fuck låten

Jag är så jävla trött på Wavin Flag. Hannes spelar den hela tiden. Nu hör jag till och med hur han och hans kamrat sjunger med i den med sina små outvecklade pojkröster.
Nu ska jag riva ut hela min garderob och knöla ner den i en resväska. Sen packa ner fritidskläderna i en väska. Sen gå igenom varenda skrymsle och vrå och mitt rum och hela huset för att se vad mer som ska packas ner.
Nu spelas fucking Wavin Flag igen.

god made me, jesus saved me

Sitter på min säng och väntar på att Linnea ska bli klar på toan. Har knäppt upp min klänning på ryggen men sen orkade jag inte ta av den mer. Tänkte ge er en bild på en trött jag men på grund av klänningen såg det alltför horigt ut. Så det blir ingen bild till er.
Nu klickade det i hennes dörr. Jag ska gå till toan.
Nej, det var inget mer jag ville. Bara få några minuter att gå. Hejdå.

På väg hem från bio i Jönköping. Ince...

På väg hem från bio i Jönköping. Inception för jävla bra film alltså, maxad på alla sätt! Ute regnar det som vi aldrig ska få se solen igen (eller som i Forks), vindrutetorkarna går i ultrarapid. Denna tanke har jag kanske skrivit om innan, men iallafall. Första gången jag upplevde att snabbaste läget på vindrutetorkarna användes, då var jag cirka 14 år och trodde att världen snabbspolades. Seriöst.


Packade upp det sista från resväskan eft...

Packade upp det sista från resväskan efter Ayia Napa. I den låg bland annat resterna av VIP-kortet till barrundan, så jag hakade bort kortet från multifästet (med mobilhake, nyckelring, kabinhake och kapsylöppnare) och gav detta multifäste till Hannes. Han spärrade upp ögonen och flämtade till ''Tack?!''. Lite senare ropade han på mig ''Dueh Ellen...? Vad är det här Vi Aj Pi?'' Jag svarade ''Det är ett sånt kort som jag fick i Ayia Napa för att få gratis drinkar och sånt.'' Han funderade en stund, sen ''Okej... Får jag det?''


PUH (inte nallen utan sucken)

Nu har jag packat sängkläder, handdukar, halvårsförbrukning av tandborstar och ipren och sånt, böcker, skor, ridhjälm och säkerhetsväst. En hockeytrunk är fylld, en extremt stor shoppingkasse med dragkedja är nästan full. Visakortet är kirrat, EU-kortet likaså, kopian på min journal angående getingvaccineringen ligger här bredvid.
Det som återstår är att packa kläder, necessär och jackor.
Och att ta farväl av de sista.
.

wild horses

Jaha? Nu är det jag som är klar och väntar på mamma. Bla bla.

pelle plutt plutt plutt tog ett skutt skutt skutt över ån ån ån tappa tån tån tån

Idag är en historisk dag för jag fick fyra brev på posten! Ett från Swedbank, ett från Nordea och två från Försäkringskassan. Så viktig man känner sig plötsligt.
Mamma gav mig onda ögat nu, måste tydligen klä på mig genast för vi ska åka in till staden.
hej

hej nördar

Här sitter datanördarna vid varsin dator och spelar the Sims. För Hannes är det första gången. Han har möblerat det där huset i två timmar nu. Själv var jag tvungen att dränka en unge innan för att det var så stressigt. Som tack blev mamman gravid igen så nu spelar jag med en bebis, ett barn och en tonåring. Plus två föräldrar plus två katter. Är lika med så sjukt stressigt. Både mamman och pappan har fått prata med terapeut för att de var så deprimerade. Tonåringen lär väl också få göra det snart för hon har blivit kär i ett butiksbiträde.
Ja. Ni kanske märker att the Sims ligger mig varmt om hjärtat.
.
.
Ellen - När duschade du sist?
Hannes - Jag vet inte.

trött som få

Fastnade framför Photoshop och blev plötsligt klubbad av trötthet. Orkar inte ta ut linser och så vidare.
Förresten, ni som redan har varit inne och läst sen klockan slog 00 - ni är ett riktigt järngäng alltså. Tack ska ni ha.

Kort men effektfull update: Jag har så jäv...

Kort men effektfull update: Jag har så jävla mot i huvudet att jag inte ens kan sova. Är det ute med mig?


Hannes kom just hem efter en dag på Ölan...

Hannes kom just hem efter en dag på Ölands djurpark. Han sätter sig hos oss i soffan och klappar katten. Plötsligt drabbar den oss som en ångvält, den fräter upp våra näsor, söker sig in till våra lungor och spärrar upp våra ögon. Lukten - stanken - av fotsvett.


väck inte den björn (tiger? lejon?) som sover

Mamma har väckt ett sovande intresse för ljud. Hon har just kopplat in mina högtalare till TV:n. Introt till en film hörs i Hela huset.
Nu ska vi äta chokladfondue heeeeeh

mr Kalvarsson aka professor Bajs

Nu när jag ändå är aktiv på att print screena så kör vi en till:
.
.
Haha. Alla vi som känner denne gosse vet att det tidsintervallet inte är någon överdrift.

hehe

Följ min blogg med bloglovin
Okej, det där skäms jag över. Men nu blev det så att jag gjorde så ändå så hejdå.

måste klaga

AAH. Något har hänt med min blogg.se-sida. Varför är den så sjukt liten att man knappt ser texten?! Hjälp mig med det NU.
Jag är skittrött. Har ont i magen och huvudet. Tittar åt vänster och ser vinterkängor, gummistövlar, ridskor, gympaskor, vardagsskor, ridhjälm, säkerthetsväst, badlakan, lakan, KLÄDER och bla bla bla . Allt ska packas ner. Allt ska packas ner utav mig. Oh my fucking god vad jobbigt.
Idag var jag i stan och köpte saker som linsvätska för ett halvår, Ipren för ett halvår, tandborstar och så vidare.

jobbigT

Hm. Råkade just adoptera en unge på the Sims. Katastrof. Allt blir skitstressigt. Hinner inte med tre barn!
Ska sova nu.

syskonskaran

Hannes känner ni ju alla till. Han har börjat spela tennis. Han har spelat en gång med en kompis och nu ska han köpa ett racket (vafan heter det inte rack för?). Vi sa att han kan ju ta Linneas för hon har ju ett som ligger i sin garderob sen hon spelade tennis. Linnea sa dock att det var ganska tungt att slå med. Hannes log segervisst och gick för att hämta racketet (eh? heter det så?). Han var borta ett tag, sen kom han ner till oss andra igen.
"Asså Linnea, detta är inte alls tungt att slå med?"
Han svingade lite fram och tillbaka.
"Det är inte alls stort heller. Vi spelade med såhär stora. Så det kan inte vara tyngre."
Linnea såg ut såhär -.- sen försökte vi förklara för Hannes att det är skillnad från racket till racket. Men nej, onej. Hannes spelar ju tennis. Han ÄGER på tennis. Allt vi sa var bara nonsens, han är ju tennisgurun.
Så var det ju den där golftävlingen igår. Hannes kollade en stund. Sen när vi spelade badminton på kvällen så kom nästa kommentar.
"Tycker inte du att Richard är lik Söderling?"
Här går det runt i mitt huvud. Richard? Vilken Richard? Eh...
"Nääe jag vet inte... Eller vilken Richard?"
Nu såg Hannes ut såhär -.-
"Asså Richard som spelar golf. Och Söderling spelar tennis."
Nu såg jag ut såhär -.-

Haha, mamma vågade sig in på Linneas rum...

Haha, mamma vågade sig in på Linneas rum för att vattna en blomma. Hon kommer snabbt ut igen, skakar på huvudet och säger ''Vilket råtthål!''. Pappa är inne hos Hannes där han tvingas prova TV-spel. Pappa är dock en aning stressad för han och mamma ska spela golf om en timme, därför hör jag honom plötsligt utbrista ''Nej Hannes! Inte mer nu, jag måste ju bajsa och välja kläder!''


back on track

Så, nu har jag haft min lilla dipp. Den gick över när jag gick in på min värdfamiljs hemsida och kollade på fölen. http://quarter-horse.dk kan ni kolla om ni vill, det är mitt nya hem. HEHE konstigt!
Här är er tavla förresten! Så att jag alltid kan kolla på er och sakna er...
.
.
gonattkyss

late show with EL

Hhehehej.
Åh jag drömde om Danmark inatt och nu har jag en konstig känsla i magen. Så jag kan inte skriva mer om det märker jag nu, känns alltför dåligt.
Så därför till något roligare, igår när jag hämtade Linnea mfl så åkte vi såklart till Hamburger Hill innan hemfärden. Jag tog en genväg dit, därför fälldes kommentaren "du kör åt fel håll". Linnea säger då: "Nej, det är din hjärna som är upp och ner!".

spända ljud från annat rum

Ifrån TV-rummet hörs:
- OJ! OJ!
- MH!
- 62 mm regn!
- HAN TOPPAR DEN!
Japp. Det handlar alltså om golf såklart, mor och fars nya superintresse. Scandinavian Masters på TV och de är fullkomligt bänkade. I fredags åt de middag framför TV:n.
Jobbigt då att golf är bland det tråkigaste jag vet (kan jämföras med ishockey och Formel 1), det blir en liten rubbning i familjekärnan på det viset.
Iallafall så ska jag installera the Sims på datorn nu. Sen ska jag "lana".

nattlig visdom

Är hemkommen från kvällens fylletaxikörning. Sätter på Grey's Anatomy och konstaterar att det är nog bara i det programmet man kan få uppleva en kvarglömd handduk i lungan eller ett träd genom kroppen eller kanske en gravid kille.
Aja. Hejdå.

nöjd tjej

   HEHEE gissa vad!!
   Joo, det är så att jag sitter vid min alldeles egna dator, är inte det hela fantastiskt? Lyckades hitta lösenordet till routern och se se se! Här sitter jag vid min egna laptop och myser. Åh det hela är helt enkelt asbra.
   Men vi hörs sen hörrni, det är jag och Grey's Anatomy nu.
.

denna dag har jag väntat på!

   Pillar med mina tackkort från studenten... Inser att jag har för lite papper som korten ska klistras på. Ajdå. Kan bli knepigt att få tag på mer...
   I svårmod tar jag en promenad in på Linneas rum och petar lite bland hennes grejer. Och plötsligt! Woopa! Hittar en hög med färdigklippta papper precis så som jag vill ha dem! I ett års tid, ända sen Linnea gjorde hennes tackkort har denna lilla hög med överflödiga papper legat på en hylla - tills jag fann dem idag. Skönt!
   Jag visste väl att hon skulle komma till nytta en vacker dag.
   Idag är en vacker dag.


ledighet

   Okej hej. Nu har jag just ätit middag. Middag när jag är ensam hemma betyder att man antingen marinerar och steker upp kycklingfiléer eller att man kirrar tacofärs, sen lever man på tacos, wraps och sånt så länge köttet räcker. Idag tog den senaste laddningen kyckling slut, passande eftersom semesterfirarna kommer hem ikväll.
   Annars så har jag städat idag, dammsugit som aldrig förr typ. Så har jag vattnat korna också, som det heter på bondespråk. Fyllt på vatten till sommarkorna alltså.
   Nu ska jag äta min dagliga efterrätt - jordgubbar och smält choklad.

som en blixt från klar himmel

Kollar på Grey's Anatomy på datorn och slås plötsligt av hur trött jag är. Tittar på klockan och tänker "vaa? den är ju bara kvart över tio...". Sen slår det mig att justja, jag gick ju upp kvart i fem idag. Just det. Allt annat än trötthet vore underligt.

mitt ena axelband åker ner HELA tiden

   He he hej!
   Idag fick jag byta en bajsblöja på jobbet! Det var dock endast cirka en matsked bajj så det gick okej. Visste ni förresten att det står i reglerna angående blöjbyte på förskola att man ska ha plasthandskar på sig när det är bajsblöja? Nä, kanske inte det, men så är det iallafall. 
.
  
.
   Förresten. Fy vad sjukt underbart gött det kändes att ta hand om disken innan. Efter Linneas "fest" igår så stod det bland annat ett använt vinglas bland dricksglasen. Dessutom undrar jag vem som ska ta ut soporna, ta hand om tomflaskor, bädda sängarna med mera innan mor och far kommer hem efter deras semester, detta undrar jag eftersom ovan nämnda festvärd jobbar till 19 ikväll, sen ska hon på fest, sen jobbar hon till 19 imorgon. Imorgon aka dagen då semesterfirarna återvänder. 
   Aa, det ska verkligen bli intressant att se.
   Annars så... Fick jag välkomstbrev från Linnéuniversitetet idag. Är antagen dit men väljer ju som bekant Danmark detta året. Troligen blir det jag och Linné nästa år dock, så jag läste med glädje om nationer, plugg, korridorer och fester.
   Så fick jag en Veckorevyn med posten idag också, och jag undrar bara två saker:
1. När fan ska världen inse att Sara Löfgren är såååå 200...4?
och
2. När fan ska Sara Löfgren inse att hennes stil och pose och attityd har varit samma sen just 200..4?
.

.
   Fundera på detta och så keep in touch.

bilderna som kommer vara Hemma

Aaa utöver jobbet då så har det hänt en annan revolutionerande sak, min dator kom idag! Så fin att man bara kan sitta och stirra. Dock är det såklart problem med anslutningen till vårt trådlösa nätverk (först och främst så har nätverksadministratören aka Linnea Lindahl glömt bort lösenordet till nätverket) så än så länge är jag fast vid den stationära skapelsen.
Ska dock installera the Sims på laptopen någon kommande dag. Och föra över bilder och sånt.
På tal om bilder! Jag håller i detta nu på att framkalla bilder, dels de till studenttackkorten men även cirka 80 bilder på er kompisar som jag ska fylla mitt danska rum med. Bland annat är det dessa bilder:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Åh alltså ni är så många som jag kommer sakna av hela hjärtat mitt. Ni är så fina och så bra!

miserabel

Hej bästa.
Jag är lite trött.
Igår jobbade jag från 06:30 till 14:30. Att gå upp klockan 05:15 var min kropp inte van vid. Imorgon ska jag gå upp klockan 04:45. Jag dör nästan av bara tanken.
Iallafall så var det helt okej kul på jobbet, på förskolan där det var jag och två syskon endast. Roligast var när jag frågade femåringen om hennes musiksmak, och vi kom in på "bandet" Timoteij. Hon hade nämligen lyssnat live på dem, fått deras skiva och autografer och sånt. Hennes problem var dock att hon tyckte deras autografer var fula och störiga, de förstörde skivan, så hon tvättade bort dem när hon kom hem... Haha.
Jag hör av mig sen.

tack till mobilen

Jag tror att TrackID på Sony Ericssons mobiler är en av världens bästa uppfinningar. Tre sekunder mot datorns högtalare under ett Grey's Anatomy-avsnitt och mobilen ger mig denna låt.
Fint.
Mitt alarm står för övrigt på 04:45, jobb imon. Love, true love.

sommarkväll

   Vi cyklade till badplatsen innan, jag, mamma och Hannes. Mamma tyckte det var småkallt och ville inte gegga sin mascara, så jag och Hannes hade simtävling ut till hoppbryggan. Jag vann såklart. Sen gjorde vi olika hopp, typ "ett åtti" och "tre sexti" som Hannes säger. En köttbulle eller två också kanske. Vi cyklade hem igen efter en stund. Tävlade på vår grusväg. Jag vann såklart.
   Det var väl det. Vad vill jag säga med detta? Att det är sånthär man kommer sakna när man flyttar. Det är sånthär jag kommer sakna när jag flyttar om två veckor.

ett oerhört glädjande besked... inte

   Jag beställde en dator igår! En liten fin maskin från Packard Bell, slutsumma 5468:- vilket känns oerhört bra. 1000 kronor över från studentpengarna woohoo yeah livin' the life.
   Annars så... Fick jag just allergichock i ett öga. Och mamma sa just åt mig att dammsuga och ta hand om all disk. Fuck. Att bli kommenderad sådana uppgifter är bland det värsta jag vet, därför är det sagt att jag gör sådana saker på måndagar och tisdagar - mina städdagar. SÅ VARFÖR, JAG UNDRAR VARFÖR, SKA JAG STÄDA IDAG?! LÅTER INTE DET ORÄTTVIST I ALLAS ÖRON?! JO.


kul



Babyboy ligger och sover här i mitt knä. ÄlsklingstussennN...

Iallafall, vad ska jag göra idag? Köpa en dator kanske? Det är dock inte så spontant som det låter utan något som har tagit mig flera månader. Så ska jag duscha också.

Jävlar i min lilla låda vad det åskade ...

Jävlar i min lilla låda vad det åskade innan! Vaknade och trodde min sista stund var kommen när det direkt efter en blixt smällde så sjuuuukt högt att (jag svär) mitt fönster nästan spräcktes... Spänning i vardagen. Ungefär som nu, när jag ligger i min säng och undrar om min blåsa ska hinna sprängas innan mamma kommer ut från duschen...?


nejnej

CRAP. Kämpade med ett inlägg om mina olika solglasögon och tog massa bra bilder - trodde jag! Inte en enda fanns när jag skulle kolla på dem sen. Jo, en fanns, men den var så ful att jag blev mörkrädd.
Ut i solen igen då, riktigt stek idag.

JÄTTEBRA dag

   Jaha jaha. Jag har sovit ensam inatt. Småläskigt igårkväll när det knakade i trappan och sånt, men intalade mig iallafall att alla dörrar är ju låsta så det borde vara lugnt. När jag gick upp idag på morgonen var det dock olåst till uterummet. HEHE oops.

   Nu gick jag ut för att hämta posten, inte nog med att jag först fick gå i grus och sen under kastanjeträdet vilket den vane vet innebär massa klibb som fastnar under fötterna, på väg dit fick jag dessutom ett bett av en sådan äcklig jävel som är på bilden och sist av allt, vad fanns i brevlådan? Jo, världens tråkigaste tidning (=Land) och ett brev till pappa. Slut tomt finito. En eller kanske två tvestjärtar fans där säkert också men vem bryr sig.



   Dessutom, nu tänkte jag få tummen ur och köpa datorn som mina studentpara ska gå till. Finns då modellen jag vill ha kvar på Elgiganten? Nej, nej och åter nej. Såklart nej.

just nu



Såhär ser jag ut när jag vräker i mig en av alla chokladkakor jag fick av hon med mest tur på hela Liseberg.



Såhär ser jag ut när jag chillar lite med chokladen och låter tankarna rinna iväg mot ansträngnde saker som tackkort från studenten. Det blir inte kul.



Och såhär ser jag ut när... Ja. Använd FaNtAsIiiN**.

Efter att ha läst om hur systrarna Cronqvist gråter till So you think you can dance har jag ansträngt mig för att hitta detta på internet, så det är vad jag kollar på nu.

torsdag

Kompisar! Här får ni en skitbra låt av mig. Nu har jag lite bråttom med att röja upp mitt rum och lite andra väl valda ställen innan jag väntar besök.
Ses sen, hörrni.

Herregud. Det kom just fram en nattfjäril...

Herregud. Det kom just fram en nattfjäril till min säng. Ett brummande jävla monster som fick mig att fundera på pappas gevär - skulle jag behöva ett sådant? Lyckades dock få den att trilla av pinn med hjälp av en bok. Och jag överdriver inte när jag säger att det just kom en till. Ser den inte för jag går inga linser, men något härinne brummar som fan. Crap helt enkelt. Jag flyttar in till mammas och pappas säng (den är tom, de campar)nu istället. Måste verkligen städa mitt rum, känns som om dessa varelser föds ur damm... Gonatt


Tåget mot Värnamo. En unge skriker som om ...

Tåget mot Värnamo. En unge skriker som om hela helvetet har brakat löst, och på lukten känns det som om detta har skett i hans/hennes blöja... Nice!


Johanna vann just 2 kg Geisha?!!!

Johanna vann just 2 kg Geisha?!!!


Johanna har vunnit 2 kg Marabou, 2 kg Tobl...

Johanna har vunnit 2 kg Marabou, 2 kg Toblerone, en påse Daim, två rullar Center och två Plopp. Men lika glad för det är jag för jag har vunnit en travel pack Ahlgrens bilar och det är min första vinst sen jag vann en kickbike i fyran (som jag inte kunde köra med eftersom vi bor på grusväg). Nu ska vi åka Farfars Bilar.


Jag och Johanna är på väg till Götebor...

Jag och Johanna är på väg till Göteborg! Vi har dock hamnat på olika rader, därför kommer här ett tips på en enkel och nyttig sak man kan göra när man åker tåg: red ut den veckogamla tovan i ditt hår, tidsåtgång cirka 15 minuter. Bra och behövlig grej alltså. Kanske att det blev lite hårigt på golvet dock...


Man kan vara stolt över sig själv när m...

Man kan vara stolt över sig själv när man är en sådan van och förutseende packareatt man sedan kvällen innan tvättar kläder som ska tvättas och sedan hänger dem i ett nattöppet fönster med morgonsol. Nu ligger jag i min säng och funderar hur varmt det kan vara i mitt rum egentligen. Vad sägs som 26? Nice


Jag citerar min goda vän Maria E, ''Det v...

Jag citerar min goda vän Maria E, ''Det vore jätteroligt om Spanien vann, Torres är ju skitsnygg''. Mina personliga favoriter är dock Ramos och Navas MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!! JAAAAAAAA! JA! Love


mellandag

hej kompisar, hur mår ni?
Jag får nog allt lov att säga att jag har varit piggare, fräschare och mättare.
För några timmar sen kom vi hem från en skitbra helg på Hönö, jag, Anna och Mathilda. Efter en stunds körande, ungefär mitt inne i Göteborg tackade AC:n för sig och vi var fast i ett stekigt helvete. När temperaturen utomhus stundvis står på 37 grader, hur varmt är det inte då inne i en bil. Så Jävla Hett.
När jag kom hem hade pappa gått och lagt sig inne i vår tomma ladugård, där var det tydligen härliga 21 grader, han ska sova därinne inatt. Katten hade lagt sig på en blöt handduk inne vid vår dusch. Den enda som var oberörd var Hannes som låg och läste Kalle Anka som vanligt.
Jag sitter är med ett något apatiskt stirr. Har inte ätit mer än frukost idag. Är skitvarm.
Så att ja... Jag får väl gå och äta.
Om jag finner kraft och styrka till att resa mig.

puss


Svinigt svettig dans inne på Nimbus. Nattb...

Svinigt svettig dans inne på Nimbus. Nattbad i kolsvart Hönövatten. Nu säger vi bak i bilen gonatt för idag. Gonatt.


Vad skönt det är när man plötsligt längtar...

Vad skönt det är när man plötsligt längtar efter att flytta, och sen inse att man ska göra det om tre veckor. Skönt.


tänk om, tänk rätt

Mamma: När ska ni åka imon?
Ellen: På eftermiddagen.
Mamma: Okej. Men ska du ligga och köra imon så ska du no...
Ellen: Nu är du tyst.
Jag har sovit borta tre nätter, nio timmar vardera, ska sova till iallafall elva imon. Varför ska jag lägga mig?! Och jag ska inte "ligga" och köra, jag brukar sitta upp.
Tack för mig.

Ja eh jag vet inte om jag har sagt det men...

Ja eh jag vet inte om jag har sagt det men vi är alltså och cyklar längs Göta Kanal. I detta nu är vi dock påväg hemåt efter totalt runt fem mil. Den nästsista körde jag med dålig luft, den sista med punka. Så jävla trött nu. Torkad svetthinna över hela ansiktet. Hannes är tjurig för att han fick sitta i baksätet, inte ens hans elektriska flugsmällare kan liva upp honom atm. Hejdå


Jag sitter i detta nu i ett tvrum på en c...

Jag sitter i detta nu i ett tvrum på en camping. Det är familjen Lindahl och 15 tyskar. Roligt nog är det vi som har de bästa platserna, detta tack vare att jag och Hannes har suttit här och degat sen klockan sex. Värd väntan? Ja. Nu: heja Spanien


good girrrrrL

Jag och Hannes sitter och drygar oss i soffan. Väntar på att mamma och pappa ska ringa så att vi kan hämta dem i världs ände, vet inte ens vad stället heter men har lärt mig hitta dit iallafall.

Tänkte sätta på ett avsnitt av True Blood, tänkte att näe det är nog inte så läskigt. Inledningsscen: slushad strupe så att säga. Riktigt mycket blod. Heeeh, gott det.
Nähe okej. Det var visst Bill Compton aka vampyr som bet av ett öra på en varg aka människa som är hamnskiftare.
Så kan det vara.

Vi hörs sen, okej.

med reservation för tangentfel, är trött



När man var litet kid och blev varnad för att inte titta för länge på TV, "dina ögon blir fyrkantiga", tror ni att detta har något med saken att göra?
Att vi glasögonormar ser ut som fullkomliga losers när vi får blänk i glasögonen?
Vet inte.
Det är iallafall både fyrkantigt och något man bör akta sig för.

lizta

Nämn något som gjorde dig glad igår: Tänker i en evighet, vad hände egentligen igår? Lagade en god middag, blev glad för att den blev god.
Vad gjorde du kl. 8.00 i morse: Sov sött.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Konstaterade återigen hur ful Kissie är.
Det sista du sa högt: "Gonatt"
Det senaste någon sa till dig: "Gonatt"
Vad har du druckit idag: Oboy, mineralvatten, juice.
Vad var det senaste du åt: Vaniljyoghurt och Havre Fras.
Vad var det senaste du köpte: En baguette och ett paket kex.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.
Vad är det för väder hos dig nu: 12 grader och måne.
Godaste glassmaken: Gillar inte glass så mycket.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, snarare på attraktion.
Sover du tungt: Njet, vaknar av att någon tittar på mig.
Drömmer du mardrömmar: Inte överdrivet ofta.
Trivs du med ditt jobb: Mitt jobb nu: två kommande dagar på förskola. Helt okej.
Favoritklädsel: Äh jag vet inte.
Favoritlåt just nu: Oskar Linnros - 25
Vad ser du om du tittar till höger: Vilket är höger? Havre Fras, soffa, blomma, gardin, fönster, svart.
Vad gör dig glad just nu: Att jag snart får gå på toa *sÅÅå kissIG*
Vad ska du göra härnäst: Se ovan!
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Nöjd.
Favoritgodis: Lys Melk.
Kläder just nu: Beige shorts, vit tishe, blå tjocktröja.
Sommarplaner: Leva livet sista månaden i Sverige!
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Familjen och lyckan.
Är du kittlig: Aa fast på hemligt ställe.
Snarkar du: Nej, gnisslar tänder is the shit.
Stjärntecken: Firre.
Äckligaste insekten: Maskar, även om det inte är en insekt.
Längtar du mest efter just nu: Gå på toaaAAA

ye



Kolla armen! Så sjukt hård tjej!
Näe i själva verket så har jag fått en tatoo av Hannes. Men ser ändå ganska hård ut.

Nu ska jag bege mig ut på vägarna med syskonen Wahlin. Willys nästa för inköp av marshmallows, sen åker vi till Osudden.

SES!


RSS 2.0