hej fröken

Jobbat mellan 8 och 17. Min kreativa sida har producerat detta idag:

  • Teckning av djungel
  • Teckning av stad
  • Origami-svan (var tvungen att googla origami, lät som något som handlar om sex)
  • En fingerdocka, sydd för hand, i form av en orm
  • Ett armband av snören
  • Ett armband av pärlorÄkta fröken.

Haha kul att strömmen just gick i hela sam...

Haha kul att strömmen just gick i hela samhället dagen efter Wallanderfilmen då strömmen gick i hela Ystad och morden strömmade in.


sticka ut ur mängden


hej m8s

Började gråta i måndags när vi kollade på Familjen Annorlunda.

Det var en liten kille på ungefär 2 år som älskade giraffer, hans nalle var ingen nalle utan en giraff. Giraffer var det bästa han visste. I detta avsnittet tog hans föräldrar med honom till Kolmården. Och när han sträckte på sina små ben och tryckte sin lilla näsa mot fönstret för att se riktiga giraffer så började jag gråta.............. Oväntat.

shoppingruset

Nämen titta! Jag har kommit på knepet hur man kan ta kort med *both hands free* så att säga. Med musen såklart! Äntligen löste jag detta problem. Så nu kan jag äntligen visa hur det ser ut när jag sträcker mig. Så skön-T.

Idag har jag shoppat. Är rusig i kroppen tack vare detta för det var så länge sedan. Ska jag visa då eller? Ok.En styck glansjacka för billiga 100 kronor. Amen va tänker ni, nu är ju båda händerna muslösa?! Jojojo det beror på att jag tar kort med stortån! Såklart.

....Aa och sen har jag köpt schampo, men det vet ni ju hur det ser ut. En foundation likaså. Så har jag köpt två presenter till mamma också, men de är redan inslagna.

Så det räcker med bilder nu. Var inte så giriga, hörrni. Var glada för vad ni får?!!!


Den här situationen då man snurrar på en k...

Den här situationen då man snurrar på en klädsnurra och det kommer någon som börjar snurra själv eller till och med stannar den. Gud så störd jag blir av det.


gz mark z

Man sitter vid datorn. Facebook. Tråkigt efter 10 minuter.

En timme senare. Tänker: facebook kanske? Tråkigt efter 2 minuter.

Två timmar senare. Tänker: NU FACEBOOK! Tråkigt efter 5 minuter.

En timme senare. Tänker: dags för facebook. Tråkigt efter 40 sekunder.

Tre timmar senare. Tänker: ÄNTLIGEN dags för facebook igen. Tråkigt efter 4 minuter.

40 minuter senare, innan sömnen råder. Tänker: en sista koll på facebook. Tråkigt efter 20 sekunder.Vilken TILLTRO man sätter till facebook. Man LITAR så på att sidan ska leverera, trots att den till största del inte gör det. Man tror sig varje gång VETA att nu har det hänt något. Men det har aldrig hänt något.

Vilket beroende. Vilket fenomen. Vilka oerhörda fångar vi är.

trisslott

Såg att det var en tjomme som vann maxbeloppet på månadstrissen i lördags. 50k i månaden i 25 år. Dessutom var det en ganska ung (eller typ 40) kille som skrapade istället för en knarrig pensionär som ändå skulle dö om ~1 år.

Sen visade det sig att skraparen bodde på Värmdö utanför Stockholm = han har para redan.

Och sist visade det sig att han jobbade som veterinär...
...Kul.

söndagen är här

Känner mig som stormysarN idag.Gick upp vid 09:45 och kollade på skidor. Och sen mer skidor, och sen skidskytte och ett Heroes-avsnitt soim finish. Nu ska jag byta om till bambuunderstället och gå på tur.

Imorgon börjar jag jobba 07:15. 40 minuters resväg på det och allt känns svingött.

angående spotifyOkej. Skulle gå in på min profil på Spotify. Och såg detta. Och dog nästan.

Det är nämligen så att pappa har en spellista på min användare. OCH han tar för vana att "stjärna" alla sina låtar. Och han har bara en spellista med typ 15 låtar som han lyssnar på om och om igen sen urminnes tider. Därför ser det ut såhär. Och jag blir riktigt upprörd. Jag som är stolt över min musiksmak, för jag lyssnar helt ärligt på så jävla bra musik. Sen kommer detta som ett fett bakslag. VAD SKA FOLK TRO?

AMY MACDONALD? FUCKING HATE HER.
ENYA?
rOGER WHITTAKER?
JJ? WHO THE FUCK IS JJ?

... Och how come att pappa tydligen lyssnat så mycket på Robyn och September?


Så nu ber jag Linnea M L att berätta hur jag skaffar ett spotifykonto åt Steffe. För jag kan inte det.
Och jag döljer mina så kallade Top Artists och Top Tracks.

hemma

Mys med Ahlgrens Bilar.Ikväll ska jag se på Stjärnorna på Slottet, spela Sims, se på P3 Guld med mera. Allt annat som ingår i "med mera" handlar om TV/dator. Paradisisk kväll.


hälsningar från migHej arbetare.

Sitter på mitt golv eftersom det är så gött nystädat. Väntar på att iTunes ska ladda ned Filip och Fredriks podcast. Ser ni förresten min studentskylt där bakom? Ser ni att skaftet är gjort av en krocketklubba? Hehe.

Nu ska jag byta kläder till mitt underställ av bambu. Dags för promme. Är dock lite sent ute för vi ska äta julbord klockan 18. MEN detta beror inte på mig utan på att en tavla hade trillat på min klocka och därmed stoppat visaren så jag trodde klockan var 14 när den var 16... Typiskt!

Förresten här är 2 rebusar jag hade väldigt kul åt igår:
7D
2L

Hejdå arbetare.

fin men tyvärr dödStyle: Inför kvällens fezt

Pose: Såhär såg jag ut igår när jag (i karaktär av kung) blev dödad av ett barn (i karaktär av drake) eftersom jag försökte rädda att annat barn (i karaktär av prinsessa).

frökenSchysst fröken som gör allt för sina dagisbarn. Låter dem känna på naglarna, säga färgerna, leka med min klocka, leka med mitt hår, hålla handen. Jag lyfter dem, jag håller dem upp och ned, jag masserar dem, jag matar dem.

De små barnen. Så fina....Meen nu ska jag ändå acentona bort nagellacket för ikväll ska jag på fezt och så kan man inte ha det då.

glad men skadadHar köpt en bok.Fick den signerad!


Idag frågade en flicka på jobbet om mitt hår var gult.
*mental överläggning, orkar jag diksutera begreppet blond*
....Ja.
Så svarade jag.
Nu ska jag måla mina naglar i 7 olika färger. Har lovat det.

Förresten, igår när jag var med om den episka failen och glömde ridhjälmen till min ridlektion, då glömde jag även mina handskar. Och fick sånt jävla skav på ringfingret från tygeln!!!!
Helt rött och blött och varigt var det när det fortfarande var tid kvar på lektionen. Så jag fick fortsätta i smärta.Idag har jag fått 18 frågor om hur jag har skadat mig.

Känslan i att man tagit med sig samma sake...

Känslan i att man tagit med sig samma saker till ridlektionen sen man var 9 men ändå lyckas glömma hjälmen idag. Total fail. ''Epic fail'' (hatar det uttrycket).


en måndag

Hej astronauter.

Har haft en helstressig dag! Jobbade på förskola (aka dagis) från 07:45-15:30. Det betyder att man ska lämna hemmets trygga vrå klockan cirka 7, och att man därmed ska lämna sängens trygga vrå klockan cirka 6.

Idag var det 20 barn på 4 fröknar under frukosten, 1 barn som lipar hela tiden och 2 som ska matas. Sen ska 20 barn klä på sig och gå ut i snöslask... Ungefär då blev jag stressad för första gången för det var bara jag som var i tamburen och klädde på. 10 barn som räcker fram mössor, vantar, skor och dragkedjor. Ett gäng ungar som redan är ute och ska vaktas. Meeen ut kom vi iallafall och då gäller det att putta på, dra över, lösa konflikter, putta på, hindra snöätande, dra över, putta på i ungefär 2 timmar. Sen in igen, 40 blöta vantar, 40 blöta stövlar.

Men jag har skitkul där. Älskar barnen.

Hejdå!

återstående dagsschema!

Först vill jag bara börja med att visa mitt nytvättade hår:Tvättade det idag för första gången sen i onsdags och det var riktigt gött! Så fluffigt nu att jag bra vill gå omkring och fluffa i det.

Här är schemat:
1. Plocka upp saker från mitt golv som ger mig tvångstankar och ångest, exempelvis en kartong, ett glas, en ridbyxa.
2. Bestämma kläder till jobbet imorgon. Dresscode: vardag, smutståligt, termobyxor-utanpå-tåligt.
3. Göra kroppen klar för natten, bädda ner mig och sätta på avsnitt 1 på säsong 3 av Heroes som jag fick i julklapp.

Godnatt!

ta av dig din truckerkeps NEEEJ!?

Något har skett med mitt hår. Det blir fett efter en dag. Mamma säger att man inte kan se det, men jag är så kÄnSliG* för fett hår så jag får fetångest. Dagen på jobbet har varit en pina på grund av detta. Att känna sig fet i håret sprids ut i hela kroppen och man vill bara duscha.

AAA men så tänkte jag att det kan väl bero på att håret vant sig vid att duschas ofta? Så ja... Nu blir det mössa hela helgen.hej igen!

Ska på ridlektion nu. Är lycklig in till ryggraden.


last day in lundun


trycker på paus nu

Hej.
Jag tycker inte det är så kul här. Dödläge. Samma läsarskara sen starten liksom. Känslan i det. Det äckliga behovet av att prestera långt och mycket vareviga dag.

Därför kör jag påett annat ställe nu. Får se om det är roligare.

Här: http://twitter.com/ellenlindahl


in lundun


in lundun


in lundun


play

Guuuud vad jag älskar playsidor. Typ svtplay.se, eller den bästa kanal5play.se, eller den sämsta tv4play.se. Jag älskar att surfa in och kolla vilka program som finns att välja bland.

Play är det nya tror jag. Jag kollar dubbelt, om inte trippelt, så mycket på play som på gammel-TV.

Så vad ska jag välja denna afton? Det står bland annat mellan Hollywoodfruar, Drottningoffret och Rapports årskrönika.

teknik

Jag fick ju en iPod i julklapp (nano 6th generation so cooool), denna innehåller en stegräknare. Som jag använt flitigt. 24340 steg sen i söndags.

Iallafall. Mamma var ute och gick idag, hennes stegräknare visade då 5008 steg på en runda då min hade visat över 6000!? Man ba what?

Så idag gick jag med två räknare. Här följer resultatet:

iPod:
totalt: 6308
mellanräkning: 6032
efter 290 steg (som jag räknade i huvudet): 6308
felräkning under 290 steg: 14

mammas:
totalt: 5985
mellanräkning: 5721
efter 290 steg: 5985
felräkning under 290 steg: 26

totalt differnes mellan stegräknarna: 322

annat kul med iPoden: brända kalorier idag: 319: en cheeseburgare och en chokladpralin typ.

Nu är nog er carebox full.

Jag ska nu duscha sen kolla på teve resten av kvällen.

Nu är nog er carebox överfull.


in lundun


RSS 2.0