typiskt

Uppstigning 09:00. Frukost, 60 minuters PW vid havet, 22 grader och sol.
Plugg på biblioteket.

Då! BAM. Jag fick sån övernaturlig jävla huvudvärk. Åkte hem, tog tablett och tänkte sova bort den. Halvslumrar 90 minuter, kan liksom inte somna djupt för att det hela tiden kommer ett BAM i huvudet.

Vaknar och mår illa. Fortfarande lika ont.JAG SOM SKULLE PLUGGAT IDAG kan på riktigt inte läsa text utan att det flimrar för ögonen på grund av smärta.

Det var väl kul information? Vilken känsla av glädje som spreds här.


Tenta imorgon, den sista pluggkvällen då jag skulle gå igenom allt slutar här, i min säng, tandborstad och klar, klockan 19:46.

dagens tankebanor

Tanke 1: Alltså jag får må hur dåligt som helst, plugget är framtiden, alltså det enda som ska prioriteras.

Tanke 2: Fan vad hungrig jag är. Mat är ändå något man måste satsa pengar på, utan redig mat orkar jag ju ingenting.

Tanke 3: Nu tänker jag INTE plugga mer idag, jag kan inte tillåta mig att bli hur pluggdeppig som helst. Hur jag mår är ändå viktigast. Mår jag dåligt spelar bra betyg ingen roll.

Tanke 4: Jag vill vara fin. Har jag nya fina kläder mår jag bra och presterar bättre. Värt att satsa pengar på kläder.

Tanke 5: Bäst att sova länge imorgon så äter jag ett mål mindre och sparar de pengarna. Mat är ju verkligen något man kan spara in pengar på.

Tanke 6: Detta var det sista plagget jag köpte i år! Dags att spara pengar.


Azzåååeh. Personlig rådgivare någon?

skön..t

Jag har just sträckläst 50 sidor i denna bok utan att bli uttråkad en enda gång. Sjukt gott betyg för kurslitteratur!

Nu ska jag äta en riktigt festlig kvällsmat: knäckebröd.

 

 

Lill-lördag 4evvahALLTSÅÅÅ

OH MY JEEEEZUS swEEeet baby GOD!!!!

Vet ni vem som var på Max i Värnamo häromdagen?!?!?!

Nicholai från PONNYAKUTEN!!!!


JAG DÖR PÅ RIKTIGT. Hade SÅ velat vara där.

och en del av mig känner faktiskt såhär på riktigt
det finns ett uns av sanning

veckans vinnare

You gotta give it to the kalmarvind.

Cyklar till skolan på morgonen - motvind.

Cyklar hem från skolan på eftermiddagen - motvind.


Varje dag lyckas kalmarvinden med konststycket att vända sig i takt med mina cykelturer = all time motvind.


Fast idag hade jag medvind några sekunder inne på Maxis parkering. Vilken känsla!

kaffetajm

Jag hade med mig min termos idag till skolan. Det var bra att ha den. Gött kaffe i. Synd bara att jag spillde ut en kopp på mitt kollegieblock.


gonatt till er

Jag upptäckte just en till grej mamma gjorde när hon var här (utöver att fylla mitt kylskåp):

hon klippte bort lapparna från mina nya handdukar

Tack mor. Det hade jag aldrig gjort själv!En sak jag och andra från min korridor däremot gjort idag: pallat äpplen och päron. En hel nettokasse full! Jävligt ekonomiskt.

Live från tvättstugan. Gud så mysigt det ä...

Live från tvättstugan. Gud så mysigt det är härinne. Värmen, ljudet som gör en dåsig. Som en liten väldoftande livmoder. Lägger ifrån mig plugget och släcker lampan ett tag nu.


kaffekick

Jag snoozade 80 minuter idag. Klev upp klockan 9 cirka. Tog med mig två satsumas (clementiner?) och tog en PW på 60 minuter. Hamnade vid Kalmar Slott, fint och så. Gick där och tittade på slottet när jag plötsligt insåg att jag befann mig på värsta vaktmästarområdet. Återvändsgränd deluxe, där fanns bara jag, ett hus, två män med röjsåg och en stenmur. Då gäller det att spela cool. Väldigt övertygande gick jag rätt på stenmuren och klättrade över den. Inga konstigheter. Mycket planerad väg från min sida trodde vaktmästarna säkert.

Sen kom  jag iallafall hem, åt frukost och duschade. Pluggade lite. Satte igång fem nedladdningar på datorn, twittrade, bloggade och annat nödvändigt. Tog en kaffepaus vid 13:30. Drack en hel termos kaffe. Fick ont i huvudet och magen samt ångest över frätande kaffe på tänderna.


Därav tandborstning. Har ni förresten sett världens fulaste lampa i min "hall"? Riktigt gräslig.


... Ser att jag börjar bli vinterblek. Gu va kul, har saknat det.


Om en liten pluggstund ska jag cykla till Netto och köpa tvättmedel. Tvättid idag mellan 17-20. Det ska bli kul.

maten i magen

Tack för ert stöd!När familjen var här i helgen så hade mamma med sig en hel frysväska med mat. Hon lastade upp leverpastej (hade redan ett paket = har två nu = kom hit om du är sugen), kryddkorv (= jag blev tvungen att köpa philadelphiaost för god påläggskombo), yoghurt, hemmagjord müsli, ris (hade redan ris = har mycket ris nu) med mera.

Men! Lustigast av allt hon tog med sig var ändå biffarna. En plastpåse med sex frysta, råa biffar i. Biffar hon hade köpt från slaktaren i hemstaden (= de är kosher, tjohej), gjorda av en köttbit som var mig så främmande att jag inte minns vad den hette.

Så igår när jag traskade runt på Maxi stod det stilla i huvudet på mig. Vad ska jag kombinera biffarna med? Godast hade ju helt klart varit ungsbakad potatis, godsallad och en kall sås (kallsås?) med fetaost i. Men 1. orka köpa potatis 2. orka skala potatis 3. orka tillaga potatis 4. orka köpa och göra sallad 5. orka såsen.

AA så jag köpte pulvermos och frysta ärtor. Till det serveras exklusiv biff av okänd härkomst.

låt oss vara ärliga

Fyfan vad svårt detta är. Att flytta och bygga ett nytt liv.

Jag kommer ifrån en liten by på 800 personer, 15 km bort ligger en stad på 20 000 personer. Jag, mamma, pappa, storasyster och lillebror har alltid bott på samma ställe. En gård utan djur brukar jag säga. Det är pappas barndomshem och hans släkt är våra grannar. Vi snackar trygghet. Vi snackar att jag kan varenda träd i skogen runt vår gård. Jag känner igen varenda människa i byn. Hemma för mig är 800 relationer på sätt och vis. 800 relationer och stigar jag vandrat på i 19 år.

Jag lämnade det. Jag ville lämna det och jag lämnade det. Jag vill inte återvända.

Men förstår ni hur tungt det är? Hur ensam jag automatiskt blir? Att även om flytten var frivillig och efterlängtad så är förlusten enorm.

Jag hade inte riktigt räknat med detta. Inte riktigt förstått att jag skulle bli avundsjuk på alla som bor här på riktigt, alla som redan har sina stigar och relationer.Jag vill att ni ska veta att jag har börjat världens bästa utbildning, jag har valt 100 procent rätt. Jag blir glad in i hjärtat av klasskompisarna, det kommer byggas så fina relationer. Mitt rum är finaste någonsin. Här finns alla förutsättningar för ett liv deluxe. Det kom bara inte automatiskt, förstår ni? Det är så in i helvete svårt och krävande.


Ni andra från JOM11 som hittat hit, ni kan väl komma till mig om ni känner likadant? Vi kan väl vara lite ledsna och slitna tillsammans och sedan samarbeta? Det vore fint.
Och alla hemma, alla i Växjö, Hjälmared, Oslo och så vidare. Ni ♥

lina, när kommer filmen?

 


bra liv nuArbetslaget. Ungefär här monterar pappa dörren åt fel håll.Pappa sa en gång: "Är det Hannes som är Willy? Så är jag Matte och mamma Mija?"ByggjobbarN.Mamma gör det bästa hon vet, sätter tassar på stolarna så att de inte skrapar mot golvet.Här upptäcker pappa att han monterat dörren åt fel håll.Hannes blir samtidigt akut kissnödig och allt blir stressigt.Natt sen.Hannes luftmadrass var kass = han sov i min säng halva natten. Inte så mysigt som det kunde varit.Följande bilder visar mitt rum just nu. Jag skulle egentligen gått ut ikväll men kände mig tvungen att stanna hemma. Dags att jobba upp en trygghetskänsla och en hörahemmakänsla till detta stället.Det funkar ganska bra. Detta är mitt livsverk, hur sjukt bra som helst blev det. Allt är fint. Jag vill bara att ni ska komma hit NU!!

Ni som ska på road trip - kom FÖR FAN.
Johanna, har du bokat tåg?
Mathilda och Elin, när har ni lov?
ANGELA min skatt, när är du ledig?
Radiopratare från NITTON NOLLNOLL, vi kör möte hos mig efter tentan för att prata igenom programmet.
Alla andra som vill komma = kom.


Irriterande sak med takhöjd på 270 centime...

Irriterande sak med takhöjd på 270 centimeter: att det finns utrymmen som jag, trots 181 centimeter, inte ens är i närheten av att nå. Annars är det inte så jobbigt.


direkt från lnu

Situationen:
har inte ätit sen frukost vid 09:30 = huvudvärk och darriga fingrar
har stressat hela dagen på grund av grupparbete som tog fett mycket längre tid än väntat
sitter kvar i skolan för att fylla på min internetmätare
så snart mätaren är full ska jag cykla hem, äta, plugga
ikväll ska jag till studentpuben


lär väl däcka efter en öl så som denna dag artat sig


Annars så ringde pappa imorse. Han ba "Du den där boten du fick, betalade du inte den?" Jo, jag betalade den. MEN INTE DEN HAN MENADE. Alltså har jag fått två parkeringsböter men bara lagt märke till en. FML. Allt som allt ringde pappa och meddelade att jag nu är skyldig honom 535 kronor efter de tre räkningar han betalt åt mig. Eller nej, han sa 500, "kompispris". Tack far!

Förresten, ni undrar hur det är med lägenheten. Först av allt: det är ett RUM och en TOA - är det en lägenhet? I fortsättningen kommer jag kalla det för "rummet". Sedan: det är jävligt jobbigt inne i rummet. Stort, vitt och tomt. Allt som finns därinne är två luftmadrasser, en sovsäck, kurslitteratur, dator utan internet. Just nu bor jag alltså i en härlig liten bunker av ångest. Lucky me.

På fredag kommer någon/några från familjen med mina grejer. Gud välsigne den dagen.Okej. Det var allt.

Hejdå.


första natten

Igår blåste jag upp min luftmadrass klockan 22. Klädde på mig rejält och blundade. Somnade. Vaknade när jag behövde röra mig. Somnade. Vaknade när jag rullade över på sidan och rullade ut från madrassen. Somnade. Vaknade. Somnade. Vaknade. Somn ja, ni fattar grejen.

Inatt kommer jag dock få sova på en jumbojetmadrass som jag fått låna av en i korridoren. Vilken succé.Allmän annons förresten: Har någon sett min mobilladdare? 6% kvar på mobilen börjar bli kritiskt.

När man hör hur någon bakom en gäspar och ...

När man hör hur någon bakom en gäspar och man sekunden senare nästan kvävs av dålig lukt, när det är så, då vet man att det varit en väl lång stund med bara kaffe och ingen mat.


igår

Bra jobb här Lina.

Hej.

Lyckad bild. Alla borde rama in den, speciellt Elin.

Det lyser om er, troligtvis er aura.

såhär är det nu

Jahopp. Idag har jag packat grejer sedan klockan 10:15. Med undantag för en timme mitt i då jag skurade bordet och stolarna jag hittade igår med såpa. Ta förresten också bort 13 minuter då jag åt lunch. Resten av tiden: pack.

Saker jag packat då, ett urval:
galgar
hårfön
kaktus
tavlor
sticke + garn
kokbok
spargris
jordglob

Inga konstigheter... Åh gud. Lät just blicken vandra i mitt rum och såg plötsligt mina böcker. Dem vill jag ju ha med. Fast jävel alltså, det är några kilo det. Får se vad mor säger.

Imorgon åker jag tåg till Kalle, tar med mig en luftmadrass och en sovsäck. På torsdag kommer någon/några från familjen med mina möbler och kläder och andra grejer. Bra så.

lörre

Jag har just traskat runt över ägorna i jakt på möbler. Hittade ett bord och fyra stolar. Bra så. Från mitt nuvarande rum ska jag ta en säng och ett skåp. Fattas lite grejer, god bless ikea.

Idag var jag och Lina i city. Jag var (är) i shoppingmoog big time. Köpte därför följande: ett nagellack, en concealer, en kortisonsalva, två ramar och skridskor till Hannes. Fyfan vad lyckat!

Nu: plugg
Ikväll: dinner på Lilla Berg

jorå såatteh


Rummet är en dröm. Visar bilder sen. På tå...

Rummet är en dröm. Visar bilder sen. På tåget nu. Det är en flicka på andra sidan gången som har stirrat på mig sedan 15:53. Jag har inte ätit sen frukost på grund av tidsbrist. Bra svulten nu alltså.


förändringens vind blåser i mitt hår i min fejja

Nu händer det grejer. I min hand har jag en brun påse med sex nycklar i. Tre till rummet, två till byggnaden och en till tvättlåset.

Om 15 minuter ska jag ta le bus till dit jag bodde förut och hämta min cykel, sen cykla hem.

När jag är hemma för första gången ska jag ta bilder på hemma.

Ni får se bilder på hemma ikväll.


Okej.
Okej hejdå.

recension: bonde söker fru

per-olov pär-ola
- Hur otippat är det inte med de två bönder som bär dessa namn?

samma åsikter samma måla i livet samma värderingar

- En tjej på väg in till Pär-Ola sa detta angående hur stor chans hon och P-O skulle ha tillsammans. Hon ansåg att de hade samma värderingar, åsikter och samma mål i livet. Spontan tanke: hur vet hon det när hon inte har träffat människan?

tråkigt utan killar
- Årets bänder är tre män och en lesbisk kvinna. Alltså noll kärlekskranka karlar som ska flytta in hos en bondkvinna, lite tråkigt. Miss av tv4 tycker jag.

pär-olas och fredriks tjejer lika gamla, eller så ser de lika gamla ut men pär-olas har mer smink

- Det faktum att trettiosjuårige P-O har bjudit in tjugofyraåringar, sådär känns det. Okej om de bondade som fan personligt men han valde ju bara henne efter hennes bild. Extremt hårdsminkade var väl alla dessutom? Kajal och puder och rouge som man såg från 10 meters håll genom en kameralins och en TV-ruta.

experten tipsar
Per-Olov kommer garanterat hitta en fruga. Fredrik kommer garanterat inte hitta en fruga. Johanna kommer nog ha en flirt men det slutar med vänskap. Pär-Ola väljer nog en Stockholmsbrud som tröttnar efter att tv4 gittat.Med reservation för eventuella fel, det är ett utlåtande baserat på två avsnitt i klippt TV.


direkt från kalmar

Nu: dags för PW.
Hur vädret är: ledtråd:


(det är en frenetiskt vinkande hand för er som inte hängee meee)


missbedömningen

Innan när jag cyklade in på vår gård var det en femårig kille som frågade om jag ville följa med till fotbollsplanen. Jag ba *öppnar munnen för att tacka nej* när en annan femåring bakom mig svarar på frågan.

Gud så genant om jag hade svarat. Vem tror jag att jag är? Att jag är tillräckligt cool för att hänga vid fotbollsplanen?

För i helvete Ellen, ta dig samman.

linus bulten herman lindahl

Titta vilken liten baby. Han fattas mig. Jag har nog aldrig levt en vecka utan kontakt med päls runt en levande kropp. Detta faktum är en av de saker som skrämmer mig mest med att bosätta mig i studentrum. Hur i helvete ska jag överleva utan ett litet pälsdjur vid min sida? 


ändrat schema

Vår föreläsning blev inställd idag på grund av sjukdom. Jaha. Följaktlligen har jag inte klätt på mig än. Kommer jag göra det överhuvudtaget? Tvekis.

Ser dock på facebook att Harrys i Kalle öppnar för säsongen ikväll, 505 attendings. Kanske värt att klä på mig?

Skumt detta förresten med att känna ett sug till Harrys. Harrys hemma är ju Döden no 1. Här är det tyfft.
... Tänkte lägga in en bild på mig här... Tror dock jag spar er den.flopp

Skulle ta ett bad innan. Jag har seriöst inte badat badkar sen jag var 9 år. Ganska förväntansfull alltså.

Resultat: har aldrig känt mig så klumpig. Exempelvis när jag skulle göra som de gör i film, hålla för näsan och dyka ned under vattnet, det gick inte. Jag var för lång. Skräddarställning med benen och ändå för lång, ansiktet kom liksom aldrig under vattnet. Föreställ er när jag andas in, tar tag om näsan och kanar ned - STOPP. Med ihopknipta ögon inser man att det är en bra bit kvar till vattenytan. Dessutom detta ljud hela tiden av hud mot badkar.

Charmigt!


Nu är jag inne på ikea.se och kollar köksstolar. Kanske värt att köpa modellen Stefan in glory of my father?
Fast aa. Först ska jag besöka mitt rum på fredag och se vad som egentligen får plats därinne. 26 kvm.

inte lätt


ser man på

Jaha, som av en händelse så har vi nu internet i lägenheten. Livskrivs done. Back on trACK så att säg.

Just nu ser jag på idol, i reklampauserna skriver jag på min första artikel till Hej Kalmar! Ett recept handlar det om, inför artikelserien Söndagskoket. Skitlätt att skriva tror ni, men NEJ. För hur kul är det att skriva "sätt ugnen på 175 grader, sen skala potatisen, sen krydda köttet bla bla bla sen det sen det sen det slut smaklig måltid lycka till". INTE SÅ KUL. Nej, man vill ju få till en välskriven text meeen det verkar vara nästan omöjligt...

nu är det idol. brb. HAHA när Cissi Fors körde in i väggen med sin longboard. HAHA Mikael som tagit på sig hatten idag ty den passar hans image.

ba (=back again).

...omöjligt att komba välskrivet med strängt recept. Dessutom vill jag ju gärna skriva med humor men vet ej hur mycket humor man får ha med i dessa artiklar = probs.

Idol nu igen. Han som blev kidnappad, hur bra är han egentligen? Skittråkig.
Hejdå.


ingenspeciellen

Alltså jag ber om ursäkt. Ursäkta mig för att jag har en så enormt dålig blogg. Skitkass uppdatering och när jag väl uppdaterar så håller det inte måttet. Jag får ångest över detta, vill ha en blogg som speglar mig = en grym blogg.

... Så att säga.

Näe, men på riktigt alltså. Bloggar som bara skriver om "Idag gjorde jag det sen det sen det sen det sen det" - det är ju sjukt ovärd läsning. Man vill läsa om roliga och sensationella saker som hänt, anekdoter (for life).

Har jag någon anekdot? Ja. Men man kan inte skriva en anekdot helt ur sitt sammanhang, inte heller minnas den.

Dessutom blir det typ "idag köpte jag ny säng" och ni ba "har du ens någonstans att bo?", fattar ni? Det händer så mycket nu att jag borde skriva allt för att ni ska hänga med. MEEEN jag har inget internet där jag bor nu. Atm sitter jag ensam kvar i skolan som ett retard, det ekar i korridorerna och nyss körde det förbi en tjomme på sparkcykel (?!?!?).

Så ja jo, på fredag ska jag flytta in i min korridor.

Frågor på det? Hänger ni inte med, plz fråga så kanske det blir någon substans i denna blogg.

Han på idol nu, som sjöng sist, HERREGUD?!...

Han på idol nu, som sjöng sist, HERREGUD?!? Det var på riktigt bland det BÄSTA jag hört EVER!! Är helt lam i kroppen nu.


Vill bara förtydliga att JAG SKA FÅ FLYTTA...

Vill bara förtydliga att JAG SKA FÅ FLYTTA IN PÅ FREDAG.


Idag = Sex and the City, plugg, kladdkaka,...

Idag = Sex and the City, plugg, kladdkaka, PW, söndagsstorkok samt en cykeltur till IKEA för att köpa lunchlåda.


Knäpptyst toakö for life! Vi är på fest i ...

Knäpptyst toakö for life! Vi är på fest i det huset jag ska flytta in i på fredag (fick veta det innan att flytten blivit framflyttad) och det är så sjuuuukt fint! = jag är fett glad


Framme i Kalle. Jag står utanför Netto och...

Framme i Kalle. Jag står utanför Netto och väntar på min sambo, vi ska köpa grejer till kvällens förfest. Nu har jag cyklat 15 min i Kalmar, och jag undrar vilka regler som egentligen gäller för cykelkörande? Får man köra mot enkelriktat tex? Ni vet någon har ju bara cyklat på grusvägar i hela sitt liv.


Detta med cykel på tåget... Det är nog ege...

Detta med cykel på tåget... Det är nog egentligen tänkt för tuffa mountainbikes eller hypade fartcyklar. Min 60 år gamla damcykel med olikfärgade däck, cykelkorg fastsatt med spännband och trasig sadel ser en liten aning malplacerad ut.


Igårkväll kom Anna, Lina och Johan till mi...

Igårkväll kom Anna, Lina och Johan till mig. Ett idolavsnitt, en kladdkaka och otaliga IRL-spökhistorier senare gick jag och lade mig med darriga ben, sov med en lampa tänd och öppen dörr... Idag steg jag upp 08.30, såg på tv, åt frukost, packade väskan. Vid 10.45 åkte jag, mamma och pappa till stan. Jag hämtade ut en kursbok på OKQ8, lämnade tillbaka bredbandet till Telia (det blir mycket sms framöver) och sen fikade vi med mormor och morfar. Vid 12 åkte jag och pappa till biltema, jag köpte två cykellås. Nu är vi påväg till Alvesta, därifrån ska jag och min cykel ta tåget till Kalmar. Okej hej. Hörs sen.


skärpan håller inte

Okej, här kommer bild på passerkortet.

10 min senare ba: NEJ. Min webcam kan inte foka så bra, det blir ingen skärpa på lillbilden på passerkortet. Sorry!

Bild ni kan få se istället:Äter just nu världens godaste macka med världens flottigaste korv på, därav mitt flottiga pekfinger. Riktigt gött.

Idag åtog jag migg ett jobb på sätt och vis. Ingen lön, men grymt på CV:t - jag är numer reporter på hejkalmar.se! Mat&Dryck är mitt ämne, idag har det lagats mat inför ett söndagsrecept. Uppmanar er alla att gå in på denna sida alltså: hejkalmar.se. Inom en snar framtid kommer ni få se en liten byline på yours truly.
Kanske kan man samordna det hele så att bilden på passerkortet hamnar som byline? Värt.Imorgon åker jag hemåt igen. Ska lämna biljäveln (fick parkeringsböter på 500 fucking spänn i förrgår) och ta tåget och cykeln hit istället. Det blir fint.

Åker tillbaka på lörre så om någon från hemtrakten vill zez så hör av dig. Okej? Bra.Hejdå!

svar på tal

Du får bildbevis personligen isåfall, haha.
Vill inte skryta.......Man har passerkort här så att man kan vara...

Man har passerkort här så att man kan vara i skolan på kvällen, till dem tar man ett kort som har rykte om sig att alltid bli asfult. Snyggaste katten ser ut som ett fucktard. Jag hämtade ut mitt idag, beredd på det värsta. Men nejdå, mitt kort pryds istället av den bästa bilden som tagits av mig 2011 typ! Egoboosten i det!


inga konstigheter

Bolt och Blake ba.


@dansgolvet

Förresten, vet ni vad som hände i fredags?

När vi dansade som bäst och värst på Vallen efter avslutningsceremonin så släpptes artonåringarna in. BRÖÖÖÖL fyllde luften och wannabe-stekare kom in och untzade. Iallafall, jag hade ju en ganska spektakulär paljettröja på mig, lånad av Lina A T Hansson, helt sjukt vad den gick hem. Mitt under dansen kommer en ung (troligen en av artonarna) herre fram till mig och skriker "Du är så vacker att jag kan dö!" och sedan "Som en ängel på dansgolvet!". Jag tackade. Trodde att vi skulle dansa lite då va. Men poff sa det och herrn var borta. Två matiga komplimanger fick han ur sig sen svek modet.

Besvikelsen i det!

Har man sagt A får man göra B. Eller hur?

ÄRE UPPENBART FÖR DIG?

Borde ha packat ner mina grejer inför den kommande Kalmarveckan nu... Borde verkligen ha gjort det under dagen...

Saker har dock kommit emellan så att säga.

VM tillexempel. Har på riktigt sörjt de dagar jag varit TV-lös och därmed missat VM. Så från 10:45-14:15 kollade jag på TV.

Sen var det PW en timme. Dusch på det. Mormor och morfar kom klockan 16. Middag, JO DET GÅR BRA I KALMAR, JAG FÅR FLYTTA IN DEN FÖRSTA OKTOBER, AA NI KAN HÄLSA PÅ DÅ, TA MED EN LUFTMADRASS (skratt från mormor, ni insatta vet hur det lät........), efterrätt, kaffe och så vidare. Plötsligt var det nu. Jag var tvungen att ladda ned lite musik också. Det blev ännu senare än nu.

= Nu som i NU måste jag börja kränga ned kläder i väskan från Thule -87.

yes


läs allt

HEEJ.

Satte mig på tåget 08:14 idag, framme 10:10. Då gick jag till Kalmarhem och skrev på mitt kontrakt! Vilken egoboost det var. Fick dessutom ett nummer till den förra hyresgästen, om han flyttar ut innan 1 oktober så kan jag flytta in tidigare. Inga konstigheter.

Efter det satt jag på mitt nya homieställe, stadsbiblioteket, är snart tjenis med bibliotekarierna. Där satt jag 1 timme och studerade flitigt. Allt var lugnt, vid 12 gick jag till vandrarhemmet för att checka in, det tar ca 20 min att gå dit hade jag räknat med, sedan tar det 10 minuter till skolan, föreläsning klockan 13.

Jag kom försent. HUR är det möjligt?! Jag hade all tid i världen ändå fick jag springa den sista biten! Var jättesvettig i klassrummet. Ledsen över det.

Själva föreläsningen var iallafall SÅÅ kul. Alltså jag var riktigt upphetsad typ, satt framåtlutad och deltog i alla diskussioner. Det är som en dröm att komma från NV och in i detta.

Nu sitter jag i loungen på vandrarhemmet, älskar att se (oooh hej, nu gick det förbi en snygg kille) (älskar förresten att alla studenter är så gemensamma här, alla i samma sits = hälsar glatt) (alltså hälsade jag och den snygge på varandra) (jag hälsade jättefånigt) ... okej, var var vi? Jo, jag älskar att se vuxna som ska på konferens. Det satt ett gäng jobbakompisah här innan, uppklädda inför kvällens restaurangbesök. Lite uppspelta också, de hade tydligen lirat golf idag och omg vad di snackade om det, typ DET FÅR INTE BLI TYST HÄR NU NÄR VI ÄR PÅ KONFERANGS OCH HAR DET TREVLIGT.

... Nu kom det tre tyska tjejer och en kvinna med en plastkasse full med sticke och satte sig i loungen. Och nu gick det förbi tre fordonskillar (you know the style), alla med knarrande sneakers.Vilket ovanligt fult sticke kvinnan håller på med.


Vill bara förstöra det. Dra ut alla maskor ba.

RSS 2.0