ja jo så kan det i och för sig vara

   Hannes googlar på handgranat och mina. Undrar vad han smider för ondskefulla planer?

lille pojken blev sårad

   Jag och Hannes är ensamma hemma. Han har gått upp på sitt rum nu, han är djupt sårad för jag blev irriterad på honom innan.
   Det var nämligen så att han först inte visste hur man öppnade ett popcornpaket, sen visste han inte om det var reklam eller om idol höll på trots att det visades en fonus-logga i rutan.
   Nåväl, han kommer nog ner snart. Heja Reza!
hejdå

juuuuuuuul juuuuuuuuuul strålande juuul   Det kan väl bli dags snart?

senil

   Idag har min mamma blivit gammal. Först när hon skulle beställa den nya datorn innan idag, då kom hon inte ihåg sitt personnummer. Den sista siffran i de fyra sista siffrorna kom hon inte ihåg.
Mamma - Nämen, jag minns inte alls!
M - Eller? Är det en tvåa?
Jag - Jag vet, men jag tänker inte säga.
M - Nämen, vad konstigt. Jo, det är nog en tvåa.
J - Asså. Det är ju pinsamt att du inte kan det. Inte roligt alls.
M - Men det är nog en tvåa, jag trycker okej nu.
J - NEJ, DET ÄR INTE EN TVÅA.
M kollar i sin plånbok och jaaa juste, en trea är det ju.
   Nu satt vi och åt, hon jag och Hannes. Och jag överdriver inte när jag säger att hon inte hörde hälften av vad jag sa. Vid följande konversation pratade jag om vår nya dator, det enda rimliga vi skulle prata om denna dag.
Jag - Då kommer den på måndag då? Fast de kanske inte jobbar imon, så tisdag då.
Mamma stirrar på mig, när jag tänker efter är det vindögt men det var det nog inte egentligen.
J - Jag tänker inte säga vad jag pratar om för det borde du fatta.
M - ? (vindögt)
J - ?
M - Ska jag säga vad jag hörde?
J - Nej, jag bryr mig inte.
   Det hon väl hörde fattade hon inte.
M - Vi skulle ju egentligen ha med oss något till B och A ikväll. Men affärerna har väl inte öppna.
J - Du får ta med dig M&Ms. (vi har typ 10 påsar i ett skåp)
M - ? (bara stirrar)
Hannes - Åmeh ämnen!
J - tystnad
H - Ämnen som matte, svenska...
M - Jag tror inte det är det hon menar.

   Gah. Jag blir så frustrerad.
   Nu ska jag spela ishockeyspel med Hannes. Sedan ska vi kolla på Sunes Jul på youtube, det vet han inteom än dock.

måste dammsuga rum också

   Jag känner starka vibbar just nu från denna dags framtid. Känner starkt att denna dag kommer gå i värdelöshetens härliga tecken. Jag är trött och ofräsch men har träsmak i rumpan efter att redan ha suttit för länge. 

  

   Den här stolen har länge väntat på att få se ljuset. Kanske dags för den idag?
   Måste dessutom ta en promenad. Vill även duscha och göra något åt håret som verkligen står rätt utt. På riktigt alltså. Rätt ut.


a dustland fairytale

   Det är inte många som är så duktiga på jag som att bära saker. Kan ni bära
1 flingpaket
1 yoghurtpaket
1 juicepaket
1 glas
1 sked
1 skål
1 färdigbredd macka
   ? Kan ni det? Jag kan det iallafall. Mycket bra och användbart.
   Nyss köpte mamma en ny dator, detta är så glädjande för mig att jag firar det med en bra låt.   Tack Linnea för det tipset.

julklappstips till hannes inom familjen

   Linnea, du kan väl köpa Sunes Jul till Hannes då? Den vill jag också ha nästan lika mycket som Greveholm. Ok?

dröm

   Natten till igår drömde jag detta.
   Jag skulle ta studenten, drömmen börjar när vi står inne på Tinas Ö och "laddar" inför utspringet. Grejen var dock att ingen laddade. Det var knäpptyst och nästan folktomt. Ingen ville fira alls. Vi gick mot dörrarna och likadant där. Trängseln och stämningen man förväntat sig fanns inte. Alla (alla och alla, vi var väl fem stycken kanske i min korridor) stod tysta och hängde. Jag blir dock knuffad av någon anledning så att jag råkar se folkhavet som väntar på oss utanför. Inte. För det var endast runt 40 pers där ute, många redan påväg därifrån. 
   När jag kom ut hade min familj redan gått.
   Och det hela var en sån jäkla besvikelse att jag vaknade gråtfärdig.
   Så snälla, gör inte såhär.

fritids på utflykt

   Innan jag hela Hångers fritidsgrupp på 15 barn och en fröken förbi här. De var påväg hem från en utflykt på ett ställe som ligger förbi vårt hus på vår grusväg. Alla 15 barn är redigt klädda i täckjackor, termobrallor, vantar och mössor. 
   När de kommer till vårt hus gör de dock det fatala misstaget och väljer genvägen.
   Genvägen som visserligen går snabbare men som kräver ett visst mått av vighet och atletisk styrka då den är fylld av taggtråds- och elstängsel. Jag skulle gärna sett hur barnen tog sig igenom denna hinderbana. Hur rumpan på byxorna fastande i taggtråden. Hur mössan kanade ner för ögonen. Hur värmen steg i takt med irritationen.

herr Falu - katten

   Angående föregående inlägg så kom jag på att vi tillochmed kallar den lille katten för falukorven alternativt herr Falu. Detta på grund av hans kroppsform.
   Alltså: det är något visst med falukorv i den här familjen.

herr Falu

   Asså vad sjutton? Varför ska vi äta falukorv igen? Vi är inne i en period då vi alltid äter det, hela mitt liv baseras på falukorv för tillfället, om man skulle gå igenom min mage nu skulle 70% vara falukorv.
   Men det är ju ganska gott ändå.
   Lisa, jag anade detta!
   Ingrid, du skrämde livet ur mig med ditt (förlåt) något gammalmodiga namn. Tänkte att nu är det kört, nu har de hittat min blogg igen och allt är förstört. Men icke! Så var det ju inte.

de goda har segrat

   Tandborsten är återfunnen! Den befann sig på bordet i tvrummet. Vad gjorde den där?

hej igen kompisar

   Nu har jag klätt på mig. Samma outfit som igår men så blir det ju när man har lov. Upptäckte dock nu att jag har fläcker från grusiga katt-tassar på magen. Det var inte så fräscht kanske. Dessutom har jag mina vanliga joggingbyxor (vet aldrig vilket ord jag ska använda till detta plagg) och för eder information såhar jag haft dem sen jag gick i sexan. HUR kan de fortfarande passa?! Det är sjukt på riktigt. På tal om dem så önskar jag mig förresten nya i julklapp, något för dig kanske, Linnea?
   Jag borstade dock inte tänderna för min tandborste var borta. Då kan man ju tänka sig att jag kunde tagit en annan av de 7 tandborstarna som står i korgen men näe, så tighta är vi intei denna familj. Vilket känns ganska lättande.
   På tal om jul där innan så kan jag ju sätta igång med produktionen av min önskelista snart, det vill jag ju ska bli något särdeles spektakulärt. 
  Aäe, får leta efter tandborsten nu eller ta en flourtablett för jag har en alltför framträdande smakav stekt ägg i munnen. Och det är inte så gott.

hej kompisar

   Jag sitter nu och läser Pernilla Wahlgrens blogg. Det trodde jag aldrig skulle hända. Men nu är det så iallafall, mest för att se om det dyker upp nån bild på hennes äldste son för jag tänker att han borde vara snygg. Mm, så rastlös är jag denna dag.
   Rastlösheten kan till stor del skyllas på mamma och Linnea som genom högljutt prat väckte mig vid halv tio idag. Så då blir den här dagen 2,5 timmar längre eftersom 12 är brukligt att gå upp på en lovmorgon. Så frågan är vad jag ska hitta på för 2,5 timmars lång extra akivitet idag.
   Jag ska börja med att klä på mig och borsta tänderna iallafall.

ajöss

today

   Vaknade idag med någon slags blåtira under ena ögat. Förstår inte varför.
   På dagens schema står
ta adjö av höna, lämna höna i fänestad
städa rum
komma igång med projekarbete
tvätta vit tvätt
gå promenad
   Det var väl allt. Först ska jag byta från pyjamas.

meddelande

Anonym, Tauson är redan informerad om hönan. Det är avlämning today.
Angående Robin Bengtsson, no comments.

jag vill va med dig, jag vill se dig som gud skapat dig

08.58 - Vid busshållplatsen, ska ta niobussen in till stan. Vilka står där och ska in till Värnamo också? Jo, hela Hångers fritids. Ånej. Åjo. Jag går sist in efter 24 barn och 2 vuxna. Blir glad över att finna 1 styck ledigt säte och sätter mig där och tar Stor plats så att jag ska få sitta där ensam.
09.07 - I bussen. Allsång i bussen typ. "APLADALEN, PIZZA, POLISHUSET! APLADALEN, PIZZA, POLISHUSET!" Jaa, men jättekul för er. Notera också att hälften av alla barn läzzszpar.
09.11 - I Åminne. Nejmen, vilka är det här då om inte hela Åminnes fritids också? Vilket glatt gäng vi är på bussen nu! Stämningen stiger i takt med värmen. Fröknar och barn står upp i mittgången. Ett flickebarn har tagit plats bredvid mig.
09.13 - Någon Jakob ska testa sitt blodsocker, enligt honom går det inte, men enligt fröknarna kan han sitta i mittgången och göra det.
09.14 - Isabelle har tappat sin vante! Var är den?
09.21 - Hoppar av bussen och går med långa och fria steg bort från två-och-två-indelningen.

Övriga ankedoter från dagen kommer senare. Nu ska jag läsa om när Kissie talar ut i senaste Veckorevyn, därför länkar jag såklart till den här låten.say goodbye, to the world you thought you lived in

   Allt går emot mig denna dag. Med andra ord är allt skitjobbigt idag.

swineflu

   Eh. Detta är nog bland det sjukaste jag har sett?


summering

   Hanns sitter en bit bort och nynnar på Viva la Vida, eller "missioniry man" som mamma kallade den på sin önskelista.
   Igår var vi på Robin Bengtsson, där hände en jätterolig grej som jag tyvärr inte får skriva om. Det är nämligen FÖR pinsamt. Efter detta åkte vi hem till frau Edlundh och kollade på film. Vid 1 hade vi ingen skjuts hem och jag var så trött att jag var tvungen att stå upp. Dock kom vi hem tack vare pappa Ericsson.
   När jag kom hem kämpade jag mig upp för trappan, in på mitt rum, tog på pyjamas, in på toaletten, där inne låg en kattspya KINGSIZE. Verkligen jättemycket. Därför låg jag på knä och torkade upp uppblött torrfoder mitt i natten. Så kan det ju också vara.
   Idag sov jag till halv ett och har fortfarande ine vaknat. Är riktigt sjukt sliten efter denna helg. Annars idag har jag begravt en höna. Olga, hon som blev hackad i huvudet av en duvhök för två år sedan. Jag begravde henne i ett hål fullt med höstlöv alldeles jämte Ture, hennes tuppmake som avled i våras. Så det var ganska sorgligt.
   Nu letar jag efter en ny familj till min sista höna, Boel. Någon som kan ta emot henne?

long live the king

   Sitter och ser på klipp från Coldplay på youtube. Hittar en del som får mig att dö och återuppstå.

   När gör vi om detta?

disconight

   Idag har jag varit i Ullared med Louise, Fanny och Fannys syster Nelly. Tänkte att det var väl himla skönt att det bara blev en korg med grejer. Sen kostade det ändå 643 kronor och jag fick hjärtsnörp. Men sen kom jag på att jag kan dra bort 300 för sånt som mamma och pappa ska betala. Och så har jag köpt en julklapp till Hannes för 100 kronor (Mysteriet på Greveholm på dvd, SÅ NÖJD!) så ja. Det var väl okej ändå.
   Kan även nämna att mitt kort inte pallade trycket så jag fick låna 100 kronor av Lamotte i kassan. Så kan det gå.
   Nu kom Hannes och visade upp sin outfit inför kvällen, det är disco ikväll nämligen och tjejtjusare som han är så är detta en VIKTIG kväll. Nu diskuterar han och mamma om hans hår är för kort för plattning. Nu kom han och sa att jag ska fixa hans hår. Ok. Nu kom mamma med ett litet parfymprov som han ska ta. Det heter "Porsche".

hej

mama's still on the phone

   Hej, det är Askungen. Jag sitter i min ensamhet och sorterar tvätt och nyss flängde jag runt för att göra huset mamma-vänligt, hon kommer nämligen hem idag efter tre dagars frånvaro. Med mamma-vänligt menas att puffa upp kuddarna, vika ihop filtar och lägga på soffkanten, tända fönsterlampor och såntdär. Jag undrar om hon har köpt något till mig? Så var det ju alltid förr ändå när föräldrarna hade varit borta. Så kände även jag i mina yngre år så när jag kom hem från Polen hade jag med mig presenter till alla. Ung och dum som man var, det är kanske det som straffar sig nu när jag har tre skulder på sammanlagt 620 härliga kronor.
   Hm. Blickade upp från skärmen och såg det gigantiska berget med handdukar. Lovar att det är minst 10 stycken badlakan, inte handdukar utan badlakan. Hur!? 
   Tvättkorgen som är ganska matig brukar innehålla ungefär hälften kläder men idag var det typ 5 tröjor sammanlagt (alla mina och Hannes, how come?!) så föreställ er mängderna av handdukar och underkläder.
   Nåväl. Ska göra klart tvätten sen öva på högskoleprovet.

shut up and drive

   Idag har jag ont om tid och imorgon har jag matteprov. Och på lördag är det högskoleprov. Så tack och hej.

ehe

   Problem med klädval råder. Härliga 4 grader ute, ridhus är världens råaste miljö, men man anstränger sig sjukt mycket. Så nu handlar det om underställströja, vanlig långarmad, t-shirt, linne, munkjacka, vindjacka. Hur kombinera detta?
  


hejje

   Som bekant har jag ridlektion på tisdagskvällar, och eftersom jag är 17 och pappa en miljökämpe så kör jag moped dit när vädret tillåter. Nu är vi dock mitt i den besvärliga period då pappa anser att vädret tillåter medan jag anser att det är åt helvete för kallt/regnigt/mörkt/allting. Så därför råder alltid vild diskussion om jag ska få skjuts eller köra när kvällen nalkas.
   Idag hade jag blint litat på min instinkt, jag skulle få skjuts, jag menar - titta ut. Men när jag dukar bordet inför middagen börjar pappa påpeka att det faktiskt är 9,5 grader ute. Klockan var då 16, jag skulle åka dit 19 och hem 21. Kunde inte på något sätt tänka mig att det fortfarande skulle vara "riktigt ljummet" vid 21. Diskussionen var igång.
   När jag tror att slaget är förlorat visar det sig att Linnea ska in till stan, visserligen två timmar för tidigt men det är ju bra för då kan jag plugga matte på biblioteket. Allt är frid och fröjd tills 2 min innan vi ska åka dåjag ska kolla öppettiderna en snabbis.
   "Stadsbiblioteket har stängt den 20 oktober från 14.00"
   Fuck biblioteket.
   Allt raseras.
   I min familj har vi dock den fina moralen att om det skiter sig riktigt bajsnödigt illa för nån - då hjälps vi åt! Så nu får jag skjuts in till ridlektionen av pappa och skjuts hem av Linnea.
   Jag blev så nöjd ändå, trots allt.

   Nu som sagt, Matte D!

no love no glory

   Ingen bra dag idag.


translation failed

   I en film jag såg så var det en som kallade sig själv för en "son of a bitch who screws everyting up". Den subtitle-ansvarige översatte detta till en "strulpelle". Var det riktigt rätt?

addiction

   Har inget övrigt att tillägga.

you're the spotlight

   Jag brukar tänka att allt detta med vetenskap egentligen är lite tråkigt. För ju mer vi upptäcker, desto mindre lämnar vi åt fantasin.
   En av mina högst värderade önskningar när jag var liten var att det skulle finnas småfolk, men i dagens samhälle är det ju fanimig omöjligt att ens hoppas på detta - för vetenskapen har förstört vår fantasi. Dagligen upptäcker forskare nya saker, utvidgar vårt kunskapsrike ända ut till Pluto. I takt med detta fantaserar vi mindre för att istället veta mer.
   Det kan väl kännas lite tråkigt, eller?
  

in the happyland

   Det var länge sen jag mådde så bra som jag gör nu.
   Känns periodvis som jag tror det känns när man är påtänd, för jag är så fnissig och nöjd.

muse

   Asså, vilket jäkla tjat om denna Muse-konsert?! Riskerar man att bli utsatt för headshot om man öppet skriver att man inte gillar dem eller kan jag göra det?
   Tar risken och medger att det enda jag tycker de förmedlar (för det mesta, någon låt är bra) är depp.
tack bock och sorry

lonely is so lonely alone

   En liten kattkille kom just och satte sig rätt på musen med sin oproportionerligt (var tvungen att köra rättstavning på det ordet) stora rumpa. Han orsakade först stort trubbel, nu följer han bara muspekaren och bokstävernas framfart med högsta koncentration.
   För övrigt känns det som om jag lider av bakfylla för tillfället. Jag och Johan snurrade innan. Ja, snurrade som i bara snurra runtrunt. Så nu är jag illamående, kan även lägga till ordet fortfarande då det har gått åtminstone en halvtimme.


INTE

   OKEJ. Jag har INTE sånna ögonbryn som det ser ut nedan.
   INTE.

min pappa var störst och starkast, smygkika in till tjejerna   Nu när vi ändå har en webbkamera eller webcam som det kanske heter här så kan jag även skriva om detta. När man har ett sånt här ark framför sig med en massa små men exakt likadana bilder på, how come att man alltid flirrar med blicken som om man tagit ecstasy fram och tillbaka mellan dem istället för att bara foka på en? Hjärnan får typ stirr eller nåt när det är så många likadana.
   För övrigt så var mitt hår nyfärgat där... Dags igen kanske? Jo, tror nog det allt.

mission impossible   Pappa skulle slänga den här tröjan, sa att jag kunde prova den. Så funkar den eller?
   Håller upp ärmen sådär för att det skulle framgå hur stor den är, går ner över rumpanoch det hade fått plats ytterligare 8 armar i den där armen. Dessutom skulle jag ha någon slags tveksam min och det var typ mission impossible så ja. Det blev som det blev.

we aren't safe until dawn

   Guten tag, är upptagen.
   Ska iväg.
   Vi hörs.

no one laughs at god in a hospital

   Imorgon har jag två knepiga samtal att ta itu med. Så pass knepiga att jag inte kan skriva mer om dem här förrän de är avklarade. Egentligen borde jag väl kanske inte ha skrivit om dem här alls, man det var såhär att jag var skrivsugen och för tillfället är dessa två samtal det enda jag tänker på, så det fick bli om dem.
   Försöker nu hitta på något meningsfullt att göra.
   Kom på det nu.
19.20-19.30 toalettbesök sen platta hår
19.30-20.00 TV, Halv åtta hos mig
20.00-20.45 TV, Livet i Fagervik (nej, jag är inte 43 utan 17 år tro det eller ej)
20.45-21-00 prata med mor och far om en sak
21.00-22.00 TV, matakuten
22.00- välja kläder till morgondagen mm sen sova.
   Nu är klockan redan 19.22, så får skynda lite.

bildserie - livet på landet   När jag gick ut slog det mig vilken fin dag det var.   Bella var glad och lycklig och ville gärna demonstrera detta genom att tugga väldigt entusiastiskt på sitt ben.   Den här köttbiten hänger i ett rum i vår ladugård, samma rum som jag hämtar vatten ifrån till hönorna. Ja, man blir vettskrämd varje gång man öppnar denna dörr. Bara idag hände det tre gånger på 5 minuter. Trots att man vet liksom, så får man hjärtsnörp varje gång man tittar in eller går förbi.   Se så fint.   Den här bilden symboliserar kornas avundsjuka gentemot Bella som står där och äter äpple. Samma kor har tidiager fått massvis med äpplen dock, slemmade ner hela min jacka gjorde de också.   Som avslutning en bild som inkluderar mina käcka stövlar. Är man farmare så är man.

in the happyland

   Åt chips innan, de tog slut alltför fort. Men nu när jag satte mig upp hittade jag en stor, borttappad chipsbit i sängen. Lyckan var gjord.
   Imorgon är det studiedag. Ska spendera dagen med att städa hos hönorna och... Eh, det får vi se. Nu är jag iallafall så kissinödig att jag kan dö så för tillfället ska jag ägna mig åt annat.

they will hurt you


leona lewis - happy   Denna Bella blir alltid ofattbart glad när man meddelar att det är dags för att "GÅ UT OCH GÅ!!!!" Så glad att hon en gång i nyätet tillstånd kräktes efter ett glädjeskutt. Så när Bella blir såhär glad blir man ju själv också glad och vill gärna göra henne ännu gladare genom att hejja på med diverse utrop. Så idag när vi skulle ge oss av ropade jag bland annat
- JAA, detta är en glädjens dag!
- Promenaaaad!
- Wohooo!
- De goda har segrat!
- Gå ut och gååå!
   Tystnade sen tvärt och tänkte över mina synder.

style by lindahl

   Ska gå på promenad, har på mig svarta joggingbyxor, stor vit t-shirt, grön kofta med tajt kropp men stora armar samt omaka strumpor, båda är dock blåa och av ull men den ena är räfflad och den andra luddig.
   Känner mig som första klassens modeguru. Till råga på allt har jag smutsigt hår, väntar med duschen till efter dagens motion.
   Nåväl, lär ju inte stöta på så väldigt många denna regniga söndag på landet.

ajöss

i love you please come home

   Det är dags att byta ut datorn, mamma ber mig kolla upp vad det är som gäller nu. Gör ett försök till detta och läser saker som "AMD Phenom X3 -processorn med 4 GB RAM-minne i kombination med ATI Radeon HD4650 och 1 GB dedikerat grafikminne" och "PC:n har dessutom DVI och VGA".
   Känner att... Näe, tror inte jag är rätt man för detta.

man of a thousand faces

   Jag har idag övningskört i 5 timmar med far. Detta gick väldigt bra och smärtfritt.
   Nyss skulle jag och mamma åka till kyrkogården och for the first time ska vi övningsköra. Jag ska "krypa hela vägen egentligen", "hålla 40" på 70-väg, "STANNA", "lägg i tvåan" 30 meter innan sväng - tvärtemot vad pappa säger.
   MmmM, blev lite irriterad.

release meee release my bodyyyy

   Jag har svullen mage.

guds gåva till folket

   Nere i vårt skafferi finns himmelriket. En korg överfylld med clementiner. Jag mår så bra.
crap nu ringer det

i wrote a song for you and all the things you do

   Är det detta som kallas dubbla budskap?

strumpgubbarna, de idioterna

   Detta med de där gubbarna som äter upp strumpor, det är så jäkla stört egentligen, för det är ju sant?!
   Jag, mamma och Linnea har en gemensam korg ute i hallen med en massa strumpor i. Denna korg är stor som två skokartonger och överfylld med strumpor. Men kan man hitta ett enda par i denna korg? NEJ! Det kan man icke! Helt sjukt ju!
   Är det såhär när jag flyttar hemifrån och har hand om min tvätt från start till stopp så... Så är det ännu sjukare.

now my feet won't touch the ground

   Efter en lång, lång väntan har nu blogg.se äntligen tagit sig i kragen och låtit mig logga in. Under denna långa, långa väntan har jag rullat upp mitt hår på 8 pennor i ett försök till något lockaktigt. Det var en frisör som gav mig detta tips, så det är inget lamt jag kommit på själv. Utan det kan funka.
   Mor och far har varit i Ullared idag. Jag fick 2 par raggsockar och ett bigpack tuggummi. Raggsockorna kliar. Men tuggummina var mina favoriter.

it's a serious thing, grown up life, maybe you fit better with a barbiegirl


   Japp, detta är då vad som syns efter klippning. Raka och icke slitna toppar, vilket är skönt ändå. Nu kan det bli längre liksom, kommer inte gå av på ett tag.
   Och ja Linnea, jag har din dator men det är på grund av att den andra har damp och stänger av sig själv hela tiden, och jag lider av tidsbrist på grund av prov imorgon. Och säg inte att jag inte ska sitta vid internet då för det vet både du och jag att det är nödvändigt.
   PS Förlåt eller unnskyld som det heter på norska för att det verkar som om jag alltid har den här tröjan på mig, så är det inte i verkligheten, endast en olycklig slump. Eller så kanske det beror på att jag känner mig särskilt fotogenisk med denna tröja på. Inte vet jag.

i die if i saw you

   Jag var hos frisören idag. Betalade 430 kronor för 10 minuters klippning, 10 minuters känning på håret samt 30 minuters styling. Eh jaha, okej. Kan tillägga att min frisyr alltså är oförändrad.
   Jag har alltid trott att Anna Wintour är död - men nej, hon lever tydligen i högsta grad. 
   Imorgon har vi historiaredovisning, 1 av mina 3 papper försvann i skolan. Jag är så glad över det. 
   På torsdag har vi prov i Fysik B, aka gymnasiets svåraste kurs.
   Ikväll ska jag rida, tack så väldigt mycket för veckans avslappning.
   
   
  

wonder where i am in my relationship to you

   Linnea har det inte lätt just nu. För 5 minuter sedan fick hon skäll av mamma för att hon hade lämnat någon frysvara framme som sen inte skulle användas. Nyss fick hon skäll av samma mamma för att hon aldrig svarar i telefonen trots att det är till henne 50% av gångerna det ringer.
   Till mig är det 2% kanske. Inte så kul det heller.
   Nu fick anonym utskällning av mamma för att denne någon hade lämnat kvar ett tomt tårtfat i uterummet. 
   Nu fick jag en utskällning av mamma för att jag hade ett önskemål om att följa med till Ullared i veckan men NEJ, DET ÄR ÅKA PÅ MORGONEN SOM GÄLLER. Ok. Det var synd, sätter nämligen min utbildning före resa till Ge-Kås.
   Vi kan väl sammanfatta detta stycke med att det är mamma som inte har det lätt.


i burn up in your atmosphere

Asså. Nej.

coldplay

   Lyssnade och tittade på mina videoklipp från Coldplaykonserten och asså, tjena. Ryggrad förvandlas till russin, så rös (ryste?) jag.


ankrace

   Varför får jag mail från något som heter Ankrace?!
   Får flera i veckan och har fåttv flera i veckan i månader nu... Skumt, mycket skumt.

i took my love down to violet hill

   Hejje.
   Sitter här och försöker sammanställa en redovisning om gladiatorspelen. Förstår inte så mycket av mitt material för det är inte mina anteckningar och då blir det såklart svårt. Visste ni att Colosseum byggdes över 100 år efter Julius Caesars död? Visst har man alltid trott att de fanns samtidigt? Så var det iallafall inte. Något har jag alltså lärt mig.
   Nåväl. Ska återgå till mina ack så krävande studier.

så att nir är up-to-date

   Spelar i detta nu tic-a-tac poker på msn. Mycket givande.

dream on dream on dream o-on

Den här bilden har figurerat på blogg.se ett tag nu, och då den har väckt starka känslor i mig vill jag delge dessa.Röd ring: EH. Ursäkta mig, excuse-moi, извините (ryska), niwie radhi (swahili) men VAD exakt pysslar DU med? Ett vanligt foto ska tas med flera inblandade och du... Du står och klänger på väggen? Detta är inte okej på något sätt.
Röda pilar: Jag hejar på er! Tove, Karolina och Nicklas.

it's so easy loving you

  

   Den här bilden gör visserligen inte vädret rättvisa, men ändå. Vilken höst det är just nu. Det regnar och regnar och blåser och haglar och regnar och blåser och regnar. Skitväder är det. Men jag tycker om det så mycket! Jag älskar att bli blöt i håret av regn, och jag älskar jättemycket ljudet av regndroppar på en luva eller på ett paraply. Eller på en mikrofon i ett naturprogram! Det sista är verkligen ett av mina favoritljud.

välkommen

   Äskling, jag är hemma nu.
   Mamma och pappa tycker att jag ska utöka mina studier ännu mer eftersom jag knappt har något att plugga alls. Nejtack, säger jag. Detta är så bra och skönt.
   Den 18 mars är det konsert med Mika i Stockholm, vilka följer med mig?
   Annars så... Händer det inte mycket.


what's a good girl like you doing in this crazy world?

   När jag jobbade på fritids förra sommaren förvånades jag ofta över hur stora de små barnen är i käften. Det var särskilt en unge som gapade mer än alla andra. Det roliga var att han hade ett speciellt ord som han ofta skrek åt sina "kompisar". Ordet var - jävelunge. Inte ungjävel utan jävelunge. Tycker detta är underhållande.

   Visste ni att elefanter kan gråta och skratta? De har ett oerhört rikt känsloliv som innefattar sorg vid död och glädje vid återseenden. Detta är så otroligt fint att jag nästan blir gråtig.

i found a way to let you in

   Kemiprovet är över och en sten föll från mitt hjärta. Kommande sten är fysikprovet på torsdag. Jag är så glad. Såg just ett klipp som Anna länkade till på youtube. Överdriver inte när jag säger att varenda hårstrå på mina armar står rätt ut. Blir överväldigad och tårögd och hela köret. Här är den då:


RSS 2.0