte annat än älska plastmattor.


det är lite white trash över stringtrosor

Fredag
   Jag, Sweet Miss H, Angela och MatH dejtade varandra på SuSHI BAR (de heter så enligt loggan) i Värnamo. Sushi är inte riktigt min grej, men de hade redigt goda kycklingspett. Kvällen avslutades med efterrätt på McDo, det eviga McDo.

Lördag
   Ni vet när man var liten, typ lågstadiet/mellanstadiet, då kunde man dela upp killarna i olika grupper. De som alltid spelade fotboll, de som var ombytliga och lirade bollen i rutan eller dunkgömme eller krig eller något annat och de som alltid grävde i sandlådan/snön. Denna dag förbyttes Ellen 17 snart 18 år till lillkillen som leker frenetiskt i snön. Det var jag och Hannes som intog gårdens största snödriva och "gjorde den osäker". Vi grävde (med svetten flygande) (och för mig med krampen begynnande i höfter) fram två tunnlar till katten bara för att vi älskar honom så. Vi jobbade med ett tiokilos järnspett (mycket svårt att hantera, det föll på min lott), en hockeyklubba och en kofot. 
   Efter ett tag kom även mamma och ville vara med. Hon var lite tuffare än oss och tog därför en spade. Detta resulterade i två tunnlar stor nog för en människa. Så där kröp jag och Hannes sen, mamma också någon gång. Sen koma Bella och vi ville att hon skulle krypa också, hon verkade dock ha någon form av cellskräck så hon pallade inte trycket. Hon sprang över snöhögen istället och höll på att förstöra allting.
   På kvällen skulle vi spela Alfapet med namn, alltså man fick bara lägga egennamn som Otto, Ikea och Lycksele. Detta var skitsvårt. Mamma vann. Jag kom tvåa trots att jag hade lagt GIT två gånger. Vi kollade på Robinson också, vilken skit han är, den där Jimmy F. Och varför visade hon Sanna bröstet? Eller okej, klart det kan bli så när man tar på sig bikinin men varför ha med det klippet?

Söndag
  
Jag ställde klockan på 11, kollade på skidskytte. Gick ut och lekte i snön och grävde ännu en tunnel tillsammans med brodern. Katten var idag helt överlycklig över sina tunnlar, de blev väl använda.
   Sen gick jag in och duschade, jobbade med projektarbetet, kollade på herrarnas final i Tour de Ski, åt kebabmiddag och sen var det väl nu ungefär.
   Nu ska jag se om man kanske kan plugga lite svenska innan Amazing Race börjar klockan 19.

hej med er!


mm watcha say

   Nu är jag i en situation som jag gillar väldigt mycket. Det handlar om att göra sig iordning inför en kväll man vet kommer bli perfa, eller iallafall väldigt bra. Det blir dubbeldate på det nyöppnade sushistället i staden. Men ja, jag gillar att göra mig iordning och dessutom är mitt hår väldigt lockigt och fluffigt vilket alltid känns bra. Så nu ska jag bara... Byta om och ta en ipren för jag känner en begynnande huvudvärk, sen kan kvällen komma!

städbekymmer

   Nu blir det lite dumt här för det som detta inlägg skulle handla om skrev jag just på facebook, i en status. Att jag och Chris Martin just har städat mitt rum och att den dagen klädhögen tackar för sig, det är den dagen man blir vuxen. Jag kan inte fatta hur det ska gå till dock, hur man ska orka plocka undan kläder efter varje dag. Fast jag fattar ännu mindre nu när jag tänker efter hur det kan komma sig att man inte orkar. Det är ju egentligen konstigare. 
   Men så är det iallafall. Jag får enorma klädhögar på en vecka.
   Och så har jag två växter som båda är inne i en vinterdepression så de tappar sjukt mycket blad.
   Och så har jag ett par mjukisbyxor som sprider noppor.

hejdå, nu är det glee


ullstrumpor, raggsockar, långkalsingar, mjukisar, linne, långärmad, fleece, scarf

   Inatt har en del av familjen sovit hos släkten i Växjö, den del som inte inkluderar Linnea. Hon var istället hemma och festade hårt. Så hårt att hon enligt sin egna blogg befann sig i någon sorts trans-läge denna morgon när hon fick i uppgift att stiga upp tidigt för att mata hunden och ta hand om huset.
   Därför. Vi kommer hem efter en tråkig bilfärd, går ut i kylan och vill in och mysa. Men nej, onej. Linn1 har glömt att elda i pannan vilket resulterar i att termometern visar 13 grader i köket. UNDERbart.
   Vill dock framföra att jag inte beskyller henne för något slarv alls, det finns inte en partikel i min hjärna som tror att jag hade eldat om det var jag som var hemma själv. Så inget ont till dig Brekla, det var bara lite kallt.

Avatar

   Är just hemkommen från Växjö och är fortfarande halvlyrisk efter denna film. Jag vet att youtuberutan är för stor för bloggen men skitsamma, trailern ska in för jag får rysningar på låren av den.


lovers keep on

Här är några saker jag har funderat på idag.
1. Varför det ligger små svarta noppor över hela mitt golv? Noppor, sånnadär som sitter på kläder, sånna ni vet. Varför ligger de som en armé på mitt golv?
2. Tillväxthastigheten på mina naglar platsar i Guinnes Rekordbok.
3. Ahaaaa - när jag skulle ta på mig mina nya mjukisbyxor och ena benet var korvat så jag fick fläkta till lite med dem - det flög ut en svart noppa. Källan till fundering 1.
4. Jag är blek, ändå har jag bikinilinjer. Mitt vitaste vita platsar nog också i Gs Rekordbok.
5. Jag är oerhört sugen på en redigt bra film. Kul då att Åter till Cold Mountain går på femman, synd bara att vi inte har den kanalen. Skitsynd.

Jaja. Hejdå.

dagens look

   Far fyller år idag. Han kom och framförde ett önskemål om att vi kvinnor ska ha flätade frisyrer denna dag. Mamma tog med glädje tag i detta uppdrag, därför ser jag nu ut som en pojke med toppigt huvud.

hjälp!Satt och knåpade på föregående inlägg när ett tinnitus-pip plötsligt hördes. Är ensam hemma så blev genast varmsvettig. Stänger av musiken och lyssnar koncentrerat på pipet. Reser mig och tänker VAD är det här?!
Så ser jag att det är Hannes jävla tjuvlarm som har gått. En manick som bara står där på bordet för den är inte klar än eller nåt. Så börjar den bara pipa och fyhelvete vad skakis jag blev.

jag är inte den du tror, jag är inte känd och stor

   Jag har av okänd anledning fått till en oerhört alpin outfit idag.
Långkalsonger - Cai
Fleece/flis - Ge-Kås 99 spänn (kass kvalité)
Tisha - Gina Tricot, här en urtvättad edition dock
Buff - Roupez
citat

   Igår lekte vi vid en tidpunkt "Jag har aldrig...", ämnet som utropades var "Jag har aldrig kollat på porrfilm.". Ingen av oss gör en ansats till att nå glasen. Louise Loulou Lamotte Jonsson däremot gör en ansats till att säga något , och gör det sedan med bravur: "Fast... Jag har spelat in...". Tumult utbryter, tjejer skriker och spärrar upp ögonen. Lamotte fortsätter snabbt: "Nej asså, jag skulle spela in ett teveprogram och sen när jag skulle titta på det så var det några som höll på i en soffa i början."
   Haha.

RSS 2.0