fröken, kan du skriva manboy här så att jag kan skriva av det sen?

Igår städade jag mitt rum så noga att jag tillochmed flyttade sängen och dammsög där under. Där hittade jag bland annat: en tavla, en halsduk (som jag LETAT efter), två golvplattor (insåg alltså att golvet var sönder) och ett par hörlurar.
Jag slängde dock hörlurarna för de var så dammiga. Orkade liksom inte ställa mig och försöka borsta dem.

ÅÅH! Vet inte vad jag ska göra nu... Äta igen kanske. Jag har ätit lite flera gånger idag men aldrig blivit mätt. Kanske lite dumt.


Förresten Linnea så har ditt rum blivit mitt nya datarum. Läste i någon av mammas damtidningar att om man vill sova bättre så kan det vara bra att just bara sova i sin säng, gör man det så förknippar hjärnan sängen med enbart vila och då sover man bättre efter ett tag. Inte för att jag sover dåligt, men ändå värt att prova. Troligtvis så sover man ju inte så bra man kan. Det gör väl bara babys.Och kanske även älsklingssnuttebultyboy när han ligger såhär rund och ihopknycklad som ett litet snigelknyte.

skidorna idag

Angående skidorna idag. Från vitt till svart till grått till vitt och slutligen grått. Så gick det för svenskarna. 

Igår meddelade jag att jag hejar på Eric Saade. Dagens kontroversiella uttal kommer här: Jag gillar Northug. Jag blev så sjukt rörd över att se honom vifta med den lilla norksa flaggan på prispallen idag. Eller när han tog av sig mössan inför kungen, då vred jag mig av känslor.
Det är så många som tycker så mycket om Northug. Trots det sitter jag här och tror att han bakom den medieförstorade fasaden är en bra människa. Att han dessutom är så jävulskt grym på taktik gör ju inte saken värre. Han är ju smart! Det känns som om det mesta han gör är genomtänkt, från uttalanden som sätter griller i huvudet på andra till ett spårbyte som så småningom leder till pallen.

tråkigt, ariel, #mel2011

Je suis exceptionellt uttråkad. Så uttråkad att jag skriver typ öw4ge och sen trycker på enter bara för att det KAN ju komma upp en intressant sida då.

Mamma tyckte att Linda Pritchard såg ut som Ariel. Den jag tänkte på var Victoria från Twilight... Tiderna förändras.
När jag googlade Ariel hittade jag denna bild:HAHA.

In3ssant förresten att det är två kvinnliga bidrag och sex manliga bidrag i final. Hur kan det komma sig?

Jag hejar på Eric Saade, om det är okej med alla.

lörre igen

Vilken glädje man känner när man får följande kommentar av en sexårig pöjk:
- Men asså varför är det så att ditt hår är gult längst ut och sen mörkt däruppe?Förresten. Enligt mig har msn självdött så att jag känner lite genans när jag råkar bli online där. För det är ju visa som offline/inte ens inloggad som gäller. Döm då min irritation då man numer blir online på msn bara av att kolla sin mail?! STÖR mig något så väldigt.(Låten har inget med texten att göra.)

Angående skidorna idag. Kändes som en fysisk lättnad att se Kallas och Haags leenden efteråt, vem är jag att bedöma hur det gick?
Sen vill jag även tillägga en konstig grej. När Hellner/Jönsson vann sina medaljer var ju flinet stort, men när Björgen/Johaug vann sina idag så blev jag tårögd?! WTF! Var kom det ifrån? Jätteoväntat och jag blev helt generad, tur att ingen såg.


#skidvm #oslo2011 #hellner

Oh my GOD vilken fet dag detta har varit.

Jag tycker ofta det blir lite genant att prata om glädje över sport. För det känns som om min glädje omöjligt kan vara lika stor som andras, jag som inte var där, som inte kan mycket om skidor, som inte ens utöver sporten. Men faktum är ju att jag haft kaninpuls nästan hela dagen. Jag har suttit framåtlutad i soffan med glasartad blick och fuktiga, hårt knutna händer. Och blivit så glad, så glad. Jag blev lipig vid prisutdelningen för att det var SÅ mycket folk. För att inte tala om min lipighet då min favorit Emil Jönsson själv var lipig i TV.

För er som känner att ni också vill vara med lite extra, kolla här:
Uppvärmningen - http://svtplay.se/v/2337656/vinterstudion/uppvarmningen_24_2_i_oslo?sb,k146365,1,f,-1
Anna Haags twitter - http://twitter.com/annahaag
Emil Jönssons twitter - http://twitter.com/eiljon
Anna och Emils blogg - http://blogg.aftonbladet.se/annaoemil
Marcus blogg - http://nyheter24.se/sport/vinterkanalen/marcus-hellner/
Charlottes blogg - http://nyheter24.se/sport/vinterkanalen/charlotte-kalla/
Sen finns det ju en massa annat, men dessa sex feeds känns ju ändå rimligt att följa.


Dessutom blev kattunneln jag byggde tidigare så jävulskt lyckad.

Imorgon jobbar jag mellan 07:45 och 17:30. Hörz zen.

välj dina ord

Igår när jag jobbade konstaterade jag en sak. En av mina kollegor var ungefär jämnårig, och det faktum att hon inom en tidsram av 5 minuter använde all tre orden "pellejöns", "snorpelle" och "busunge" - det faktumet är verkligen inte okej. Ett ensamt ord kan man komma undan med, om man snabbt efteråt antar ett litet generat ansiktsuttryck. Men alla tre orden! Liksom utschvungade med en stolthet! PELLEJÖNS! SNORPELLE! BUSUNGE!

Det går bara inte.

Innan ringde mitt nya jobb, imorgon ska jag jobba från 07:45-17:30. Insåg dock att samtalet kommit till hemtelefonen. Ajdå, tänkte jag. Kanske att min mobil ligger på något ohörbart ställe. Jovisst. Det gjorde den. Och när jag hittade den hade jag 5 missade samtal och 2 nya meddelanden i röstbrevlådan. Ojdå, tänkte jag.


Nu ska jag ge mig ut på gården för att, på pappas kommendering, bygga tunnel/tunnlar åt katten av något material som inte smälter.

Vid 12:45 börjar VM.........

va? va? va?

Och WHY THE FUCK var det 60 pers härinne i söndags?!?!!!

nämen hej

Har nu gått igenom allt material angående VM imorgon som Vinterstudion sänt. Från experttips till stuidobygge. Det enda jag känner är att FAN! Jag vill också vara med.Sen är det ju lustigt att jag alltid har samma kläder på mig när det är dags för webcamiz. Jag har ju inte haft den här tröjan sen i fredags, på riktigt alltså. Troligen är det mitt undermedvetna som känner sig extra fotogeniskt i just denna tröja.

Godnatt!

sen kväll en tisdag

Hahaha alltså ni skulle se mig nu.

1. Har pyjamas med nallar på mig som har tight hals.
2. Över det en annan tröja med båthals.
3. Blött hår som ligger som en skurmopp på ena sidan.
4. Glasögon med datablänk i.
5. Stel nacke lite åt sidan och bakåt så att övergången mellan hals och haka blir obefintlig.

Idag var det hoppning på min ridlektion. En hoppövning som kallas studs, det betyder att ett antal hinder står efter varandra med så kort mellanrum att hästarna bara hinner landa och sen hoppa upp direkt igen. Aa så därav namnet studs, hästen studsar.

...... Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta men det gick iallafall bra för mig ifall ni hade funderingar över detta. Min häst var dock storgalopperad så det blev lite tight innan fjärde och sista hindret.

Nu ska jag skriva i min femårsdagbok. Fylla i vädret och sånt. -7 och växlande monlighet.

Va?! Konstigt ord i skrift? "Monlighet"..."Månlighet" låter ju...

Äh VAFAN, molnlighet heter det ju. Herregud.Gonatt.

teliaStör mig mycket på den här reklamen för Telia, "betala bara när du surfar".

Föräldrarna sitter i köket och har det URTREVLIGT. Barnen är härinne. Och fråga 1 är ju vilka barn som egentligen väljer att kolla på spansk ligafotboll!? Har man en dator och mobilt bredband och fjällenstuga (som detta ser ut att vara) så borde man väl kunna skaffa sig en rekorderlig DVD-samling? Barnen ser ju inte extremt roade ut.

DESSUTOM så sitter det en tjej på golvet här liksom under bilden. WTF! Varför ska hon både tvingas se på fotboll OCH sitta på golvet?
DESSUTOM så står det en godisskål på täcket som INGEN ÄTER UR?

Det är så mycket med den här reklamen som är totalt orimligt.

gonatt från mig och bultenOch nej, han bits inte. Han slickar fingrarna för via gammal handsvett får han i sig salt. Det är inte alls äckligt.

äh vi kör igen

Tittar på Dom kallar oss artiser nu. Ser Adam Tensta gör en riktig blattehälsning, först high five fast med vågräta händer och sedan knytnävarna mot varandra. Hela tiden allvarlig och typ "tjena tjena".
OCH JAG VILL OCKSÅ GÖRA SÅ?
Jag vill också vara så råtuff. Istället säger jag "hihihi heeej hihihi". Jag är en sån TÖNT.


Och så har jag suttit här i soffan nu med ett riktigt lökigt flin och kollat på Klass 9A. Återigen sådär löjligt emotionell när det handlar om kidZ.

Efter ett besök på Stockholm Streetstyle: Saker inom mode som jag känner att aa fast ne:
1. Vita strumpbyxor
2. Sånnadär vantar med halva fingrar. Eller att ha 1 st skinnhandske som Eric Saade.

kattkvinna med smutsigt hår

Jag sitter och tittar på kattfilmer på youtube... Sitter med ett hysteriskt flin på läpparna. Blir kär i alla som är killar och lägger upp filmer på sina katter. Tjejer känns fånigt. Men killar som gör det.... Är jag lite svag för.

Det slår mig nu att jag på sistone har varit väldigt psykiskt labil, eller snarare väldigt emotionell? Iallafall när det gäller barn på TV. Jag lipade ju åt den där ungen och giraffen på Familjen Annourlunda. Igår när jag kollade på Ponnyakuten blev jag känslig hela tiden. Det kanske beror på att jag varit så mycket med barn nu, så att jag liksom kan deras känslor. Jag kan förstå hur stora deras känslor är ibland. Till exempel när de lyckas med sina hästar. Då kan jag brista i gråt här hemma.PS. Idag när vi var och badade på jobbet så blev jag så stressad att jag nu inser att hälften av allt balsam är kvar i håret... Det har ju inte hänt på ett tag.

fyra punkter såhär på kvällskvisten

  • Jag, mamma och pappa var ute i skogen 1,5 timme idag. Vid ett tillfälle stannade pappa upp, blev tom i blicken och sa: Jag vet faktiskt inte var vi är någonstans. Men hem kom vi iallafall.
  • Jag har rivit mig på en buske, 5 cm långt i fejjan. Inte djupt, men rött och svider något jävulskt. Det gör sig fint till mitt röda nagellack. Älskar att förklara skador också, till exempel på jobb som jag ska på imorgon.
  • Imorgon ska jag anmäla mig till en skrivarkurs i sommar, 7.5hp!
  • Hela Sveriges skådespelarelit har nog medverkat i en Wallanderfilm nu. Alla utom Peter Haber och Mikael Persbrandt av förklarliga handlingar, de har ju annat för sig.

smålandsdröm à 1943

Känner mig som en levande klyscha idag med min randiga tröja, fläta och stickade röda strumpor. Dessutom var jag ute i skogen innan och där såg jag både varmrykande älgbajs och vildsvinsbökade marker. Mycket klyschigt med mig idag.

Nu: THE Sims.

22:24

Jobbar ju på min gamla skola. I gympasalen spenderas tid.

Lina, minns du att vi klarade allra högsta höjden på bocken? Hur i helvete gick det till egentligen? Jag som numer är livrädd för redskapsgymnastik var en av två som klarade det!? Skulle aldrig klara det om jag försökte idag. Jag skulle fastnat sådär obehagligt och slå i stjärten. Eller bara trilla framlänges ner på en matta man tror är mjuk men som bara är hård.
Nu har jag tittat lite på Smygtitta med Elsa, alltså sneak peak på Mellobidragen imorgon. Här kommer två textutdrag:

"I wanna be popular, my body want's a girl" - Eric Saade

"I knew you would be the one to break my hea-ea-ea-aaa-a-aart" - Shirley's Angels aka Shirley Clamp + två andra

OBS! Sebastian är med och är så SJUuuKT het. Halvbra låt dock.


Men hett tips är ändå att (ofrånkomligt att erkänna att han ju är snygg, även osminkad, svettig och i mysbyxor, dessutom kan han dansa) snygge Eric Saade kommer glida utan problem till finalen.

i taxin i trappen i hissen i hallen jag faller

Hejje. Här är det fredagskänsla:Älzkar att tröjan matchar soffan.

Kul förresten att ni var hela två som sa grattis till mitt jobb...........

Nu måste jag vårda mitt huvud, helt på eget bevåg håller huvudet nämligen på att bygga upp en fet huvudvärk. Det är ej tillåtet.


cee lo green gwyneth paltrow


lång väntan

Är så sjukt sugen på att spela Sims nu. Måste dock vänta på att en dum Homestyle Pot Roast ska bli klar på Café World. 14 minuter kvar. Har läst alla bloggar, kommenterat, facebookat, kollat twitter, kollat svd.se (tänker att i mitt kommande studentliv vill jag vara en sån som prenumenerar på SvD, 1898 för 12 månader, värt ändå) med mera. Ändå är det jävulskt lång tid kvar.

Nästa vecka ska jag jobba halvdag på mitt nya jobb på måndag, liksom gå med ordinarie personal (det är då vi bland annat ska till simhallen...). På tisdag och onsdag ska jag vara heldagar i Lanna med de barnen jag älskar, på fredag börjar jag jobbet for realZ. Som jag har fattat det iallafall. Allt är lite luddigt. Visste inte ens om jag verkligen fått det eller ej förrän mamma bekräftade det. *Tack MAMMA*. Vet heller inte arbetstider, arbetsuppgifter eller lön. Men jobb har jag iallafall.

Så jag förväntar mig verkligen att ni alla tar er i kragen och säger grattis...GÖR DET NU!?

babynMartina Thuns twitter gav mig denna baby.

Saker jag ätit och därmed luktar i munnen:...

Saker jag ätit och därmed luktar i munnen: spenatsoppa, ägg, kaviar, kaffe. Ska borsta tänderna nu.


bästa dagen i år nästan

Hej gulletussar (inte alls förnedrande, eller vill ni kanske vara gulletussar?)! Ni ska bara veta vilken bra dag jag har idag!

Först och främst så har jag varit på Lager 157 och satt pengar i rullning. Tröja 120 + Body Butter 40 + Filmx3 100 + Stickad tröja 250 + Jeans 400 + Jeans 400 = 1310. Minus 400 för ett ar jeans i födelsedagspresent och minus 100 för filmerna är till lillebror.

Och då, gulletussar, lägg då till att jag inte köpt jeans på flera år för jag har så jävulskt svårpassad och tjocke ända! Och idag hittade jag två par?!!?!! Är så ENORMT nöjd över detta. Vill krama mig själv. Gör det.


GREJ NUMMER TVÅ ÄR ATT JAG HAR FÅTT ETT SLAGS JOBB. Ett 8-veckorsvikariat på Hånger Skola. Riktigt fett! Vet ännu inte arbetstider eller löning men jag ska dit och prova på jobbet på måndag. "Ta med badkläder, delar av den dagen ska spenderas i simhallen". Hehe oj.

Men ACK så gött med jobb? Det känns underbart att veta att man är buzy varje dag, att man slipper gå hemma och blir mer och mer degifierad. Att få KLÄ sig varje dag. Att få SMINKA sig varje dag.


Dessutom har jag ridlektion ikväll. TRUE LOVE idag azzzzå.

Vill visa min nya tröja (aaa jag vet att den är ganska classy och ganska *söt kristen tjej* men jag har alltid velat ha en sån) och mitt nagellack:..................Nackdelen med att vara blek och sedan sminka sig relativt oblek är ju att händerna ser ut som utomjordiska varelser som kommit hit för att erövra vår vintervärld därav deras kamouflage.

Hejdå! Nu ska jag äta en macka och kolla på SOS Gute.


reklam

Jag tittar ju extremt mycket på play. Mer på play än vanlig TV. Efter ett tag känner man att STOPP! Nu vill jag inte höra den här reklamen mer. Till exempel den här för Mekonomen (Hej! Jag är här och förbereder inför skidsemestern!) som har gått 9857 gånger för mycket nu.

Nu har det dock kommit en ny som inleds med dessa repliker:
- The mother of all caves.
- What can possibly go wrong when diving in caves?
Och jag känner bara att den första repliken säger ju sig självt - fett lam. Den andra... Jag kan ju svara på den frågan: ALLT. Ska en film handla om grottan så fattar du väl också att allt kan och kommer att gå fel.


låt oss tala om kakao
Som vanligt när jag plockar ut kakaon så tänker jag "ta det försiktigt nu". Inte för att jag kan tappa den utan för att jag lever i tron om att kakao kan flyga och ge fläckar på exempelvis underarmar.

Konstigt!

Dock vet jag nog vad detta kommer ifrån, för vill minnas att jag någon gång under dagistiden råkade ut för detta. Vid ett oförsiktigt ögonblick fläckade jag ner mig och fick lite skit från fröken. Och som det satte sig! Jag tror alltid att jag ska bli skitig och fläckig av kakao, att den liksom ska blossa upp när man häller den och permanent bosätta sig på olämpliga ställen.

Som en riktigt vred rök från LOST.Dessutom kan man ju säkert känna sig lite snuvad på konfekten eftersom kakao ser så GOTT ut! Men sen smakar det bara jävulskt starkt.

bloggjobb

Den hetsen man känner att kolla sina favoritbloggar varje gång man startar datorn. Så är det knappt aldrig någon som uppdaterat en sådan här "tidig" morgon.

För vaddå "tidig" egentligen? Minst 90% av Sveriges befolkning måste ju klivit upp nu. De allra flesta har jobbat eller gått i skola iallafall sen 8. Och de som har storbloggar... Jag tänker att bloggen är ju ändå lite av deras jobb? Så en uppdatering innan 10 borde man väl iallafall få till?
Aaa faaast vid närmare eftertanke... Om Kenza uppdaterar med en bild på sig själv nyvaken och skriver Good morning sunshines, då kan det kvitta.

sen kväll en söndag

Hej bloggy. Vad söta ni är som kommenterar så mycket, det är riktigt kult att läsa.

Klockan är nu 22:05, det är nyhetspaus på tv4. Jag äter nagelband och kollar vad som händer på Nyhetsmorgon imorgon. Kliver numer upp extra tidigt för att hinna se Nyhetsmorgon. Vet inte hur det kommer sig. Jag har på sistone blivit intresserad av nyheter. Känner lite spänning när man hör signaturmelodin för Rapport. Är intresserad av Egypten. Vill veta mer om Assange. Och så vidare. Lyckades med bedriften att få 9 av 12 rätt på SVT:s nyhetsquiz igår?! Sjukt otippat.

WTF! Står ju inget om morgondagen. Gahhagaaga GAGA? Inför lördagar är jag alltid uppdaterad... Beror på att jag följer Jesper Börjesson på Twitter... Heeh...
Vilken egoboost man får när man ordbajsat i 6 minuter och sen inser att ett helt gäng kommer läsa detta.

vintertaJM

Vilket vääääääääder vi har idag.

..Inga övriga kommentarer på den meningen för jag var tvungen att skriva det för hela detta inlägg ska handla om väder.

Först vill jag berätta att jag har solat i 2 timmar idag. Det är tänkt att ni som inte har solat 2 timmar idag ska känna SHIT nu har jag inte tagit vara på dagen.

Efter solningen gick jag ut på promenad på bygden. Gjorde då bort mig fullständigt vid vägvalet. Gick 3 km rak asfaltsväg med solen i ryggen och vinden i fejjan. Är totally killed nu. Känner fortfarande inte kindernas yta. De kan lika gärna fallit av.

PS. Kollar på bandy nu? Varför det? Orkar inte stänga av. Nu såg jag pucken (bollen?).
Och nu.

två tips

http://gobarbra.com/

för dig som vill Go Barbra helt enkelt.http://fyrtiotusenmiljarder.com/

för dig som vill konvertera EURO till SEK med hjälp av SD index 2011.

mello 2011 plus annat

Googlade just "Man var ju nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig". Har aldrig fattat vad det kommer ifrån. Dessutom är det så sjukt svennebanan enligt mig. Har aldrig sagt det, kommer aldrig säga det.

Angående mellon så tippar jag Brolle och Sanna till final, Walz och Oh My God till Andra Chansen.

Förresten så har jag glömt berätta en grej! För några veckor sen sändes ju Årets Kock på TV. Vi satt och kollade här hemma och jag tänkte att varför inte tippa en vinnare? Men på ett lite tricky sett - enbart genom looks. Så jag valde en tjomme som såg mest kockig ut.

OCH HAN VANN?!?! HUR VAR DET ENS MÖJLIGT?! HUR KUNDE JAG SE DET?

JAG ÄR ETT ORAKEL.

fikahets

Det är mycket som är bra och fint med att vara tjej. Kvinnors relationer är så mysiga, varma och öppna oftast. Det finns dock en grej kvinnor emellan som får mig att vilja ladda bössan.

Fikahetsen.

De kvinnor som älskar att truga på andra kvinnor fika för att sedan luta sig tillbaka och säga: "Själv håller jag igen lite". Eller: "Ska du inte ha mer?" och sedan "Fast för mig räcker det nu."

Den där äckliga jävla stoltheten en kvinna känner när hon ätit mindre än en annan kvinna. Hur gärna hon vill påpeka sin egna duktighet och samtidigt påpeka den andra kvinnans dåliga karaktär. Kvinnor som med hjälp av fika trycker ner andra kvinnor till botten och sedan gnuggar klacken med ett belåtet flin.

Fattar ni vad jag menar? Känner ni igen det?

what a coincidence!

Lyssnade på min iPod, bland annat på At Last med för mig okänd artist. Så tänkte jag spela den nu på spotify också. Och vad ser jag när spotify öppnas?!


What's new? At last med Etta James.Se där se där se där.

Annars så har jag just solat. Sommarens första fräknar är etablerade!

ps22 chorus
hej!

Tar av mig de coola solglasögonen, lägger ner attityden och ba erkänner: Jag ser fram emot På Spåret ikväll. Alsing mot Birro. Blitz mot Koljonen. Sånt gigantmöte! De som går segrande ur denna omgång tar nog hem rubbet.

Det var det enda jag hade att komma med idag.

trötteZ

Har just panikrest mig upp ur soffan för jag höll på att somna. Har gått upp vid 5 de två senaste dagarna. Jobbat. Somnat mellan 23-01. Sovit dåligt. Varit halvsjuk. Jobbat 8h igår och FUCKING 11h idag.Har sagt till Hannes att han aldrig får sitta såhär för det är så FULT. Idag, just nu, för mig, då är det dock okej. Befogat! Vore konstigt annars!

Ska borsta tänderna nu. Lägga mig. Kolla lite play.

sova


PS. Saknar alla som inte är inom 2 mils radie nu. Det är alltför många.

alltså ha ha ha hajobbizz 10:45-17:00

  • Fullkomligt HATAR att ta i diskmaskinsvarmt porslin. När man känner hur fingertopparna smälter och sugs in i porslinets kokheta porer. HATAR.
  • Ris under fötterna. Vill gråta när jag känner att det sitter ett helvetesriskorn på strumpan. Så ska man gripa tag i det och kletar bara ut det under naglarna. Eller ljudet när det lossnar - ett litet "NOPP!" liksom. Fyfan.
  • Var hes idag på morgonen. Whiskeyröst. Det blev inte bättre av att läsa om Mamma Mu och Kråkan. Alla vet ju att kråkor har raspiga röster AA så därför måste man ju säga hans repliker med raspig röst = hesARE.
  • Har fått mer jobb. Imorgon 6-13:30. Torsdag 6-12:30 SEN ska jag byta förskola, åka bil en halvtimme och jobba 13-17:30. Kommer vara trött som ett spädbarn när jag kommer hem. Dessutom tre dagar på nytt ställe nästa vecka och idag etablerade jag en ny kontakt som kommer generera ännu mer jobb.

chain gangDet är så mycket jag älskar med den här videon. Atmosfären, vädret, havet, låten, Salem.

Och han med pipa. Honom ska jag gifta mig med.

there's a cold war coming

Asså ÅH.

Var tvungen att elda i vår vedpanna nyss eftersom pappa sov och temperaturen understeg 20 grader. Men vedasen vägrade brinna!!!!! Stod därinne tills jag blev förbannad och höll på att kvävas av rökhosta.

Nu stinker jag rök. Vet inte om jag ska byta om eller ge mig ut och gå. Det är ju så sjukt trist att gå när det är mörkt. Och jag har dessutom gått samma runda sen snön kom i december...
Förresten Linnea, Osman G har varit inne på ditt rum oroväckande länge nu. Tror att han går igenom både garderob, lådor och kartonger på jakt efter prylar han kan använda. Hoppas det är ok med dig.
Aa och biljetten är bokad. 28 juni blir det Coldplay!

en måndag

Åh gud! Mon dieu! Har haft en helvetisk arbetsdag. Varför? Aa inte därför en vanlig grej som stress, bajsblöja, skrik eller sånt utan för detta:Mitt hår har varit så JÄVULSKT platt!!!!! Uppe på skalpen liksom, det bara är där och äcklar sig, oförmöget att stå till tjänst. Varje gång jag sett mig i spegeln så har ryggraden åkt ihop till ett russin och en HELVETE-väsning har ekat i mitt inre.

Som tur väl var jobbade jag inte länge så nu är håret i tofs. Eller hästsvans som man också kan kalla det. Och jag ska nu kolla på mitt nya favoritprogram: SOS Västkust.

where the action iSSS

Det är ändå så tillfredsställande att gå upp i vettig tid. Nu är det 5 minuter kvar till biljettsläpp, 5 minuter tills jag börjar jobba... Men va? tänker ni. JO sanning, svarar jag. En boss ringde och väckte mig klockan 8 och gav migg jobb idag. Som tur väl var är det i Hånger och som tur väl var kunde jag komma 10 minuter senare.

Så nu är det 4 minuter kvar.

3.

Hejdå!!

det faktum att jag nös när jag borstade tänderna framför datorn

Hejje.

Stör mig fett mycket på att jag redan har sett Wallanderfilmen som börjar nu!? Varför har jag det?

Och varför ska Sofia i Sofias änglar ha så kort och "sexig" jeansklänning?

Och hur bra behöver en idé egentligen vara för att det ska vara värt att ta patent på den?

Och varför ska det vara just jag som sitter på samma ställe som de senaste 18 åren och alla andra som flyttat sin stjärt? Varför just jag när jag vill både plugga och flytta och bara jobba? WTF!


Imorgon klockan 09:00 ska jag boka biljett till WTAI och Coldplay. Nu ska jag se på Ponnyakuten. Älskar det.
hey hey monica (internationell)

Är i det där skitjobbiga läget då man är mittemellan sjuk och frisk. För sjuk för att bete sig men för frisk för att få ut något av det. Vill bara lägga mig i soffan och ta febern sen äta glass, men tempen skulle max visa typ mesiga 37,5 och det får man ju inte mycket för. Men jag har dessutom ont i halsen! Men såvida man inte har vita pluttar också så är ju loppet körT så att säga.

AAA så nu ligger jag som en deg med dubbelhaka och väntar på att en film ska laddas ner. Egentligen vill jag sova nu, men jag har 4 maträtter som blir klara på Café World klockan 00 och jag bara måste hinna servera dem...


Oh, 19 sekunder kvar på filmen nu. Skön...T!

problem1

Den här blåsten ute. Den ställer till det lite.

Vi har två alternativ.

1. Stängt fönster. Jag vaknar och svettas. Det är som en liten bastu inne i mitt rum. Varmt och unket. Hatar unket.

2. Fönstret öppet i en minimal glipa, minsta tänkbara. Tappar känseln i tårna. Vinden letar sig in genom den millimeterstora glipan och får bladen i mina växter att fladdra. Det blåser inne på mitt rum.

Bastu eller vind?
Vind eller bastu?

white vit blanc

Ska jag göra ett skönhetsingrepp någon gång så ska jag bleka tänderna. Älskar att se tänderna i webbkameran för de är så vita där. Älskar vita tänder. Beundrar Idol-jury-Andreas för hans vita tänder. Vill också ha vita tänder. Kritvita. Beundransvärt vita. Vita tänder är nog det fräschaste som finns.Har inte haft den här tröjan sen i måndags!

...Eller va? Det har jag ju. Hehe. Oj.

h m lHannes spelar mobilspel 24/7. Jag vill bara vara som honom, that's why.

upp och nicka sockerdricka

Idag ringde det på hemtelefonen 06:40. Pappa svarade och jag fattade ingenting när jag tittade upp, det borde vara dag men varför var det så mörkt? Pappa kom in på mitt rum och ba "De undrar om du kan jobba nu". I det ögonblicket ville jag strypa valfri person. Men snälliz som jag är välte jag ur sängen och en timme senare satt jag på jobb.

Är hemma nu och känner hunger XXXtreme edition. Älskar när man är skithungrig och bara VAD SKA JAG ÄTA VAD SKA JAG ÄTA VAD SKA JAG ÄTA. Slutar alltid med att jag tar ett Mariekex och sen bryter jag ihop.

Dagens mest störande är ändå:Att det tar sån jävla lång tid att heada till mitt café?!?! WTF!

yellow

Hej snickare.

Hade världens jobbigaste ridlektion igår. Idag kan jag knappt ta ett steg utan att förgås av träningsvärk. Typ rumpan! Typ triceps! Eller värst av allt: typ ryggen!

Vi tränade mest på sitsen och mitt problem är ju att man åker fram med axlarna lite. Aa så efter varje grej jag gjorde (typ avsaktning och liknande) så skulle jag rulla bak axlarna igen. Efter 10 minuter av 45 så kände jag att GOOD LORD JAG KOMMER DÖ. För att jag var så TRÖTT. Den där axelrullen kändes som ett maxlyft i bänkpress restrerande 35 minuter.Förresten så skapade jag ett e-sparkonto förut. Kände mig oerhört vuxen när jag satte in min första tusenlapp...


har dessutom en gul tumnagel, acetonmissfärgad

Har så enorma mängder snor i ena näsborren. Täppt och kletigt. Snyter och snyter men får inte ut det, det är liksom hårt, det sitter fast. Behöver verkligen nässpray men finns inget. Det är bara i vårt hushåll det finns plats för tre pollenallergiker och en gräsallergiker men sorgligt nog ingen plats för ett simpelt nässpray.

Varje gång jag andas in känner jag att det tar emot lite. Höger näsborre är inte helt clean. Får panikattack då. Blir så jävulskt irriterad.

Motverkar det hela genom att lyssna på opera. JaA. Paul Potts. JaA. Nessun Dorma. JaA.


Förresten, dessa människor som säger [Paul] istället för [Pål], eller [Tord] istället för [Tård]. De människorna.


låt mig skrytaInforutan på facebook. Den ruta som rymmer mest skryt i förhållande till sin storlek.


RSS 2.0