2011Gott nytt år. 2011 kommer bli fett.

nyårskrönikan 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Flyttade hemifrån är väl det största. Men sen flyttade jag ju tillbaka igen...

 

Har du några nyårslöften?

Flytta ut igen. Börja plugga. Tjäna pengar och spendera pengar.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej.

 

Vilka länder besökte du?

Cypern, Danmark och UK.

 

Vilket datum från 2010 kommer du alltid att minnas?

15 mars, 11 juni, 2 augusti, 10 oktober.

 

Vad var din största framgång 2010?

Att jag lämnade hemmets trygga vrå och att det kändes bra, sen återvände jag ju men det berodde inte på hemlängtan. Sen fick jag ju feta betyg och en riktigt djup solbränna.

 

Största misstaget?

JaA, jag ser ju DK som ett fett misstag. Även om jag blev "en erfarenhet rikare" så var väl misstaget att jag valde ett sådant skitställe.

 

Bästa köpet?

Datorn och studentresan. Studentresan köpte jag i och för sig 2009. Men ändå.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder mest troligt.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Nä. Haha skitdeppigt. OFC har jag blivit riktigt glad flera gånger.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?


Alla med Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray, We no speak Americano, Alors on danse. Med flera.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare tror jag. Men samtidigt har jag upplevt de värsta dagarna i mitt liv detta år.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Socialt nätverkat.

 

Favoritprogram på TV?

Bonde söker fru, OS, Gossip Girl. Gillar blandningen!


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Gick i skolan och spelade spel på kvällen.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Jeans är ett minne blott, typ.


Den bästa nya personen du träffade?

Öö... Jag har aldrig träffat människan men bloggen hanapee har grävt ett djupt hål i mitt hjärta. Och fyllt det igen liksom.


fuck nyår

Som ni märker har det varit jullov här ett tag. Jag har varit upptagen med att grubbla. Och det grubblet har varit ganska jobbigt och ganska påtagligt och ganska kvävande och ganska krävande. Så det har liksom varit allt jag gjort.

Och jag är inte färdiggrubblad på långa vägar. Men som den kreativa människa jag är var jag tvungen att, kanske bara för idag, få lite utlopp.Den där listan förresten, med 7 ämnen. Jag sket i den.Imorgon är det nyårsafton. Till och med det ordet är festligt. NU SKA DET VA UPPSLUPPET! NU SKA DET VA KUL! NU SKA VI VA GLADA! NU SKA VI HA DET LIVAT! KVÄLLEN SKA BLI OBETALBAR! Och det värsta: "Vad gör vi? Nu kör v!". Kan vara det lamaste uttrycket ever.

Jag har aldrig känt så på en nyårsafton. Jag har alltid känt tvärtom.

så iår känner jag att nej, nu skiter jag i detta. Jag skiter i ett vela mellan saker jag vet ändå kommer floppa. För av de (få, ska sägas) alternativ jag har så är det inget jag egentligen vill åka på. Som alltid. Men på grund av den här jävla hetsen så har jag alltid åkt iväg ändå. Men detta året är jag 18 år och en mogen kvinna. Dags att fatta rätt beslut.

Så, som det ser ut nu, och alldeles troligen imorgon också:

Nyårsafton 2010/2011 spenderas i hemmets trygga vrå.

tjäna pengar

Igår fick jag ett sms om att jag ska vara med och inventera på City Gross på söndag. Pengarna skulle gå till ungdomslagen.

Jag ba what?

För jag spelar inte fotboll eller är aktiv i föreningsliv överhuvudtaget. Men ändå så fick jag detta sms.

Och jo. Jag ska tydligen vara med där. Det var inte felskickat. Vi är fem i vår familj. Två (Hannes och Linnea) spelar fotboll. En ska vara med och samla in para söndag kl 17-21. Den arma stackarn blev jag. Fett otippat!Ellen - Du Hannes. På söndag ska ju jag vara med och jobba för att samla in pengar. Men de pengarna går ju till ditt fotbollslag... Så jag och pappa pratade om att jag borde få lön. Och den lönen borde det ju vara du som delade ut.
Hannes - Hehe.
E - Så hur mycket tänker du att du kan ge?
H - ................100?
E - Aa fast ne. För det är ju söndagskväll vilket innebär ob alltså typ dubbel lön. Och det var fyra timmar. Jag tjänar typ 100 en vanlig timme. Så cirka 800 vore lagom.
H - ?!
Pappa - Du fick ju en julklappspeng som du kan använda.

Resten fick vara osagt. Låt oss se hur mycket han som tror han är snorrik och som dessutom saknar uppfattning och pengars värde är villig att punga ut.

julskinkaaaNyår är nu 6 eller nästan 5 dagar bort och jag har inte en enda plan. Spontant/välplanerat - välj rätt.

Och inte så jävla ångestfritt som det kanske verkar. Vill bara gå i ide och vakna runt den 8 januari när allt ändå är glömt och förlåtet.

god juuuuul!!


snyt mig

Det känns som om hela jag är en näsa. Som om min näsa bultar. Snoret löper amok, får klaustrofobi och ba ALLA MÅSTE UT!!!

Vilken julefrid.Har just skalat räkor i en halvtimme. Efter 25 minuter förbarmade sig mamma över mig, annars hade jag nog stått där fortfarande.


AJ! Det skar sig i mitt öra nu. Det var Linnea som tog ton till Do they know it's Christmas.

mina mest sjungda (?) låtar idag

Nu är det jul här i vårt hus julen den kommer hoppfallerallala barnen i ring dansa omkring dansa omkring.

Granen står så grön och grann i stugan granen står så grön och grann i stugan tralalalalalalalalaa.

Sätt dig på bocken och håll dig i rocken sen så rider vi bort i galopp till pepparkakskungen men då blir du tvungen lova att ej äta kungen opp!

Nu tändas tusen ... Äh, inte den.

Nu i den heliga timman, ser vi mot himlens höjd, å vi hör klockorna klinga, känner vart hjärtas fröjd. Änglarna ger oss hopp och tro, sjunger om fred på vår jord. Allt som Gud aldrig övergav, en stjärna lyser så klar.

Vår juuulskinka har rymt, å släkten kommer om en timmAA. Vår juuulskinka har rymt. Hur kan en gris bara försvinna?

julkort

Julkorten trillar in. Julkorten trillar in i takt med kallduscharna!

Varför?

Mamma hade glömt julkorten i år. Jag och pappa skrev dem i panik.Hittills har det kommit tre kort från sådana som vi inte skickat till... Fuck.

dag 04: min tro

Detta är ju ett sådant laddat ämne att jag blir alldeles spänd. Tro! Jesus! Kyrkan!

"Är du kristen?"


Den frågan har jag fått många gånger. Mina svar har varit många. Jag har svarat nej, jag har svarat ja, jag har svarat typ. För min relation till kristendomen är så komplicerad att jag inte vet något svar. Ni vet att jag gått mycket i kyrkan, varit på läger och sånt. Men ni vet också att jag dricker, svär, snackar skit, jag passar inte in i den kristna bilden. Hur går det ihop? Går det ens ihop?

Jag vet inte.

När man åker på kristna läger är det ofta en extremt kristen atmosfär. Inte obehaglig på något sätt, bara känslan av att alla omkring mig är kristna, då är jag det också. Sen åker man hem. Den krsitna manteln som låg så kompakt över axlarna börjar släppa lite i kanterna. Jag drar åt och håller så hårt jag kan, men den släpper mer och mer. En vanlig dag i skolan glömmer jag plötsligt att hålla kvar den och den flyger bort.

Jag blir ledsen, för jag hade så gärna velat hålla kvar den. Så många gånger har jag dragit på mig den, lika många gånger har jag tappat den.

Kan man vara lite kristen? Isåfall är jag det.Fast nu känner jag att det låter riktigt lamt. Som en person som verkligen vänder (den kristna) kappan efter vinden. Men det är inte så! Jag hade väldigt gärna varit kristen. Det är så oerhört skönt när jag känner mig trygg i det, när jag kan svara JA på frågan. Den fridfullhet man känner i kroppen är svårslagen.

Och jävligt svår att bevara.

Jag vill gärna vara kristen, men jag har aldrig lyckats.

Dessutom vill jag få in hur mycket jag respekterar de som är kristna. Att tro och att vara trygg i det är ofta en underbar känsla värd att avundas. Jag vill aldrig nedvärdera någon för sin tro, och har jag någonsin gjort det så tar jag tillbaka det.Men! Jag vet att jag kan säga nedvärderande saker om att vara "relli" (=religiös). Till exempel när man har en relli frisyr eller en relli tröja. Men dessa kommentarer handlar aldrig om tron i sig, utan om alla dessa parenteser som kan finnas runt kristendomen. Välkammat hår, ourringad tröja, inte dricka, inte svära, inte sex före äktenskapet. Allt sånt är jag fett trött på! Folk som anser sig vara "bättre" kristna eftersom de uppfyller alla krav som någon (enligt mig inte Jesus) hittat på. Det är oerhört mycket snedblickar inom dagens unga kristna. Till exempel klädhysterin är ENORM. KLÄ DIG KRISTET - vad lamt. Den som klär sig mest relli är Dagens Kristen.

Man kan inte klä sig mer eller mindre kristet, man kan inte prata mer eller mindre kristet, man kan inte äta mer eller mindre kristet.

Enligt mig behöver man VERKLIGEN inte kunna SE på en människa om denne är kristen, för kristendom är inget ytligt.

Tro handlar bara om insida, aldrig om utsida.

without you it's a waste of time♥   ♥

sjuk tjej

Är rödkindad, rödögd och helt enkelt rödmosig. Förkyld! Ont i halsen! Feber!Måste ändå säga att vilken härlig bekräftelse man får av att ta febern. Siffrorna gör det okej att ligga kvar i sängen. Tänk vad skönt om det fanns liknande sätt att mäta förkylning på. Eller bara smärta!Skala 1-100. 100 = fet smärta.

100 - slita av kroppsdel
80 - föda barn
50 - mensvärk
30 - pungslag
20 - migrän
10 - huvudvärk

och så vidare...

ut och iväg

ÄNTLIGEN gick det att bifoga CV till jobbansökan!!! Sjukt nöjd nu.

Nästa anhalt i mitt liv är mitt rum, ska välja kläder till dagens shoppingrunda i -20 grader. Hehe...Förresten så har jag ett rött öga för jag fick något starkt i det innan. Känner därför att vi lägger mer fokus på håret än fejjan idag.

dag 03: i min handväska

Segt!
Jag har ju ingen purse. Använder endast skinnpung ju.Men i den finns iallafall följande...Gammalt tunnelbanekort från London, lånekort, körkort, danskt VISA, patientbricka och svenskt VISA.Samt 91 kronor i mynt. Gött det.
PS, mobil och läppsyl/lypsyl/läppbalsam/läppcerat har jag i jackficken.

fuck dator

Men herregUUUUUUUD. Detta med datorer kan ju driva en vansinnig på riktigt.

Nu har jag suttit flertalet timmar och kämpat i mitt anletes svett med CV och Personligt Brev (5 olika dessutom). MEN VARFÖR, jag frågar VARFÖR, vågar man ens hoppas på att dessa dokument ska kunna bifogas på den förhatliga sidan jobb.varnamo.se?!?!????? Såhär i efterhand inser man ju hur skrattretande naiv man var.

Hahaha. Varför skulle något lyckas?

julgran

Jag sitter i vårt finrum och skådar granen. Fin i år! Eller "ovanligt fin", som man alltid säger.

Förut var jag och Linnea i stan. Jag hade först möte med Unga Vuxna, sen solade vi, sen gick jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen. Kände mig som en riktigt loser när jag tog i det handtaget. Blev dessutom lite lustigt för jag blev anmäld till värsta jobbcoachingen trots att jag egentligen inte behöver det. Eller? Jag var ju bara tvungen att skriva in mig där för att kunna söka till Unga Vuxna. Jobb har jag ju redan för tillfället, har redan fått 2,5 veckors jobb i januari.

Men att sola solarium alltså. Hur satan kan man lukta så illa efteråt?! Är det gammal solariesvett som stinker? Luktar bajj iallafall.

Nu ska jag äta chokladbiten från min julkalender (eller kajuländet som vi säger i vår familj, pga Hannes bebisspråk), sen fortsätta med mina personliga brev.dag 02: min första kärlek

Jag var 4 år. Stod ensam ute i en rabatt med prästkragar. Det var maj. I min ena hand hade jag en prästkrage som jag drog bort kronblad ifrån.
Älskar
Älskar inte
Älskar
Älskar inte
Älskar
Så kom mamma.
Hon frågade vem det var jag tänke på.
Äh, du vet nog inte vem det är, sa jag.
Mamma gick vidare.
Jag stod kvar och såg efter henne. Sen ropade jag:
Det är Filip!

... Alltså en bebis som fötts några dagar tidigare. Jag hade aldrig träffat honom, men mitt fyraåriga hjärta undrade om han älskade mig.

dag 01: Presentera mig själv

18
hemmaboende
vikarierande förskolelärare
på jakt efter fast jobb
djurintresserad
litteraturintresserad
populärkulturintresserad
lång
blond
blåögd (bokstavligt talat, inte bildligt)
rättfram
ärlig
ibland lättirriterad men aldrig långsint
smålat
smart och rolig (krävs visst självförtroende men samtidigt självdistans att skriva de där två)
iklädd pyjamas trots att klockan är 15:16

riktigt trött på bloggen

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

Asså ÅH. Vad är det med mitt utseende elle...

Asså ÅH. Vad är det med mitt utseende eller min karisma som gör att jag är kvällens mest knuffade människa på Harrys?! Vartenda liten människotönt puttar mig så jag far som en trasig tumvante från och tillbaka. Tröttsamt i längden. Nu slog klockan 02 = hemfärd! MEN VAFAN?!? Nu var det en som sprätte iväg en tofs i min feja. Och en som slog i mitt knä. Herregud.


linnea är hemma
lizzzta

Vilken svordom använder du mest? Hehe vi i denna familj svär ju inte överdrivet mycket. Det är väl shit.
Äger du en iPod? Nej.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Har ingen väckarklocka, tuppen väcker mig! Heeh skoja, jag har mobilen med fem olika alarm som står på tider mellan typ 05:45 och 10:00.
Hur många resväskor äger du? Inte någon, här delar vi.
Använder du flip-flops? Inte för tillfället kanske, men varje år H&Ms sommarkatalog anländer så köper jag ett par.
Var köper du dina matvaror ifrån? Köper inte mina matvaror själv, men de som köper köper dem oftast hos Willy.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? VARA MED.
Vilken var den senaste filmen du såg? Tvingas tänka efter, ser inte mycket på film. Minns inte.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skulle få problem med det. Julklapp till Linnea.
Har någon någonsin kallat dig lat? Jaaaaaaaa.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nope.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Haha. The Celtic Circle. Sövande som få.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Coldplay. Alltid Coldplay. Sveriges dock är just nu Daniel Adams-Ray.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Eh berättat vet jag inte men man ruvar ju på en del julklappshemligheter.
Vad åt du till middag senast? Kebabpizza.
Använder du huvtröjor?
Kan du vissla? Of course my horse.
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma till slut efter att jag ringt henne 7 gånger.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergochdalbana.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Säkerligen.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0370
Tittade du på tecknat när du var liten? Enbart bolibompa isåfall, vi hade (har) inte övriga kanaler.
Hur många syskon har du? 3. En är bortadpoterad. Skötte sig inte...
Vilken film kan du alla replikerna till? Kejsarens Nya Stil. Har även kunnat Rasmus Nalle...
Äger du några band t-shirts? Ja.
När flög du senast? 25 november.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
Läser du för skojs skull? Varje dag. Stort intresse.
Pratar du några andra språk? Engelska, franska, danska.
Diskar du din egen disk? Dismaskin ju!
Har du gråtit offentligt? Ja. Men det är absolut ingen vana jag har.
Har du en stationär dator eller en laptop? Lappe.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Iallafall i mitt CV.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Tatuering.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Äh, bryr mig inte om sånt.
Kan du kasta macka? Mm fast bara med max 4 studs.
Har du någonsin varit på Jamaica? Bor där.
Vad har du med dig in på bion? För mycket godis, vatten och sällskap.
Vem var din favoritlärare och varför? Matte- och fysikläraren.
Vad har du för väder? -4 och snöstorm.
Har du en blogg? Nej, inte min stil.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? ...Matte.
Gillar du att flyga? Ganska neutral.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ibland 5 ibland 10.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? En del av dem. Inte majon dock.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, eller aa ibland kanske.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Haha. Nej...
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19. Fet ålder!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? OERHÖRT.
Tror du på liv på andra planeter? Ja.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Könlös! Odefinerbar liksom.
Vad var det senaste du åt? Smaskar lite för att minnas... Juste - kesomacka.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mammas grannbarn hette typ Anna Martin Ellen Niklas (=AMEN) och hon ville ha en unge vid namn Ellen. Linnea höll dock inte mpttet för det namnet, krävs en del av individen i fråga.
Gillar du senap? Skulle inte säga "gilla" men inte heller "ogilla". Jag tar det men jag slickar inte på det liksom.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Tomorrow is a start of something new." HAHAHA INTE!!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Vagt fomulerad fråga, ett "skulle" bör följas av ett "om". Men aa, kanske det.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Aslamt att säga typ Neytiri från Avatar eftersom hon kombar både mjukt och tufft.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nejje.
Skulle du säga att du är trendig? Så sjukt!
Äger du en digitalkamera? Ja.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Katherine Heigl och Cleménce Poesy.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Svårt att gråta till böcker! Men Genom dina ögon tror jag att jag fällde en tår till.
Tycker du att du är attraktiv? Det där är ju både upp pch ner så att säga.
Vad är du allergisk mot? Pollen och getingar.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? .........Nej.

håret mitt

Slogs av en fundering.VAD VAD VAD MEN SÄG VAD DÅ HALLÅ VAAAAD?! skriker ni som en galen gosskör.

MEN GUD COOL DOWN CHILL! halvropar jag och viftar med händerna.

Jag undrar bara hur i helvete det kan finnas hår på mitt huvud? De här sista dagarna har varit extrrrrrema. Hittar hårstrån överallt hela tiden. På kläder, på golv, i stolar, på matbord, i böcker. På jobbet idag hängde ett hårstrå från en leksak och jag ba HEHE det är nog mitt.

Äckligt kanske ni tycker. Men hittar ni ett lovar jag att det är rent.

du är blott en blek lanterna

Om 20 min ska jag åka med männen i familjen för att julhandla. Är en aning stressad! Vet inte vad jag ska ha på mig... Fast nu vet jag. Bestämde mig samtidigt som jag skrev ordet "vad".


Då återstår bara att klä på sig och att göra en matsäck till Hannes....?!?!
Pappa gav order om det. På grund av att vi ska hämta Hannes direkt från skolan. Jag ba herregud.

Har förresten haft en riktigt bra jobbdag idag. Igår, idag och imorgon befann/befinner jag mig på Hångers egna förskola och det är nog där jag trivs bäst. Kul!

hästarPlus jacka, termobyxor, vantar, långkalsonger, snökängor. Ändå ganska kallt.

Men sjukt värt! Insåg när jag kom dit hur mycket jag saknat allt det där. Gruppen, hästarna, ridningen och så vidare. Ser fram emot nästa termin så stÖRT.

PS, den där sista bilden, asså det är bara ett underlinne! Vet att det är sjukt fult. Skulle aldrig få för mig att ha enbart det. Tvekar till och med på den bilden bara för att det är så himla fult. Dessutom är det en bild på en grön drake på ryggen?!
Har fått det som premie från Veckorevyn...

ta mitt skimmer för jag brinner

Herregud vad mycket livesändningar det är överallt. Jag blir skitstressad. Vill se allt. Älskar live.

18:20 (NU!) matlagning med Hanapee
19:00 matlagning med Cimon och Michaela
dygnet runt sändingar från Musikhjälpen

Men den som gapar efter mycket mister oftast hela stycket - jag kan inte se någonting. För jag jobbade förut och snart ska jag köra in till stan för att låna böcker och hälsa på min gamla ridgrupp. Ska även signa upp mig för ridlektioner nästa termin. Saknar det så mycket att jag lipar ibland... Hehe.


herr ola

Sitter och kollar på Musikhjälpen där de har auktion på skänkta saker.

Till exempel tazzel-kit från Maria Montazami. Högsta bud ligger på 1125 kronor.

Ett annat exempel är sneakers från Ola. Högsta bud ligger på 1 krona.typiskt

Såhär ser en bra dotter ut:Idag har jag diskat och städat och lagat mat helt på eget bevåg. Maten är visserligen inte färdig ännu, ty den är i ugnen. Men den är planerad att vara klar 17:40 då mamma kommer hem.

... Eller skulle ha kommit hem om jag inte fått sms av henne nu där det står att hon blir sen på grund av personalsamtal.


ÅÅH!

måndag

Idag väckte pappa mig 06:45.
- Kom nu så ska vi ha Luciamys.
- NEEJ.
- Men... Jag har ju planerat om hela min jobbdag för detta.

Så jag fick snällt gå upp för att delta i familjens Luciamys.


Sen gick jag och la mig igen, såklart.

Nu sitter jag i köket och funderar på vad dagen har i sitt sköte.

...Eller va? USCH. Det är ett av de värsta uttrycken jag vet. Hur kan någon vara seriös och säga det?!?!!!

HAHA

Sagt angående tinnitus: Många lider i det tysta.

dataspel

Igår lärde jag mig ett nytt fusk på the Sims. Och nu är allt så underbart lätt att spela. Och jag är _beroende_. När jag väl slutar spela för att gå på toa så, på riktigt, tänker jag att jag ska trycka på 3 för att snabbspola tiden.

...Herregud.

typiskt

Vet ni vad som hände idag, för andra gången i mitt liv?

Jag fick en kattklo i hålet i örat!! Alltså öronhängeshålet. Hur stor är den chansen egentligen?
Iallafall så har jag ett inflammerat öra nu...

julpyntHärligt initiativ av Hånger.

help mig

Livets stora gåtor.

"När vatten fryser till is utvidgas det ju, hur stark är den kraften? Mätt i Newton."

Hoppas på svar från närmsta fysiker.

nu är det lörre igen

Lördag igen! Dags att ta på sig finkläder och glatt humör! ...Och efter detta festliga inlägg så ska jag nog ta mig några Sims-timmar.

daniel och räven och lite älgen

Här sitter jag med min chokladkalender och känner hur mycket Dagen Efter det är. Inte för att jag är bakis, jag körde dit ju! Bara Dagen Efter en happening.Förresten, det där med räven igår, det var lite lustigt.

Jag körde mellan Värnamo och Hånger, klockisen var ca 00:45 och jag var rejält trött. Grusig i ögonen liksom. Tänkte att om det så står en älg mitt på vägen så ser jag inte den. Nästa sekund blinkar det till 100 meter bort och jag tvärbromsar.

Det var ett mikroskopiskt rävöga på en mikroskopisk räv.

Jag hade nog sett en älg...

dagens ord: starstruckedJust hemkommen ifrån detta.

Vid sånnahär tillfällen så önskar jag att jag vore tuffare. Att man var en sån som var med om bra grejer och sen gick vidare i livet mot nästa bra grej. Men nej. Jag är en blödlg och mesig töntjävel som är totally ruined efter detta. Förstår inte hur jag ska gå vidare. Hur det ska kännas meningsfullt att leva vardagen.

Det är som om jag inte har något skal. Jag blir uppäten av det som händer. Vid slutet kastas jag ut söndertuggad och slafsig. Stapplar iväg med stirrig, psykadelisk blick.
Förresten kan man ju undra varför bilden på oss ser ut så. Jo, det var ju lite roligt att han var så kort jämfört med mig. Så jag står på tå och han knäar. Detta var den oseriösa bilden. De seriösa var jag för ful på. Svårt att prestera vid dessa lägen alltså. Man ska le, hålla ögonen öppna, ha vita tänder, sträcka på sig och så vidare. Samtidigt som MAN HAR DANIEL ADAMS-RAYS ARM RUNT NACKEN.

Det går ju ba inte.

När jag körde hem mötte jag en räv. Det var också coolt.

skit

Jaha, jag ska jobba på julfest idag. Då bör man ju inte ha håret nere. Särskilt inte jag som tappar 40 cm långa hårstrån varje sekund. Så en tofs ja.

Men eeh... Dessa entakler på sidorna...

Sådär klädsamma!nära döden close to death

Höll just på att dö! Kvävas!
I vanliga fall när man har duschat så är det första man gör att öppna fönstret. Detta är dock ett takfönster. 30 cm snö ställer till det hela en aning.
Alltså: fucking bastu därinne. Höll på att kokas.

Blir stolt över mig själv när frukosten in...

Blir stolt över mig själv när frukosten intas på mindre än 8 minuter. Det kallas att prestera. Nu: hicka. Kvart över sju: jobb till sexton nollnoll.


hårt jobb

Katten ni vet... Linus... Han älskar snötunnlar.
Och jag... Hehe... Jag älskar ju honom.

Har byggt fyra enkeltunnlar och en Y-tunnel idag. Var genomsvätte när jag kom in.

att veta tidigt i livet

Följande konversation utspelades mellan mig och en femårig pöjk idag på jobbet:
Han - Jag gillar inte tjejer!!
Jag - Inte nu kanske, men sen kommer du göra det.
Han - NÄE! Jag ska gifta mig med en kille!
Jag - ... JAHA, ja det går ju också bra.
Han - Vi kan få barn ändå.
Jag - ... Mm...?

Hehe.

ånej
julklappZ

Hemma again efter arbetsdag och lite julshopping.Grytlappar till mamma! Och innan ni kommenterar det så:
1. Hon har önskat sig det
2. Hon ska få något annat ocksåMatskål till Linus!5 par kalsonger till pappa! Han ska också (troligen) få något annat.Detta är ingen julklapp såklart, hehe. Ingen vill ju ha en kartong! Men jag tänkte presentera familjen Lindahls favortikartong. För vi har ett skåp fullt med kartonger som används till paketinslagning, och detta är en av de kartongerna som alltid finns med under granen. Bra storlek och käck öppning!


stÖr mig

Kommentar: Nu har du ju haft en hel dag framför datorn, Ellen?

ASSÅ HUR IRRITERAD BLIR MAN INTE DÅ?!


ovärt!

Men AAAH. Nu har jag suttit med detta inlägg öppet i en halvtimme. Samma sak igår. Jag ba orka inteee atm. Har inget jag vill berätta om.

"Nu ska jag kolla på Vinterstudion"

AA fast ne

fredagsmussenI just lööööv chokladkalender.

Och Linnea - frukta ej. Ofcååz köpte vi en till dig också! Den ligger på din säng och gottar sig tills den sjuttonde.

För att få helgfeeling efter dagens två arbetstimmar lyssnar jag på denna låt:...Är det okej?

härjadHär är jag. Mitt ansikte. Var glada över att mitt ansikte finns, för idag trodde jag att jag skulle förlora det. Tänk er mig, ståendes på den skithöga pulkabacken utanför Forsheda F-6, agerandes pulkachef, FETT kallt om fejjan!

Det enda bestående problemet är den där blodutgjutelsen på det där området mellan läpp och näsa. Det slutar helt enkelt inte blöda.

men är det OK med mössa inomhus?

Då ska jag iväg på jobb igen. Klockan 13:15-17:00. Och jag har just genomgått en så fruktansvärd klädpanik att jag nästan lipade. Rev och slet i de stackars klädesplaggen.
Det slutade med en styck gravidklänning (dvs en tunika med plats för både gravidmage, snattargods, dåligt självförtroende) och ett linne som är så o-urringat som ett linne kan bli. Men det är väl passande antar jag. På ett fritids ska man väl inte klä sig "utmanande". 


Innan jag kör ska jag dammsuga. Jag har fått ny matta på mitt rum. En matta där man ser varje hårstrå jag har tappat och det typ kills me.

short message service

SMS-konversation.

Från: Ellen
Till: Hannes
Eftersom du fick choklad av mig, kan du hämta mig med fyrhjulingen då? kvart över fyra vid Björkbacka.

Från: Hannes
Till: Ellen
Nej snön är för djup, tyvär :(

Från: Ellen
Till: Hannes
Men stora vägen då?

Från: Hannes
Till: Ellen
Ok


Så efter att jag klivit av bussen kom en schysst kille och hämtade mig med sin fyrhjuling. Ingen hit att vara ute utan mössa när det är -11 dock, så smärtan i öronen förtog resans nöje en aning.

HAHA


RSS 2.0