söteeeez

Seriöööööst. Jag vill ha en katt mot min handflata NU.

Eller bara denne herre:

trött + i telefon med telia

Håkan: Välkommen till Telia Kundtjänst, detta är Håkan, vad kan jag hjälpa dig med?
Ellen: ... Jamen hej Håkan! Jag heter Ellen!
H: ...
E: ...
H: Hej.
E: Hej! Alltså, jag har ett litet problem, haha! Med mitt bredband, haha!
H: ...
E: ...
H: Jaha?
E: Ja! Eller ja, från början så blablalablabla (i 3 minuter)
H: Jaha. Jag ska bara ringa ett samtal, dröj lite.
E: Jaha!

Förlåt Håkan. Jag var lite uppspelt.

och så sitter jag i telekö till telia

Hej, glad måndag på er.

Jag mår sådär. Av någon anledning har jag träningsvärk i hela kroppen. Har inte gjort något särskilt så jag fattar inte var den kommer ifrån. Stelast 2011 är jag. Ligger bara raklång i min säng och tycker synd om mig själv.

Eller, jag hade gärna gjort bara det. Istället cyklade jag till skolan innan för att lämna in ett reportage, började nästan whina när jag cyklade hem igen för det var så jobbigt. Väl hemma lade jag mig raklång på sängen och gjorde en sur min.

Jag som skulle göra veckans storhandling idag. Inte en chans att jag orkar det.Heheheheeeeeeee åh

+ en grej

Hela dagen har jag tänkt på at jag vill ha en katt.

ordbajs

Det var bajskul igår. Mog1 att skriva bajskul eller hur va vavava. Nu kör det en ambulle här utanför. Ambulanz alltsååå...
Jag är trött. Somnade 3, vaknade 6 för att dricka en halvliter vatten och ta en ipren, vaknade sedan 10 igen. Åt frukost framför nyhetsmorgon, kände mig kulturell. Sedan skrev jag färdigt mitt reportage, det blev sådär. Har även kollat på Så mycket bättre, mest för att Jason är med.
Nu är jag hungrig igen. Vet inte vad jag ska äta. Tänkte slå på stort med lagad mat idag men det skulle vara till middag ikväll och inte nu. Borde ta ett melliz MEEEN åt slut på mellizmaten till frukost.

Babbel babbel bye hejdå.

men hej


happy halloween


e c

Alltså va! Ska det bli åldersgräns på 15 år på nästa Twilight?!

Herregud vilket kollektivt ramaskri det måste blivit landet runt. Massa fjortisar som ser hur Edward glider iväg från dem.

... Till mig. 19 dagar kvar.

up with the rooster

JA HA GOD MOR GON.

Här sitter jag och lyssnar på the Rose med Westlife. Det var en nyutkommen homosexuell kille (you say so?) som önskade den på radion. Mycket känsla i den ändå.

 

Anledningen till att jag är uppe förhållandevis tidigt denna lediga dag är att jag har tvättid. Klockan 8 stapplade jag ner i källan och lastade in en maskin. Stapplade tillbaka till mitt rum, sov en timme och gick sedan ner igen. Då hade jag glömt sätta på en av tvättmaskinerna. Så kan bli ibland.

 

Tvättiden är slut vid 11. Därefter sker följande: dusch, live-sändning på svtplay VINTERSTUDIOOOON, busstur till Hansa City, lämna tillbaka tröja åt mamma, kanske shoppa lite, tillbaka till centrum, skriva anteckningar till platsreportage, hem igen. Ikväll ska vi äta tillsammans i korridoren. Mys ba.


lezkig kvell

Hej alla. Jag har just varit på bio med radiogruppen. Contagion, om en livsfarlig smitta som sprider sig och aa ni alla fattar vad som händer sedan. Bla bla bla AMERICAAA bla bla lyckligt slut.

Kul twist dock att en kille i biosalongen hade extremt högljudd hosta?! Bra nojig magkänsla när han satte igång.

När jag cyklade hem ensam i denna dimmiga oktobernatt körde jag genom ett tomt industriområde. Vinden ven och fukten pärlades på min jacka. Stämningsfullt. Plötsligt rörde sig något precis vid min högra kind = jag svängde så kraftigt åt vänster att jag nästan cyklade omkull.


AAAH!!!... Det var kragen på min jacka.

varning för tårarkälla

??

Tommy i True Blood och Kim Källström.  

 

Hur är det ens möjligt att vara såhär lika?!


00:47

Postat av: En dagens tack.

Jag gick över minfälten på väg mot staden Ångest. Jag hoppade över taggtråden, det var lätt jag har tagit mig in där varje gång.
Festen var över, gatorna var tomma. Jag knackade dörr för att se vart hon var. Några var stängda och ingen öppnade när jag knackade på, men dörren som hette galenskap stod på glänt. De pekade vidare mot utkanten av staden, hon skulle setts där sist.
Där satt hon och blickade ut på slagfältet med ryggen mot mig. Jag knackade henne lätt på axeln. - Kom hem nu.
Hon vände sig om och sa jag är så trött. Tårarna rann längs kinderna. Kom nu sitt inte här. Vi löser det här sa jag till henne. Hoppa upp på ryggen jag bär dig hem.
Jag gör samma resa fortfarande 20 år senare. Min hjälm är bucklig och har kulhål. Men jag hämtar hem min syster varje gång.

2011-10-07 @ 06:51:53

Detta hittade jag just på en blogg. Obegriplig text rätt in i hjärtat.

kul onsdag

Frös nästan ihjäl på min PW idag, det blåste nå så jävulskt.

Just nu ligger jag i min säng medan klockan rusar. 17 ska jag vara hos en kompizz för uppladdning inför filmen från nollningen. 27 minuter tills dess alltså. Tar 10 att cykla. Så 17 minuter. På den tiden ska
min huvudvärk gå över
mitt glada humör infinna sig
min kropp övergå från nyduschad till anständig

Nu är det bara 15 minuter kvar. Känns som ett svårt uppdrag, detta.

Hejdå.

you gotta give it to the lövblås

Jag har nog aldrig stött på en maskin som låter högre än en lövblås. Gräsklippare, grävmaskin, traktor, svets, vedklyv, motorsåg, grästrimmer eller vadfan som helst som min pappa brukar greja med hemma på gården - inget slår lövblåsen som härjar utanför mitt fönster.

Nu är klockan 14:15 och jag lovar att han har hållit igång här sedan iallafall 12. Vid en period var han precis nedanför mitt fönster vilket gjorde att mitt bord darrade som om det var disco med hög bas i rummet bredvid.

Nu ska jag PW:a till stranden och sedan hämta min bike på stationen. Ikväll visas filmen från nollningsveckorna. Troligen håller jag låg profil filmen igenom, tacksam för det.

framtiden säkrad

Om allt fuckar sig med skolan så ska jag lära Linus att DJ:a och vara hans manager.


en kortis ba

Nu är jag klar med min intervju tror jag. Och så har jag spenderat upp mina sista pengar idag. GÖTT.


Kul att det är olika färg på mina ögonbryn, vilken succé.

mylo xyloto

Ni behöver verkligen inte läsa detta. Känner mig som en riktig nerd som skriver som om jag vore ett pro. Är ej det.

Iallafall. Recension:

Track 01 Mylo Xyloto
43 sekunder långt intro ungefär, ändå spännande och bygger upp en stor förväntan till nästa låt. 3 av 5.

Track 02 Hurts Like Heaven

To die for när man hör den live, tycker inte den når riktigt samma styrka inspelad tyvärr, kunde varit tyngre. Faktum kvarstår dock att den kommer bli GRYM live. Textraden "use your heart as a weapon" får min tatueringskängtan att vakna till liv. Inspelad: 5 av 5, live: 6 av 5.

Track 03 Paradise

Starkare för varje gång. Den fantastiska videon gör den om möjligt ännu bättre. Jag kan ändå inte sätta högsta betyg för den är inte riktigt lika bra som dem som får högsta betyg. 4 av 5.

Track 04 Charlie Brown

Jag vill döpa ett barn till Charlie Brown för denna låt är skapad av Gud och hans änglar. Introt försätter mig i trans. Som allvetande Lina Hansson säger: Kan vara bästa låten de gjort. 5 av 5 LÄTT.

Track 05 Us Against The World

Alltså, man hör hur stark denna låt är, visst. Det är dock inte ballader jag önskar från Coldplay, jag vill ha mer musik och mindre sång. Mer action. 3 av 5.

Track 06 M.M.I.X.
49 sekunder lång, kallad för systern till track 01. Betydelse av M.M.I.X. oklar. Sätter inget betyg på den för det hörs typ ingenting. Kanske blir det episkt när man får veta betydelsen men just nu inget betyg alltså.

Track 07 Every Teardrop Is A Waterfall
Hehe aa, kan inte säga något negativt. Lipade som ett barn när denna låt spelades live i somras. 5 av 5.

Track 08 Major Minus

Precis som Yes! känns denna lite väl rå de första lyssningarna, Yes! har jag dock lärt mig älska så det blir väl säkert så med denna låt också. Inte i nuläget dock. 3 av 5.

Track 09 U.F.O.
Återigen en ballad, inte vad jag vill ha i nuläget. 3 av 5.

Track 10 Princess Of China
ALLTSÅ JAG KAN INTE BESKRIVA. Första gången jag hörde den på tåget igår gömde jag ansiktet i händerna och såg ut såhar :S fast med många fler och vibrerande böjningar på S:et. Så jävla tung. Rihanna joinar låten och den kommer bli större än störst, kom ihåg var ni läste det först. 10 av 5.

Track 11 Up In Flames
Dåligt utgångsläge minst sagt. Ändå bäst av "balladerna", what a feeling den ger i hjärtat. 4 av 5.

Track 12 A Hopeful Transmission
33 sekunder lång, fungerar som ett intro till...

Track 13 Don't Let It Break Your Heart
Men jag orkar inte mer. Hur kan fyra människor åstadkomma såhär mycket perfektion? Lite Lovers in Japan över den här, lycklig och mäktig herregud vilken konfettifest denna låt kommer bli live. 5 av 5.

Track 14 Up Tith The Birds
Startar som en såndär ballad jag inte gillar men efter 40 sekunder flyttas man till himlen och änglarna, där stannar man resten av låten. CM och bakgrundskör gör sandet till guld istället för tvärtom. 5 av 5.Mylo Xyloto tycker jag är Coldplays bästa album. Det har aldrig varit på en liknande genomgående nivå.

5 av 5, 10 av 10, 100 av 100. Jag är så gränslöst och svindlande förälskad.

classy dansmoves


hahahaha

 

Vilken lattjo dag! HAHAHA


lycklig i hjärtat

Idag när jag skulle gå till tåget så tryckte jag in ena ögat i mitt postfack för att se om man kanske hade fått någon post kanske händelsevis händer inte så ofta men idag kanske trots att det är söndag insåg jag när jag hade ögat en bit ifrån.

Men tittade in ändå.

Ett brunt kuvert. Tjockt. Från cdon.com.

Mitt hjärta skenar iväg i kanintempo. pick pick pick pick pick pick. Jag småspringer till busshållplatsen och ba shit shit shit ÄR DET SKIVAN?!

Ni insatta vet att Coldplays femte album släpps i morgon, i alla fall digitalt. För tydligen fick jag skivan redan igår.

Ensam på bänken vid busshållplatsen öppnade jag med darriga fingrar kuvertet och utbrast högt OOOH när jag såg grafittin på skivan.

 

Första lyssningen på tåget. Rysningar och en eller kanske flera små tårar som jag smög bort. Denna skiva är sjuk på riktigt. Kommer resencera den senare!


Gissa vad jag håller i min hand och som ja...

Gissa vad jag håller i min hand och som jag just hittade i mitt postfack fast det är söndag så den måste ha legat där länge?! En viss, mycket speciell skiva!! Fucking MYLO XYLOTO!


problem på skrivfronten

I går i skolan fick vi en uppgift som går ut på att vi ska intervjua en i klassen och sedan skriva ett personporträtt. Jag intervjuade en kille och det gick bra. Men nu alltså, när jag ska skriva porträttet. Det blir inte lätt. Jag har en liten egenhet att lätt romantisera skeenden i texter. Därför: i slutstycket låter det som om han jag intervjuat är guds nedsände och som om jag är kärlekskrank in i hjärtat.

Jaha.

Antingen det eller en asytligt intervju som inte ens KP hade godkänt.


KUL.


jävelskap

Mitt alarm ringde vid 11 idag. Satte mig upp i sängen och skrev en artikel som skulle vara klar innan 12. Med det gjort kände jag mig redo för en riktigt fet lördagsfrukost med alla komponenter man kan önska.

När jag öppnade mitt kylskåp hade någon knyckt all min mjölk.

När jag öppnade mitt skafferi hade någon knyckt en hel brödlimpa.

Blev seriöst tårögd. Tjuväckel.


Min jättelyxiga lördagsfrukost blev därför knäckebröd med ost och svart kaffe. Mums.

heeeej!!


hinner inte mer

HEJ ALLA. Jag har haft fullt upp i två dygn nu. Tentaplugg, 5h nattsömn, tenta, radioplanering, desperat shopping med noll resultat, radio (sämsta programmet EVER, ber om ursäkt till er som lyssnade), mathandel, städning, 7h nattsömn, skola, intervjuarbete i skolan, matlagning och nu har jag just sett Bonde Söker Fru på datorn.

Nästa punkter för kvällen:
  • Byta om från mjukisbyxor och raggsockar till partystazz
  • Duka och göra fint i mitt rum
  • Förfest
  • Fest
  • Sova

Det var det.
Hejdå.

Asså ÅÅÅÅÅH! Hatar när man ska upp tidigt ...

Asså ÅÅÅÅÅH! Hatar när man ska upp tidigt dagen efter så att man liksom måste tvångssöva sig själv, dömt att misslyckas! Nu står mitt alarm på 06:45 och jag är helt klarvaken. Hungrig dessutom. Himla skit.


professor bult
egopics bonanza ba oj tja tjena hej

Okej, bilden i föregående inlägg. Mitt appearance där, under ALL jävla KRITIK. Här kommer därför bilder som väger upp det hela en aning.

Till exempel jag som solbränd:Till exempel jag som långhårig.Till exempel jag just nu, leendet är fake/fejk.Egentligen är jag grinig för jag måste duscha, har ont i ryggen, måste plugga och så luktar mina strumpor illa.

Förresten, jag ska åka hem på söndag igen. Linnea (syster) är hemma för första gången sedan början av augusti så jag blev ba tvungen att dra hem igen.


... Pappa betalar  biljetten dessutom.

liten hälsning

Lycka till på tentan imorgon JOM11B.

MVH seriös studiegrupp no 1


5 days to go


dagen i enkelhet

Kom fram till Kalmar vid 10:40 idag, 30 minuter försenad på grund av lokfel. Det är första gången SJ missköter sig med mig ombord.

Iallafall, gud vad dött det var i mitt rum när jag kom hem hit. Dels var blommorna uttorkade och dels var det sådär knäpptyst som det är efter en kärleksmatad helg.

Pluggade på bibbly mellan 12:30 och 16 eller lite mer kanske klockan var. Cyklade hem, låg på min säng 20 minuter, gick PW 40. Satte mig på min säng och var deppig. Duschade. Satte mig på sängen igen och var deppig.

Insåg att jag knappt ätit på hela dagen.

Åt. Blev glad.

Det gick någon timme. Sen fick jag tentaångest. Där är vi nu. Ska läsa lite alltså.

fuling


musikhjälpen 2011

DETTA! Kodjo! Gina! Världens bästa Jason!

Har redan ångest över att jag kommer missa delar av denna vecka! Ångest!


i och för sig sant

- Ska vi säga till Hannes ordentligt att äggdelaren inte ska in i diskmaskinen varje gång? frågar pappa.
- Det är jag som har satt in den, säger jag.
- ... Men det är iallafall Hannes som har tänkt sätta in den, säger pappa.

7 days/1 week to go


åker imorgon

En gång när jag var på Liseberg och stod i kö till Flume Ride såg jag världens snyggaste kille. Han stod på ett sådant avstånd framför mig att vi hela tiden möttes i mitten av kölabyrinten. Han blev snyggare för varje vända. I slutet av kön, när han blivit helt överjordiskt snygg, då insåg jag att han höll handen på räcket medan han stod i kön. Genial idé: jag skulle också ha handen på räcket ---> våra händer skulle mötas. Nästa gång vi gick förbi varandra låg min hand kvar på räcket, så även hans. Min hand nuddade hans. Den stöten alltså! Den elektriska värmevågen som rusade från mitt pekfinger ut i hela kroppen!

Ungefär likadant kändes det när jag lyfte upp katten i lördags. Det elektriska när mina handflator mötte hans solvarma vinterpäls.

Så himla poetiskt.Egentligen skulle jag åkt hem till Kalmar imorse, men sent igårkväll (eller i går kväll som jag måste lära mig att det skrivs) insåg jag att jag inte hade packat ned de grejer som jag skulle ta med mig så jag ba sket i att åka. Tog en sovmorgon istället och åker hem imorgon.

Nu pluggar jag. Läser Krag Jacobsen om intervjuer. Ska fortsätta med det till 19. Sedan ska jag packa, baka och såntdär.

Hejdå.

lina vanja hemma linus/katten
Gissa vem som anlände till tågstationen 4 ...

Gissa vem som anlände till tågstationen 4 minuter försent och därmed missade tåget och därmed kastade 102 kronor i sjön? Såklart jag.


glädjens dag

Alla borde sända radio någon gång i livet. Så SJUKT roligt.

Iallafall. Idag vaknade jag "med ett leende på läpparna" (töntigaste uttrycket någonsin) ty klockan 13:09 ska jag ta tåget till Växjö och träffa två av mina bestisar. ÄNTLIGEN. I nästan ett dygn ska jag vräka ur mig hemligheter och livsfunderingar och frottera mig i känslan av 100% närhet.

På lördag åker jag vidare hem till det som ni lärt känna som "byn". Hånger. Har en liten tanke om att jag ska ta bilder åt er för att visa hemmahemma.

AA OCH SÅ SKA JAG JU FÅ TRÄFFA KATTEN PÅ LÖRDAG. Känns utomjordiskt. Llängtar nästan mer efter katten än efter familjen, dem pratar jag ju ändå med flera gånger i veckan men LINUS (katten) däremot, honom har jag inte fört konversation med på hur länge som helst. Lille älsklingsbulten.Det var väl allt. Kanske inte hör av mig mer idag då. Fram till 13:09 ska jag packa och duscha och sånt.

Hejdå.

RADIOTORSDAG

Torsdag = radio = heldag i skolan!

Alla måste lyssna ikväll klockan 19:00, antingen via radioshore.se eller tuna in 98,6 om du befinner dig i Kalmar med omnejd.

Vill bara förtydliga: ALLA MÅSTE.
Jag märker dessutom att ni inte har gillat vår sida på facebook, det MÅSTE ni också göra, se här: NITTON NOLLNOLL

äh vi kör igenDetta är min musik från start till slut.

MIN KARRIÄR

Vilken dag.

Med en skräckslagen inandning satte jag mig spikrakt upp i sängen imorse. Spärrade upp ögonen, såg att det var fullt solsken ute, tänkte "satans jävla rövslick" (jo på riktigt), tog tag i mobilen och kollade klockan. 08:42. 33 minuter tills jag skulle befinna mig på polisstationen i Kalmar för presskonferens (övning i skolan). Sprang upp ur sängen och in på toan. Tryckte in linserna i ögonen, det sved så att tårarna rann. På med slackerkläder, kände mig som Annika Bengtzon när jag öste ned grejer i väskan. Ett glas oboy och ett tuggummi senare satt jag på min cykel. Jorå.

Så var det PK då. Ganska lamt men kul att ha det gjort. Det handlade om en förändring som gjorts i polisens kontorsarbete ungefär. Vi var där i nästan en timme, sedan cyklade jag hem igen. Furrade och skrev artikel. 390 ord senare får det vara färdigt.

Klockan 14 har jag tvättid FINALLY.
Klockan 19 ska vi planera radion imorgon hemma hos Livia.


FÖRRESTEN, LÄS MIN KRÖNIKA HÄR OCH GILLA DEN!


angående fotbollen

Ett öga i kurslitteraturen, ett öga på datorn. Tv4play visar matchen mellan Sverige och Holland. Det står 1-1. Plötsligt laggar internet, jag måste uppdatera och se en reklambit. Tillbaka i matchen. Då! VA?! Det står 3-2! HUR I HELVETET gick det till och WHY OH WHY just den lilla, lilla ministund jag inte kunde se?!

Jaha.

Läste inte mer skolbok efter den incidenten. Låg i fosterställning med nervös mage och spände fötterna vid varje kritiskt läge.

När det sedan blev böghög ville jag ligga underst. Eller iallafall bredvid Kim Källström.Hejdå.

detta

FML när jag kommer exakt ett dygn försent till tvättstugan. ÅÅÅH jag blir så irriterad. Och så är det stökigt på mitt rum. Eller nej, inte stökigt, smutsigt. Dammigt och extremt hårigt. Hårstrån överallt och jag bara sopar och sopar. Följer det med några hårstrån när jag sopar? NEJ. De bara gottar ned sig mer i mattan. Tittar man på mattan i "profil" ser det ut att vara flera hundra hårstrån i den. Helvete också. Jag som skulle önska mig en Soda Streamer i julklapp, nu får det bli en dammsugare istället. Dammsugare för 26 kvadratmeter, ska det vara nödvändigt? Nej, egentligen inte. Allt är mina två mattjävlars fel.


alla måste på riktigt nu

Idag är en historisk dag. Min goda vän Livia aka Livve har startat upp sin blogg. Alla måste läsa.

HÄR


morgonpasset


Jo alltså detta, det borde alla lyssna på. Jävulskt bra.

självförtroendet i varje tjomme

Inne på Maxi idag, jag skulle köpa en glödlampa och Oboy. Framför mig stod en kille, 17 år. Han skulle bland annat köpa en boll i storlek handboll. Redan där blir det en lustig händelse. Varför ska han köpa en boll liksom.
Meeen iallafall. Det riktigt lustiga hände när han skulle lägga upp sina varor på varubandet och såklart tappade bollen. Bollen som såklart rullade in under kassan. Försvann.

Hans kroppsspråk i den situationen, HAHA!

Och när han sedan lade sig på golvet och fiskade fram bollen med hjälp av en ny kund-markör. Herregud vad jag skrattade inombords.
Annars så ösregnar det idag. Därför passar det extra bra att jag måste cykla till biblioteket och hämta ut en bok jag reserverat.

födelsedag

Idag är det den 10 oktober. Den 10 oktober år 2001 eller kanske var det 2002, då åkte familjen Lindahl minus pappa till Mallorca. Den dagen vi åkte till Mallorca så fyllde Moa Redevall år, Linneas bästis.

Därför fyller Moa år idag också.

Eftersom Moa är, eller iallafall har varit, en trogen läsare så förtjänar hon ett sådanthär alldeles särskilt grattis.

GRATTIS!

21:43

Sitter just nu med hakan i handen, vaggar fram och tillbaka och visslar på Hallelujah. Bredvid mig står en kandelaber med fem tända ljus. Försöker läsa skolböcker ibland, misslyckas.

Söndagskänsla all over.

Själsfrid.


uttrycket "på fyllan"

Detta med att säga eller göra saker på fyllan. Vilken komplex handling det blivit klassat som.

Tänk er följande scenario. En tjej gråter ut hos sin tjejkompis, hennes pojkvän har kysst en annan tjej under gårdagens fest.
- Han bara fortsätter skylla på hur full han var, hulkar tjejen.
- Det är fan ingen ursäkt! Jag orkar inte killar som skyller på fyllan, säger tjejkompisen.

Tänk er nästa scenario. En tjej sitter med tindrande förälskelseögon hos sin tjejkompis och berättar om kärleksförklaringen hon fick på gårdagens fest.
- Han sa att jag var det allra finaste han visste och att han velat säga det i månader!
- Men du, han var väl aspackad? frågar tjejkompisen. Om jag var du skulle jag nog inte tro att han menade det.

Stopp här då. Hur i helvete går detta ihop? Varför kan man aldrig skylla en negativ handling på alkohol medan en positiv sådan automatiskt sopas under fyllemattan?

Det är allmänt känt att man blir mer extrem under alkoholpåverkan. Pratar högre och ärligare, vågar mer och gör mer. Vad som dock inte är allmänt känt är att man ljuger mer på fyllan. Snarare att man blir just ärligare, man säger tillslut det man inte vågat säga, man gör det man inte vågat göra. 

Ingen rök utan eld, så heter det ju. Det som ryker i nyktert tillstånd flammar upp i onyktert. Oavsett om det är en positiv eld eller en negativ. Därför kan man aldrig skylla på fyllan. Det som inte fanns innan du började dricka kommer inte finnas fyra timmar senare. Det som fanns lite i bakhuvudet kan däremot ha fått en spritskjuts fram i din pannlob, bultande, pulserande och uppmärksamhetskrävande. Det som finns, det fanns.

Därför borde man aldrig kunna skylla på fyllan. Oavsett om du avslöjar hat eller kärlek. Innerst inne tror jag att det redan fanns ogillande eller gillande, alkholen förstärkte det bara. Men känslan fanns.Förstår ni?

mylo xyloto 15 days to go


den sjunde dagen

 

Jobbig söndag ba.
Repriser på datorn och rester från kylskåpet.
Jag är en sådan stackars stackare.

Nu ska jag läsa minst 50 sidor kurslitteratur. Hejdå loverz.


skype med en annan generation

Lämnade Johanna på stationen, PW längs havet i strålande sol hem. Mobilen ringer när jag står i duschen, Hannes/lillebror säger att jag ska logga in på Skype. 10 minuter säger jag. 10 minuter senare ringer det på Skype, man ser toppen av mammas huvud och kökstaket.
- Ellen du syns inte, det är helt vitt på din bild.
- Ja, det är så stark sol härinne.
- Nu hör jag ingenting. Kan du inte flytta på dig då?
- Nej, det är lika ljust överallt härinne.
- Hallå? Jag varken hör eller ser dig nu.
Jag håller mobilen framför webcamen och viftar frenetiskt. Skickar ett sms "Att jag inte hörs beror på er täckning, det är dålig täckning i köket, sätt er närmre routern alltså stora datorn." och börjar måla naglarna istället. Smset går fram och datorn flyttas till routern på övervåningen.
- Hörs jag nu?
- Jaa! Men du, det är så tråkigt när vi inte ser dig ordentligt och vi ska ändå äta nu. Vi hörs ikväll istället.
- ... Okej hejdå.


att vara två här

Hej. Vi har varit hos Tokige Ture och köpt mängder med godis. Vi har även varit hos en kinesrestaurang och köpt mängder med mat. På min dator finns mängder med filmer.

Ikväll blir en kväll av rang.
radion igenGILLA OSS PÅ FACEBOOK!

vaknade på rätt sida?

Vaknade imorse med en helt överjävlig ångest. Extrem klump i magen men jag kunde inte begripa varför. Efter en lång stunds skräckslaget funderande kom jag dock på det.

Inatt drömde jag att jag var hemma hos någon och blandade till en drink. Jag använde massa tillbehör och stora mängder, minns särskilt hur jag tog ut en massa is ur frysen. Grejen var att jag aldrig drack drinken. Jag ba slösade skiten.

Ångesten i det!


Nu är Johoney här. Vi ser på fotboll.

nitton nollnoll

Nu har jag kommit hem. Ack så sleten, ack så glader.

Att sända radio var SÅ grymt kul. Var det någon här som lyssnade? Lite dålig promotion av mig kanske men jag har haft en så fett stressig dag så jag glömde bort att infa er.

Iallafall så var det extremt roligt. Tänk er att varje gång en låt spelades och våra mickar var av så skrek vi av skratt.

Nu: sova
Imorgon: plugg, PW, Johanna kommer hit


helt slut

Detta säger allt om idag.

Skola 9-12
Radiojobb 12-17:30
Kick Off på Studentpuben (med mustascher) 19-22

Är så jävulsk trött.

Imorgon är såhär:
Skola 9-17
Radio 19-20


NITTON NOLLNOLL RADIO

 

 
kvällen är här


Färdig med min tavelvägg. Har slitit med hammaren och spiken en bra stund nu. Fan vad bra det blev, varenda vinkel är spikrak och varenda avstånd är exakt. Inga konstigheter! Tyst alla som menar annat.

Lite problem finns dock.

Tavlan längst upp till vänster - den sitter fast med tejp ty det fanns null möjlighet att spika fast ett fäste i den. Hursomhelst så sitter den svajjigt. Fulingen trillade ned innan därav kudden.

Nu håller jag på att göra en pizza i ugnen. Köpt på Netto. Stor som en tallrik och jag tror det är typ 3 ostbitar stora som en tumnagel på den. Men ändå geod.

oplanerat

Fortsatte inte med att slappa i sängen.

Laddade ned veckans podcaster och gav mig iväg på PW.

Ganska exakt 100 minuter senare vinglade jag in på Psyket igen (alltså byggnaden jag bor i kallas Psyket pga gammalt psykhem). HELT SLUT. Det var inte min mening att gå så jävulskt långt men det var skitflummigt därute på Stensö. Jag tänkte följa slingan vid namn "5,5 km" men plötsligt hamnade jag på "Rehabmilen" och den var hur lång som helst.

Här är tre bilder som uppenbarar sig om man googlar på Stensö:

Okej.

Och den här filmen ska jag se ikväll:


tisdag

Jahapp, slog uret 14:30 och jag har därmed legat i min säng och datat i två timmar sedan jag kom hem från skolan. Skön..T.

Ska fortsätta med det.

Hej Paolo.

perfektion i en meninguse your heart as a weapon
and it hurts like heavenjust du

Nu har vi just haft möte med radiogruppen för att planera torsdagens sändning. Vi kom inte fram till jättemycket. Freestyle på torsdag alltså.

Sedan har jag bara en liten fråga. Jag har ju kopplat min blogg till Google Analytics, det vill säga jag kan se varifrån ni läser. De flesta ställena är självklara, alltså jag vet vem det är som läser. Det finns också de ställen som bara har ett besök, alltså någon som klickat sig in en gång (till exempel läsaren från Hong Kong?!). Men det finns läsarorter som jag mig lite fundersam. Speciellt en.

Älvdalen.

Hej du som läser från Älvdalen. Vem är du? Jag vill väldigt gärna veta och tycker det är skitkul! Snälla hör av dig!

hej biff


Dags för mammas biffar igen. Blir inte klok på dem alltså. För det första - se på den här. Ingen vacker syn! För det andra - vad består de egentligen av? Stekytan blir alltid stenhård, den har någon slags gegga inuti som ser ut som ost oftast men som ibland är orange och den är helvetesstark.

Men skitsamma egentligen ju.

Idag på morgonen fanns det bara 1 dl mjölk till frukost. Katastrof. Därför har jag nu druckit 1 liter på en timme. Bra mätt i magen.

true looooove


kvällens aktivitet

Jag har just spenderat 15 jävla minuter på att reda ut en ljusslinga. När jag äntligen blev färdig och satte in den i eluttaget så fungerade den inte. Knölade ned fanskapet i sin påse igen och kastade upp påsen på den där höga garderoben så att jag aldrig når påsen igen.

Och så gick glödlampan i min sänglampa sönder.

Och så har jag inte fått i mig socker på hela dagen = abstinens deluxe. Funderar på att cykla till affären och köpa gofika. MEN eventuellt inte värt. Kanske ska nöja mig med kaffe. Ooh ooooh oh jo!! Just det! Mamma lämnade ju en burk med hemmagjorda skorpor här. Lyckliga jag.

sammanfattning av helgen

OOOKEJ. Nu kommer det då. Helgens inlägg.

Det började i fredags klockan 06:30. Jag steg upp samtidigt som Morgonpasset, glömde mobilen hemma på grund av tentanerver. Skrev en troligtvis godkänd tenta mellan 08:00 och 10:15. Cyklade hem igen och hämtade min mobil med fyra sms och tre missade samtal (skryt), cyklade tillbaka till stan. Firade tentan med att köpa läppstift, byxor och mat på restaurang. Cyklade hem igen. Hemma låg jag på min säng och djupandades 20 minuter, sen duschade jag och gjorde mig fiIiIIIn**. Cyklade till Giraffen Köpcentrum, köpte tacosgrejer, plastglas och toapapper till kvällens ferre. Mötte upp Sanna och Ylva, cyklade hem igen.

Här tar vi ett nytt stycke, inte sant?

Vi lagade mat, korkade upp och sen började kvällen i min källare. Jag, med en värdinnas krampaktiga leende och genomtrötta ben, hade en skitbra kväll. Jag gillar er också.

Det fortsatte på lördagen.

Jag och min nattgäst Lisa gjorde ett bra städjobb. Totalt spenderade jag nog tre timmar nere i källaren, genomsvettig av all skurning och illaluktande på grund av alkoholens förtjusande dagen efter-doft som av förklarliga själ rådde nere i källaren.

Från källaren fortsatte jag till soprummet. I en lika påtaglig alkoholdoft sorterade jag samtliga flaskor och burkar som kvällens gäster (40 stycken? 50 stycken? Alltså fler än hundra burkar) gjort slut på. Bra jobb av mig.

Bytte sedan om till träningskläder och tog en PW till närmsta pantstation, bärandes på en sopsäck med pantburkar. Föreställ er doften som steg då jag öppnade upp den säcken inne på pantstationen. I den doften jobbade jag ett tag (43 kronor HELL YEAH). Fortsatte sedan in i affären bredvid, köpte en tejprulle till kvällen och en ny toaborste till den äckliga källartoan (alltså ni som gick på den i fredags... testa er). 

Här gör vi ett stopp.
Ellen: svettig, träningskläder, osminkad, dagen efter-frisyr, stinker av sprit, köper tejp och toaborste.
Kassabiträdet: 10 poäng så att säga, så jävulskt snygg
Stämning: Stel
Differens mellan pantkvittot och slutsumma: 4 kronor (jag ba: ha ha det tar jag på kortet då ha ha, han ba: ....)

Rusade hem jättegenerad. Sa oh my god tyst för mig själv. Oh my god.

Duschade sedan. Lagade mat. Satt i soffan och såg på reprisen av Idol 20 minuter innan jag rusade upp igen. In på mitt rum för att julpynta, bygga en gran samt klä granen.

Det var alltså korridorsfest igår. Nio rum, nio tjejer, nio drinkar, ett tema i varje rum = nio teman (borde det varit men fyra av oss hade valt samma tema aka JUL, wow kul att jag är så unik i tankesättet), 20 minuter på varje rum. Det blev en lullig cykeltur till stan efteråt. Några timmar på Olearys, pizza och en vinlig cykeltur hem igen. Tillbaka i korridoren 03.

Idag vaknade jag klockan 10 pigg och glad mot alla odds. Dock verkar jag vara ensam om det, nu har snart en hel dag gått utan att jag träffat någon annan från korridoren...?
DETTA VAR VÄL ETT JÄTTEKUL INLÄGG? Hoppas att ni läste allt.

Imorgon är det skola igen, vi börjar ny kurs. Det blir kul.

Hejdå.

dagen är kommenGrattis Kalmar. Ni har nu läst min blogg så mycket att ni gått om min hemstad i antal. Och till alla er som med flit eller oflit kallat mig ingenspeciellen - det ör okej.

flashback
KORRIDORSFEST 18:00

KORRIDORSFEST MED TEMA!MITT TEMA ÄR JUL, DÄRAV JULGRANEN I BAKGRUNDEN. ÄR FETT STRESSAD, HAR BARA VARIT LUGN 20 MINUTER IDAG, DEM TILLBRINGADE JAG I SÄNGEN DJUPANDANDES.

SKA BERÄTTA OM EN SKITPINSAM GREJ IMORGON.

HEJDÅ.

RSS 2.0