no hope no love no glory no happy ending

   Näe, sorry. Vissa är visst så up-to-date att låten inte fanns ute på youtube än. Så det får bli en annan gång.

Agöken ha det bra.

this is the way you left me

   Ber verkligen om ursäkt för min försummelse. Men! Jag har kemiprov imorgon. Så det blir inget mer idag heller. Eller jo, kan länka en bra låt.

irritation irriterad irriALLT

   Idag är en skitdag. Vägen till bussen hindras av tre taggtrådsstängsel, alla även berikade med eltrådar. Mit på samma väg står även 1 styck ko med 1 st diande kalv som vägrar att flytta sig - får gå ut i höga gräset. Buss går 9 - jag börjar 10.20. Inleder med kemi och det är ingen favorit asså. Sen mat, pytt i panna är vidrigt. Matte sen. Slutar 13.30, buss går hem 14.10, kan inte ta buss för vi ska göra kollage. 14.20 - vi ska tydligen inte göra kollage och blir ARG för att ingen kunde meddela detta. 15.45 - buss går hem.
   Jävla dagjävel helt enkelt, ursäkta språket men förstå irritationen.
   Som finish på denne dag har vi kemiprov på torsdag så ajöss, jag ska begrava mig i plugg. Så glad.

katt


dramatic lemur

   Även detta.


dramatic chipmunk

   Detta är mitt enda roliga denna simpla dag.


mus

   Idag vaknade jag vid halv åtta av att någon prasslade och pillade och grejade. Denne någon befann sig inne i min vägg. Denne någon är troligen en mus.
   Därför sov jag i Linneas (tomma) säng från halv åtta till halv elva. Tack för det.

ilska ILSKA

   Idag skulle vi betala handpenning till studentresan. Detta sker i/på Värnamos enda resebyrå, Ticket. Följande scenario utspelar sig.
   Fanny betalar först - med kort.
Anställd - Jag ska säga det också att vid kortbetalning tar vi en avgift på 25 kronor.
   Tänker ok, tur att jag har kontanter.
   Sen blir det min tur, räcker fram sedelbunten som efterlämnade klena 127,50 på mitt konto.
Anställd - Vi tar inte kontanter.
   EEEH? Jag blev så VÄLDIGT arg. Vaddå ta avgift på 25 spänn och sen inte ha kontantbetalning?! ASSÅ JAG GAH. Blir PISSED bara jag tänker på det nu.

my very own BIG FIVE

   Ni vet att det finns något som heter the Big Five? Fem djur som man ska se om man är i Afrika; lejon, elefant, buffel, noshörning och leopard. Ja, jag googlade det. Iallafall så har jag länge haft min egna Big Five i åtanke. och tada! Här är den.


  
   Vi inleder med denne lille gycklare. Surikaten. Se så söt den är, de små armarna som hänger där, och blicken han har.   Sjöhästar! Skulle vilja ha ett akvarium med sjöhästar men de är tydligen nästan utrotade så. Kanske inte. IDag på fysiken lärde jag mig för övrigt att de rör sig sjukt sakta, för deras enda motor är de där små "fenorna" på ryggen. Fjunen, skulle jag nog säga.   En tvättbjörn här. Jag gillar ljudet de gör, deras pilliga händer, svansen, ansiktet och att de alltid ser jävligt fulla i sjutton ut.   En panda. En stekig panda.   En koala. Asså. Bara se på den. Hahaha.

move your body

   Jaha, sorry för dålig uppdatering men jag är väldigt less på datorn. Så sjukt seg, tar typ 10 min att starta och logga in.
   Idag har jag varit arg, förlåt alla som drabbats av detta.
   Nu är jag arg för jag har tagit spruta som gör att jag inte får röa på mig och vill verkligen göra just det, så känner mig en aning frustrerad.

i wanna take you away

   Asså, ni som har för vana att skolka. HUR lyckas ni med detta?! Idag har jag varit hemma för vi hade skoljoggen och typ en halvtimmes lektion, och denna dagen har varit så vanvettigt tråkig att jag vet inte vad. Jag vaknade återigen för att jag inte kunde sova mer liksom, hade dessutom ont i ryggen pga alltför långvarigt horisontalt läge. Och sen dess har det varit så sjuuukt tråkigt?! Jag har tex gått och plockat äpplen och gett till kor för att sysselsätta mig. Jag har lagat middag. Städat trots att det redan var städat.
   Tack och lov för ridlektionen ikväll och tack och lov för skolan.


give a little love

   Hannes skriker på mig om att jag ska förhöra honom på hans engelska nu. Och asså, det enda som är tråkigare än att förhöra någon på en läxa är att ha den själv. Tänkte bara säga det.

and i wasted every day

   Jag gillar Blondinbella. Inte så att jag följer hennes blogg 24/7 men jag gillar henne som person. Hon har just haft en frågestund och när man läser frågorna och hennes svar blir jag glad. Hon får så mycket skit från totalt anonyma personer, men kan ändå bemöta det på ett väldigt bra och moget sätt. Hon växer hela tiden tycker jag.
   En annan jag beundrar är Anna Anka. Inte för hennes åsikter (inte alls), utan för det faktum att hon har en åsikt. Det är vi många fler som borde skaffa oss.

   Japp. För övrigt så är jag uttråkad. Inatt vaknade jag för att jag inte var trött längre. Hur ofta händer det? Nej, inte så ofta. Och imorgon som jag skulle sova hela dagen eftersom jag är "ledig". Asså det är figy-loppet imon då och finns det en enda anledning till att jag ska delta? Nej NEJ, det gör det inte. Så imon är jag hemma. Och om jag inte kan sova och inte plugga, vad ska jag då göra? Svara mig på det tack.

in any other world

   Den 12 april inleddes årets badsäsong. Idag, den 19 september, avslutades den.
   Det var kallt idag.
   Är det något kul på tv ikväll kanske? Jaaaa, Freaky Friday. Haha, för en vecka sedan tittade jag på 13 snart 30 och det gör att det hela känns väldigt lamt. På tal om film så vill jag se Flickan som lekte med elden soon.

   Det var väl det, hej!

no love no glory

   Jag har nu bytt från tunna sommartäcket till det 30 cm höga duntäcket. Med höga menar jag fluffiga liksom. Iallafall så är min säng ett himmelrike.

jaho

   Tänkte ägna ett eget inlägg åt dagens viktigaste händelse, bokningen till Ayia Napa!
   Jag och Fanny gick in på ticket och bokade in oss och Louise på Melpo Antias (the place to be) sista rum. Detta känns så väldigt bra. Eftersom jag har som regel att inte använda smileysar eller överflödiga utroptecken här så känns min glädje lite torftig, men jag är skitglad! Det ska bli KUL!

   KUL!take a bow (inte rihanna, mika)


say goodbye, to the world you thought you lived in

   Nämen hej. Nu har jag kollat på Kändisdjungeln. Asså, programmet i sig suger ju men jag har ändå skrattat högt. Karl-Petter liksom, han är sjukt skön. Och Mikkey Dee, han är också kul.
   Nu ska jag kolla på Idol-avsnittet som jag missade i tisdags. Det är alles för idag.

   Kan även tillägga att jag cyklade över en mil innan. Thies of steel. Yes.

won't you remember the good?

   På sistone har jag undvikit att svara i telefonen. Det rör sig om hemtelefonen alltså, mobilen svarar jag i. Grejen är att varje gång det ringer här hemma så är det typ mormor och att prata med henne i telefon är död på riktigt. Det tar 10 min för henne att koppla att mamma inte är hemma osv. Eller så är det någon kompis till Hannes eller någon som vill ha tag på pappa som är ute i ladugården och tränar som man måste gå ut och skrika och hämta honom. Överhuvudtaget så är det aldrig till mig när det ringer på hemtelefonen. Det är alltid någon jobbig. Så jag svarar inte gärna.
   Tack för att ni har läst idag, trots att jag inte har skrivit förresten. Det är kul att se.

did you know that spotify-playlist follows you wherever you go? YES I DID

   Det må jag säga, att det här plugg1 går riktigt jävla dåligt. Kasst.
   Sen undrar jag om det är någon mer familj som har bunke med negerbollssmet stående i kylskåpet? En bunke som alla glatt går och gräver till sig en bit från? Jag vet inte det jag.

nu skrivs svensk idrottshistoria!

   Ni vet när det händer något extraordinärt inom sport? Som när spanska landslaget hade vunnit flest matcher på rad någonsin, eller som Usain Bolt och Michael Phelps, eller något såntdär. Då säger kommentatorerna väldigt ofta:
- Nu skrivs idrottshistoria! 
   Eller något liknande.
   Och vet ni?
   Jag skulle så förfärligt gärna vilja läsa de där historierna. Vart hittar man dem?

hej

   Imorgon har vi historiaprov och eftersom jag glömde öva igår och eftersom jag är en sådan studiemotiverad elev så säger vi adjö här.

Adjö!

ödets ironi

   Haha. Tog mitt förnuft till fånga och satte på radiosporten och nu har det varit halvlek i en halvtimme typ. Börjar väl snart. Börjar väl samtidigt som True Blood haha.

irritation

   Ok, med risk för att låta som en fjortistjej som vill vara cool och gilla fotboll så måste jag säga att jag är arge nu. Varför kan Viasat inte sända den mest intressanta fotbollsmatchen på länge på sexan?! Nästintill alla vill se Inter - Barcelona ikväll, däribland jag. MEN icke. Icke att det kan fungera. Nån bra stremingtjänst finns det inte heller. Eller så är det fortfarande datron som laggar för vissa sidor funkar ju inte alls.
   Blir så störd.
   Försökte med en sida nu, fick väl troligen 89023457 virus på köpet.

argalappen.seHAHAHAHAHAHA


stay with me honey stay with me honey stay with me

   Lille datorn. Håller på att ladda ner två album, lyssnar på musik, har flera msn-fönster uppe och det hela blir TOO MUCH helt enkelt. Reslutat är att datorn laggar som om den vore besatt. Skitjobbigt.
   Jag är väldigt shoppingsugen. Har länge (länge som i år) letat efter ett par riktigt bleka jeans men aldrig hittat okej par. Men i den nya H&M-katalogen som kom igår fanns det ett par jeanstights i kanske rätt färg. Så jag kanske ska införskaffa dessa? 
   Said and done, beställde grejer från H&M nu.


god made me jesus saved me

   En av de värsta lukterna jag vet är gummi. När man har hållt i en ballong, asså jag kan spy av lukten. Eller nu, när vi har haft genteknik och då haft gummihandskar på oss, jag har tvättat händerna fyra gånger och känner fortfarande gummilukt från tangentbordet upp till näsan.
   Nu är det matdags.

vi sess

jaja

   Jaha, hemma från veckans ridlektion. Någon står i duschen vilket jag inte greppar, jag har duschat samma tid varje tisdag i typ... JÄTTEmånga ÅR nu. Ändå är duschen upptagen just nu.
   Ida skulle jag rida en ny häst, men det visade sig att detta sto hade pms så jag fick byta. Ja, det är sant. Hästen hade pms och var jävligt tjurig helt enkelt. Så jag fick en annan (Welsa) som gav mig sjukt extremkramp i vänster ringfinger, asså det var en enorm smärta, kändes som fraktur typ. Iallafall så gick lektionen bra, är väldigt nöjd.

   Nu kom Linnea ut halvnaken så ska kila.

i'll get up with you

  

   Den här synen möts man av varje gång man loggar in på blogg.se, varje gång har denna siffra passerat tvåtusen-strecket. Ställer mig frågan: Hur realistiskt är detta egentligen? Inte så jätte va? Va?
   Nej. Det är nog bluff. Ljug.


let me be the one to hold you   Första gången jag hörde den här låten var i hemkunskapssalen i nian. Det var jag, Moa och tio killar där inne. Alla testosteronstinna och larviga. Men så kommer den här låten, och så kommer refrängen. OCh plötsligt har männen förvandlats till en samstämd gosskör. Refrängen liksom, alla kunde den och alla sjöng med.
   Det var tufft.


it's a free world

   Papa undrar om man kan blanda ris i sås? Och om det vore gott att ha falukorv i ugnen?
   Nej, snälla, vanlig mat. Bara gör det, det är okej.


darling, go home

   Idag på hemköp bevittnade jag en sjukt töntig kille. För det första hade en fruktansvärt ljus och mjuk röst, som om han hade en bubbla i halsen liksom. Som om han aldrig skulle kunna bli arg för rösten skulle ej palla det. Sak nummer två med den här killen var att han hade en kundvagn, i denna låg två liter fanta, 1 kg toblerone och 2 kg mjöl. Jaha. Speciellt.
   Iallafall så stod han framför mig i kön, ochframför oss stod en gammal kvinna med en tung och överbelastad korg som hon hade tråcklat upp på den där bänken innan rullbandet. Lite kämpigt för gammal kvinna kan tänkas. Kan särskilt tänkas av mjukiskille som sträcker sig fram för att hålla i hennes korg. Men vill gammal kvinna ha hjälp? NEJ! Mjukiskille får blick som om han är våldtäktsman! Genast börjar han pipa fram ursäkter men gammal kvinna vill inte lyssna, hon lassar istället energiskt upp varor på rullbandet. Bland annat en städmopp. Nämnda städmopp river sedan ner framsidan till nicorette-lådan. "Det gör inget" säger gammal kvinna som om hon bestämde i affären. Mjukiskillen i sin tur börjar laga lådan, men misslyckas. "Jag kan ta den här istället" säger trött kassörska och sträcker sig efter framsidan. "Asså, den var sönder från början här!" förklarar mjukiskille upprört, han har INTE gjort fel!
   Trött kassörsa vill gå hem.
   Jag vill gå hem.
   Gammal kvinna vill ha en snus.
   Mjukiskille vill att alla ska älska honom och tycka han är skitschysst.
   Alla hatar mjukiskillen.

i feel as if i'm wasted

   Var ute och lekte med katten i trädgården, det slutade med blodvite på fyra ställen. Ett av dem i hålfoten, det fick jag dessutom rensa med en pincett för det var massa gräs i. Smått otrevligt.
   Förresten är det okej att leka med en katt, det är inte så töntigt som det låter. Det är askul.
   Asså idag har jag två gånger haft extrema kramper i magen, eller typ precis bredvid höftbenet, där man kan tänkas ha mensvärk men nu var det dock inte det. Iallafall så gjorde det skitont, trodde att det var blindtarmen som inte pallade trycket eller något sånt. På riktigt så gjorde det så ont. Men sen gick det över. Det jag ville säga var att jag nur har nästan lika ont på andra sidan! Vad händer? Min kropp är besatt?

it's gonna be the one   Vet inte varför det känns lamt att uppskatta Måns Zelmerlöw, så jag gör inte det nu. Det här är skitbra på riktigt.

superdaddy

   STOR RUBRIK på tv4:s text-tv.
   SÅ VAR MICHAEL JACKSON SOM PAPPA.
   En vän till Michael Jackson avslöjar hur popikonen var som pappa:
   "På kvällarna brukade de sätta på en dvd."
   Eh jaha. Men? Eller okej. Jaha. Det var som fan helt enkelt.

lisöteeezZkissekatt

   Ska gå och förbereda en strikt kontorsoutfit till imorgon, vi ska ta kort med elevrådet då.


big girls you are beautiful

   Idag var det tävling i matsalen. Inte springtävling eller klunka mjölk-tävling eller något sånt, utan Vem kan ta flest Nuggets? Hur cool kan man vara? Hur långt över gränsen på cirka fem vågar man gå? Vågar säga att vissa tog över 10. Sååå coolt.
  

little bit of love

   Nope. No news på mobilen. Kör på ett låttips då för att få igång inspirationen.


why don't you like me why don't you like me why don't you like yourself?

   Jaha hejhej.
   Vad hände nu? Jag hade ju så väldigt mycket att skriva om innan idag, nu har jag ingenting alls. Min fot somnade i bussen, höll på att trilla nerför busstrappan. Det var väl nästan allt jag hade att säga. Tänkte lägga in en bild också men har inte mobilen här så det funkar inte. Får väl hämta den då, det kanske har hänt nåt kul där.

livin for music livin in a dance

   Asså igår i Gnosjö, det var ganska kasst. 80 spänn för ingenting, dessutom kostade en festis 10 kronor! Verkligen inte okej. Éfter det misslyckade besöket i Gnosjö åkte vi mot Värnamo igen, eller nej, vi råkade åka till Åsenhöga först. Väl i Värnamo efter en omväg på 14 km åkte vi till McDo, där fick jag en gratis glass eftersom Klas Klättermus glömde dra mitt csn-kort. Det var välkommet. Hemma vid halv ett.
   Kvart i tre ringde min mobil, fast var ej medveten om detta stängde av den i sömnen eller nåt, trodde det var alarmet. Sen ringde det igen och då fattade jag att det ringde. Det var Linnea som var utelåst så jag fick gå ner och öppna till henne. Några timmar senare fick jag gå upp igen och öppna min egna dörr till katten. Gick upp vid halv tolv och kollade på Idol. Sen var det nu typ.
   Och vad händer idag? Blir det nåt projektarbete eller?

you gave me a weak heart and god gave me soul

   Jaha, då far vi mot Gnosjö. Situationen här hemma har urartat från kris till landsflykt.
hejpåer

because all you ever did was wrong

   Hej. Har övningskört i flera timar idag. Flera mil också. Förbi Smålandstenar några mil, sen mot Andestorp och Gnosjö. Nytt hastighetsrekord på 100 km/h. Har även kört på rallygrusväg. 
   Det var kul att köra så dagen hade ju kunnat bli skitbra. Men sen blev jag förbannad på mamma och pappa så allt förstördes. Vt inte om jag kan göra något åt det egentligen men snart håller det inte längre, jag är så less på detta. Allt jag tycker är tvärtemot vad de tycker och i det sammanhanget spelar det inte speciellt stor roll vad jag tycker. Därför får jag alltid alltid böja mig och jag är så trött på det.
   Vill bara flytta. Ta en paus från familjelivet här hemma.

stay tuned   Lägger nu ut en fejkad sovbild för att påminnas om hur sjukt gött det ska bli att sova i sängen och inte i skogen. Projektarbetet blev alltså ändrat i sista stund idag på grund av sjukdomar, bristande ork och köld. Lite ändringar som sagt, men egentligen samma grundtanke. Blir dock inget svoande i skog, ingen svält i skog med mera. Iallafall. Skönt att sova i sängen, jätteskönt.
   Det kryper en miniminifluga på skärmen, har gjort så i någon timme nu. Det får mig att tänka på att jag idag har fått en fluga i vardera öga, en i munnen och en fluga har även flugit in i mitt äpple, kraschat och kolat vippen. Mycket flugor idag alltså, inte så fräscht kanske. Obs, alla var sånadär skitsmå flugor, typ stora knott.

it's so easy loving you


pretty soon we won't have anything   Dagens hjärta går till Kajsa, för att hon plötsligt tvärbromsade framför mig när jag väntade på bussen så jag fick skjuts till skolan.
   Dagens andra hjärta går till Nikolina för att hon gav mig två äpplen från hennes trädgård och det var minst sagt elitäpplen, sjukt goda!   Sen vill jag meddela att när man kör ner för en backe och sitter såhär, då är livet bra fint.

lyssna på john ME, gör det bara

 


BellaLinusKan se i blicken att han kommer bli en stor jägare och livsnjutare.

now lets have some fun

   Hejje. Har inget särskilt på hjärtat just nu. Ska cykla en runda. Det är alles.

love is my drug is my medicin

   Har varit på sånghumör den här veckan, 3 av fyra gånger är det just denna sång som sjungits. Bra är den. Och lätt text så att jag kan den. 


sucking too hard on your lollipop or love's gonne get you downBella firar Idols premiärvecka med ett Kishti Tomita-märke.

att han står stilla som en våldtäktsman

Hej är lite stressy för Idol börjar om 4 min. Sammanfattning då,
- Hade det fetaste skrattanfallet idag på fysiken, kramp i magen extreme edition och skvalande tårar.
- NV07A tog ett gemensamt beslut med resultatet att vi slutade en och en halv timme tidigare.

Äsch, det börjar ju typ nu. Asbra dag iallafall! Sen kommer Anna för en Twilightkväll.

ses sen antenn
om en stund hund

he tried to work it out, but that was hard 'cus she's an astronaut

   Det börjar bli stressigt att gå in på internet nu, för jag har så många bloggar att följa. Som jag verkligen vill läsa liksom. Men hinner inte.
   Här är några dåe,
http://amandaco.devote.se/ 
http://schulmania.blogspot.com/
http://blogg.aftonbladet.se/fotbollsfrun
http://blogg.stureplan.se/rebecca/
   Det är dessa och flera till. Verkligen jobbigt... Hm.

det om det

   Två av tre gånger när jag har satt på radion idag så har Halo spelats. Hur sjukt är inte det? Den låten är ju inte ens populär längre. Eller tydligen är den ju det men jag trodde inte det, inte så iallafall.
   Nu har jag för övrigt endast ett avsnitt kvar av Sex and the City, känns lite sorgset allt. Film 2 kommer den 28 maj, men det är ju snart enligt Louise.

känslor   Här är ett sjukt fint pianostycke. På riktigt så är det asså... Underbart. Kommentarerna till den här låten på youtube är fyllda med kärleksförklaringar och vissa kommentarer finns det även med stolta förklaringar om hur tårar frambringades. Tårar, ett tecken på att den här låten verkligen betyder något för personen. Vi som inte grät kände inte lika mycket.
   När är det egentligen bra att gråta? Till musik iallafall. Till böcker. Till filmer kan väl kännas sådär, men ändå okej. Och med bra menar jag att det är passande på något sätt, det ger ett bra budskap att en viss person grät till en viss sak.
   Men om man säger att man grät sönder sig när pojkvännen gjorde slut? Om man har kvar hjärtat och hans namn på sin msn skitlänge? Det är inte okej.
   Varför är det så? Ibland är känslor okej ibland är de skitbra och ibland är de åthelvete fel, pinsamma och patetiska. Kärlek är väl ändå det finaste som finns, man borde vara så stolt över att vara kär. Istället döljer man det in i det sista, för att plötsligt få explodera då man vet att kärleken är besvarad. Eller så döljer man den inom sig tills man lyckas kväva den. Samma sak som när pojkvännen gör slut, genast måste man skynda sig att samla in alla bevis på att man har varit, fortfarande är kär.
   Som Chris Martin och Coldplay säger.

   if you love me
   won't you let me know? 

mmmjapp

   Aloha. Varför har jag två myggbettsliknande saker under vänster öga såhär lagom till mitt allra sista skolfoto? Det är väl inte okej.
   Idag har vi planerat "klart" projektarbetet och ordet klart är inom " därför att jag tvekar på hur detta kommer sluta. Om någon eld kommer brinna, om något vatten kommer renas och drickas och framförallt, om någon så kallad mat kommer ätas.
   Jag, Louise och Fanny ska alltså tillbringa en helg i skogens mörker, utan egen mat, eget vatten eller något tältaktigt att sova i. Vi har idag hämtat info om hur vi ska göra allt detta. Men jag kan väl känna att begreppen "kotte från tall" och "rot från vass" inte känns så väldigt delikat.
   Nåväl.
   Ska ta med hunden ut på powerwalk nu, agöken.

http://www.youtube.com/watch?v=72HsHfhxiUg&feature=related

   Sitter här med brun badmössa aka hårfärg i håret och väntar på att klockan ska slå 20:50. Hannes blev lite avis när jag satt där och mamma geggade i håret. Han ville också ha ny färg! Men ingen vanlig dock, utan kanske... Gul? Eller... Vit? Efter han hade pseglat sig ett tag dök även förslaget rött upp. NEJ HANNES NEJ.

   Det slog mig innan att min allra värsta årstid är våren. På riktigt så hatar jag den. I februari mars där, när allt är så sjukt fult! Inget växer, allt är bara blekt och äckligt, räkna även in alla männsikor på det bleka. Kallt är det också. Näe, jag gillar ej våren.

   Se! Tre minuter kvar till sköljning - hejdå.

den här dagen är en skitdag

   Jag är väldigt äcklig idag.
   Väntar på att mamma ska vilja färga mitt hår därför kan jag inte tvätta det, så går runt här med stripigt hår och solkiga kläder dessutom har jag allergi i ett öga så det är helt rött och rinnigt. Skitjobbigt. Blev iallafall klar med bildarbetet idag, det enda roliga i mitt värdelösa liv.
   För idag har det varit värdelöst på riktigt.

ajöss

nej stopp

   Just nu hör jag opera, Simpsons och Coldplay. Det luktar av någon anledning kattbajs här. Blir varmare och varmare känns som om en urlackning är på väg.

spelar hellre schack

   Nämen hjälp. Det går ej att förstå nivån min uttråkelse ligger på. Jag har gjort allt jag kan göra. Har nog inte svinis dock men är förkyld så orkar ingenting. Dessutom har jag fått ryggskott sex gånger idag.

jahaja

   Hm. Håller på att bli sjuk. Ajdå.
   Ska det bli svinis eller?

en favvis från youtube


i'm living on my knees

   Det första jag såg idag när jag kom till skolan var en pågående tv-intervju. Det andra jag såg var en representant från SR. Mm.
   Innan skulle jag göra världens enklaste bakverk. Mikrokola, häll i grejer, blanda, satt i mikron, klart. Jag misslyckades totalt. Resultat: en grynig klump med brun vätska runtom.

spökskolan

   Vi är ju som sagt riksnyhet idag. Finnvedens Gymnasium på aftonbladet.se COOL GREJ. Men asså, den här bilden? För det första är den tagen mitt i natten, för det andra, vad är det för ljus? Helt grönt, känns haunted! Spökskolan där alla får svinis och vi kommer dö hela bunten. På riktigt.

  


vi är riksnyhet

   WOW. COOLT.
   Skolan är med i Rapports huvudsändning! Var tionde elev är sjuk! Haha, och 3 av 4 av dem var på mejeriet...

   Så, ska snart åka till nämnda skola. Ska bara lyssna lite på True Blood-låten lite.

låttips

   Jag har ett ämne till men har ont i fingrarna för att jag har spretat för mycket. Så ska gå en promenad med hunden och sen blir det Historiaplugg och en vyteckning av en byggnad i snedperspektiv. Det är sant.

   Ska bara tipsa om den här låten, den är sjukt speciell men GRYM. Det är alltså soundtracket till True Blood.
 
 
   Och det är sjukt bra. Ger mig en känsla. Verkligen.

tappade tråden lite

   Jag tänkte skriva ett inlägg om varför mjäll egentligen är så äckligt? Torr hud liksom. Och sen tänkte jag tänka efter och komma på att jag tycker att torra armbågar är bland det värsta som finns. En torr armbåge som stryker mot armen på dansgolvet ger mig ångest. Är beroende av handkräm och fuktkräm efter dusch.
   Men sen läste jag på Wikipedia om mjäll och... Asså det var ganska äckligt. Är ganska äckligt.

   Så äsch.

du är dum nej du nej du mammmaaaaaaa

   Jag undrar när föräldrar inser att syskon bråkar?
   På mig och Hannes skiljer det 7 år, ändå bråkar vi. Om vad? frågar folk. Om ingenting, vi är syskon! Min fråga är hur det kan komma sig att en förälder inte vet om detta?
   Och hur kan man på riktigt säga till någon under ett bråk att "jag förstår inte vad du håller på med, du är snart 18!" SO?! Skitungen är min bror, han har genom sin födsel i denna familj begåvats med egenskapen att göra mig förbannad. Likadant som jag gör han förbannad och jag gör Linnea förbannad och hon för mig förbannad och Carl-Philip gör Victoria förbannad.
   Och jag fattar inte hur en förälder inte kan veta om detta? Varför den tjatar om att syskon inte ska bråka? Det löööööser sig, vi ska bråka, vi är syskon!

vi kallar den Åsabacken

   Här i Hånger där jag bor finns en dörrfabrik som heter Snickar-Per, på Snickar-Per brinner det flera gånger om året. Men det är inte Snickar-Per som är stommen i detta inlägg utan vad som finns på Snickar-Pers baksida.
   Den allra största, fetaste pulkabacken du kan tänka dig. Så var det iallafall när man var liten, svettig unge i termobyxor och dunjacka. Tänkte berätta om ett minne från den här backen. Inte om det när jag flög 8 meter med en luftkudde, eller när vi rullade jointar med hushållspapper och torrt gräs utan om en annan grej.
   Vi var ett gäng som åkte i backen. Jag hade ett nytt tefat, någon hade en dubbelpulka, någon snowracer, vissa dödslängtare "ett plast", ingen hade dock stjärtlapp av förklarliga skäl (det är töntigt och det sprutar in snö innanför byxorna för instoppningen som mamma hjälpte en med hade åkt ur redan under första åket). Iallafall, vi hade trevligt där och så.
   På vägen till backen skymtar plötsligt en ensam figur, dragandes på en pulka modell -89 typ. Rosa, en gång röd, numer blekt. Vi kallar denne kille Frits. Frits kom där ensam, med en mycket oldfashion pulka i släp. Vi studerade alla Frits lite nyfiket, vad skulle han göra? Eller asså, han skulle ju åka det fattade vi också, men hur skulle det gå med denna pulkan? Frits påbörjade den mödosamma klättringen uppför backen, hela tiden tigandes. Äsch, tänkte vi, kommer aldrig att funka med en sådan pulka. Frits nådde toppen av backen, inte mellanavsatsen som vi åkte ifrån utan toppen, the top of the tops. Han placerade pulkan i rätt riktning, placerade sig i pulkan, fixade termobyxor och vantar. Sen åkte han.
   Och du store.
   Vilket åk.
   Den rosa pulkan följde det utsedda spåret spikrakt, det gick vansinnigt fort och Frits satt fruktansvärt stadigt. Pulkan klarade sig över branten, genom isen, över guppen och sen ut på det plana. Vilket åk.
   Frits reste sig, tog pulkasnöret och gick sin väg.
   Och där stod vi. Med O-munnar och X2000 åkredskap. Trodde vi.

   Kanske att minnet har förskönats genom åren, men jag lovar att allt inte är taget ur luften. Frits finns, pulkan fanns (finns?), Åket genomfördes.

hejsvejs

   Kära nån vilken skitdag. 8-15.30 det går inte längre?! Tre lektioner innan maten gör att klockan känns som om den är tre när den är elva. Och bevis i en halvtimme på en fysiklektion är inte okej, särskilt inte när man 1. inte fattar och 2. inte bryr sig.
   Dessutom pissregnade det när jag cyklade hem från bussen. Tog dock igen allt detta någorlunda genom att kolla på Sex and the City i 2 timmar.

   Det var det.

lights will guide you home

   Med tanke på att ni visst redan var ett gäng som varit här så kanske det är okej. För min del iallafall, min statisik kommer bli fortsatt stadig.
   Vill bara meddela de som hade bild med mig att jag snart är klar med kursen nu! Ska lämna in på fredag. Känn skuldkänslor, det var min uppsåt.
   Ska nu krubba och kolla på SATC sen på True Blood.

ajöss

ps rubriken är typ den finaste textraden som någonsin skrivits

blir arg, mycket arg

   Asså näe. Jag har tänkt så mycket på bloggen idag, idéer och sånt. Har tillochmed ett ämne sparat i sms-utkastet på min mobil! Men sen så strejkar datorn, tar typ 5 min att öppna ett nytt fönster så, som en ren protest och i brist på ork, så blir det ingenting idag.
   Fuck you datorn.

bon nuit eller kanske bonne nuit

   Goderafton. 
   Ligger i soffan och kollar på SATC samt krubbar knäckebröd med 0.5 cm tjockt lager skinka. Så sjukt gott. Mycket viktigt dock att det är flera skinkskivor som alla är mycket tunna, en enda 0.5 cm tjock skiva vore inte okej.
   Jag gillar facebooks sätt att ange tider. Ibland heter det "alldeles nyss", ibland "3 sekunder sedan", ibland "en stund sedan". Man undrar liksom när nyss var Och hur lång är en stund egentligen   Bifogar en mycket fin och nödvändig bild på lille Tusse som ligger här jämte. Den lille falukorven gör mig knäsvag så sööteZZ är han.

save the nighttime for your weeping

   Asså, det var något jag tänkte skriva. Vad var det?
   Jo juste, fick ett brev om mönstring idag. Dags för lämplighetstest. Ett år efter alla andra jag veeet. Iallafall, har funderat lite på detta med lumpen innan och tänkt att det kanske, kanske kan locka lite. Så just nu håller jag på med lämplighetstest då. Undrar varför man ska kryssa i om man är sängvätare? Kan förstå att man ska meddela om man har skador på leder och skelett och sånt, men sängvätare? Eller eksem? Så, är klar nu.
   Kul förresten att det var en artikel i tidningen idag om en tjej som blivit våldtagen under lumpen. Väl tajmat.

RSS 2.0