ibland så

Hej alla barn nu är det barnprogram.

Mamma står i köket och lagar mat. Klockan är 22. Varför hon gör detta? För att jag ska ha med mig matlåda och orkade inte laga mat klockan 22. Tack mamma!

Imorgon tar jag tåget till Kalmar, sover på vandrarhem två nätter och tar tåget hem igen på lörre.

ståthållaregatan

Bostaden min då.

Inflyttning 1 oktober = segt! Har dock för avsikt att gå till förmedlaren för att gnälla och tigga, kanske kan det bli någon dag tidigare.

Helt okej läge. Inte mitt i centrum, men bara någon kilometer ifrån.

26 kvadrat, egen toalett, delat kök.

"Oh, delat kök" tänker ni, men det känns faktiskt skitbra. Den här lilla tiden när jag bott helt ensam har varit jobbig och tråkig, därför känns det enbart bra att dela kök.

Inga bilder ännu, ingen mer information. Lovar att skriva mer när jag vet mer!

Är på mässa med lokala företag just nu. Ha...

Är på mässa med lokala företag just nu. Har på riktigt aldrig fått en goodiebag i närheten av den jag har i min hand. Den är fylld av allt ifrån vantar till chips. YES!


sen kväll på öland

Hej alla.

...
Jaha..VET INTE HUR JAG SKA BÖRJA?!


Allt e lugnt.


Fast ändå jättebra?

Jo, så är det. Kurvan hade en dipp i helgen, nu går den uppåt igen men peakar inte ännu.Saker som hänt idag:


Jag har skrivit mina första anteckningar. Skrev en mening och ville typ hålla för den sen för att jag skrev så fult *otränad*.

Jag har tankat för dyra pengar *sadface*.

Jag har skaffat lånekort till två av stadens bibliotek *nerd*.

Jag har gått in på en Telia-butik med mitt modem. Det funkar aldrig för mig och jag trodde jag hade installerat det fel. Kände mig korkad. Därinne fanns fem biträden. Fyra var över 40. En var ung, kille och skitsnygg. Kom ihåg: jag kände mig korkad. Jag ville inte ha killen som biträde. Jag fick killen som biträde. Gick fram jättegenerad och ba "Mitt bredband funkar inte...", han tog emot pinnen och gick iväg för att kolla den. Jag typ *facepalm*, var helt övertygad om att han skulle komma tillbaka och dumförklara mig. Gissa vad som då hände? Han kom tillbaka och på riktigt slängde pinnen i papperskorgen, sa att det var skit?! Jag blev SÅ lättad. Kände mig plötsligt smart. Jag fick en ny modempinne och gick därifrån *helnöjd*.PLUS
Jag har fått lägenhet *no big news*.

förklarar mera

 

Himla fula bilder. De är iallafall från turkossittningen i fredags. Den var riktigt kul med fullt ös från början till ungefär... 23 när jag började längta efter mina kompisar. Ville dansa med er så jävulskt mycket just då. Den längtan höll i sig och stegades upp hela natten och hela nästa dag. Natten sov jag bland vilt främmande människor som också var bostadslösa. Alla andra kände varandra och jag kände mig som ett retard.

Igår var det dessutom jättefint väder vilket jag inte hade räknat med, klädde mig därför i jeans, boots och jacka när jag gick därifrån. Blev jättesvettig och ful. Insåg att om jag skulle gå på Garden Partyt var jag tvungen att åka till Öland (resa på 1h), byta om och sen åka tillbaka igen dirr (resa på 1h). Under GP:t skulle jag dessutom sakna er igen, sen vara tvungen att bli retard-Ellen och sova med de okända igen. Livsglädjen rann ur mig ba.

Åkte alltså hem igår.


veckans schema

Måndag: Lämnar Hånger vid 07:30. Skolstart 10:30. Ska packa min penna och mitt anteckningsblock. Sover på Öland.
Tisdag: Skola, tar med mig pennan igen. Därefter "Kaktusparad" enligt nollningsschemat, även brännboll (YES brännboll for life.........). Sover på Öland.
Onsdag: Novischmässa i Kalmar, typ mässa med lokala företag som vill ha studenter som kunder? Tror jag. Efter den åker jag hem med all packning. Missar pubrundan men det får gå ändå.
Torsdag: Åker tåg från Värnamo till Kalmar. Skola. Sover på vandrarhem.
Fredag: Avslutningsmiddag med nollorna. Sover på vandrarhem.
Lördag: Åker tåg hem igen.
Söndag: Hemma.

Veckan efter det
: ???

Vet inte var jag ska bo då. Vandrarhem kanske. Öland funkar inte så bra. Jag längtar hem för mycket om jag är där ensam.

Kanske ska lägga in en annons på blocket med en fin bildoch en riktigt horig kontaktannons/bostadsannons.

just nu är det såhär

Igår fick jag akut hemlängtan, plötsligt reste jag på mig och åkte hem. Struntade i Garden Partyt med alla studenter, satt i soffan med mamma och pappa istället. Det var bra gjort, trots att jag var besviken på mig själv för att jag åkte hem.

Idag ska jag kolla på friidrott hele dagen. Tidigt imorgon åker jag tillbaka till Kalmar för första skoldagen, det blir kul.

Förresten, som det ser ut nu ska jag bo på vandrarhem istället för på Öland. Jag klarar inte att vara ensam så mycket som jag är där.

Hejdå.

opassande

Hej och välkomna.

Detta är nuläget: Jag sitter på ett bibliotek och datar, jag är klädd i turkost, jag har en turkos bandana, jag har turkost nagellack och jag har riktigt horig turkos ögonskugga. Jag kan inte ens måla ögonskugga. Tänk er då hur horig den är. Jag ska sitta här tills min internetmätare är full, sen ska jag traska in till centrum och möta de andra. Instutionen jag tillhör heter Meskalin och vår färg är turkos, ikväll ska vi ha turkossittning. Det är därför. Förhoppningsvis kommer det bli tydligt för omvärlden när jag förenas med de andra, men just nu, sittandes på ett bibliotek, känns min karaktär lite vek.

Annat: FÖRLÅT för särskrivningen i föregående inlägg, så genant! Var un peu stressad där och då.

Annat2: Det går så dåligt i min bostadsjakt att det nog går bakåt nu. Jag har ju riktigt segt internet/inget internet alls ute på Öland, därför är mamma och pappa ansvariga för sökandet och ja... Noll framgång. Detta är väldigt jobbigt.


snabb update

HEJ!

Det är full nollning här, är busy hela tiden. Busy eller så sitter jag i sommarstugan på Öland utan vidare täckning på bredbandet.

Iallafall. Allt är bra. I söndags var det inte så kul att komma fram och vara ENSAM men det släppte rätt fort efter att allt dragit igång.

Igår blev vi rundvisade på skolan. Tänk er känslan när man går in i rummen där man producerar radio, eller i TV-studion. Händer detta mig? Får jag detta? Sanning?

DRÖM ALLTSÅ!

Inatt sover jag på vandrar hem ty festhumöret kan inte stävjas. Så alldeles strax ska jag ge mig iväg igen.

Puss hejdå.Klockan är nu 02:53 och vakenheten är på d...

Klockan är nu 02:53 och vakenheten är på den nivån jag börjar läsa en ny bok. Engelsk sådan dessutom. Käre gode gud i himlen gör så att jag sommar sen?


har inte glömt er, fullt upp med mig själv bara

Antingen är mitt humör SÅHÄR eller såhär. Ena stunden sjunger jag högt, nästa känner jag hjärtat slå i magen av ångest och nervositet.

Det var längesen jag var så pass labil i humöret. Därför är det svårt att uppdatera. Ni vet, man börjar i ett riktigt uppåtjack-humör och sen mitt i byter man humör och ba fy för i helvete nu går mitt liv under. Svårt att få helhet i detta då liksom.


Iallafall. Ikväll har jag haft en så sjukt bra kväll med Anna och Lina. Hjärtat på rätta stället. Mathilda, du fattades. Puss.


Imorgon flyttar jag.


Herregud. HERREGUD.

varför just ni och inte jag??

Att det ska vara ett sånt himla svårhelvete att få tag på lägenhet då?! I Kalmar av alla ställen. Känns SÅ otippat.

Jag fattar inte hur det går till när 12 lägenheter försvinner innan jag hinner trycka på en enda. Lever jag i en senare värld? Kan det vara så? Att hela mitt liv går 1 minuter efter alla andras så att jag är allmänt efter hela tiden? Det skulle förklara en hel del funderingar.

För något med detta lägenhetssökandesystemet är riktigt ruttet.


haha ojdå

Har nog aldrig sett så jävulskt snusförnuftig ut som på bilden nedan.

Förresten, grattis Vicky och Danny till er unge.

rehab på låg nivå

Sådärja, då har jag hämtat mig lite igen. Ätit grillad mat, tårta (mamma och pappa bantar egentligen "men det är ju lill-lördag"), lekt med katten ute i en kohage, sett på Sex and the City och lockat håret.

Är ni psykiskt instabila, satsa då på någon av dessa saker:
- Gå en promenad
- Locka håret
Lovar att du mår bättre sen. Iallafall om håret blir fint. Annars mår du eventuellt sämre.
skeenden nu ikväll

18:00:00 Tolv lediga lägenheter

18:00:01 Jag missar den första jag klickar på

18:00:03 Jag missar den andra

18:00:06 Jag missar den tredje

18:00:09 Ger upp, inser att jag missat alla FUCKING IGEN

18:00:10 Sätter händerna för ansiktet, förbannar allt och gör gråtmin

18:00:46 Blir förbannad på äckelsystemet som Bostadsportalen sysslar med, SKITSTÄLLE

Igår lånade mamma min ipod, då lyckades ho...

Igår lånade mamma min ipod, då lyckades hon tydligen ställa den på repeat för den har spelat hela natten = jag vaknade med huvudvärk. Och när jag vaknar med huvudvärk innebär det att jag kommer ha huvudvärk hela dagen, det är omöjligt att råda bot på den. Därför hade jag huvudvärk när jag låg i tandläkarstolen. Jag hade huvudvärk när jag köpte tuggummi för att tugga bort smaken av bananlack som enligt mig är den värsta smaken i hela världen. Därför kommer jag också ha huvudvärk mellan 12 och 17:30, hela min arbetsdag med andra ord. Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna.


försök ?

Igår klockan 18 kom det upp väldigt många väldigt bra boenden. Jag missade alla.


Idag känns det lite som om jag bygger upp hela min dag kring 18:00. Sover länge, äter ordentligt och avsätter en halvtimme både före och efter för detta klockslag.


sweet miss h how do you do?


som vanlig igen

HEHE AA någon var visst lite känslig igår... Idag är det lugnare. Inser att jag inte behöver ha färdiga pelargoner i ett köksfönster för att livet ska fungera.

Hehe.

Som det ser ut nu och troligen även om en vecka kommer jag på söndagen packa en väska och köra till släktingars stuga på Öland (hej Emma!) för att bo där ett tag. Det känns helbra. Iallafall om jag får med mig bilen vilket det verkar som.


Nu tar vi alla ett gemensamt chillpill och tittar på detta:


såhär är känns det nu

Den 22 augusti börjar studenttiden för mig och jag är inte ett dugg nervös för tillfället.

Varför?

Jag tror ej det kommer hända.

Det finns inte i världen att det har löst sig för mig innan dess. Just nu sitter jag i samma soffa framför samma TV med samma pappa som de senaste åren av mitt liv. Skulle jag om cirka en vecka ha bytt det mot ett liv i en ny soffa framför en ny TV utan en pappa? Nej.

Kommer jag om en vecka veta var jag ska tillbringa mina kommande 3 år? Kommer jag har rensat igenom mina garderober inför en flytt? Kommer jag ha varit i Ullared och köpt diskmedel, tvättmedel och sköljmedel? Kommer jag ha skickat in en ny adress till adressändring? Kommer jag ha köpt studentlitteratur? Kommer jag ha skrivit ned vägbeskrivning till första mötesplatsen? Kommer jag ha skaffat mig mobilt nätverk? Kommer jag ha packat ned stekpannan, ljusstakarna och pajformen jag fick i studentpresent?


Nej. Om en vecka kommer jag sitta här och veta lika lite. Den enda skillnaden kommer vara att jag mår lite sämre, är lite ledsnare och är helt jävla förstörd ty en dröm kommer ha rasat mitt framför ögonen på mig.


Såhär känns det nu.

google analytics

Via Google Analytics kan man se statistik på sin hemsida, typ antal besökare, genomsnittlig tid, hur de hittat dit och så vidare.

Mest intressant är dock att se varifrån ni läser. Man tror ju att det bara är folk från Värnamo

Sen en månad tillbaka nu då.

Vem har läst från Tyskland 1 gång?
Vem har läst från Danmark 1 gång?
Vem har läst från Finland 3 gånger?
Vem har läst från USA 3 gånger? Fanny? Är det du?
Vem har läst från Spanien 4 gånger?
Vem har läst från Norge 25 gånger? Linnea? Är det du och ditt kollektiv?

Sen inom Sverige då.

Vem från Helsingborg har läst min blogg 21 gånger?
Vem från Storfors har läst min blogg 19 gånger?
Malmö 35?
Täby 11?
Öckerö 18?
Luleå 5?

Alltså på riktigt detta är så sjukt. Sitter här och gapar. Eskilstuna Visby Ronneby Uppsala Svenljunga Sundsvall Borlänge Arvika Norrköping och så vidare i all oändlighet.

Vilken grej!

........okej

Loggade in nu och tänkte att det vore ju kul om jag hade fått en kommentar för det var ett tag sen nu.

........ 13 nya. På samma inlägg. Alla reklam. Jaha.

Annars så har jag bytt dataställe. Sitter nu här så nära moderskeppet man kan komma för att få snabb uppkoppling när det är dags att söka lägenhet.

Allt var för jävligt innan när jag tvättade bilen förresten. Slangar räckte inte, sladdar räckte inte, fick backa och greja över hela gårdsplanen för att få till det. Tänk er dessutom när jag ligger på mage i baksätet och dammsuger golvet. Dammsugarmunstycket är av så jag använder bara stålröret som sugs fast i allt hela tiden. Herregud. Kommer aldrig mer tvätta en bil. Det är värt SÅ mycket pengar att få den tjänsten av någon annan.

försök 4

Alla var rum med delat kök eller delad toa.

Bajj.

Jag just nu: tvättar bilen iklädd foppatof...

Jag just nu: tvättar bilen iklädd foppatofflor, gympabyxorna jag hade i årskurs 9 och ett linne jag hittat i Linneas garderob. Lyssnar på Sommar i P1. Observera att det inte är en häftig vit Audi jag tvättar utan en vit Golf som är farfars gamla. Jag har ett så fashionabelt liv!!


försök 3

Igår kom jag på att det skulle gå fortare med mus än med touchpad, så jag kopplade in min trådlösa mus och då gick det ju skitbra.

Idag tappade jag den musen i golvet 17:54 och den pajjade. YES.

Fick koppla ur den stationära datorns mus och använda den.Aa iallafall så fanns det bara rum med delat kök och delad toa idag. Så det blev inget!

vett och sans tillbaka

NEJ FÖRIHELVETE ELLEN. Du vill inte dela lägenhet. Du vill inte bo i ett färdigmöblerat rum i 3 år.

Tackar nej.

försök 2

...Okej. Idag var jag snabb. Dock så snabb att ögat inte hann med. Så nu har jag första tjing på ett rum. Inte lägenhet. Rum. Redan möblerat rum.

Jaha. Jag och en okänd människa skulle isåfall dela kök, vardagsrum och toa.

Vill jag det? VA?

Måste bestämma innan 23:59.Kul kväll.

försök 1

OMG?!?!

Såhär går det till då. Bostadsportalen i Kalmar lägger upp dagens lägenheter varje afton klockan 18:00. Okänt antal bostadslösa studenter har du suttit och F5:at sen en minut tillbaka. Prick 18:00 fanns det (idag) 7 lediga objekt. Man trycker på dem och alternativ kommer fram. Då tänkte jag i 15 sekunder sen valde jag en - den var då redan bokad. Jag backade - då var alla bokade. OMG?!?!

HUR I HELVETE?!?!
Även den lägenheten i sunkkvarteret gick inom 30 sekunder?!

HERREGUUUD. Är helt adrenalinstinn nu.. Vill göra det igen. Fick sådana jävulska tävlingsnerver nu. Ska fan ha en lägenhet. Fuck alla andra. Ni kan bo på vandrarhem. Eller i en sommarstuga på Öland.

hinner inte idag heller sry

Vilken läsartopp jag hade igår. Alla ville läsa om plugget och så skrev jag aslite om det :PppPPpPPPIallafall så...

Nej, jag hinner inte gå in djupare på det idag heller. Har jobbat, varit i stan (så himla jobbigt hade verkligen ärenden från nordvästra Värnamo till sydöstra = tog en jävla tid), kommit hem och vräkt i mig mackor och oboy, nu ska jag slå in paket och sen ska jag på POOLPARTY. Fast jag kommer nog inte bada. Inte riktigt väder till det har jag en känsla av.

En sista grej om vädret bara. Prognosen idag på morgonen: REGN. Jag ba *tar gummistövlar regnjacka sydväst*. Kör till jobbet i ösregn - kliver ur bilen i solsken - jobbar i gassande sol - kliver in i bilen i solsken - åker hem från jobbet i regn- och åskoväder.

LUCKY ME OCH TYPICAL ME.Klockan 18:00 är det dags att söka lägenhet Försök 1.

!!!

ANTAGEN!
JAG KOM IN!

väntan forts

Vaknade vid 8 idag, satte på datorn och loggade in på mailen. Har tryckt på F5 sen dess men det där jävla beskedet kommer ju aldrig.

väntan

Jag vet inte vad ni gör.

Det enda jag gör är att vänta på beskedet som kommer imorgon.

samtal

Konversation på jobbet förra veckan:

Tjej 3 år - Jag saknar min kanin.
Ellen - Jaha, är den hemma eller?
T 5 - Nej, den har flyttat. Jag brukade ta med den på studsmattan. Så fick den hoppa med mig där, ibland kom den jättehögt upp i luften. Och så höll jag den såhär i öronen ibland när vi hoppade. Sen fick den flytta.
E - ................ Jaha. Det var ju... tråkigt.

Hej Johanna!

Hej Johanna!


leisure dive


idag = DFM

AA och sen kan jag ju passa på att säga att den 2 augusti, som jag ännu räknar som idag, det är en Dag För Misstag.

2 augusti 1934 väljer Tyskland Adolf Hitler till deras Führer.

2 augusti 2010 åker jag till Danmark. Mitt livs största misstag.
Tjohej.

måndag och tisdag

Igår åkte vi till Osudden och badade sen åkte vi till mormor och morfar i Gnosjö. Mormor tyckte jag hade ful kjol fast jag VET att den är jättefin. Jag fick följa med morfar ut i grönsakslandet för att plocka potatis, lök, morötter och de allra största squasharna jag sett. De minsta var större än dem i affären. Efter middagen fick vi barn följa med till morfars verkstad. Han är uppfinnare ska ni veta, och igår fick vi en grundlig genomgång av hans två senaste uppfinningar.

Sen åkte vi hem.

Igårkväll lärde jag mig spela TV-spel. Jag har gjort fel alla gånger jag spelat (inte så många visserligen) TV-spel i hela mitt liv. När jag har kört har jag alltid tryckt joysticken framåt och sen svängt den ur det läget - vet ni hur jävla omöjligt det är att köra rakt då?!?! Och till alla er som aldrig berättat: ... ... ....... .. ja asså det är inte okej helt enkelt

Idag åkte vi ut med vår eka på sjön. Vi körde till sandbankerna utanför Färjans Ö och stannade flera timmar. Alla brände sig utam jag för jag hade smort/smörjt in mig för tredje gången i sommar och typ elfte gången i mitt liv. Detta gjordes i förebyggande syfte för imorgon ska vi bada och sola igen.

Var vi skulle åka avgjordes genom röstning.

Mamma - Ljungbybadet
Hannes - Forshedabadet
Linnea - Öööh spelar ingen roll
Ellen - Havet eller vad som helst men INTE Forshedabadet
Pappa - Minns inte vad han röstade på men tror det var Ljungby

Det blev iallafall Ljungby.

RSS 2.0